Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
στην λομβαρδια διαβασα οτι αν ο κομπος φτασει στο χτενι θα ριξουν ηλικιακο οριο στα νοσοκομεια που σημαινει οτι μονο οσοι εχουν τις περισοτερες πιθανοτητες να επιβιωσουν θα νοσηλευονται. οι υπολοιποι καρτα απο γραφειο κηδειων.

Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον να το ανακοινώσουν και δημόσια.

Δε νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον να το ανακοινώσουν και δημόσια.
η πλέμπα του βορά δεν κυβερνάει εκεί; ικανούς τους έχω.

η πλέμπα του βορά δεν κυβερνάει εκεί; ικανούς τους έχω.
Οι αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι τέτοιο θα φέρουν χειρότερα αποτελέσματα από το να μην έχουν χώρο σε ΜΕΘ για όλο τον κόσμο.

οι μάστερ της μπουρδολογίας που εμφανίζουν τους μετανάστες ως τους φταίχτες για όλα τα προβλήματα της Ιταλίας και τους ψηφίζουν για αυτό, θα βρει κάποιο τρόπο να το μασκαρέψει και αυτό...

Πάντως ο Chaotic Evil Ελληνάρας δεν θα αλλάξει ποτέ. Ούτε από μνημόνια ούτε από πανδημίες καταλαβαίνει. Να κάνει αυτό που γουστάρει και ας σπείρει την καταστροφή.

ζώο, ηλίθιο, βρωμερό, ζώο...

αυτός και αυτοί που έχουν διαγνωστεί και παρόλα αυτά ζμπουτζαμ και βγαίνουν έξω να κολλήσουν και άλλους.

Αυτό με τα της θείας κοινωνίας δεν με τρελαίνουν τόσο όσο αυτό. Δηλαδή οκ αν δεν πάνε εκκλησία θα μαζευτούν σε καφενία/καφετέριες, δεν μπορώ να σκεφτώ να αμπαρωθούμε όλοι σπίτια μας.
Αλλά ρε φίλε, έχεις αναγνωριστεί με τον ιό. κάτσε στο σπίτι σου γμ το σπίτι σου... τι σου φταίει ο καθένας που θα κολλήσεις και θα πεθάνει λόγο του ότι είναι ευπαθή ομάδα και για τον Α/Β λόγο βρέθηκε στο διάβα σου;

αυτός και αυτοί που έχουν διαγνωστεί και παρόλα αυτά ζμπουτζαμ και βγαίνουν έξω να κολλήσουν και άλλους.

Αυτό με τα της θείας κοινωνίας δεν με τρελαίνουν τόσο όσο αυτό. Δηλαδή οκ αν δεν πάνε εκκλησία θα μαζευτούν σε καφενία/καφετέριες, δεν μπορώ να σκεφτώ να αμπαρωθούμε όλοι σπίτια μας.
Αλλά ρε φίλε, έχεις αναγνωριστεί με τον ιό. κάτσε στο σπίτι σου γμ το σπίτι σου... τι σου φταίει ο καθένας που θα κολλήσεις και θα πεθάνει λόγο του ότι είναι ευπαθή ομάδα και για τον Α/Β λόγο βρέθηκε στο διάβα σου;

Καθυστερες υπαρχουν, υπηρχαν και θα υπαρχουν παντου, ρε γμτ

edit: Αυτα καλο ειναι να γινονται

Μου φαίνεται πρέπει να παίξω το πρώτο Division για να πάρω μια ιδέα για το τι θα κάνω μόλις γίνει το μεγάλο μπαμ.

Εδώ που τα λέμεκάτι μέσα μου πιστεύει ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για όλες αυτές τις παραβατικές συμπεριφορές επειδή πρώτον δεν θέλει να δείξει σκληρό πρόσωπο απέναντι στα ψηφαλάκια της και δεύτερον επειδή ξέρει πως αν χαιρετήσουν οι συνταξιούχοι θα αλαφρύνουν τα ταμεία και θα ζήσουν το πάρτι του ΠΑΣΟΚ από το οποίο δεν πρόλαβαν να φάνε όσο θα ήθελαν. Εξαιρείτει η Κουλοικογένεια, μιας που ο γερο Μητσοτάκης έπαιρνε μια ντουζίνα διαφορετικές συντάξεις

Μου φαίνεται πρέπει να παίξω το πρώτο Division για να πάρω μια ιδέα για το τι θα κάνω μόλις γίνει το μεγάλο μπαμ.

Όσα και να μάθεις από το 1ο Ντιβύζο, χωρίς Base of Operations δεν γίνεται τίποτα ιν ρίαλ λάιφ.

Εξαιρείτει η Κουλοικογένεια, μιας που ο γερο Μητσοτάκης έπαιρνε μια ντουζίνα διαφορετικές συντάξεις

Cool-οικογένεια; Αρ γιου σουρ; :Ρ :Ρ

Θα φτωχύνουμε ολοι!!!

Wall Street plunges 7% amid fears of global recession triggered by coronavirus – business live

edit: Η επανασταση θα ερθει απο τη γριπη!

αν φτωχύνουμε κλάιν, μην κλείσουμε ολότελα είναι το θέμα.
Οι δουλειές σταματάνε, τα έξοδα τρέχουν.

Εγω μολις ελαβα μειλ απο την Εφορια και πανω που πηγα να παθω εγκεφαλικο ειδα οτι με ενημερωνει για τη γριπη Οο

gkat_12_0703_page_1_image_0001-thumb-large.jpg

Ο εισαγγελέας θα πρέπει να μαζέψει όλους τους βλάκες που λένε το κοντό και το μακρύ τους και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Πέρα από τον αριθμό 1142, πρέπει να καθιερωθεί και ένας νέος αριθμός όπου ο καθένας θα μπορεί να καρφώνει όποιον βήχει σε καφετέριες και ταβέρνες.

Back