Έκανε «ντου» σε σούπερ μάρκετ στην Πρέβεζα φωνάζοντας «Έχω κορονοϊό»
Ένας 57χρονος παρέκαμψε την ουρά και μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην Πρέβεζα, φωνάζοντας «έχω κορονοϊό»!

Δικαστικοί, σοβαροί άνθρωποι.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν υπαρχουν δυο κοσμοι, Γκρεμιζουν το εθνικο συστημα υγειας για να σε σπρωξουν στον ιδιωτικο τομεα, που δεν σημαινει καλυτερη επιλογη.Να ρωτήσω και εγώ κάτι, γιατί το έχω περιέργεια χρόνια τώρα... δηλαδή πρέπει ή να είναι όλα δημόσια ή όλα ιδιωτικά;
Το να έχουμε και τα 2 είναι δεν είναι το best of the both worlds;
οι κρατικές υπηρεσίες είναι εστίες διαφθοράς, ρεμούλας και γραφειοκρατίας
Με δυσκολεψε αρκετα να καταλαβω τον ρολο του αρθρου και τι προσπαθει να εξηγησει, Θεωρω οτι ειχε μια ιδεα για ενα πιασιαρικο τιτλο αλλα δεν ειχε τι να γραψει.
Δεν υπαρχουν δυο κοσμοι, Γκρεμιζουν το εθνικο συστημα υγειας για να σε σπρωξουν στον ιδιωτικο τομεα, που δεν σημαινει καλυτερη επιλογη.
Οχι, το ιδιωτικο νοσοκομειο δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.
Τροφη για σκεψη. Απο την στιγμη που εισαι πελατης και οχι ασθενης θα σε κρατησουν οσο μπορουν.
Αυτο δεν μου κατεβηκε τωρα και το ειπα για να εχω να λεω.
Σε ολα τα κρατη, το δημοσιο εφαγε ολη την πιεση της επιδημιας, επειδη δεν υπαρχουν πολλες ιδιωτικες κλινικες;
Δεν βρισκω τον λογο να εχουμε ενα κρατος που συλλεγει μονο φορους και δεν παρεχει τιποτα. Οποιος δεν θελει δημοσια υγεια, και εχει τα αντερα, ας παει στην Αμερικη οπου εχουν θαυμασια ιδιωτικα νοσοκομεια και θα τον συνοδευουν στην εξοδο με αναπηρικο καροτσακι, οπως βλεπουμε στις ταινιες.
Ενώ οι Ιδιωτικές υπηρεσίες σφύζουν από αξιοκρατία, διαφάνεια και δικαιοσύνη. Όσοι έχουν εργαστεί έστω και 1 χρόνο σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία (όχι μίνι μάρκετ της γειτονιάς ή κάποια οικογενειακή επιχείρηση) έχουν δει με τα μάτια μας ότι η διαφθορά (σε ποκίλες μορφές) είναι βασικό συστατικό τους, αλλιώς δεν είναι "ανταγωνιστικές"! Αν άρχισα να λέω ιστορίες "διαφάνειας" και "αξιοκρατίας" ύστερα από 8 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα...ο κλέψας του κλέψαντος γίνετε! Αλλά καλύτερα ας το αφήσω γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος διαβάζει τι και χρειάζομαι την δουλειά μου...
Δεν διαφωνώ αλλά εκεί το χρήμα που σπαταλείται δεν είναι το δικό μου και το δικό σου.