Δεν είπε κάτι λάθος. Εξήγησε ότι δύο περιπτώσεις λογίζονται ως τελικά μια περίπτωση.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν είπε κάτι λάθος. Εξήγησε ότι δύο περιπτώσεις λογίζονται ως τελικά μια περίπτωση.
ΟΚ ας το πάμε αλλιώς, οπότε που θες να καταλήξεις;Λελο συμφωνώ κι εγώ στα περί trigger αλλά άμα τα βάλεις κάτω όλα αυτά τα μικρά που προκύπτουν σαν πολύ δεν βρωμάει η δουλειά;
ρε φίλε αφού έχει ξεβρακώσει το καπιταλιστικό σύστημα υγείας της Αμερικής και πάει για ακόμα μεγαλύτερο ξεβράκωμα τώρα που προσπαθούν να ξανά ανοίξουν τα πάντα νωρίς για να μην χάνουν φράκα.@nitro912gr "Γιατί να χάσουν μερικά τρις ώστε να βγάλουν μερικά δις σε εμβόλια και μάσκες; "
Από αυτό και μόνο δεν βρίσκω λόγο να σε πάρω στα σοβαρά και να σου απαντήσω.
Καλά όλο το ποστ είναι ο ορισμός του ότι να 'ναι, αλλά είπα να κρατηθώ από κάτι"σοβαρό".
Όσο χτυπάω εγώ τους χωρικούς με το τόξο μου στο Bannerlord, άλλο τόσο και η κρίση του covid χτυπάει τον καπιταλισμό
Από τον εμφύλιο έως σήμερα.ψοφάει ο κώλος του Έλληνα να δει πτώματα έτσι;
Θέλω να πιστεύω με αυτό το παράδειγμα από το κοντινό παρελθόν, να υπάρξει μια ανάλογη καλή τροπή, απότομη έξαρση ακμής. Και ακόμη περισσότερο θέλω να ευελπιστώ ότι αντίστοιχη μοίρα θα έχουν και άλλοι κλάδοι της Οικονομίας (ενδεχομένως και της Συνολικής Κοινωνίας) που πλήττονται δεδομένης στιγμής, συνεπώς να καλυφθεί το κενό-κακό που παρουσιάστηκε.
ρε φίλε αφού έχει ξεβρακώσει το καπιταλιστικό σύστημα υγείας της Αμερικής και πάει για ακόμα μεγαλύτερο ξεβράκωμα τώρα που προσπαθούν να ξανά ανοίξουν τα πάντα νωρίς για να μην χάνουν φράκα.
Καταρρέουν τα πάντα γιατί βασίζονται στην συνεχή κίνηση του χρήματος.