άμα είσαι εντερπρανέρι τέτοια σκέφτεσαι!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!καποιο λαθος πρεπει να εχεις κανει. η καταψυξη πρεπει να ειναι τιγκα στο κρεας και το ψυγειο γιαουρτια, για να σπαει λιγο το λιπος στον ουρανισκο.Στοκ δεν κρατάς στο ψυγείο, στοκ κρατάς στο ντουλάπι. Ψυγείο έχεις για την εβδομάδα άντε και κανά κρέας κατάψυξη να βγάλει κανά μήνα (βγάζει και μισό χρόνο άμα χρειαστεί βέβαια)
Σε γενικές γραμμές εγώ πάντα έχω στοκ, σε λογικά πλαίσια για 2 άτομα. Δηλαδή 4 πακέτα μακαρόνια υπάρχουν σχεδόν πάντα σπίτι, είμαστε μακαρονάδες. κανά κιλό ρύζι επίσης, καμιά κονσέρβα τόνου και νεσκαφέ το μεγάλο τα 750γρ, οπότε μαζί με το εβδομαδιαίο ΣΜ βγάζουμε 2 εβδομάδες άνετα. Ακόμα και τα κρέατα στην κατάψυξη δεν τα θεωρώ στοκ, ένα κοτόπουλο, 2 μπριζόλες και κάτι μπιφτέκια δεν είναι στοκ για πόλεμο.
Κάπου διάβασα ότι κατά κύριο λόγο έτσι είναι τα Ελληνικά σπίτι σε γενικές γραμμές, έχουν σε κάθε φάση στοκ για 2 εβδομάδες αν καταστεί ανάγκη.
Ρε μάγκες με αυτά που διαβάζω μήπως να πάω και εγώ για στοκ, απλά σκέφτομαι ότι για 15+ μέρες θα πεινάμε και παίζει no money no honey?