What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Σε θυμάμαι, είχες ιδρώσει λίγο σε κάποια στιγμή και όχι από τα κοψιδια ή το ξύλο που έριχνε ο Σρέντερ στον Ντονατέλο.


Ημουν στο peak με την γαστριτιδα μου κτλ. Ειχα και εσενα να με πιεζεις να δοκιμασω το νεκταρ απο το εξωτερικο. Ειχα και τον Μπορατσο. του ειχα πει την φαση οτι θα πεθανουμε ολοι και μου ελεγε, χαλαρωσε. Τι να χαλαρωσω ρε; μερικα στενα πιο πανω μενει,
Αν εχεις αγνοια κινδυνου ολα ευκολα σου φαινονται. Ειχα αυτη την ταση να μπλεκω με επικινδυνες γυναικες και η γυναικα μου δεν ειναι διαφορετικο μοντελο. παραλιγο να με βαλει φυλακη. Η ζωη και οι επιλογες μου δεν με αφηνουν να βαρεθω.
Για να επιστρεψω στο θεμα επειδη θελω να αφησω conspiracy θεωριες.

Καποια στιγμη σας ειχα πει οτι υπηρχαν καποιες συνομιλιες με κινεζικη εταιρια για να φτιαχτει το αποχετευτικο σε διαφορα σημεια στην πρωτευουσα (Αφρικη). Οι συνομιλιες ειχαν παγωσει επειδη δεν τα εβρισκαν με τα χρηματα. Ξαφνικα ξεσπασε επιδημια χολερας, σε διαφορα σημεια της χωρας, σχεδον ταυτοχρονα. Συντομα μπηκαν οι υπογραφες για να κατασκευαστει το αποχετευτικο φιασκο. Γελασανε και οι λεκανες με το εργο. Η προοδος ηταν 1 μετρο περιπου την εβδομαδα. Το πρωτο κομματι που ετοιμαστηκε εσπασε σε 3 μερες. Βγηκαν ολα τα νερα στους δρομους.

Τα μετρα που πηραν ηταν δοχεια με νερο, εξω απο τα καταστηματα. επλενες τα χερια σου, χωρις σαπουνι, γιατι οι ιδιοκτητες δεν ηθελαν να χρεωθουν και εμπαινε στο super market, εμπορικο κτλ. κατω απο την "βρυση" υπηρχε ενα δοχειο, σαν πιατο, για το νερο που επεφτε.
Η χλωρινη, απο μερικα σεντς κοστος ανεβηκε στα 50 kwacha? δεν θυμαμαι την τιμη αλλα ηταν απαγορευτικη για τον μεσο ντοπιο. πολλοι ζουν με 20 kwacha την ημερα,
Aπαγορευσαν την κυκλοφορια μετα την δυση του ηλιου και τα καταστηματα εκλειναν νωρις. Εμενα δεν με σταματουσε κανενας για να πλυνω τα χερια μου επειδη ειμαι λευκος. Εκαναν απολυμανση σε καποια καταστηματα και περιοχες. Σαν να λεμε οτι αυριο θα κανουν απολυμανση για τον ιο σε εναν δρομο, στο κουκακι και θα απολυμανουν 2 σουβλατζιδικα.
Ειχαν διωξει τους μικροπωλητες απο τους δρομους και τα "λεωφορεια" για μερικες ημερες.
τελος. αυτο ηταν.

Η επιδημια κοπασε μετα απο ενα μηνα περιπου, λιγο μετα αφοτου επεσαν οι υπογραφες και το χρημα, αν και συνεχιζει να σερνεται υπουλα και υποχθονια.
Για την νεα επιδημια οι οδηγιες που εδωσαν στους ντοπιους ηταν αυτο το sms
zbcrn.jpg


τελος, μεχρι που εφυγα (Την Δευτερα) αυτα ηταν τα μετρα που πηραν.

Απο προχθες; τα νεα μετρα ειναι να κλεινουν τα καταστηματα νωρις και η απαγορευση της κυκλοφοριας με την δυση του ηλιου. Εγω ειπα στην γυναικα μου πως μεταδιδεται ο ιος και τι να προσεχει.
Οταν της ειχα πει οτι μαλλον πρεπει να παρω καμια μασκα για το ταξιδι, με κοιταξε με υφος, τι πινεις; μολις πηγαμε στο αεροδρομιο και ειδε τον κοσμο να φοραει μασκες το υφος της μεταμορφωθηκε σε δεφακ? ετσι ειναι και οι υπολοιποι, Ειχα ακουσει ατομα να λενε οτι ο ιος δεν λειτουργει στους μαυρους επειδη εχουν διαφορετικο αιμα και οτι επειδη ειναι χριστιανικο εθνος δεν θα παθουν τιποτα.
Αυτες οι φημες ηταν παντου αλλα δεν βγηκε κανενας να τους ενημερωσει. Μολις ξεκινησε η πυρκαγια να καιει την Ν. Αφρικη ξεκινησαν να μιλανε για το θεμα και ξεκινησαν τα πρωτα μετρα. Απαγορευση κυκλοφοριας με την δυση του ηλιου. Με τον πρωινο συνωστισμο δεν κολας.

Τα λεωφορεια εκει ειναι απειρα μικρα van στα οποια στριμωχνονται ο ενας πανω στον αλλον. Εκει, ναι, θα πεθανουν ολοι.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
In other news, το Eurogroup εδωσε το πρασινο φως για να χρησιμοποιησουμε το μαξιλαρακι των 37 δις για μετρα της τονωσης της Ελληνικης οικονομιας, με προθεση να μπουμε και στο ευρωπαικο ταμειο βοηθειας. Αναρωτιεμαι αν αυτο το μαξιλαρακι το ειχαμε δωσει κατευθειαν στις τραπεζες οπως ελεγε ο Σταικουρας στις αρχες τι θα καναμε σημερα.

Οσο και να τον απεχθανομαι τον παραδεχομαι τον Τσακαλωτο για την ιδεα "μαξιλαρακι"
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,135
Βρε καλέ μου, συμφωνούμε: ψύχραιμοι. Αλλά ενωμένοι στη βλακεία όχι. Ειδικά όταν όλα αυτά τα άτομα που χειροκροτούν ρίχνουν καντήλια για το ΕΣΥ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κενή πιστολιά στον αέρα είναι.

Λέγοντας "ενωμένοι" εννοούσα ενωμένοι ως λαός και όχι ενωμένοι σε ό,τι μας πασάρουν. Δυστυχώς, πάντα θα υπάρχουν τα άτομα που αναφέρεις, αλλά όσοι από εμάς έχουν κοινή λογική και ειδικά όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, οφείλουν να προωθούν την ενότητα και να υπάρχει σύμπνοια.

Ακόμη και ιστορικά να το δεις, στη βάση κολλάει το σίδερο. Κατά τη διάρκεια της κρίσης έχεις να προτείνεις και να αλλάξεις. Μετά ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πέραν των "μειοψηφιών".

Συμφωνώ. Να προτείνεις και να αλλάξεις (αν υπάρχει χρόνος και ανάλογα με την κρίση), όχι απλώς να "κράξεις", γιατί αυτό νομίζω ότι γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις, γι' αυτό και δεν αλλάζει τίποτα άλλωστε...
Άμα πιάσει το σπίτι σου φωτιά, θα προσπαθήσεις να τη σβήσεις με ό,τι μέσα έχεις εκείνη τη στιγμή ή θα βγεις να κατηγορίσεις το κράτος επειδή δεν υπάρχει πυροσβεστικός κρουνός απ' έξω;
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,816
Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Κιμ
ένας Κιμ δίπλα μας, μας έλειπε
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
δεν θελω αμφιβολιες για τα σεναρια μου, οποιος εχει αμφιβολιες να του ξηγηθω. Τα περιπτερα, τα περιπτερα να μην κλεισουν, γιατι θα μας φαει η χαρμανα.
Ειδα αρθρο-διαφημιση και εκανα κλικ με τα μουτρα. εταιρια τηλεφωνιας δινει δωρακι 15gb δωρο λογω επιδημιας. εκανα το κλικ και ταυτοχρονα επινα την πρωτη γουλια καφε. facepalm... απεριοριστο internet και ειναι και για κινητα. ακομα δεν εχω συνελθει απο την μαυρη ηπειρο.
Ευτηχως που εχουμε τερμα καπιταλιστικη κοινωνια και οι τραπεζες θα κλειστουν απο τον τελευταιο επιζωντα, Αν κλεισουν οι τραπεζες θα κανω upload αιτηση υιοθετησης. Eιμαι καλη ευκαιρια για να με εχει καποιος, αρκει να ειναι καπνιστης και να μην τον πειραζει να τρωει μακαροναδες 4 το πρωι, με τερμα τα ηχεια να παιζουν random μεταλ. Εχω μηχανη εσπρεσο και καψουλες για ολες τις ορεξεις πλην αμυγδαλου και λοιπων ασυναρτησιων.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,495
Τελικά όλο αυτό είναι σχέδιο των κομμουνιστών για να μας πούνε πόσο σημαντικός είναι ο τομέας υγείας και ότι πρέπει να έχουμε φοβερά συστήματα υγείας.
Ξεκίνησε από ένα κομμουνιστικό εργαστήριο στην κομμουνιστική Κίνα και σκοτώνει μόνο καπιταλιστές. Γιατί ακόμα δεν έχει πεθάνει ούτε ένας αριστερός;

Τροφή για σκέψη...
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
φιντελ σωσε μας



Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο... Η Κουβα εν μεσω εμπαργκο δεκαετιων και κοινωνικες πιεσεις απο ολες τις νεοφιλελευθερες κυβερνησεις, εξακολουθει να ειναι ενα κρατος-προτυπο για την υγεια:

  • Στην ερευνα για εμβολιο κατα του ιου:

  • Στην αλληλεγγύη προς τους άρρωστους άλλων κρατών:
  • Στην παραγωγή παραφαρμακευτικού υλικού και τη δωρεάν μετάδοσή του:

@nitro912gr μηπως εννοεις Ανγκολα; ;)
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,816
Ζαίρ είναι το μικρό του μπολσονάρου ρε :p

Η Κούβα γενικά έχει καλούς γιατρούς, ειδικά σε σχέση με την Λατινική Αμερική όπου τους εξάγει
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Η Κουβα ειχε και εχει πολλους γιατρους, σε πολλα αφρικανικα και οχι μονο κρατη. Το ιατρικο τους επιπεδο ειναι πολυ καλο και αυτο δεν ειναι φημες απο τον ριζοσπαστη. Ακολουθησαν τα βηματα του Τσε που πριν γινει επαναστατης ηταν γιατρος.
Αυτα ειναι πραγματα που ο Κυριακος δεν θελει να τα ακουει και πολυ περισσοτερο να τα επαναλαμβανει ο κοσμος. θα πεθανουμε στη φυλακη.
Εκτος απο ιατρικη υποστηριξη προσφερουν και εκπαιδευση. το πρωι βολες με καλασνικοφ, το απογευμα πως απολυμαινουμε σωστα τα χερια μας και το βραδυ λατιν βραδια με εκπληξεις. Δικαιοσυνη, μορφωση και ψυχαγωγια. δεν κλεινουν το συστημα υγειας για να αναβουν το τζακι με χαρτονομισματα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ζαίρ είναι το μικρό του μπολσονάρου ρε :p

Η Κούβα γενικά έχει καλούς γιατρούς, ειδικά σε σχέση με την Λατινική Αμερική όπου τους εξάγει

αΑΑαααΑ....facepalm....νομιζα οτι ηταν μπηχτη για την συμμετοχη της Κουβας στον απελευθερωτικο πολεμο της Ανγκολας απο την πορτογαλια (τοτε η επανασταση ειχε την υποστηριξη και του Ζαιρ) και την παρουσια βαθμοφορων στρατιωτικων της Κουβας σε μια σφαγη αμαχων ενος χωριου μιας εχθρικης προς το ζαιρ clan απο Ζαιριανους πολεμαρχους και την τοτε αφορμη που βρηκε η διεθνης κοινοτητα στο να καταδικασει την Κουβα για "Ιμπεριαλιστικες" τακτικες ακομη και αν ηταν απο την απεναντι πλευρα των μαχομενων.

edit source και ποσο ευκολο ειναι να βιασεις την ιστορια γυριζοντας τους θυτες σε θυματα:
 
Last edited:

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Πώς αλλάζουν οι καιροι...

Ναι στη Κινα περνα σιγα σιγα η φαση

οποτε εχει λογικη



edit:

4ea.jpg
 
Last edited:
Top Bottom