What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Η κυβέρνηση έχει όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης μαζί της. Πλέον και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων που δίνει τις ειδήσεις σε όλα τα ειδησεογραφικά είναι ύπο την άμεση επίβλεψη του πρωθυπουργού. Οπότε από δελτία ειδήσεων κτλ η πληροφόρηση είναι κατευθυνόμενη. Τύφλα να χει η Βόρεια Κορέα δλδ.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ναι, το καταλαβαινω. τα 11 μυρια προφανως εκαναν δουλιτσα.

η μοναδικη μου ελπιδα ηταν το οπεν. οχι για ξερω γω τιποτα ιδεολογικους λογους (δεν ειμαι τοσο αφελης) αλλά γενικοτερης κοντρας του ιβαν με τον αληθινο πρωθυπουργο...
αλλά με αφορμη ΕΚΕΙΝΟ το χαλκευμενο ρεπορταζ με την παραλια θεσαλονικης και τους "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" βαδιστες και παρακολουθωντας αρκετα τα δελτια ειδησεων στο οπεν, κατεληξα οτι ναθινγκ, ριεν, ναδα. ουτε μια φωνη αντιθετη, τι λεω? ουτε ψιθυρος.

(χτες σ ενα ρεπορταζ ακουσα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ: μια κυριουλα που την ρωταγαν ξερω γω για τις τιμες στο αρνι, ειπε "ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ": "θελω να πω και κατι αλλο, θελω να πω χιλιαδες ευχαριστω στον κυριο τσιοδρα και στον κυριο χαρδαλια ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ."
ναι, οπως δε σας βλεπω και δε με βλεπετε, μα τον αγιο Μπρους, το ειπε αυτολεξεί.

καλα, εδω και στο νετ ψαχνεις με το φαναρι να βρεις καποιον να κανει στοιχειωδη αντιλογο. τελος παντων. η επομενη δεκαετια θα ειναι τρομερα δυσκολη.
αυτο.


ασχετο - σχετικο:
βρε τιναπεις, μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση αυτο το σαιτ που ποσταρεις πραγματα. ο αγωνας της κρητης κατι τετοιο.
εχει περιεργως για "τοπικο" μεσο και πρωτογενες υλικο, ρεπορταζ, αρθρα γνωμης κλπ, με αποψη και με πολυ καλα ελληνικα κιολας.
μπραβο.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ναι μπρο, ο Αγωνας τση Κρητης κανει καλη δουλεια, ειναι Χανιωτικη εφημεριδα και κανει καλη ερευνα στα ρεπορταζ της και σε συνεντευξεις κλπ,
οι αναδημοσιευσεις δεν ειναι και τοοοσο καλες αλλα νταξει πρπ να γεμισει καπως η υλη.

Επισης μεταξυ γελιου και ενημερωσης η ανασκοπηση που βγαλαν σημερα ειναι μπομπα!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τιναπεις, να σαι καλα αδερφε.
κλαιω, και δεν ειναι επειδη δεν εχει αναστηθει ακομα ο χριστουλης..
ειδικα εκει προς το τελος, με τις μπριζες, πρεπει να μου φυγανε τα τσισάκια.
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
μεταξυ γελιου και ενημερωσης η ανασκοπηση που βγαλαν σημερα ειναι μπομπα!


Πάλι καλά που έκανε χιούμορ ο τύπος γιατί αλλιώς θα είχα σπάσει την οθόνη.
Τελικά όταν μας έλεγαν για αριστεία, εννοούσαν αριστεία στην λαμογιά.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
χαχαχα έβλεπα ΣΚΟΙΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ εδώ και δεν καταλάβαινα. Οι τύποι μεσ' την βιασύνη τους να τελειώσουν μια παπαρίτσα και να πάρουν τα φράγκα, δεν έκαναν ούτε διόρθωση στο κείμενο.

Και ως γνήσιος Spelling Ναζί, είναι «Γλείψιμο» και όχι «γλύψιμο». Κάποιος έπρεπε να το πει επιτέλους...
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Πιστεύω οτι πρέπει να φτιάξουμε ένα thread για να κρατάμε λογαριασμό τι άλλαξε στο κόσμο μας στη περίοδο της γρίπης.

Σε φάση ο υπουργός περιβάλλοντος, ο Χατζιδάκης, σπρώχνει μεγάλη μπίζνα για να ξεπουλήσει ότι καθαρό μέρος έχει μείνει στην Ελλάδα και να προχωρήσουν έργα στις Σκουριές και άλλα μέρη που έχουν κολλήσει επειδή καταστρέφουν το περιβάλλον.
Έτσι προχωρούν άρον-άρον νομοσχέδιο που τα διαλύει όλα με πρόσχημα τη γρίπη!!!

Το νομοσχέδιο, που τιτλοφορείται «Εκσυγχρονισμός Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας» αλλάζει:

τον έλεγχο που γίνεται για την αδειοδότηση και οι διατάξεις του ν/σ καταργούν την υποχρεωτική εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων έργων και δραστηριοτήτων με τρεις τρόπους:
  • θέτουν στενές προθεσμίες στις αδειοδοτούσες και γνωμοδοτούσες αρχές,
  • αν δεν προλάβουν οι αρχές να γνωμοδοτήσουν, προβλέπουν ότι έχουν δοθεί σύμφωνες γνώμες,
  • βάζουν ιδιώτες αξιολογητές στο ποσο καλά πάνε τα έργα που αδειοδοτήθηκαν, που θα πληρώνονται από τους ίδιους τους ελεγχόμενους επιχειρηματίες

Αυτό επηρρεάζει:
  • τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • το καθεστώς των προστατευόμενων περιοχών (πχ Δάσος Νεστου, Σαμοθράκη, Θάσος, Βερμιο, Δοιρανη, Ολυμπο, Στρυμονα, Κερκινη, Μπέλλες, Σκουριες, Βαλια Καλντα, Καστορια, Πρεσπες, Αγραφα, Πηλιο, Σκιαθο, Αχελωο, Φιλιατά, Αχερωντα, Λαγανά, Δρυμο του Αινου, τη Λαγουδια, τα Καλαβρυτα, Κατακωλο, Παρνασσο, τη Στενη, τη Γκιωνα,το Παρνωνα, το Ταυγετο, τη Παρνηθα, Παραλιες στα νησια στη Σαμο, οι Φουρνοι στην Ικαρια, οι Οινουσσες και τα Ψαρα στη Χιο, και απειρα μερη στη Κρητη οπως το Ελαφονήσι)
  • τους δασικούς χάρτες
  • τη διαχείριση των απορριμμάτων
  • τους τύπους πλαστικής σακούλας


Κατά τα νεοφιλελεύθερα πρότυπα, το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης αντιμετωπίζει την προστασία του περιβάλλοντος ως «πρόβλημα», αίροντας τα «εμπόδια» της περιβαλλοντικής νομοθεσίας απέναντι στην αυθαιρεσία των επιχειρήσεων. Η προσέγγιση αυτή, που επιστρέφει στις δεκαετίες του ’50 και ’60, όταν δεν υπήρχε δίκαιο περιβάλλοντος, βαφτίζει την επικείμενη καταστροφή περιβάλλοντος και κοινωνίας ως «ανάπτυξη», παράλληλα παίρνοντας μίζες απο μεγαλοεπιχειρηματίες.


Πήρα ινφο απο δω
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
70760520_374662760142479_6155227754859069440_n-810x540.jpg
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ω ρε φουστη μου, αι σταντ κορεκτηντ.
ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ παντως οτι ετσι μας το μαθανε στο δημοτικο, ειμαι ποζιτιβ γι αυτο....
και σκεφτομαι και τ αλλο τωρα....
οτι το χω γραψει ΛΑΘΟΣ σε ολες τις ροζ ιστοριες που εχω γραψει και διαμοιρασει ολουθε. αυτο πονεσε.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,677
Last edited:

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
συνεχιζω σε ευθυμο, χριστιανικο παντα κλιμα στο καυτο θεμα σκόιλ των ημερων.
σε εκπομπη του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ σκαι βρεθηκε ο κ. βρουτσης και θα δειτε αυτολεξει την απαντηση του σε ερωτημα. ναι, αυτος ο αθρωπος που θα εκανε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ τον αντιπροεδρο του εδεσσαικου ειναι υπουργος εργασιας.

".....Απαντώντας στη συνέχεια στον ίδιο τον Γ.Αυτιά που τον ρώτησε αν έχει έτοιμα τα στοιχεία που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ζητήσει και αν “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται” ο κύριος υπουργός έδωσε την παρακάτω μπερδεμένη απάντηση, η οποία πάντως, όπως ήταν αναμενόμενο, ικανοποίησε σφόδρα το πάνελ:

Είναι αυτονόητο, είναι αυτονόητο ότι όλα αυτά, όλα αυτά βρίσκονται σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται με απόλυτη διαφάνεια τα κάνουν οι υπηρεσίες, λειτούργησε η υπηρεσία του ΕΣΠΑ, γίνονται με διαδικασίες απόλυτα διαφανείς, με γνωστές διαδικασίες των voucher, δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να μπορεί να ασκήσει κάποιος κριτική. Καλοπροαίρετη η ζήτηση στοιχείων, εδώ είμαστε να τα δούμε”. ..."



εντιτ: ρε, μπας κι εγραψε αυτος τα σκοιλ που λοιμωχθησαν?? σα να μοιαζει αρκετα το συγγραφικο υφος
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664


Σε άλλα νέα, το thread χτυπάει 62 σελίδες σε πολύ μικρό διάστημα. Ούτε το Witcher 3 όταν είχε ανακοινωθεί έτσι. Άντε να σκάσει και ένα δεύτερο κύμα ιώσεων με μονταρισμένο κορονοϊό από καμήλες και άλλος ένας κύκλος θα έχει ολοκληρωθεί.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Αυτο που με εκανε να γελασω ειναι οτι προσπαθησαν περισσοτερο για να φτιαξουν το video. Ακομα και στο τελος, με τον θορυβο της βιντεοκασετας. τι πινελια ηταν αυτη; τετοια βλεπω κα παιρνω κουραγιο.
αριστουργημα!!!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Μετα τις φημες που κυκλοφορουσαν τον τελευταιο καιρο, για μυστικα εργαστηρια της Κινας κατω απο τα Ιμαλαια, θεωρω οτι δεν να μας επιασε στον υπνο η ειδηση. Ειναι τεχνικη που μαθαινουν στο πρωτο ετος στην σχολη προπαγανδας. Τα fake news ειναι παιδι της πολιτικης.
Ολα αυτα δεν εχουν 100% σχεση με την επιδημια και το ξερουμε.
Τριτος παγκοσμιος δεν θα γινει (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω), αλλα θα εχουμε και εξελιξεις που σιγουρα δεν θα τις μαθουμε ποτε. Αυτη η ιστορια ειναι απο αυτες οπου δεν υπαρχει βασιλοπουλο αλλα μονο κακιες μαγισσες και θα δουμε την κορυφωση των προσπαθειων να φρεναρουν την Κινα. Ο τελευταιος οικονομικος πολεμος με την Κινα δεν ειναι αρχαια ιστορια.

Η Κινα δεν ειναι και καμια παρθενα και αυτο ειναι το σημαντικο στην ιστορια, οτι θα βγουν πολλες αληθειες οπως αυτη του αρθρου
Πολλές χώρες που αγωνίζονται τώρα με το COVID-19 είχαν χρόνο να προετοιμαστούν για τη διασυνοριακή εξάπλωση του παθογόνου ιού, αφού η Κίνα ανέφερε την εξάπλωσή του σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας»....

Το αστειο ειναι οτι η Γερμανια απαιτει αποζημιωσεις, ετσι, για την αλλαγη ρολων. Μενει να δουμε πως θα μπει στο παιχνιδι ο Πουτιν.
Αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ σιωπηλη η πλευρα του.

Ενας φιλος μου εστειλε σημερα ενα video. Μολις ειδα τυπους πισω απο μικροφωνα βαρεθηκα και μολις ο "Dr" ξεκινησε να λεει οτι γυρισε απο ταξιδι, το εκλεισα. Ο φιλος μου προτεινε να δωσω μια ευκαιρια στο video και ετσι το προτεινω κι εγω.
Οτι λεει ειναι αληθεια, για τις κινεζικες πρακτικες, και ειναι πραγματα που σας εχω πει κι εγω στο παρελθον. Τα ξερω γιατι τα εχω ζησει.



Βασισμενος στο video, θα δωσω τιτλο στην ιστορια με τις αποζημιωσεις. Η επιδημια της δυσης εναντια στην επιδημια της Κινας.
μιλαμε για καρατε απο την εποχη που κυκλοφορουσαν ταινιες οπως μπρους λη εναντιων τσακι τσαν, οπου δεν επαιζε κανενας απο τους δυο.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,741
επισης επιτηδες και με τα επιπεδα μαζοχισμου μου να εχουν ξεπερασει προ πολλου το σημειο χωρις επιστροφη, παρακολουθω ολα τα δελτια ειδησεων σε ολα τα καναλια με ξεφρενο ζαπινγκ. δεν εχω βρει ακομα ενα (1) που να πει μιση κουβεντα, μια λεξη, εστω και σε επιπεδο χαριτωμενιας η χαβαλε για το σκοιλ ελικικου. αντιθετα ακουσα δεκαδες φορες φρασεις τυπου: "ραγιζουν καρδιες τα μηνυματα του ταδε παπα που απευθυνθηκε στους πιστους απ το φουμπου" κλπ. σχεδον κλαιω απο ανημπορη οργη.

επειδη θιγεται το παραμυθι της αριστειας καποια στιγμη θα το πιασουν το θεμα με το γνωστο τροπο, απλα πρωτα παιζει δουλιτσα απο τα διαφορα 0.60 για να παραποιηθει οσο γινεται το ζητουμενο και να βγει μετα πχ ο αδωνις και να πει "δεν φτανει που σας δινουμε 600 ζητατε και τα ρεστα"? κτλπ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,667
Τελικά το Fallout μέλλον δεν επαληθεύεται. Το πετρέλαιο καταρρέει πριν προλάβει να εξαντληθεί.

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,475
Τελικά το Fallout μέλλον δεν επαληθεύεται. Το πετρέλαιο καταρρέει πριν προλάβει να εξαντληθεί.

με τόσους φόρους δεν το βλέπω στην αντλία αυτό... τι έγινε εκείνος ο μπομπούκος που θα έκανε ντα τα κακά διυλιστήρια που κρατάνε τις τιμές ψηλά;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,492
Απο την ιδια σελιδα


But Bob Iger, the company’s executive chairman, and Bob Chapek, its chief executive, last month announced they would take a 50% pay cut.

Iger, who had planned to retire from the company last year, made almost $48m from Disney last year, making him one of the highest-paid bosses in the entertainment industry.

καπου εβλεπα μια φωτογραφια απο τις διαμαρτυριες στην αμερικη, για την οικονομικη ασφυξια εξαιτιας της επιδημιας. επαιζε το μηνυμα, η απομονωση; καποια λεξη για την μοναξια, ειναι κομμουνισμος.
100.000 εχασαν την δουλεια τους και ο αλλος, για να δειξει την ασχημη τροπη που εχουν παρει τα πραγματα, θα παρει μονο 24 μυρια.
 
Top Bottom