Τότε να ξεκαθαρίσω τι τύπος είμαι, γιατί επιλέγω τι διαβάζω πολύ προσεκτικά και κατά πόσο έρχεται σε αντίθεση ή όχι με την κοινή λογική, πράγματα που ξέρω από πρώτο χέρι και πράγματα που πιστεύω γιατί έρχονται από πηγές που μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες με βάση γεγονότα του παρελθόντος. Κοιτάζω μέσα από αυτό το πρίσμα να ενημερώνομαι από κάθε μέσο και προσπαθώ να διασταυρώνω και από το εξωτερικό κάποια πράγματα με μέσα που πάλι περνάω από αυτό το πρίσμα.
Συγκεκριμένα είμαι ο τύπος που κάθεται στο κέντρο και τον κοπανάνε τα μοσχάρια που αποφασίζουν να διχαστούν με το παραμικρό, να επιλέξουν μια ταμπελίτσα και να αποκαλούν τους εαυτούς τους "εμείς" και όλους τους άλλους "αυτοί" και να λένε για κρεμάλες και προδότες.
Είμαι αυτός που έλεγε ότι ο Σαμαράς μας έκανε την τρύπα ΝΑ και μου έλεγαν ότι είμαι πασοκοσυριζέος, γιατί τον έβριζα από το πρωί μέχρι το βράδυ για κάθε παράλογο μέτρο που πήρε για να του βγουν τα νούμερα χωρίς να πειράξει τα δικά του παιδιά...
Είμαι αυτός που έλεγε ότι ο Τσίπρας λέει παπαριές και είναι πρακτικά αδύνατο να κάνει το 90% από ότι υποσχέθηκε και με ταμπέλιασαν για νεοδημοκράτη, προδότη και ότι αν ψηφίσω ΝΔ, που θα ψηφίσω ήταν σίγουροι 100%, είμαι αιτία που υποθηκεύτηκε το μέλλον των παιδιών τους στην Μέρκελ.
Είμαι αυτός που σε κάθε από αυτές τις κυβερνήσεις δεν δίστασα να δώσω ένα μπράβο, για το 1 στα 100 καλά που έκαναν, μόνο και μόνο για να ταμπελιαστώ για μια ακόμα φορά ως φιλοκυβερνητικός συριζοπασοκονεοδημοκράτης, ενώ όλα αυτά τα χρόνια εγώ ψήφιζα Λεβέντη και μπαρμπαφώτη.
Είμαι αυτός που κάθε φορά που λέω ότι το τάδε μέσο λέει μαλακίες αυτόματα είμαι με τους άλλους, για μια ακόμα φορά...
Ε όχι λοιπόν, να κόψουν όλοι τους λαιμούς τους. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με αυτόν τον τόπο και δεν ακολουθώ κάποιον, κοιτάζω, διαβάζω, σκέφτομαι μόνος μου και αντιπαραθέτω γνώσεις, εμπειρίες, πηγές και λογική. Χωρίς ιδεολογία.