razvedchiki
Death Knight
brain drain (κυριολεκτικα ομως)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Να με συμπαθας πατριωτη, αλλα ο Μπορις ειχε την ιδεα να κολησουν ολοι για να μην κολησει η οικονομια. Επρεπε να τον κραξουν και οι πετρες για να παρει λιγο μπροστα. Τωρα που ειναι στην εντατικη, ισως καταλαβει οτι δεν ηταν και πολυ καλη ιδεα.Το διάβασα και εγώ σε ξένο μέσο... πραγματικά θα πεθάνουμε όλοι...
in other news ο Τζόνσον εξ Αγγλίας μπήκε εντατική... δηλαδή τον λυπάμαι τον άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να μην βρίσω κιόλας όταν την μια στιγμή έδινε οδηγίες για την πρόληψη και την άλλη έκανε χειραψίες και κολλητηλίκια με τους πάντες...
θελω να καταγγειλω και εγω με την σειρα μου, τον πολεμο που εχει ξεκινησει στο προσωπο του Γαιτανου και οχι μονο,βολος. να μια πολη για μενα.
οι περισοτεροι κατοικοι φαινονται μισότρελοι, με ταση προς το ολό.
![]()
Συνελήφθη άνδρας στον Βόλο να καταδιώκει τον... κορωνοϊό
Τετάρτη βράδυ στην οδό Κ. Καρτάλη στον Βόλο. Αυτοκίνητο κινείται με υψηλή ταχύτητα στο οδόστρωμα κάνοντας απότομους ελιγμούς. Την ώρα εκείνη και λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας η κίνηση των οχημάτων είναι σχεδόν μηδενική.www.sdna.gr
Ενα αλλο σημαντικο προσωπο που βρισκεται σε περιοδο πολεμου ειναι η συζυγος του Τσοχατζοπουλου.
![]()