Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άραγε μας βοηθάει και το κλίμα μας; Είμαστε πιο νότια με πιο ήπιο κλίμα και έχει αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός. Και Ιταλία, Ισπανία δηλαδή τα κρούσματα έσκασαν πιο βόρεια από εμάς και ξέφυγαν.

Ίσως να μειώνει το halflife (3 confirmed) το ιού σε επιφάνειες και να βοηθάει.

Πέρα από τον χαβαλε, να προσθέσω ότι η εξάπλωση της επιδημίας θα φρενάρει αν τηρούμε έναν βασικό κανόνα που αποτελεί κ πανανθρώπινη αξία και αληθινή ιδεολογική πυξίδα:

Το άτομο πρέπει ενεργά να προστατεύσει την κοινότητα και να μην δρα αντικοινωνικά.

Αυτό λύνει γενικά πολλά προβλήματα.

Αυτό προϋποθέτει "παιδεία", μια λέξη άγνωστη για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του λαού τα τελευταία 40 χρόνια...

Όσο για το κλίμα, μακάρι να βοηθήσει. Στην Αυστραλία είναι καλοκαίρι. Ας παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ιού εκεί...

Ωχ. Παιδιά, λίγη σκέψη. Ο ιός εξ ορισμού δεν αντέχει μακρυά από ξενιστή. Δεν υπάρχει half-life καθότι ιός δεν λογίζεται ως ζωτική μονάδα.

Το κλίμα μετά βεβαιότητος βοηθάει σε ένα πράγμα: να αδειάσουν τα κρεβάτια από ασθενείς εποχικών ασθενειών (πχ κοινή γρίπη) ώστε να αντιμετωπιστούν τα κρούσματα της πανδημίας. Και αυτό διότι όλο το ΕΣΥ, NHS έπεσε θύμα των πεφωτισμένων managers και υπήρξε τεράστιο πετσοκομμα σε κλίνες και εγκαταστασεις με outsourcing για να τα δίνουμε σε ιδιώτες. Θέλω να δω πόσοι no politica θα προβληματιστούν με το τι ακριβώς ειναι πολιτική μετά από αυτό το κοινωνικό φαινόμενο.

Αυτό προϋποθέτει "παιδεία", μια λέξη άγνωστη για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του λαού τα τελευταία 40 χρόνια...

Όσο για το κλίμα, μακάρι να βοηθήσει. Στην Αυστραλία είναι καλοκαίρι. Ας παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ιού εκεί...

Δεν βλέπω πολλές ειδήσεις για χαμούλη σε νότιο ημισφαίριο, για αυτό αναρωτιέμαι.
Επίσης πήγα σήμερα να κάνω με ένα μαντηλάκι το τιμόνι στο αμάξι αλλά ήταν ντάλα στον ήλιο και είχε τόση ζέστη μέσα που ήταν καλοκαίρι, ακούμπαγε το μαντηλάκι και στέγνωνε αμέσως. Δηλαδή το νούμερο ένα μέρος για μένα να έχω πασαλείψει τον ιό αν τον ακούμπησα κάπου αλλού είναι φούρνος και με λίγη τύχη ψοφάει τα μικρόβια.

@Northlander αφού λέει ότι αντέχει 12ωρο σε μεταλλικές επιφάνειες, πχ χερούλια

Ο ιός παρόλα αυτά δεν θεωρείται μικρόβιο διότι δεν ειναι έμβια δομή. Είναι μεγάλη κουβέντα, που δεν μπορεί/χρειάζεται να γίνει τώρα. Έχει σημασία όμως να είμαστε αυστηροί στη διατύπωσή μας καθότι δημιουργεί παρερμηνείες που μπορεί να οδηγήσουν "έχω ίωση, παίρνω αντιβίωση".

Ο ιός παρόλα αυτά δεν θεωρείται μικρόβιο διότι δεν ειναι έμβια δομή. Είναι μεγάλη κουβέντα, που δεν μπορεί/χρειάζεται να γίνει τώρα.
Να την κάνουμε ρε φίλε, γιατί δηλαδή να κόψουμε το επιστημονικό κομμάτι του θέματος; Θέλω να δω post με RNA και μιτοχόνδρια.

τυχαιο;

krn.jpg

Ωραίο άρθρο, απλά γενικά είναι εύκολη η καταγγελία, η λύση είναι το θέμα...

Για μένα δολοφονείται η συζήτηση με απαντήσεις του στυλ: να πνίξουμε την μπουρζουαζία και τους μενσεβίκους στο αίμα τους, απλά δηλαδή να δημιουργήσουμε το ίδιο πρόβλημα σε αλλούς.

Edi: Επίσης το να μετακομίσουν και τα 7 δις στον δυτικό κόσμο δεν είναι λύση.

Δεν υπονοώ ότι δεν υπάρχουν λύσεις, απλά οι λύσεις χωρίς αίμα είναι περίπλοκες και απαιτούν πολύ περισσότερη δημοκρατία, θεσμούς και μεγαλύτερες ομοσπονδιοποιησεις.
τυχαιο;

krn.jpg
Το ξέρεις ότι τετοια σάιτ χρησιμοποιούν προσωποποιημένες διαφημίσεις ε;

Συμπέρασμα: O Λέλος θέλει να ζήσει επικίνδυνα. Εν απουσία κορκόδειλων, καλά και τα
μιλφάκια κορονοβασίλισσες.

Ωχ. Παιδιά, λίγη σκέψη. Ο ιός εξ ορισμού δεν αντέχει μακρυά από ξενιστή. Δεν υπάρχει half-life καθότι ιός δεν λογίζεται ως ζωτική μονάδα.
Ισχύει αυτό; Σήμερα άκουγα μία Virologist (δεν ξέρω την αντίσοιχη ελληνική ειδικότητα) να λέει ότι δεν ξέρουνε πόσο επιζεί ο συγκεκριμένος ιός εκτός ξενιστή (πάνω σε επιφάνειες) αλλά εκτιμούν από 24 - 36 ώρες.

edit: Τώρα είδα την απάντηση στον nitro. Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως ακόμα ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν πρέπει να έχουν επαρκή δεδομένα.

Last edited:

Ώπα, να και ο πρώτος σύντεκνος... Καλώς τα δεχτήκατε @tinapeis...

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩΩΩ!!!

Λοιπον μου εχει κολλησει σα κορονοιος εδω και δυο τρεις μερες το εμβατηριο του πυροβολικου που μας καναν πλυση εγκεφαλου στην 96ΤΕ σε ολη τη θητεια να το τραγουδαμε καθε φορα που ετρωγε καποιος φυλακη. Ετσι καθε φορα που ακουω τη λεξη "κορονοιος" μου σκαει απο μεσα μου η μελωδια, μονο που αντι για τη λεξη "πυροβολικο" αντικαθιστα στο μυαλο μου τη λεξη "κορονοιο" και χασκογελαω σα καθυστερι.

Επειδη κατα βαθος σας μισω σας κανω λινκ το εμβατηριο για να σας κολλησει και να γινει και αυτο πανδημια...

"Τον κορονοιο, τον κορονοιοοοοοοοοο, τον κορονοιο πολυ τον αγαπωωω"
"Θα πεθανω, θα πεθανω θα πεθαααανω απο εμπολα θα πααωωω"
"Και συ μωρε παππου και συ μωρε παππουυυυυ, και συ μωρε παππου σου ηρθε απο αλλουυυ"

Επισης γουατ δε φακ και κολλησε και το quote που ειχα παρει απο παλαιοτερα για τον ccwr...κουνελε με σαμποταρεις!

@Hank Chinnaski Επιδημιολογος ειναι ο Virologist ;)

Ισχύει αυτό; Σήμερα άκουγα μία Virologist (δεν ξέρω την αντίσοιχη ελληνική ειδικότητα) να λέει ότι δεν ξέρουνε πόσο επιζεί ο συγκεκριμένος ιός εκτός ξενιστή (πάνω σε επιφάνειες) αλλά εκτιμούν από 24 - 36 ώρες.

edit: Τώρα είδα την απάντηση στον nitro. Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως ακόμα ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν πρέπει να έχουν επαρκή δεδομένα.
ναι δεν φαίνεται να είναι σίγουροι, για μεταλλικές επιφάνεια όπως πόμολα πόρτας πχ λέει 12 ώρες, σε υφάσματα 24-36.

δυστυχώς ο κύριος από Αμαλιάδα πέθανε στο Ρίο σήμερα. Είχε βγει νωρίτερα είδηση και υπήρξε λίγο κομφούζιο για το αν πέθανε αλλά το ανακοίνωσε το νοσοκομείο το πρωί.

Οταν δεν εξαρτασαι απο ακροσυντηρητικους διαπλεκομενους χριστιανο-ταλιμπανους κατι γινεται...χαιρετισμους απο τα ομορφα Χανια ;)

Top-Ten Anime Crossover με το Γεωπολιτικό θρεντ:

Δίκιο έχει ο Ερτσογλάν. Η Τουρκία είναι ο ισχυρότερος "ιός" απ' όλους!

Το ξέρεις ότι τετοια σάιτ χρησιμοποιούν προσωποποιημένες διαφημίσεις ε;
Φιλαρακι, θα απλωσω σεντονι για το πικ νικ του συλλογου "παρθενων νερντ σε κωμα" και θα υπαρξει μια γευση στη γλωσσα, σαν αυτη που αφηνει ο εκτροχιασμος απο το θεμα/τιτλο/διαθεση. Η αληθεια ειναι διαφορετικη, το θεμα του ιου δεν ειναι ο ιος ο ιδιος αλλα ο ανθρωπος και τα προιοντα του οπως ειναι τα ΜΜΕ, ο χαρακτηρας, η συμπεριφορα κ.α

Εχω κατασταλαξει οτι υπαρχουν τριων ειδων ανθρωπων
Αυτοι που τα καταφερνουν. αυτοι που δεν θα κολησουν ουτε εαν λουστουν με τις καλλιεργειες το ιου σε εργαστηριο.
Αυτοι που δεν τα καταφερνουν. αυτοι που θα κλειστουν σε μπουκαλι για να γλυτωσουν, αλλα τα μαλλια τους θα πιαστουν στον φελο και θα κρεμαστουν.
Αυτοι που παρατηρουν και καταγραφουν το ανθρωπινο ειδος.
Εγω προσπαθω να μπω στην πρωτη κατηγορια, οπως ολοι, αλλα ανηκω στην τριτη κατηγορια και φιλε μου, θελω να ξεριζωσω τα ματια μου.

Θα δωσω ενα παραδειγμα για την 3η κατηγορια/εθνικη.
Δουλευα σε μια εταιρια στην οποια μου ειχαν απαγορευσει προσβαση στο δικτυο, καμερες και να μπαινω σε γραφεια. με γνωριζουν πολυ καλα και επαιζε ενας μικρος φοβος.
Μετα απο λιγες μερες τους ειπα οτι στο ταμειο τους κλεβουν και εβαλαν τα γελια, πως να το ξερω χωρις προσβαση; τους επιασαν μετα απο 4 μηνες και με απελυσαν. χεστηκαν οι ανθρωποι. Οταν εμφανιζεται ο πανικος, οι ενεργειες ειναι αψυχολογητες και δεν λειτουργει κανενα συστημα.
Ολοι βλεπουν οτι η μοναδικη λυση ειναι το reset. Αυτη την περιοδο ξεκιναει το reset και το reset ειναι η αποκοπη απο το συστημα πχ Ο Τραμπ εκοψε τα δρομολογια με Ευρωπη πλην Αγγλιας. αποκοπη και πανικος.

Πολλες απο τις διαφημισεις ΔΕΝ ειναι προσωποποιημενες, θελουν να τις κανουν να μοιαζουν ετσι. Αυτος ειναι και ο λογος που ξεκινησαν το project διαφημιση. Αυτες οι δηθεν στοχευμενες διαφημισεις, προσπαθουν να σε βαλουν σε ενα τριπακι. Εχω μεγαλο αρχειο με screenshots κτλ.
Οταν ξεκινησε ο πανικος με τον ιο και χωρις να κανω click σε καποιο αρθρο για το θεμα, ειχαν ξεκινησει ηδη οι διαφημισεις με τα χαρτια υγειας ποτισμενα με ασβεστη.

Στο παρακατω screenshot η ουσια δεν ειναι οι "ψυχαγωγικες" ταινιες αλλα η εταιρια.
sf.jpg

Πατανε στο οτι ολοι ψαχνουν για το φτηνο κινεζικο και παρουσιαζουν οτιδηποτε κινεζικο, Ακομα δεν με εχουν βαλει σε συγκεκριμενο φακελο.
Στην ιδια κατηγορια ανηκει και η διαφημιση με τα cougar. Και οι δυο πονταρουν οτι σαν "φυσιολογικος" ανθρωπος θα θελησω να κατευνασω τα ενστικτα μου. Αν κανω κλικ θα μπω στην στοχευμενη διαφημιση.

Εδω η εταιρια πισω απο τις ταινιες "ψυχαγωγιας".
ec.jpg

Αυτη την περιοδο οι εταιριες που σχετιζονται με την ιατρικη και την προσωπικη υγιεινη, εχουν χτυπησει φλεβα χρυσου. Καποιοι βγαζουν λεφτα απο τον θανατο και την απελπισια και αυτο ειναι ενα απο τα ανθρωπινα γνωρισματα. Στην κατοχη τους ελεγαν μαυραγοριτες. Ειναι απο τα πραγματα για τα οποια δεν διαμαρτυρεται ουδεις.
Αλλο ενα παραδειγμα
ge.jpg

Λες να τσεκαρω καθε ποτε πεφτει ο ΓΑΠ απο την καρεκλα του; Να με ενδιαφερει το BB και να θεωρω σημαντικο στην υποσαχαρια Αφρικη μια random τηλεοπτικη σειρα απο την Ελλαδα;
Αυτο γινεται με οτι θελουν να πουλησουν και αυτη την περιοδο πουλαει πολυ ο κορονοιος, σαν ειδηση και τα προιοντα απο πισω τους.
Ολοι ασχολουνται με το ποσοι πεθαναν αλλα δεν ασχολουνται με το ποσοι ΔΕΝ πεθαναν.
Δηλαδη μπορει για παραδειγμα να λενε πεθαναν 2.000 σε ολο τον κοσμο αλλα δεν λενε οτι 1.000.000 την γλυτωσε. Ειναι αυτο που ελεγε ενας φιλος. Στην Ν. Αφρικη ο φονος δεν αποτελει σημαντικη ειδηση, ομως αν πουν οτι σου φορεσαν λαστιχο απο αυτοκινητο, σε εδεσαν σε ενα δεντρο και σου εβαλαν φωτια, αυτο! ειναι ειδηση.

Ολα αυτα ανηκουν στην ανθρωπινη φυση και αφου μιλαμε για ανθρωπινη φυση, θα αποκαλυψω την απαντηση στο αιωνιο μυστικο.
Μιλαω για το μυστικο για το οποιο εχουν γραφτει βιβλια, εχουν γυριστει ταινιες, εχουν γινει συζητησεις και εχουν πεθανει ανθρωποι χωρις να μαθουν την απαντηση.
Τι ειναι αυτο που ψαχνουν οι γυναικες. ΝΑΙ, ηρθε η ωρα να καθαρισω την τιμη και την υποληψη μου.

Οταν κατεβηκα Αφρικη γνωρισα ενα cougar με ολα του τα δοντια. Στην αρχη δεν την ενδιεφερα σαν ατομο. Μια μερα μου ειπε οτι ειναι πολυ τυχερη που δεν επαθε τιποτα. Η αφρικη ειναι πολυ σκληρη ηπειρος, εχω δει αντρες να πεθαινουν και δυνατους αντρες να λυγιζουν.
Δεν ειμαι κουταλι μαναρι. Αυτο της ειπα και μου εκατσε, γιατι; Η απαντηση ειναι σε κατι που εγινε χθες το βραδυ, με αλλη κοπελα, αλλα η ιστορια ξεκιναει πολλες μερες πριν.

Παραιτηθηκα και επαιξε μια ιστορια εαν θα με πληρωσουν με $200 και το σεναριο να τους δωσω εγω $100. ολοι με ειχαν ξεγραμμενο γιατι επαιζαν χαρτια, υπογραφες και πολυ λαδι στον κρατικο μηχανισμο, πως γινεται τωρα να κερδισεις ρε μαγκα;
Κερδισα επειδη καταγραφω και ενω ξεκινησαν χωρις να πληρωσουν επειδη με ειχαν στο χερι τους, πληρωσαν παρα πολλα λεφτα για να μην τους κλεισουν την εταιρια και η διευθηντρια προσωπικου εβαλε τα κλαματα στην συναντηση που ειχαμε στην επιθεωρηση εργασιας και απο την απολυτη εξουσια τους εκανα και τρομερα καψωνια με τα ΠΟΛΛΑ λεφτα που μου εδωσαν επειδη δεν τους αφησα επιλογη. Εδωσαν και ενα σκασμο λεφτα για να μην φτασω στα χρηματα που ζητησα γιατι το μονο που τους εμεινε ηταν η ελαχιστη και ποδοπατημενη υπερηφανια τους και ο σφαγμενος εγωισμος τους.
χθες το βραδυ με πηρε στο Whatsapp μια συναδελφος, μου ειπε οτι θελει να παραιτηθει και η ιδια και ηθελε πληροφοριες για τις κινησεις που επρεπε να κανει. Της εστειλα φωτογραφιες απο το συμβολαιο και τι να προσεξει, τις ειπα ποιοι νομοι ισχυουν. την ενημερωσα οτι θα προσπαθησουν να την μπερδεψουν και της υπολογισα και τι λεφτα θα παρει γιατι ειναι στην εταιρια 4 χρονια ($30.000 περιπου).
Μιλουσαμε με μηνυματα και οταν τελειωσε το training μου εκανε video κληση. Ηταν οπως την γεννησε η μανα της και φτασαμε στην απαντηση, τι ειναι αυτο που θελουν οι γυναικες. οι γυναικες θελουν να ειναι με ατομα που τα καταφερνουν μονοι τους, που μετατρεπουν την καταστροφη σε παραδεισο, οχι για τις ιδιες. Οταν τα καταφερνεις για αυτες, ειναι σαν να προσπαθεις να αποδειξεις κατι και αυτο δεν ειναι καλο.

Τους αρεσει το ρισκο, να τις αφηνεις να παιρνουν ρισκα γιατι αυτο παει με το να τις αφηνεις να ειναι ο εαυτος τους,
Η αλλη ηξερε οτι ειμαι παντρεμενος και ξεκινησε να μου στελνει φωτογραφιες που δεν θα τις βρειτε ουτε στα πιο περιεργα hub.
Μια μερα που εβλεπα ονειρα η γυναικα μου πηρε το κινητο μου και ειδε τα παντα. Η κοπελα εφαγε τραμπουκισμα απο οικογενεια ντοπιων που δεν ειναι οτι καλυτερο. Με τετοιες φωτογραφιες πας κατευθειαν στην φυλακη, η χωρα ειναι πολυ θεοσεβουμενη.
ηταν ετοιμη να εγκαταλειψει την δουλεια και την χωρα για να γλυτωσει.
μολις τελειωσε ο εφιαλτης μου ξαναεστειλε υλικο και την ρωτησα πως δεν φοβαται να το ξανακανει και μου απαντησε με caps
ΝΟ REGRETS.
Αυτη την φορα μου εστειλε και video, γιατι; επειδη τα καταφερα. Μας εψαχνε η αστυνομια να μας βαλει φυλακη και εξω απο το σπιτι της την περιμενε η αστυνομια. Σε τρεις μερες γυρισε στο σπιτι και την δουλεια της και ολα ξεχαστηκαν. αυτο την ενθουσιασε περισσοτερο.
μου ειπε και ευχαριστω γιατι την εμαθα πως να κανει το turn table.

Νομιζω οτι καλυψα τα παντα απο τον ιο μεχρι την ανθρωπινη φυση και εκτος των αλλων σας εμαθα γιατι αυτοι που δεν τα καταφερνουν μπαινουν μονοι τους στο μπουκαλι.
Θα ξεκινησω σεμιναρια επιβιωσης, οσοι πιστοι.... να βαλετε το χει στην τσεπη γιατι και εγω πρεπει να τα καταφερω καποια στιγμη.

Back