Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
άμα είσαι εντερπρανέρι τέτοια σκέφτεσαι!

Αυτα καλο ειναι να γινονται

Στοκ δεν κρατάς στο ψυγείο, στοκ κρατάς στο ντουλάπι. Ψυγείο έχεις για την εβδομάδα άντε και κανά κρέας κατάψυξη να βγάλει κανά μήνα (βγάζει και μισό χρόνο άμα χρειαστεί βέβαια)

Σε γενικές γραμμές εγώ πάντα έχω στοκ, σε λογικά πλαίσια για 2 άτομα. Δηλαδή 4 πακέτα μακαρόνια υπάρχουν σχεδόν πάντα σπίτι, είμαστε μακαρονάδες. κανά κιλό ρύζι επίσης, καμιά κονσέρβα τόνου και νεσκαφέ το μεγάλο τα 750γρ, οπότε μαζί με το εβδομαδιαίο ΣΜ βγάζουμε 2 εβδομάδες άνετα. Ακόμα και τα κρέατα στην κατάψυξη δεν τα θεωρώ στοκ, ένα κοτόπουλο, 2 μπριζόλες και κάτι μπιφτέκια δεν είναι στοκ για πόλεμο.

Κάπου διάβασα ότι κατά κύριο λόγο έτσι είναι τα Ελληνικά σπίτι σε γενικές γραμμές, έχουν σε κάθε φάση στοκ για 2 εβδομάδες αν καταστεί ανάγκη.
καποιο λαθος πρεπει να εχεις κανει. η καταψυξη πρεπει να ειναι τιγκα στο κρεας και το ψυγειο γιαουρτια, για να σπαει λιγο το λιπος στον ουρανισκο.
Οσπρια και λαχαναρυζο; ενας ιος που σκοτωνει τους αδυναμους κρικους του ανθρωπινου γενους ειναι, οχι εμπολα. πως γινεται να εχω ισα δικαιωματα με εσας ρε μαγκες; πως γινεται αυτο; :trollface:

για να πω και πραγματα που ισως διαφευγουν απο την σφαιρα του Ελληνα που τα ξερει ολα. Ο Ελληνας σε κοιταζει 2 δευτερολεπτα και τα ξερει ολα. Επειδη τυχαινει να μην εχω νοιωσει χειμωνα απο το 2013, κρυωνω λιγο περισσοτερο απο τον υπολοιπο πληθυσμο.
δεν ντυνομαι σαν κρεμυδι αλλα για παραδειγμα χθες, που δεν εκανε κρυο, βγηκα με μπουφαν κουμπωμενο μεχρι πανω.
οσοι δεν φορουσαν μπουφαν και οσοι φορουσαν, αλλα το ειχαν με ανοιχτο φερμουαρ, με κοιτουσαν λιγο παραξενα.
μηπως εχεις πυρετο;
Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι οτι μια μαλαρια την περασα, τι διαολο εκανα στην αφρικη; μποτοξ; Μερικοι ανθρωποι που περασαν μαλαρια, την εμφανιζουν ξανα, δεν ξερω γιατι και πως, οταν φανε αποτομο κρυο, οπως στην περιπτωση μου. εχει συμβει σε καποιους γνωστους μου και δεν θελω να μαθω εαν ισχυει στην πραγματικοτητα.

αντε τωρα να παω σε νοσοκομειο και να τους πω οτι εχω μαλαρια χαχαχαχα θα με βαλουν καραντινα για τον ιο. Θα με διαφημισουν και οι ειδησεις. Ελληνας εφερε και την μαλαρια στην Ελλαδα, τωρα θα πεθανουμε ολοι, σιγουρα.

δεν βλέπω κίνηση στο forum και στο facebook έχουν πάει όλοι για πολιορκία στα ΣΜ;

Ρε μάγκες με αυτά που διαβάζω μήπως να πάω και εγώ για στοκ, απλά σκέφτομαι ότι για 15+ μέρες θα πεινάμε και παίζει no money no honey?

Ρε μάγκες με αυτά που διαβάζω μήπως να πάω και εγώ για στοκ, απλά σκέφτομαι ότι για 15+ μέρες θα πεινάμε και παίζει no money no honey?

Αυτο που θα εκανε ενας λογικος ανθρωπος ειναι να τσεκαρει αν εχει για τα φαγητα της βδομαδας, αλλιως παει για εβδομαδιαια ψωνια στο σουπερ και να παρει και κανα πακετο μακαρονι καμια φακη ετσι για να βρισκεται ;)

πηγα στο super market. πολυ χαλαρη η κινηση και πηρα πραγματα για δυο μερες. περασα απο επιδημια χολερας, θα με κανει θυμα ο Ευαγγελατος και οι εκτακτες εκπομπες; γελαω στα μουτρα του θανατου και του φτυνω το δρεπανι.

In other news, ο Ελληνας εχει ενα προβλημα για καθε μας λυση...

Λοιπόν όσοι έχετε πρόσβαση σε βουνά ξαμοληθειτε να μάσετε άγρια χόρτα, βότανα, μανιτάρια και δεν έχετε ανάγκη να στοκαρετε τόσα πράγματα.
Εδώ πέρα έχουμε κάτι τόνους λάδι, έναν τόνο ελιές, πολλά άλευρα, μισό τόνο κρασί και έναν καταψύκτη κρέατα.
Σήμερα μαζέψαμε και δύο τσουβαλια ραδίκια, κάθε μέρα τα αυγά από τις κότες, γάλα από τις κατσίκες του γείτονα με ανταλλαγή προϊόντων και ότι άλλα έχουμε από πάντα στο σπίτι.
Και να που άμα γίνει στραβή θα πιάσει τόπο ο κόπος τόσων ετών στα χωράφια.

Προλαβαίνετε έρθετε να δώσετε ένα χεράκι και να στήσουμε κοινόβιο με Lan party

Τελειώνω το Spec Ops The Line και άνοιξα το Steam Play Next για να δω το επόμενο παιχνίδι που προτείνει.

PhErndu.jpg

Νομίζω ότι η Valve προσπαθεί να μου πει κάτι.

Γιατι ο κοσμος εχει γινει ενα καταναλωτικο θυμα του καπιταλισμου. Σαν τις σουπερ βιταμινες που τις αγοραζουν χρυσες και τις κατουρανε.
αυτο επειδη δεν μπαινουν στον κοπο να ακολουθησουν μια σωστη διατροφη. φαε ενα σουβλακι αγαπη μου, μια χαρα boost δινει στον οργανισμο.
Αυτα ειναι για οσους νομιζουν οτι το λιπος ειναι εχθρος.

Το internet ειναι γεματο με DIY οδηγιες για τα παντα, ακομα και για την αυγη των νεκρων. Ολοι περιμενουν να εκμεταλλευτουν τον θανατο, οχι τον δικο μου παντως. εγω οταν με γαργαλαει ο λαιμος με την μεθοδο του flu, πινω βοτκα με καυτερη πιπερια και μελι και ειμαι κομπλε.
κοπαναω και ενα τσαι με τζιντζερ και κατουραω τα φερετρα σε προσφορα.
γεμιζω και ενα σφηνακι για να απολυμανω τα πομολα. Μην γινεστε ροη στο χρηματιστηριο, Αν φοβαστε καθηστε μεσα και δεν χρειαζεστε μασκες, αντισηπτικα και γαντια.
το λεμονι, το ξιδι, η διττανθρακικη σοδα (baking soda ντε) και αλλα, παρα πολλα, ειναι serial killers ιων και βρωμιας. Με την βοτκα μονο προσπερναμε το κρυωμα, καθαριζουμε την λεκανη και διαολε μας προστατευει και απο την ραδιενεργεια.

Πολυ σωστες προτασεις του Πολακη, αν εξαιρεσεις την εμμεση διαφημιση.

Επισης ο Τραμπ ειναι τελειως μουλος ΑΚΟΜΗ και σε τετοιες περιπτωσεις. Προσπαθει να εξαγορασει εταιρεια για να εχει τα δικαιωματα του εμβολιου για αυτη τη γριπη

Μέσα στο κλίμα ακυρώσεων και καραντίνας, εν όψει και του St Patrick's Day μεθαύριο, οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν πως θα κάνουν μια συναυλία (κεκλεισμένων προφανώς) που θα στρημαριστεί στο ίντερνετ και θα μπορούν να τη δουν δωρεάν οι πάντες.

ΥΓ. ΤΟP-TEN ANIME PLOT TWIST

Ρε μλκς έχω σκάσει, τα νεύρα μου είναι τιράντες. Το έχουν πάρει όλοι αυτοί οι μαλάκες που δεν είναι σε ομάδα κινδύνου τόσο χαλαρά που κάθε φορά που βλέπω να κάνουν σαν να έχουμε απλά διακοπές θέλω να αρχίσω να πνίγω κόσμο. Οι παραλίες γεμάτες, οι πλατείες γεμάτες...

Και δε σου λέω βγες μάνα μου, αλλά σπάστε λίγο, πιάστε 1-2 μέτρα έκαστος. Χωράμε όλοι...

Μου έχει σπάσει το μυαλό από φόβο μην κολλήσει ο πατέρας μου που είναι διαβητικός και είμαι σίγουρος κάθε άνθρωπος που έχει ή είναι σε ομάδα κινδύνου σκέφτεται το ίδιο και φοβάται αληθινά. Και η κάθε κάρχια σαν την παραπάνω κλάιν.
Τουλάχιστον θα πάρει άδεια από την δουλειά (o πατέρας) γιατί σαν κλασσικό δημόσιο τι κάνουν οι τσίφτες με τους υπαλλήλους στις ομάδες κινδύνου (αντί να τους στείλουν σπίτια τους) κάθε φορά που μπαίνει πελάτης τους στέλνουν στο υπόγειο και μετά πάει η καθαρίστρια περνάει μια απολύμανση και τους λένε να ξανά ανέβουν...

Αφού δεν μπαίνει ψυχή γμτχμ κρατήστε προσωπική έκτακτης ανάγκης μόνο.

Last edited:
δεν μπορει να πιασει κανείς και πουθενα του εχθρους του τρισκατάρατου, του αρχιδοξύστη, του βολεμενου του δ.υ.
- δεν κλεινουν οι υπηρεσιες, ωωωωωωωωωωωωωωωω κινδυνευουμε ολοι μην κολλησουμε απ τους γέρους του δημοσίου.
- αν κλεισουν οι υπηρεσιες ωωωωωωωωωωωωωωωω, οι δημοσιοι κανουν διακοπες με τα λεφτα ολονων μας.

ας αποφασισει καποιος να μου πει και μενα, γιατι παω σαν μαλακας καθε πρωι στη δουλεια, ενω οι παντες ειναι σε καραντινα σπιτακι τους.

Back