Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τότε να ξεκαθαρίσω τι τύπος είμαι, γιατί επιλέγω τι διαβάζω πολύ προσεκτικά και κατά πόσο έρχεται σε αντίθεση ή όχι με την κοινή λογική, πράγματα που ξέρω από πρώτο χέρι και πράγματα που πιστεύω γιατί έρχονται από πηγές που μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες με βάση γεγονότα του παρελθόντος. Κοιτάζω μέσα από αυτό το πρίσμα να ενημερώνομαι από κάθε μέσο και προσπαθώ να διασταυρώνω και από το εξωτερικό κάποια πράγματα με μέσα που πάλι περνάω από αυτό το πρίσμα.

Συγκεκριμένα είμαι ο τύπος που κάθεται στο κέντρο και τον κοπανάνε τα μοσχάρια που αποφασίζουν να διχαστούν με το παραμικρό, να επιλέξουν μια ταμπελίτσα και να αποκαλούν τους εαυτούς τους "εμείς" και όλους τους άλλους "αυτοί" και να λένε για κρεμάλες και προδότες.

Είμαι αυτός που έλεγε ότι ο Σαμαράς μας έκανε την τρύπα ΝΑ και μου έλεγαν ότι είμαι πασοκοσυριζέος, γιατί τον έβριζα από το πρωί μέχρι το βράδυ για κάθε παράλογο μέτρο που πήρε για να του βγουν τα νούμερα χωρίς να πειράξει τα δικά του παιδιά...

Είμαι αυτός που έλεγε ότι ο Τσίπρας λέει παπαριές και είναι πρακτικά αδύνατο να κάνει το 90% από ότι υποσχέθηκε και με ταμπέλιασαν για νεοδημοκράτη, προδότη και ότι αν ψηφίσω ΝΔ, που θα ψηφίσω ήταν σίγουροι 100%, είμαι αιτία που υποθηκεύτηκε το μέλλον των παιδιών τους στην Μέρκελ.

Είμαι αυτός που σε κάθε από αυτές τις κυβερνήσεις δεν δίστασα να δώσω ένα μπράβο, για το 1 στα 100 καλά που έκαναν, μόνο και μόνο για να ταμπελιαστώ για μια ακόμα φορά ως φιλοκυβερνητικός συριζοπασοκονεοδημοκράτης, ενώ όλα αυτά τα χρόνια εγώ ψήφιζα Λεβέντη και μπαρμπαφώτη.

Είμαι αυτός που κάθε φορά που λέω ότι το τάδε μέσο λέει μαλακίες αυτόματα είμαι με τους άλλους, για μια ακόμα φορά...

Ε όχι λοιπόν, να κόψουν όλοι τους λαιμούς τους. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με αυτόν τον τόπο και δεν ακολουθώ κάποιον, κοιτάζω, διαβάζω, σκέφτομαι μόνος μου και αντιπαραθέτω γνώσεις, εμπειρίες, πηγές και λογική. Χωρίς ιδεολογία.
Είσαι και ο Ξανθόπουλος των ταξί ή των καφετζήδων;

Το κρατος και μια μεριδα της κοινωνιας τα εκαναν ζεστα, αχνιστα σκατα. Αυτοι που ηρθαν για τουρισμο, χυμα στο κυμα και προσθετω και τις πλαστες εξετασεις, προερχονται απο κρατη που μαζι με μια μεριδα της κοινωνιας, τα εκαναν ζεστα και αχνιστα σκατα. Αυτος ειναι ο λογος που τραβαμε κουπι εν μεσω σκατοπλημμυρας.
Χωρις να δικαιολογω στο ελαχιστο την οδηγικη ικανοτητα της κυβερνησης. Σε περιοδο καταστροφης, γιατι η επιδημια ειναι καταστροφη, η οικονομικη κατρακυλα ειναι αυτονοητη. Μεχρι τωρα, δεν εχω δει καποιον να βγαινει και να λεει οτι ολοι αυτοι, που λιγοι δεν ειναι γιατι ειναι αρκετοι για να κανουν ζημιες, που βγηκαν απο το λεπτο 1 να εξεγερθουν, εχουν μεριδιο στην κατρακυλα.
Ειναι αυτοι που εβαλαν καλαμακι και ομπρελιτσα στον βοθρο. Πισω απο αυτους εκρυψαν οι κυβερνησεις την ανικανοτητα τους και ναι, αυτοι που εκαναν τα στραβα ματια στις οδηγιες οπως πχ οι τυποι με τα μπαρακια, που τωρα βγαινουν και λενε οτι με τα μετρα καταστραφηκαν.
Δεν ειδα καποιον απο αυτους να βγαινει και να λεει, πηγα να κλασω για να μην ζοριστω καθολου και χεστηκα επανω μου.
Το ιδιο ισχυει και για την κυβερνηση, για να μην ζοριστουν και χασουν ποσοστα στην προθεση ψηφου, χεστηκαν και μας πηρε η μποχα.
το κεφαλαιο covid ειναι μια παγκοσμια σκατοκατασταση.

Το κρατος και μια μεριδα της κοινωνιας τα εκαναν ζεστα, αχνιστα σκατα. Αυτοι που ηρθαν για τουρισμο, χυμα στο κυμα και προσθετω και τις πλαστες εξετασεις, προερχονται απο κρατη που μαζι με μια μεριδα της κοινωνιας, τα εκαναν ζεστα και αχνιστα σκατα. Αυτος ειναι ο λογος που τραβαμε κουπι εν μεσω σκατοπλημμυρας.
Χωρις να δικαιολογω στο ελαχιστο την οδηγικη ικανοτητα της κυβερνησης. Σε περιοδο καταστροφης, γιατι η επιδημια ειναι καταστροφη, η οικονομικη κατρακυλα ειναι αυτονοητη. Μεχρι τωρα, δεν εχω δει καποιον να βγαινει και να λεει οτι ολοι αυτοι, που λιγοι δεν ειναι γιατι ειναι αρκετοι για να κανουν ζημιες, που βγηκαν απο το λεπτο 1 να εξεγερθουν, εχουν μεριδιο στην κατρακυλα.
Ειναι αυτοι που εβαλαν καλαμακι και ομπρελιτσα στον βοθρο. Πισω απο αυτους εκρυψαν οι κυβερνησεις την ανικανοτητα τους και ναι, αυτοι που εκαναν τα στραβα ματια στις οδηγιες οπως πχ οι τυποι με τα μπαρακια, που τωρα βγαινουν και λενε οτι με τα μετρα καταστραφηκαν.
Δεν ειδα καποιον απο αυτους να βγαινει και να λεει, πηγα να κλασω για να μην ζοριστω καθολου και χεστηκα επανω μου.
Το ιδιο ισχυει και για την κυβερνηση, για να μην ζοριστουν και χασουν ποσοστα στην προθεση ψηφου, χεστηκαν και μας πηρε η μποχα.
το κεφαλαιο covid ειναι μια παγκοσμια σκατοκατασταση.

Λέλο μήπως είσαι δυσκοίλιος; :Ρ

''σκατοπλημμύρα''
λελο κάντη copyright αυτή την λέξη. Με τα σκατά που έρχονται θα χεστείς στο τάλιρο. Αυτή τη στιγμή μόλις άνοιξαν οι κάνουλες, το σκατοτσουνάμι έρχεται.
Καλή όρεξη σε όσους τρώνε.:ROFLMAO:

Γεώργιος Σουρής​

ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ

Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.

Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.

Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.

Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.

Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.
Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.

Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

Σκατα να φας
Σκατα να πιεις
Σκατα να πα να χεσεις
Απο τα σκατα να σηκωθεις και στα σκατα να πεσεις

Ελληνικη θυμοσοφια

Παναθεμα σε έτρωγα
Τι ετρωγες; .....

Βλεπω πιανιστα με δρεπανι και λεω, εχω την απαντηση με το καλασνικοφ, σκρολ και επαιξε ηδη. Εδω που τα λεμε ο nitro εχει τα δικια του. Εδω θα γινουμε ολοι κομμουνιστες. οι gamers ειναι απο τα μεγαλυτερα θυματα του καπιταλισμου και το δικιο του gamer βραζει στην υφηλιο.

αρακα κοκκινιστο με πουρε
Αρα εισαι ενηλικος και μπορουμε να μιλησουμε. οταν ημουν πιτσιρικας, επαιρνα ενα κουταλι, εφτιαχνα εναν αυτοσχεδιο καταπελτη και πεταγα τον αρακα στο κεφαλι του αδερφου μου (προσπαθουσα). Ο αδερφος μου επαιρνε βαρια αντικειμενα και μου ανοιγε το κεφαλι, στην κυριολεξια και μαλλον απο εκει το επαθα. Αυτη ειναι και η σχεση κρατους - πολιτη. Ο πολιτης ονειρευεται μηχανισμους που θεωρει οτι λειτουργουν αλλα τα κανει σκατα και το κρατος, δημιουργει μηχανισμους, που λειτουργουν και τα κανει ακομα πιο σκατα γιατι ειναι λαθος μηχανισμοι. Τωρα ειναι νωρις για να τρως.

Πάντως ο αρακάς είναι πολύ σκατένιο φαι, αν δεν έχω και καμία αντζούγια ή ρέγγα καπνιστή δεν μπορώ να τον φάω........

123541210-10221968782581403-1597882318955729616-n.jpg

Πότε θα δου, πότε θα δούυυυμε ξανά μαγιάααα!

"Μην έχετε αμφιβολία, αυτό το λοκντάουν θα είναι διαφορετικό. Θα είναι πιο δύσκολο, πιο δύσκολα διαχειρίσιμο, πιο απρόβλεπτο γιατί οι αντιδράσεις των πολιτών θα είναι πιο απρόβλεπτες."

Back