COMMANDOS: ORIGINS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Κλείνουν αισίως 80 χρόνια από την 9η Μαΐου 1945 όταν και εφαρμοζόταν η άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας. Επέτειος της Αντιφασιστικής Νίκης λοιπόν, ή μετέπειτα Ημέρα Ευρώπης προς μία μεθοδευμένη αναθεώρηση της Ιστορίας. Ιστορία από την οποία τα μαθήματα είναι πολλά και δυστυχώς οι παραλληλισμοί για το πώς κλιμακώθηκε το γεωπολιτικό σκηνικό μέχρι την …

See full article...

Διακρίνω μια διάχυτη εσάνς ξενέρας στο review, που με κρατάει πίσω προς το παρόν. Αναπόφευκτη αγορά, πρακτικά είναι ο λόγος που θέλησα να ξαναστήσω desktop, αλλά θα περιμένω κάποιο σεβαστό discount.

Εξαιρετικό review. Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι για το παιχνίδι επαληθεύτηκαν. Μεγάλο ξενέρωμα, γιατί για το αγαπημένο είδος, παιχνίδι και ιστορική περίοδο δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το σχεδόν τέλειο. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κάνει η Mimimi (μπράβο Mimimi, παπαριές τύπου Shadow Gambit και κλείσιμο). Πολύ κρίμα. Ξαναβάζω Commandos 2 για να κοινωνήσω μεράκι. Εντάξει κάποια στιγμή θα το παίξω και δαύτο σε μεγάλο discount

θα το παίξω και δαύτο σε μεγάλο discount
This is the way.

Θεωρώ ότι το Shadow Gambit είναι αρτιότερο τεχνικά (άλλωστε είναι τρίτη έκδοση της ίδιας μηχανής από την ίδια εταιρεία, άρα βελτιστοποιημένη). Τολμώ να ισχυριστώ ότι σε ορισμένες αποστολές μου έλειπε το "θα ήθελα να την ξαναδώ με άλλο team" που αποπειράθηκε να κάνει το Shadow Gambit, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό αφού οι αποστολές είναι ενταγμένες με διαφορετικό τρόπο στο σενάριο. Έχοντας καθαρίσει τις περισσότερες αποστολές - κυριολεκτικά, αφού πήγαινα για το No Stone Left Unkilled (Kill 2369 German Enemies across all Operations), ήμουν έτοιμος να το βάλω σε μία σεβαστή παύση μέχρι να το ξαναπιάσω για το 100%. Από ότι φαίνεται αυτό γίνεται τώρα διότι το τελευταίο patch (1.1) ήταν στις 16 Απρίλη, οπότε θα πάρει το χρόνο του...

Στα ευρύτερα πλαίσια της συζήτησης (πέραν του review) είμαι 100% με αυτό
Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κάνει η Mimimi
Αν οι λόγοι που έκλεισε η Mimimi ήταν όντως το production cycle/burnout/funding cycles, η καλύτερη λύση για εμάς τους καταναλωτές ήταν να δώσει εργολαβία η Kalypso ως producer την ΙΡ στην Mimimi, η Mimimi να εκτελέσει άρτια και να έχουμε θεωρητικά κάτι πολύ καλύτερο. Βιν-βιν κατάσταση, όπως θα έλεγαν αμφότεροι Γερμανοί. Άλλωστε, η επιρροή της Mimimi στο είδος είναι τόσο μεγάλη, που οποιοδήποτε real-time tactics stealth, cone view, patrol enemies, οκ το τράβηξα από τα μαλλιά strategy, έχει υιοθετήσει το δικό της UI καρμπόν.

Αυτή η αμερικανοποίηση της μικροπλοκής ήταν επίσης in your face. Καμία σχέση με την ευρωπαϊκή κουλτούρα που έβριθαν τα μεσογειακά BEL, BCD, και Commandos 2.

Συμφωνώ. Η καλύτερη λύση θα ήταν να πλήρωνε κάποιος τη Mimimi να το κάνει, όπως έγινε με το Desperados 3. Το είχαν οι άνθρωποι πώς να το κάνουμε. Ακόμα και η αηδία το Shadow Gambit, τεχνικά ήταν άψογο και καλοσχεδιασμένο. Στην ανάγκη ας ξανασυστήσει και πληρώσει τη Mimimi ο Γιάννης τώρα που θα πάει στους Knicks...

oχι ρε φιλε στους νικς, για ονομα του θεου.

διαβαζα προσφατα σ ενα θρεντ στο ντισκάσο του κομαντοριτζινς στο στημ, οτι η μιμη δεν ενδιαφεροταν να κανει καποια συνεχεια του κομαντος. το ειχαν πει οι ιδιοι σ ενα ΑΜΑ απ οτι γραφεται. κανεις δεν ξερει γιατί. αλλοι λενε οτι δεν ηθελε ως γερμανικη εταιρια να φτιασει κειμ που οι κακοι ειναι οι γερμανοι, αλλοι (πιο πιθανο νομιζω) λενε οτι η μιμη δεν ενδιαφεροταν για ip αλλονων κι ηθελε δικο της με νεωτερισμους και πρωτοτυπιες που δεν χωρουσαν στα κομαντα. εκ των πραγματων, δεν πηγε ιδιαιτερα καλα αυτο, αλλά εφοσον δεν θελανε οι αθρώποι να κανουν κομαντο, δεν εχει αξια να το συζηταμε.

μ εκεινους τους σουμεριους που μου ειχατε φλεξαρει :p σε καποιο θρεντ καποια στιγμη τι γινεται? κυκλοφορησανε?

εντιτ: αμε, και εχουνε παρει μια χαρα βαθμουλη στο στημ, 4,5/5.

Τα Κομάντος αν και τα συμπαθούσα από τη στιγμή που έπαιξα το ντέμο του πρώτο σε τιμημένο CD του PC Master, ποτέ δεν με γοήτευσαν όσο τα Τεσπεράτος ή το φανταστικό Ρόπιν Χού που είχαν βγει τω καιρώ εκείνω. Μπορεί όλες τις ενσαρκώσεις μου που περνάγανε 40-45 να τις έπιανε φλογοβόλο και να μην μου κλικάρει τρελά η περίοδος, δεν ξέρω.

Πάντως κρίμα, απ' ότι καταλαβαίνω, 2/2 'αναβιώσεις' ας το πούμε, μας βγήκαν τζούφιες. Θα 'χε ενδιαφέρον να διαβάσουμε πάντως πώς το αντιλαμβάνεται και κάποιος πρεζοπιτσιρικάς που δεν είχε παίξει ποτέ τα πρωτότυπα παιχνίδια. Από την άλλη, σιγά μην υπάρχουν τύποι κάτω των τριανταφεύγα που να παίζουν τέτοια πλέον.

Τι τρελά λες εδώ πέρα. Ποιος να αγγίξει αυτά του διαβόλου. Μόνο για κάτι γερονξεκουτηδες είναι που γουστάρουμε να παίζουμε glorified sudoku με naziδια

Back