Νίκλας λέει το FB, άρα είμαι κλάιν μάιν μα φρεντΑν λέγεσαι Γιώργος ή Κατερίνα ναι, αν λέγεσαι Τζωρτζ ή Κάθριν όχι
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Νίκλας λέει το FB, άρα είμαι κλάιν μάιν μα φρεντΑν λέγεσαι Γιώργος ή Κατερίνα ναι, αν λέγεσαι Τζωρτζ ή Κάθριν όχι
Δεν είναι λίγο οξύμωρο να σου ευχηθούμε καλές δουλειές???Σε ραπιντάδικο δουλεύω, οπότε μακάρι και του χρόνου τα ίδια.![]()
κάτσε λίγο να λιώσουν και πάγοι στην Ανταρκτική και Σιβηρία να δούμε τι θα βγει από εκεί μέσα... War of Worlds θα γίνει μόνο που εμείς θα είμαστε στον ρόλο των εξωγήινων...δεν προκειται να μειωθει η δουλεια, ετσι κι αλλιως.
απο δω και μπρος, σχεδον καθε χρονο ολο και κατι "νεο" θα παιζει. ή καμια παραλλαγη καποιου παλιου.
εισαι στο επαγγελμα του μελλοντος.
BB gun«Μα...μα...Το μόνο όπλο κατά της πανδημίας είναι το εμβόλιο...»
κάτσε λίγο να λιώσουν και πάγοι στην Ανταρκτική και Σιβηρία να δούμε τι θα βγει από εκεί μέσα... War of Worlds θα γίνει μόνο που εμείς θα είμαστε στον ρόλο των εξωγήινων...
χμ legit ακούγεται, θα το δοκιμάσω και εγώ το γαλακτομπούρεκο.Εγώ έχω να αρρωστήσω χρόνια, μιλάμε έστω για γρίπη. Κορωνοιο απ'όσο γνωρίζω δεν έχω κολλήσει, εκτός αν είχα και ήμουν εντελώς ασυμπτωματικός. Όλα τα τεστ που έχω κάνει είναι αρνητικά και συναναστρεφομαι συνέχεια άτομα που βγαίνουν στην πορεία θετικά. Δεν ξέρω γιατί, το μόνο στοιχείο που μπορώ να σκεφτώ ότι κάνω διαφορετικά από τους γύρω μου είναι ότι τρώω πολύ γαλακτομπούρεκο.
Ε καλά τώρα με νοιάζει, καλοκαίρι είναι, με κρύο κάνω και εγώ, όλα πόπαΕπίσης κάνω ντουζ με κρύο νερό. Ξεκίνησε από μια κόντρα με τον πατέρα μου για τον θερμοσίφωνα όταν ήμουν 15 και το διατηρώ ως σήμερα (για οικονομικούς λόγους) . Χειμώνα καλοκαίρι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως αυτό να έχει παίξει μεγαλύτερο ρόλο από το γαλακτομπουρεκο. Ποιος ξέρει?
Πάντως, επειδή το έχω συζητήσει με πολύ κόσμο, με θεωρούν όλοι σχιζοφρενή. Επίσης, το 50-75%, μου είπαν ότι κάνουν με ζεστό και το καλοκαίρι, ακόμα και με καύσωνα!!!Ε καλά τώρα με νοιάζει, καλοκαίρι είναι, με κρύο κάνω και εγώ, όλα πόπα![]()
Νομίζω το να κάνεις με ζεστό το καλοκαίρι είναι πιο σοβαρή περίπτωση βλάβης από το να κάνεις με κρύο τον χειμώναΠάντως, επειδή το έχω συζητήσει με πολύ κόσμο, με θεωρούν όλοι σχιζοφρενή. Επίσης, το 50-75%, μου είπαν ότι κάνουν με ζεστό και το καλοκαίρι, ακόμα και με καύσωνα!!!