@lelos kounelos τι θες να πεις σε πρόλαβε άλλος; ήσουν έτοιμος να του σκάσεις μπουκέτο με τραβηγμένη γροθιά να πάρεις φόρα και πετάχτηκε ένας από το πουθενά και του τράβηξε αυτός; Βίντεο το έβγαλε κανένας;
Επειδη η καραντινα δεν ειναι success story, παιζει μια μικρη αργοπορια. Στον οριζοντα παιζει ενα φαναρι το οποιο τον τελευταιο καιρο εχει γινει λιγο εκνευριστικο. Ενω εχει αναψει κοκκινο, καποιοι τσουλανε απελπιστικα αργα προς το φαναρι. Στα δεξια, ειναι ενα παλικαρι με μηχανακι που περιμενει καποιον να φιλοτιμηθει να τον αφησει να στριψει αριστερα. Του κανω σινιαλο να βγει και ταυτοχρονα εχω βγαλει χερι απο το παραθυρο για να περασει. Βγαινει το παλικαρι και ενω κοιταζει εαν ερχεται καποιος απο δεξια του, ο οδηγος πισω μου, οποιος εχει αναψει φλας για να στριψει αριστερα στο φαναρι, που ειναι μακρυα και δεν παιζει να κανει κατι τετοιο γιατι βγαινει στο αντιθετο ρευμα, και ενω εχει δει οτι κανω νοημα στο παλικαρι με το μηχανακι να περασει, παει να με προσπερασει γιατι θελει να παρει σβαρνα τον τυπο με το μηχανακι. Βλεπω το φλας να αλλαζει θεση στον καθρεφτη μου και στριβω τιμονι αριστερα για να τον κοψω γιατι βγηκε με πολυ επιθετικη διαθεση.
Ο πιτσιρικας, γιατι τοτε ειδα την μουρη του, κολαει διπλα μου και μου την λεει, απο ολα αυτα το μονο που ειχε να πει ηταν οτι προκαλω μποτιλιαρισμα. του φωναζω οτι αυτος θα προκαλεσει μποτιλιαρισμα με το σπασμενο αυτοκινητο του. Εχει φυγει απο την μνημη μου ο τυπος με το μηχανακι, στο μυαλο μου εχει φτασει σπιτι του.
Ο πιτσιρικας παει να μου πει να παω να απαυτωθω, αλλα εκεινη την στιγμη ανοιγει η πορτα του οδηγου, χωρις την θεληση του οδηγου και ειναι ο τυπος με το μηχανακι που πηρε γραμμη τι σκηνικο πηγε να στησει ο πιτσιρικας και ειπε να του διδαξει λιγη οδηγικη συμπεριφορα στην μαπα του. Επειδη η επομενη σταση μου ηταν η φουρναρισσα, δεν ηθελα να χαλασω το μαλλια μου. εφυγα γιατι αναψε πρασινο.
Μου θυμισε σκηνικο οπου ειχα κατεβει απο την μηχανη και μετρουσα 3,2,1 για να πλακωσω στα μπουκετα οδηγο αυτοκινητου. Ο οδηγος του πισω αυτοκινητου, βγαζει κεφαλι απο το αυτοκινητο και με ρωταει εαν ο τυπος με εριξε κατω και εφυγε, δεν ισχυε κατι τετοιο αλλα ειπα ναι. ριξτου, εγω θα πω οτι σου επιτεθηκε.