What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Conan Exiles

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
Πρώτο gameplay φούτατζ. Μου αρέσει αρκετά ο κόσμος, όσα όπλα και πανοπλίες είδα επίσης. <br>Αν το base building κομμάτι είναι όπως φαίνεται στο trailer θα γουστάρω αφάνταστα. <br>Με ανησυχεί που μου θυμίζει πολύ το Rust κατα τα άλλα. Απο την στιγμή που είναι κυρίως multiplayer φοβάμαι οτι απλά θα γίνει ένα ατελέίωτο gank-fest,<br> όπως τα αντίστοιχα παιχνίδια που κυκλοφορούν.Ας ελπίσουμε να το διαχειριστούν καλύτερα, γιατί το setting είναι φανταστικό.<br>https://www.youtube.com/watch?v=gnL2cLMpnzA
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Το survival μέρος με ξενέρωσε. Όπως και το base building. Τέλος πάντωn. βλέπουμε...
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Στο early access αρχές του &#039;17. Θα έχει και single τελικά. <br>https://youtu.be/C8Wr3C2wpSo<br>http://store.steampowered.com/app/440900/
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Όταν είχαμε δει το logo με τον Omen, παίζει να κάναμε σαν παιδάκια που μόλις τους είπαν ότι πήραν σκύλο. Μετά από μήνες αναμονής για τουλάχιστον κάποιο update, την προϊστορία του Age of Conan και τη γενικότερη κατάντια των games με θέμα το survival/sandbox gameplay, λέω να μην τιμήσω το συγκεκριμένο όταν βγει.<br><br>Σίγουρα εντυπωσιακά τα videos/screenshots αλλά, κρίνοντας από τη μέχρι τώρα εμπειρία, το σύστημα μάχης σε τέτοιου είδους games είναι - συνήθως - στην καλύτερη βαρετό και ΠΑΝΤΑ ισχύει ο απαράβατος κανόνας: Zerg > all. Αν το community είναι καλό, οι devs έχουν όρεξη για balancing, anti-zerg mechanics κλπ. ίσως έχει μία ελπίδα. Μέχρι να αποφασίσουν οι Ρώσσοι και οι τεράστιες guilds (goons και λοιποί καθυστερημένοι) να παίξουν και να το καταστρέψουν.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
56abca22a5b860370896494474c6d018367a1c94.jpg

Αφορμή για το thread rez είναι η ανάγκη να συνεννοούμαστε και ασυγχρόνως στο Conan Exiles που παίζουμε με τα παιδιά απο το RQ.

Το πρώτο ποστ ομως είναι ένα εισαγωγικό για αυτούς που δεν παίζουν αλλά αναρωτιούνται αν αξίζει το παιχνίδι στο current state του.

Disclaimer, παίζουμε σε PvP σέρβερ πριβε που έχουμε απενεργοποιήσει το Decay
(ένα σύστημα στους official servers που αν δε λογκαρεις στο game για 7 μερες, τρώει dmg η βάση σου)
προς το παρών είμαστε 5 άτομα με official xp,dmg,hunger κλπ δλδ οπως θα ηθελαν οι devs να παιχτει (εκτος απο το decay και το source respawn--αυτο ειναι χ2 για να μη πρηζομαστε)


Προσωπικά τσέκαρα αυτό το βίντεο πριν το παρω και το προτεινω να το τσεκάρετε και σεις γιατι τα λέει ουδέτερα.





Τα κύρια σημεία του βίντεο είναι ότι:

Είναι survival building sandbox game, ξεκίνησε σα το Rust και το Ark και πλέον έχει επεκταθεί έχοντας ενσωματώσει gameplay σα το Minecraft και Dont Starve.

Μπορείς να έχεις followers πλέον (στην αρχή δεν είχε) και με το νέο patch τους δίνεις και εντολές για μάχη και να τους εχεις σαν thralls για να σου κανουν crafts και να δινουν διαφορα μπονους, έχει pets για να τα εκπαιδευεις σε οποιο aspect θες, εχει αλογα που τα κανεις πλεον mount για ταξιδι (με το νεο patch), τα χρησιμοποιείς σα μουλάρια η μπορεις να πολεμας πανω τους κλπ.

Θετικά:
  • Παίζεται και σολο στο σερβερ, οποιος θέλει παίζει με το δικό του στυλ ,
    • να το παιξει σα pve/pvp mmo με caves, dungeons, lvling κλπ, επίσης παιζεται σαν limited action (χωρις πολλα πολλα quest βεβαια) κλπ
    • να βρει rp servers και να γουστάρει με το community
    • σα building sandbox, εχει φοβερο building system ισαξιο με το minecraft (χωρις το terraforming) με πολυ ποιο ωραια γραφικα
  • Η καλύτερη φάση είναι το παιχνίδι με γνωστούς/φίλους καθώς αν έχεις μια clan πάνω απο 5-6 ατόμων και μπεις σε μη multiplayer σερβερς μπορεις να παίξεις ένα ωραίο κομμάτι του conan που είναι το clan vs clan pvp με raids, raid defences κλπ.


Τα αρνητικά:
  • Αν παιξεις τελειως σολο σε ακυρο σερβερ με ξενους, δεν εχει καλά δομημένη την αλληλουχία του Journal, ωστε να σε παρει απο το χερι και να μαθεις τα βασικα και να κανεις optimal progression...το ιδιο και για το Lore...ετσι αν εισαι ατυχος παιζει να περιπλανηθεις πολυ ωρα μεχρι να νιωσεις τι πρεπει να κανεις η μεχρι να βρεις καποια πλακετα που εχει ενα στορι για να μπεις στο κλιμα. Οπότε έχει πολύ διάβασμα στο wiki για να δεις τι παιζει.
  • Οι Official servers δεν έχουν κάνει reset απο τοτε που φτιάχτηκαν με αποτέλεσμα να υπάρχουν τύποι που είναι αρχαίοι εκει μεσα και να κανουν roflstomp, επίσης έχει και hackers και expoits
  • Decay system
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
καταλαμβάνουμε αυτό το θρεντ στο όνομα της αυτονομίας.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
περίπου αυτονομίας δλδ. Γενικά είμαστε καλοι άνθρωποι, αν εξαιρέσουμε το οτι χτίζουμε ναούς σε θεούς που ζητάνε ψυχές σκοτωμένων, τρώμε ανθρώπινες σάρκες και έχουμε σκλάβους.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Καλημερα. Το εχω στο Ps4(το ειχαν δωσει δωρο καποια στιγμη). Δε το εχω βαλει ουτε μια φορα. Pc με ps4 εχει διαφορετικους server?
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Βρηκα ενα αρθρο απο τον περασμενο Οκτωβρη που ειπαν οτι "θα το κοιταξουν" αλλα δε νομιζω πως εχει μπει με καποιο απο τα 2 πατς εκτοτε.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Επίσης το platinum στο ps4 είναι και περίπατος σε αυτό το παιχνίδι, πληροφοριακά στο λέω.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Σημείωση 1 : Όπου βλέπεται Journal δεν μιλάω εγώ, αλλά η χαρακτήρας.
Σημείωση 2 : Τα Spoiler είναι φωτογραφίες τα οποία είτε είναι όντως spoiler, είτε κάτι που καλό είναι να το δει κανείς μέσα στο παιχνίδι πρώτη φορά. Τα NSFW spoiler μιλάνε μόνα τους για τον εαυτό τους. Δεν είναι spoiler του παιχνιδιού, απλώς για να το θέσω κομψά, στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά πράματα που κάνουν ταλαντώσεις και είναι καλό να κρύβονται από κοινή θέα.


Angela's Journal
Ημέρα 1η

Βρέθηκα από το πουθενά σε έναν αφιλόξενο κόσμο χωρίς να έχω τίποτα. Ξανά;
Όλα μοιάζουν κάπως οικεία, αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικά. Ακόμα και εγώ. Έχω στο μυαλό μου αναμνήσεις με εμένα πιο μυώδη και προικισμένη με... άλλου είδους όπλα... Δεν έχει σημασία. Ίσως να είναι η καταραμένη μαγεία ετούτου του τόπου. όλα μοιάζουν θολά στο κεφάλι μου. Καλύτερα ας προχωρήσω,

NSFW SPOILER
20200508222232_1.jpg
Σε αυτόν τον τόπο τελικά ελλοχεύουν τρομεροί κίνδυνοι. Όπως

Αυτή η καταραμένη αμμοθύελλα που αν σε πιάσει στα ανοιχτά δεν θα μείνουν ούτε τα κόκαλά σου.
20200511060025_1.jpg

Αλλά και αυτές οι ιπτάμενες κατσίκες.
20200510193317_1.jpg
Περίεργα πράματα.

Τελικά ο τόπος δεν είναι τόσο έρημος όσο νόμιζα. Συνάντησα μία ομάδα βαρβάρων που φαίνεται να είναι και αυτοί εξόριστοι σε αυτόν τον τόπο όπως και εγώ. Φαίνονται εντάξει παιδιά και ο καλύτερος τρόπος επιβίωσης σε τετοια μέρη είναι η υπεροχή σε αριθμούς. Αν και τον έναν πρέπει να τον προσέχω λίγο. Χτίζει κάτι περίεργους ναούς με θράκες και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τον είδα να πετάει ανθρώπινα μέλη μέσα.

Ημέρα 3η.
Η βάση μας μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς. Ξέρω ότι είπα παραπάνω ότι το βασικό της επιβίωσης είναι η υπεροχή των αριθμών, αλλά τελικά την μεγαλύτερη διαφορά την κάνει ο εξοπλισμός και εμείς έχουμε φτάσει στην εποχή του ατσαλιού. Ας προσπαθήσουν να μας σταματήσουν οι υπόλοιποι βάρβαροι με τα όπλα που έχουν φτιαγμένα από κόκαλα.

20200511072432_1.jpg
Angela out



ΡΕΜΑΛΙΑ
και κοράσιο

Είχα σκοπό να μαζέψω άπειρο brimstone, αλλά η μοίρα δεν με άφησε. Εκεί που είμουν χαλαρά και μάζευα μέσα στην σπηλιά τσούπ ξεπετάγεται blacksmith III. Μιας και δεν είχαμε τον αρπάξαμε με την Regina. Γυρίζω λοιπόν πίσω να συνεχίσω την δουλειά μου. Πριν προλάβω να προχωρήσω αρκετά μέσα τσουυυυυυπ NAMED PRIEST. από τα πιο σπάνια που μπορείς να πετύχεις. Βγάζω το ρόπαλο και αρχίζει επική μάχη. Πάνω λοιπόν που έχω μείνει από heal και ξεμένω και απο hp του βαράω μια κατακέφαλα και πάρτον κάτω. ΝΕΚΡΟ!!!
ΡΕ CONAN!!! ΕΔΩ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ BUGAREIS;;;; Είναι λες και το παιχνίδι καιροφυλακτεί και αμολάει τα bug στα πιο καίρια σημεία. Για να καταλάβετε πόσο σπάνιος είναι ο Named priest, αν το διαβάζει αυτό ο Pain, παίζει να πίνει τίποτα για να συνέλθει. Με βαριά καρδιά λοιπόν συνεχίζω το σκάψιμο, καθώς και ένα άλλο μικρό sideproject. Αλλά σιγά μην με άφηνε να δουλέψω με την ησυχία μου. Archpriest αυτή τη φορά, το οποίο είναι εξίσου καλό. Όποιος είναι follower του Mitra έκανε την τύχη του.

Επίσης εκτός από τον Loki που μας έκανε Join, άλλο ένα πουλάρι βρίσκεται στο στάβλο και ετοιμάζεται.


Υ.Γ το Imgur θα λεγα τι κάνει, οπότε τις ανέβασα κατευθείαν φόρουμ τις φωτογραφίες μέχρι να βρω κάτι εξίσου καλό και να της βάλω εκεί, ώστε να μην το φορτώνω άδικα.[/spoiler]
 
Last edited:

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Πολύ ωραία ιδέα του Λύγκα για τον τρόπο παρουσίασης των post εδώ οπότε θα συνεχίσω και γω στο ίδιο στυλ
Σημείωση 1 : Όπου βλέπεται Journal δεν μιλάω εγώ, αλλά ο χαρακτήρας.
Σημείωση 2 : Τα Spoiler είναι φωτογραφίες τα οποία είτε είναι όντως spoiler, είτε κάτι που καλό είναι να το δει κανείς μέσα στο παιχνίδι πρώτη φορά. Τα NSFW spoiler μιλάνε μόνα τους για τον εαυτό τους. Δεν είναι spoiler του παιχνιδιού, απλώς για να το θέσω κομψά, στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά πράματα που κάνουν ταλαντώσεις και είναι καλό να κρύβονται από κοινή θέα.


Norshgaath's journal:

Day ???.


Τι μέρα είναι, που βρίσκομαι, τι κάνω εδω και ποιοι είναι αυτοί οι περίεργοι τύποι τριγύρω μου που όλο και πληθαίνουν δεν έχω ιδέα! Πρέπει να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά...

Σήμερα είδα μια τύπισσα που τη φωνάζουνε οι αλλοι Αγκέλω να τρίβει κάρβουνο πάνω σε ξεραμένο πολτό φύλλων και οταν τη ρώτησα τι κάνει μου λέει "γράφω ημερολόγιο"...μου φάνηκε ενδιαφέρον αλλα όταν κοίταξα το "χαρτί" οπως το είπε, το μόνο που είδα ήταν κάτι ζωγραφιές μιας κατσίκας με φτερά, κάτι όπλα και κάτι άλλα σχήματα που σα να μου φάνηκε οτι είναι ζωγραφιές του χεριού που φτύνει ανάμεσα στα πόδια μου, αλλά μετά φάνηκε το στολίδι που έχω στο μπράτσο μου να λάμπει και οι ζωγραφιές γίναν σκέψεις που τις καταλάβαινα!

Όπως και νάχει ίσως είναι ένας καλός τρόπος να θυμηθώ τι έχει γίνει και να οργανώσω το τι μπορώ να κάνω για να φύγω απο αυτό το καταραμένο μέρος. Εγω θα προσπαθήσω όμως να ζωγραφίσω όπως μου έμαθε ο σαμάνος του χωριού, οχι σαν τις ζωγραφιές της Αγκέλως.


Ας προσπαθήσω λοιπόν...χμμμ...που ήμουν...ααα ναι! Λοιπόν θυμάμαι να περπατάω σε μια έρημο να βρίσκω ένα φλασκί με νερό και να έχω ένα
περιβραχιόνιο στο χέρι μου που δε κολλάει και με βοηθά να διαβάζω...!

Ένιωσα την ανάγκη να διασχίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται την έρημο και έτσι έκανα, έφτασα στις όχθες ενός ποταμού μετά απο μάχες και κυνηγητό απο κροκοδείλους και υπάνθρωπα πλασματάκια βρέθηκε μπροστά μου ένας τύπος με άλογο, που αυτοαποκαλείται σναιπ, με κάλεσε στη καλύβα του και μου πρότεινε να συνεργαστούμε για να επιβιώσουμε σε αυτό το μέρος. Εγώ μην έχοντας άλλη καλύτερη λύση δέχτηκα και ξάφνου εμφανίστηκαν απο το πουθενά ακόμη δυο! Ενα περίεργο τυπάκι με θρησκευτικές εμμονές της Μητρα που λέει τον εαυτό του Σκελετούς και ακόμη ένα μυστήριο τυπάκι που δε πολυμιλά αλλά ειμαι σίγουρος οτι δεν ειναι μουγκός και δουλεύει μανιωδώς αν και είμαι σίγουρος οτι δεν είναι σκλάβος...οι άλλοι τον φωνάζουν Κύριο κύριο.

Χμμμ...Συγκεντρώσου Νορς, συγκεντρώσου...τι έγινε μετά;
Χμμμ...ααα ναι! κάτι μου λέγαν για λάδια ψάρια και πρέσες και για ανθρώπινα ψητά μέλη!!! Εγω τους το ξεκαθάρισα ΡΗΤΩΣ!

Δε τρώω ανθρώπινο κρέας, είναι απολίτιστο, βάρβαρο και μου φέρνει αέρια...είναι πολύ πιο χρήσιμο να ξεζουμίζουμε τη σάρκα και να βγάζουμε αίμα απο το κρέας και τα κόκαλα να τα αλέθουμε...έτσι κάνουμε πρώτης ύλης φαγητό για σκουλίκια που θα μας δώσουν κοπριά για ποιο χρήσιμα πράματα!

Συμφώνησαν μετά απο μουρμούρα, αλλά που και που βρίσκω κομμάτια ψητού ανθρώπινου κρέατος στη ψησταριά...πρέπει να βρω ποιος το κάνει για να τον καλέσω σε μονομαχία ωστε να με σέβεται!

Ααααα...πονάει το κεφάλι μου...πολύ βαβούρα, έρχονται και άλλοι...θα συνεχίζω άλλη φορα...


Norshgaath out.

============
ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
και κοράσιο

Σκοπό έχω σήμερα να οργανώσω λίγο τη βάση να φτιάξω καλύτερη πρόσβαση απο και προς τη βάση χωρίς να θυσιάσω την ασφάλεια που έχετε χτίσει, να μαζέψω βασικά υλικά και να εξερευνήσω γύρω γύρω για να βρώ τα optimal μέρη για σημαντικές πρώτες ύλες τύπου bark και silk...σκοπός μου είναι να έχουμε μια σταθερό inflow των resources και του φαγητού/νερού καθώς προσπαθούμε να ισσοροπήσουμε στο ντύσιμο των χαρακτήρων μας με οπλα-πανοπλίες της εποχής του σιδήρου για να κάνουμε quests.

Μην ξεχνάμε οτι θα χρειαστεί εξάπλωση η βάση και περαιτέρω χτίσιμο παιδες, οπότε πριν χτίσετε κάτι νεο υπολογίστε ωστε να υπάρχει χώρος για μελλοντική εξάπλωση. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ οτι οταν χτίζετε κατι, σε ένα medium radius σταματάνε να κάνουν respawn enemies αλλα ΚΑΙ RESOURCES..!!!
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
The Chronicles of Goonan the Transarian

Πώς βρέθηκα σε αυτό τον παράξενο τόπο;

Είπαν πως είμαι εγκληματίας. Εγώ μόνο ήθελα να είμαι ο εαυτός μου και να χρησιμοποιήσω τις γυναικείες τουαλέτες. Και για αυτό βρέθηκα σταυρωμένος, βορά ορνίων. Έπρεπε να το περιμένω αυτό από τους απολίτιστους ασπρουλιάρηδες. Στις μητροπόλεις της Kushite, αυτά τα θέματα τα έχουμε λύσει προ πολλού. Ακόμα και οι γιαγιάδες μας έπρεπε να δηλώνουν preffered pronoun πριν συμμετάσχουν στα όργια προς τιμήν της Derketo, μεγάλη η χάρη Της.



G00nan1.jpg

A delicate feminine flower, who will one day tramble the thrones of this world beneath her pedicured feet!

Τα πράγματα φαινόταν πιο σκούρα κι από το δέρμα μου, όταν ένας νοστιμούλης μελαχρινός ξεπρόβαλε μέσα από την αμμοθύελλα, και με κατέβασε από το σταυρό because that's the way he rolls.

Βελτίωση, αλλά οριακή. Ο θάνατός μου έγινε 3% λιγότερο βέβαιος. Βασικά ακόμα θα έγλειφα λειχήνες για δροσιά και θα έτρωγα σκαθάρια μπας και δεν πεθάνω από την πείνα, αν δεν είχα σταθεί πολύ τυχερός. Βρήκα πολύ γρήγορα συμμάχους, και σε αυτή την αφιλόξενη γη οι σύμμαχοι είναι πιο πολύτιμοι από το χρυσάφι και το anal lube.

Ένας συμπαθητικός τύπος ονόματι Norsh ήρθε καβάλα σε ένα ψωράλογο που ορθώς το είχαν ονομάσει μουλάρι. Καταθλιπτικό δίπλα στα περήφανα πολεμικά άτια της πατρίδας μου, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Δεν λες που είχε την καλή διάθεση να μου το διαθέσει, γιατί ακόμα θα έτρεχα.

Μου είπε πως έχουν έτοιμη γιάφκα κοινότητα κάπου στα βόρεια, και πως είμαι καλοδεχούμενος αν δεν με πειράζει να δουλεύω σαν σκλάβος στα νταμάρια συνεισφέρω ισότιμα στον αγώνα για επιβίωση. Α, και να μην πολυπλησιάζω τον βωμό που μοιάζει ύποπτα με ψησταριά. Ναι είπα, θαρρείς και έχω επιλογή, αν και φαίνεται αρκετά συμπαθής και ίσως τον ακολουθούσα έτσι κι αλλιώς.

Μου έδωσε και ένα medium armor που μπορεί λέει να μου σώσει τη ζωή, αν και βασικά δεν μπορώ να κουνηθώ με αυτό το πράγμα πάνω μου. Αλλά ίσως να μην πρέπει να κουνιέσαι για να ζήσεις σε αυτή την ερημιά.

Καβάλησα λοιπόν το μουλάρι και άρχισα να ακολουθώ το Norsh, που έτρεχε πιο γρήγορα από το μουλάρι. Σε κάποια στιγμή τον έχασα κιόλας, και με πήραν στο κατόπι κάτι κροκόδειλοι που με κυνηγούσαν για τα επόμενα 50 χιλιόμετρα, αλλά εντάξει, το βρήκαμε, κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε ένα προκεχωρημένο φυλάκιο της ομάδας μας και σταματήσαμε λίγο να ξαποστάσουμε, αλλά και να μου μάθουν τα βασικά της επιβίωσης. Έσκασε μύτη και ακόμα ένας μυστήριος τύπος που για κάποιο λόγο τον λένε σκελετό ενώ δεν είναι σκελετός, μου έριξε ένα υπεργαμάτο σετ light armor που κανονικά δεν θα μπορούσαν να το φτιάξουν ούτε τα εγγόνια μου φαρμάροντας τίμια αλλά ανοργάνωτα. Το κεντρικά σχεδιασμένο grinding κάνει θαύματα. Μετά πήγε για ψάρεμα όσο εγώ σκοτωνόμουν από τους πρώτους μου κροκόδειλους. Μια λαμπρή καριέρα μόλις ξεκίνησε.

Αφού φορτώσαμε και ένα τόνο ψάρια για να βγάλουμε ψαρόκολλα, καβαλήσαμε πάλι με στόχο την κεντρική βάση. Στο δρόμο μας την πέσανε περίπου 500 ύαινες και κάτι άλλα πράγματα που πρέπει να είναι δύο ύαινες σε μία επειδή γιατί όχι, αλλά λέμε σιγά, θα μπούμε στη βάση και θα γλυτώσουμε. Μόνο που η βάση είναι τόσο καλά οχυρωμένη, που δεν μπορούσαμε να μπούμε. Κιμμεριανή αρχιτεκτονική, όχι αρχίδια. Άμα ήξερα πόσους κύκλους θα έπρεπε να κάνουμε για να βρούμε μια πορτούλα, θα είχα ξεκινήσει πίσω για την Kushite.

Τέλος πάντων, με τα πολλά βρεθήκαμε στα σχετικά ασφαλή barracks, όπου στις προσπάθειες να μου μάθουν να χτίζω κι εγώ κάνα ντουβάρι έγινε το έλα να δεις. Δεν θα περιγράψω γιατί δεν γίνεται, you had to be there.

Κάπου εκεί ήρθε και η ώρα για νάνι, όπου ανακαλύψαμε ένα μικρό χωροταξικό πρόβλημα στα barracks. Δεν είναι σχεδιασμένα για τόσους νοματαίους, και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Norsh έχει στήσει και ένα king size bed που θα χωρούσε όλο το χαρέμι του Μεγάλου Χαλίφη, για να απλώνει την αρίδα του. Μετά το απαραίτητο ράβε-ξήλωνε για να βρεθεί και για μένα ένα ράντσο, είμαι πλέον πανέτοιμος για ύπνο... και από αύριο, δουλειά!
 
Last edited:

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
============
ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
και κοράσιο


Η μετακόμιση κοντεύει να ολοκληρωθεί! Παρακαλούνται οι εναπομείναντες να μαζεψουν τις κουβερτες (γιατι καλοκαιριασε) και τα κρεβατια τους και να μετακομισουν στο νεο κτηριο εναντι του ΟΤΕ (εχει και καλες συνδεσεις). Αν δεν τα μαζεψετε εντος λογικου χρονικου οριου θα φερω τα ΜΑΤ του χρυσοχοιδη για ευγενικη κουβεντουλα. Μπορει να εχουμε σκλαβους, αλλα ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

Πηρα τη πρωτοβουλια να βαλω τα crafting benches και τα υπολοιπα μηχανηματα του διαολου σε μια λογικη σειρα με σχετιζομενα σεντουκια στο ενδιαμεσο για να μη τρεχουμε απο δω και απο κει σα τους βεγγους... Αν δε σας βολευει να το συζητησουμε βρε παιδια να βρουμε λυση και να τα αλλαξουμε!

Μενει τωρα να φτιαξουμε σκαλες εξωτερικες για ταρατσα για να βλεπουμε το ηλιοβασιλεμα και απο που ερχονται οι κανιβαλλοι, επισης να χτισουμε και ενα ρετιρε για τη παρτη μου γιατι σας βαριεμαι εσας τους λαικους.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
============
ΡΕΜΑΛΙΑ!!!
και κοράσιο


Η μετακόμιση κοντεύει να ολοκληρωθεί! Παρακαλούνται οι εναπομείναντες να μαζεψουν τις κουβερτες (γιατι καλοκαιριασε) και τα κρεβατια τους και να μετακομισουν στο νεο κτηριο εναντι του ΟΤΕ (εχει και καλες συνδεσεις). Αν δεν τα μαζεψετε εντος λογικου χρονικου οριου θα φερω τα ΜΑΤ του χρυσοχοιδη για ευγενικη κουβεντουλα. Μπορει να εχουμε σκλαβους, αλλα ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

Πηρα τη πρωτοβουλια να βαλω τα crafting benches και τα υπολοιπα μηχανηματα του διαολου σε μια λογικη σειρα με σχετιζομενα σεντουκια στο ενδιαμεσο για να μη τρεχουμε απο δω και απο κει σα τους βεγγους... Αν δε σας βολευει να το συζητησουμε βρε παιδια να βρουμε λυση και να τα αλλαξουμε!

Μενει τωρα να φτιαξουμε σκαλες εξωτερικες για ταρατσα για να βλεπουμε το ηλιοβασιλεμα και απο που ερχονται οι κανιβαλλοι, επισης να χτισουμε και ενα ρετιρε για τη παρτη μου γιατι σας βαριεμαι εσας τους λαικους.

ωχ, "ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ". Ωχ ωχ. Τιναπάκης και ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Ωχ ωχ ωχ
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μενει τωρα να φτιαξουμε σκαλες εξωτερικες για ταρατσα για να βλεπουμε το ηλιοβασιλεμα και απο που ερχονται οι κανιβαλλοι, επισης να χτισουμε και ενα ρετιρε για τη παρτη μου γιατι σας βαριεμαι εσας τους λαικους.

Εμείς έχουμε χτίσει εξοχικό απέναντι, γιατί τα κοράσια χρειάζονται και Private time.
Μάλιστα είναι τόσο επικό το εξοχικό που τράβηξε το Purge.
Πολεμήσαμε ηρωικά τα ατελείωτα waves των αβυσσαλέων σκορπιών μέχρι που ο βασιλιάς τους αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος νίκης ήταν να χωθεί και αυτός στην μάχη.

20200513184202_1.jpg

Αλλά και πάλι όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη ζημιά στα κτίσματά μας. Ηρωικά τον απωθούσαμε, με μικρά διαλείμματα να μαζέψουμε τον εξοπλισμό από τα πτώματά μας. Αλλά ενώ οι δικές μας τακτικές βασίζονταν στον ηρωισμό, η δική του τακτική βασίστηκε στην ατιμία μιας και μόλις έβρισκε ευκαιρία bugare σαν γνήσιο έντομο και γέμιζε την ενέργεια του. Ακόμα όμως και αυτή η βρωμερή του προσπάθεια δεν έδωσε καρπούς και καταφέρναμε να τον κρατάμε μακρυά από τα σπίτια μέχρι που βαρέθηκε και σηκώθηκε και έφυγε. Το journal έγραψε νίκη, οπότε ποιος είμαι εγώ για να το αμφισβητήσω;;;;
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
SYf0kRN.jpg
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τείναυτός ο τζιτζιφιόγκος και μπάμπουρας μαζί.

Αν σε τσιμπήσει μένεις ανάπηρος?
 
Top Bottom