Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Όπως αναφέρεται, έγιναν τεστ σε ένα σύνολο 145.000 ατόμων των ενόπλων δυνάμεων, με το ποσοστό θετικών κρουσμάτων να απαντά μόλις στο 0,004%, σημειώνοντας πως είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Κατά τα άλλα φταίνε οι νέοι. Αλίμονο στους νέους ωρε!!!!

Ρε κουνελε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων λογικά δεν θα ήταν εφικτό να φύγεις; Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις

Οι επαγγελματικες υποχρεωσεις δεν ειναι, ενω θα επρεπε, μπαλαντερ, δυστηχως. Η καθε χωρα εχει τα δικα της τερτιπια για παραδειγμα η Καμποτζη, μπορουσες να πας εαν εκανες μια ταξιδιωτικη ασφαλεια $3.000 και καταθεση $50.000.
Η πληρωμη μου δεν εσκασε στην ωρα της και αυτο σημαινει οτι τα πραγματα, καπου στον πλανητη, εγιναν πολυ σκατα. Εχω αρχισει να σκεφτομαι να κοψω την συνηθεια μου να αναβω το τζακι με κατοσταρικα.

μυρμιδονα, δε νομιζω να θελει να φυγει ο κουνέλος.
εγω εχω καταλαβει οτι ειναι ετοιμος να πιασει δουλεια στον φουρνο.
Η αληθεια ειναι οτι μια απο τις φουρναρισσες μου εκανε επαγγελματικη προταση, στο ξεκαρφωτο, αλλα αρνηθηκα. Επειδη αρνηθηκα με ρωτησε τι ζωδιο ειμαι, δεν ξερω εαν ειναι κατι που πρεπει να βαζω και στο πολλων Mb curriculum vitae που διαθετω.

Μπορει η καραντινα #2 να προχωραει με ρυθμους ηττας αλλα οι αρνητικες επιπτωσεις που εχουν οι καραντινες εχουν ηδη ξεκινησει.
Σημερα παραλιγο να τρακαρω 3 φορες και σε μια περιπτωση επεσε ξυλο, το οποιο μπορει καποιος να πει οτι το καλλιεργησα εγω.
Βασικα εγω ηθελα να το κανω αλλα με προλαβε αλλος. Η φααη εχει γινει Radiohead - What the hell am I doin' here? I don't belong here I don't care if it hurts.

@lelos kounelos τι θες να πεις σε πρόλαβε άλλος; ήσουν έτοιμος να του σκάσεις μπουκέτο με τραβηγμένη γροθιά να πάρεις φόρα και πετάχτηκε ένας από το πουθενά και του τράβηξε αυτός; Βίντεο το έβγαλε κανένας; :p

τι αλλο θ ακουσουμε στη ζωη αυτη?
εχει γουστο να βγει οπου ναναι κανείς και να πει ξερω γω οτι κολλαει και στις εκκλησιές?? ή στα λεωφορεια??
εκει μας κατηντησαν οι νεοι με τις μπυρες στις πλατειες που εφεραν το δευτερο κυμα.
ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ.

αχ, μια χουντα μας χρειαζεται.
όου γουειτ, που λενε και τα μονδερνα παιδια του ρεηκουί.

Προσοχή! Πολύ σημαντικό!

Ο ιός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κολλάει σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

Επος!
πανηγυρι απο κατω στα σχόλια. δεν καταλαβαινω γιατί παντως.
κομψος, αψηλος σαν τσολιας και αντικαπνιστής. τικαρει ολα τα σωστα κουτακια...

@lelos kounelos τι θες να πεις σε πρόλαβε άλλος; ήσουν έτοιμος να του σκάσεις μπουκέτο με τραβηγμένη γροθιά να πάρεις φόρα και πετάχτηκε ένας από το πουθενά και του τράβηξε αυτός; Βίντεο το έβγαλε κανένας; :p

Επειδη η καραντινα δεν ειναι success story, παιζει μια μικρη αργοπορια. Στον οριζοντα παιζει ενα φαναρι το οποιο τον τελευταιο καιρο εχει γινει λιγο εκνευριστικο. Ενω εχει αναψει κοκκινο, καποιοι τσουλανε απελπιστικα αργα προς το φαναρι. Στα δεξια, ειναι ενα παλικαρι με μηχανακι που περιμενει καποιον να φιλοτιμηθει να τον αφησει να στριψει αριστερα. Του κανω σινιαλο να βγει και ταυτοχρονα εχω βγαλει χερι απο το παραθυρο για να περασει. Βγαινει το παλικαρι και ενω κοιταζει εαν ερχεται καποιος απο δεξια του, ο οδηγος πισω μου, οποιος εχει αναψει φλας για να στριψει αριστερα στο φαναρι, που ειναι μακρυα και δεν παιζει να κανει κατι τετοιο γιατι βγαινει στο αντιθετο ρευμα, και ενω εχει δει οτι κανω νοημα στο παλικαρι με το μηχανακι να περασει, παει να με προσπερασει γιατι θελει να παρει σβαρνα τον τυπο με το μηχανακι. Βλεπω το φλας να αλλαζει θεση στον καθρεφτη μου και στριβω τιμονι αριστερα για να τον κοψω γιατι βγηκε με πολυ επιθετικη διαθεση.
Ο πιτσιρικας, γιατι τοτε ειδα την μουρη του, κολαει διπλα μου και μου την λεει, απο ολα αυτα το μονο που ειχε να πει ηταν οτι προκαλω μποτιλιαρισμα. του φωναζω οτι αυτος θα προκαλεσει μποτιλιαρισμα με το σπασμενο αυτοκινητο του. Εχει φυγει απο την μνημη μου ο τυπος με το μηχανακι, στο μυαλο μου εχει φτασει σπιτι του.
Ο πιτσιρικας παει να μου πει να παω να απαυτωθω, αλλα εκεινη την στιγμη ανοιγει η πορτα του οδηγου, χωρις την θεληση του οδηγου και ειναι ο τυπος με το μηχανακι που πηρε γραμμη τι σκηνικο πηγε να στησει ο πιτσιρικας και ειπε να του διδαξει λιγη οδηγικη συμπεριφορα στην μαπα του. Επειδη η επομενη σταση μου ηταν η φουρναρισσα, δεν ηθελα να χαλασω το μαλλια μου. εφυγα γιατι αναψε πρασινο.

Μου θυμισε σκηνικο οπου ειχα κατεβει απο την μηχανη και μετρουσα 3,2,1 για να πλακωσω στα μπουκετα οδηγο αυτοκινητου. Ο οδηγος του πισω αυτοκινητου, βγαζει κεφαλι απο το αυτοκινητο και με ρωταει εαν ο τυπος με εριξε κατω και εφυγε, δεν ισχυε κατι τετοιο αλλα ειπα ναι. ριξτου, εγω θα πω οτι σου επιτεθηκε.

Επειδη η επομενη σταση μου ηταν η φουρναρισσα, δεν ηθελα να χαλασω το μαλλια μου. εφυγα γιατι αναψε πρασινο.

Ιιιιιιιιιι!!! Ε, τέτοια φλώρικη απάντηση δεν περίμενα ποτές από τον Μέγα Κούνελο!!!111!!! :Ρ

Πως τα καταφέρνεις και δημιουργείς χάος γύρω σου χωρίς καν να προσπαθείς, το έχω απορία.
Απο τις μεγαλυτερες αποριες που εχει ο κουνελος για την ζωη, ΠΩΣ::::: οπου παω χαος και καταστροφη.

Ιιιιιιιιιι!!! Ε, τέτοια φλώρικη απάντηση δεν περίμενα ποτές από τον Μέγα Κούνελο!!!111!!! :Ρ
Μην γινεσαι μονοχνωτος τωρα, στο καλυτερο, πριν το τελος ολων. Τολμησα, με ανακατεμενα μαλλια, να ανοιξω την τηλεοραση και πετυχα δηλωσεις του υφυπουργου υγειας, ο οποιος προσπαθει να κλεισει με αχυρο τις τρυπες στο καστρο. Εκλεισα την tv και ενοιωσα κυριαρχος του κοσμου. Μου δοθηκε η εντυπωση οτι η πολιτικη πλευρα του θεματος εχει σοβαρο θεμα.

Τολμησα, με ανακατεμενα μαλλια, να ανοιξω την τηλεοραση και πετυχα δηλωσεις του υφυπουργου υγειας, ο οποιος προσπαθει να κλεισει με αχυρο τις τρυπες στο καστρο. Εκλεισα την tv και ενοιωσα κυριαρχος του κοσμου.

Επειδή κάπου σε έχασα... εννοείς ότι τα μαλλιά σου ίσιωσαν επειδή παρακολούθησες τον υφυπουργό να λέει παπαρδέλες ή παρέμειναν ανακατεμένα; Τελικά, άφησες τα μαλλάκια σου ανακατεμένα ή όχι; Μη με αφήνεις έτσι με τέτοιες απορίες σε παρακαλώ!!!

Ιστορίες από το Vietnam

Σήμερα πήρε το μάτι μου ότι φταίει το μάζεμα της ελιάς. Βλέπω ότι με μεθοδι-
κότητα και ορθή σκέψη θα καταλήξουν ότι απλά φταίμε που υπάρχουμε και
ότι με μια Ναπάλμ σε στρατηγικά σημεία, θα λυσουν το πρόβλημα...

Αυτό εδώ λες
Αν θέλουν ας έρθουν να μου πουν ότι δεν μπορώ να πάω στον ελαιώνα

Τώρα για τον Κικίλια και την απάντησή του, να σας υπενθυμίσω ότι γενικά στην ΝΔ το έχουν με τα βαθιά νοήματα

Ναι κάτι τέτοιο. Η μαλακία έχει βαρέσει κόφτες πλέον. Από τις πλατείες, στους νέους,
στους λίγους ανεύθυνους, στις συγκέντρωση του εφετείου, στους "εξαρτημένους" από
το μισθό τους, στους 1.000.000 αθλητές, στην "κινητικότητα" των γονέων από/προς
τα σχολεία, στη συγκομιδή ελιάς....

Meanwhile, οι σκοταδιστές φαίνεται ότι έχασαν τα roll για save versus disease αλλά
δεν βλέπω δηλώσεις για το shield of faith και το holy κουταλάκι που δεν δούλεψε.
1605306914789.png

Back
Oops! We ran into some problems.
Oops! We ran into some problems. Please try again later. More error details may be in the browser console.