Δεν θέλω να τοποθετηθω, αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι με την κορόνα, τόσο περισσότερο μου μοιάζει με μούφα. Χωρίς να μπλέκω ιλουμινατι κτλ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η επιδημια ειναι πραγματικη. Μουφα ειναι οι εκατονταδες χιλιαδες, που ασχολουνται με την επιδημια και δεν εχουν ιδεα για τιποτα.Δεν θέλω να τοποθετηθω, αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι με την κορόνα, τόσο περισσότερο μου μοιάζει με μούφα. Χωρίς να μπλέκω ιλουμινατι κτλ.
Φιλαρακι, αυτο το πραγμα ειναι μια κατασταση η οποια δεν συμφερει το παγκοσμιο κεντρο ληστων.Λελο, όπως στήνουν έναν πόλεμο και χρεωκοπουν τα κράτη για ένα ιδανικό, έτσι τα χρεωκοπουν και τώρα για την υγεία. Όπως ρίχνουν τα λεφτά στα εξοπλιστικά, ρίχνουν και στην υγεία. Και όπως μετά πρέπει να δουλέψουμε όλοι εμείς με συνθήκες πείνας για να οικοδομήσουμε ένα νέο κόσμο, έτσι και τώρα θα βάλουμε πλάτη.
Δεν ξέρω αν με πιάνεις...
Και τωρα πρεπει να πιστεψουμε τον Αδωνι; πως θα γινει αυτο;Σωστά κατάλαβες.
Η αιτιολογία είναι πως είναι από λεφτά του ΕΣΠΑ που λιμνάζανε και θα γυρνούσαν στην ευρωπαϊκή ένωση άμα δεν τα κάναμε κάτι, οπότε τα δώσαμεστα κολλητάρια της παρούσας κυβέρνησηςστα ΚΕΚ και χαρτζιλίκι στο "επιστημονικό προσωπικό" της χώρας χωρίς να επιβαρύνουμε (πολύ) τον κρατικό προϋπολογισμό (ο οποίος συμμετέχει με μόνο το 15% του συνολικού κόστους των 180 εκατομμυρίων ευρώ, ήτοι 27 εκατομμύρια). Αυτά επίσημα από το στόμα του Άδωνι, δεν φαντάζομαι να με ρωτήσεις ποιανού Άδωνι.
Κοινώς, βγαίνει υπουργός της κυβέρνησης και λέει επίσημα ότι πάμε να φάμε τα λεφτά των κουτόφραγκων της ΕΕ, και δεν τρέχει τίποτα - για την ώρα όντως μια και οι υπόλοιποι της ΕΕ έχουν άλλα ζόρια, αλλά ο πιθανός απολογισμός θα έχει πλάκα. Αλλά αυτά είναι για μετά, τώρα να πέφτει το παραδάκι παρακαλώ, και εγώ από αυτά περιμένω...