Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν χρησιμοποιουσες τη λεξη φιλελευθερος ισως συμφωνουσα, αλλα λεγοντας φιλελε εννοεις τις υπαρχουσες κυβερνησεις ανα τον κοσμο που υιοθετουν νεοφιλελευθερες πολιτικες. Το cornerstone της νεοφιλελευθερης πολιτικης των κυβερνωντων απο την εποχη της θατσερ και επειτα ηταν η επιτηδευμενη εξαθλιωση των δημοσιων οργανισμων που εχουν μπει στο στοχαστρο της ιδιωτικοποιησης ωστε να απαξιωθει ο εν λογω οργανισμος στο δημοσιο λογο, η μετουσιωση της εξαθλιωσης σε κακη λειτουργια, διαλυση μεσω της εξυγειανσης και στο τελος ξεπουλημα σε ιδιωτικες επιχειρησεις.

Θα κανω edit αργοτερα με πηγες και επιχειρηματα αλλα προς το παρων επεσε δουλεια
πράγματι φιλελεύθερος εννοώ, αλλά στην ελλάς του 2000 που όλοι νομίζουν ότι φιλελεύθερο κόμμα είναι η ΝΔ και όλοι όσοι δεν συμφωνούν με το συριζοπασοκ είναι φιλελέδες, θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να διαχωρίσω το ένα από το άλλος.

Αλλά έχεις δίκιο, άλλο νέο, άλλο παλεο. (παλέο, πολύ μεταβαρόνοι μου βγήκε αυτό)

Στην Τουρκία ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού. Είτε "άπιστος" ήταν ή δεν δήλωσε υποταγή στον Σουλτάνο.

Θα γινει ότι και στην Ιταλία, κάντε διαθήκες και μη γράψετε οικόπεδα σε γκόμενες που σας κάθησαν με παρακάλια.

ΑΚΥΡΟΝ ΨΑΡΑΔΕΣ: ακυρώνονται στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις 25ης Μαρτίου.

ο ιός που θα καθαρίσει τον κόσμο από boomers? δάκτυλος των μιλένιανς;

Τα συνταξιοδοτικά ταμεία πρέπει κάπως να ξελαφρυνουν.
Βγαίνει ο άλλος σύνταξη στα 55 και ζει μέχρι τα 95.

Για την ακρίβεια αυτό σκεφτόμουν προχθές. Στην Κίνα ο νόμος για το 1 παιδί/οικογένεια είχε ψηφιστεί από τότε που ήμουν δημοτικό. Και θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια να διαβάζω ότι πια οι ηλικιωμένοι στην Κίνα είναι τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού. Το 2015 ψήφισαν νόμο για 2 παιδιά/κάθε οικογένεια.
Οπότε πως θα ξεφορτωθούμε όλες αυτές τις έξτρα συντάξεις; Κορωνοιός!

Ρε σεις γιατι μου βγαζει ΤΡΕΛΟ cringe-αρισμα το Διαγγελμα του Κουλη; Επισης γιατι ειναι θολωμενο; Για να μην βλεπουμε απο τα γαρδουμποματια του το πανελ το οποιο διαβαζει αυτα που λεει;

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν είχε πει κάτι τέτοιο η κυβέρνηση Σύριζα?

Ειχα κατι τρεξιματα σε εξωτερικους χωρους, καπνιζα εξω απο το συνεργειο ενω εκανε ψοφοκρυο και το ψιλοεριχνε το βροχαλακι. Ασυνηθιστος πλεον στο εξωτικο κλιμα της Ελλαδας, νομιζω οτι την αρπαξα λιγο. το δεξι μου ρουθουνι εχει ψιλοξεραθει.... Λετε;
Αν πεθανω θελω να γραψετε στο μνημα μου. Ζουμε με αυταπατες, γιατι η αληθεια ειναι ο θανατος της προσωπικοτητας μας.
El Kouneli.

νατα μας... μας έστειλαν αυτή την μλκ στο κινητό από την πολιτική προστασία εδώ Αχαΐα...
φαϊ στοκ έχω, κανά μηλοκλέφτη να προλάβω να στοκάρω

Σε όλη την χώρα. Ότι και να στοκαρεις θα πεθάνουμε όλοι!

Ακούω σε γνωστό αθλητικό ραδιόφωνο να στέλνουν μηνύματα ακροατές και να λένε ότι σκασανε τα κεφάλια του HR σε πολλές εταιρείες και ξεκοψαν τις άδειες ειδικού σκοπού

Διεθνής οργανισμός υγείας. Διαβάστε το.

Πέρα από τον χαβαλε, να προσθέσω ότι η εξάπλωση της επιδημίας θα φρενάρει αν τηρούμε έναν βασικό κανόνα που αποτελεί κ πανανθρώπινη αξία και αληθινή ιδεολογική πυξίδα:

Το άτομο πρέπει ενεργά να προστατεύσει την κοινότητα και να μην δρα αντικοινωνικά.

Αυτό λύνει γενικά πολλά προβλήματα.

Last edited:
Σε όλη την χώρα. Ότι και να στοκαρεις θα πεθάνουμε όλοι!

Ακούω σε γνωστό αθλητικό ραδιόφωνο να στέλνουν μηνύματα ακροατές και να λένε ότι σκασανε τα κεφάλια του HR σε πολλές εταιρείες και ξεκοψαν τις άδειες ειδικού σκοπού
αυτοι θελουν να φερεις κανενα τυπακι απο τον Πυργο, απο αυτα που ειναι αρρωστα και επιναν καφεδακι. Να παει στα συγκεκριμενα HR να ρωτησει αν ψαχνουν για προσωπικο. φευγοντας να κλειδωσει και την πορτα τους.

Edit
Για εμβόλιο είναι πολύ νωρίς αλλά μια βοήθεια βρέθηκε.

Last edited:
Πέρα από τον χαβαλε, να προσθέσω ότι η εξάπλωση της επιδημίας θα φρενάρει αν τηρούμε έναν βασικό κανόνα που αποτελεί κ πανανθρώπινη αξία και αληθινή ιδεολογική πυξίδα:

Το άτομο πρέπει ενεργά να προστατεύσει την κοινότητα και να μην δρα αντικοινωνικά.

Αυτό λύνει γενικά πολλά προβλήματα.

Δηλαδή συνεχίζουμε το διάβασμα και δεχόμαστε ΚΑΛΕΣ και ΜΙΚΡΕΣ παρέες στο σπίτι μας;

Back