By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καποια που με το ζορι την αποκαλεις γνωστη, θελει να μετακομισει στο σπιτι μου, ενω εχει σπιτι x2 και στον φουρνο που παιρνω ψωμι,μου προτειναναπαιτησαν να δουλεψω εκει, χωρις λογο. Σαν να πας στο βενζιναδικο να βαλεις βενζινη και να σε ρωτησουν, θελεις αποδειξη; ελα δουλεψε εδω. ετσι, χωρις λογο.
είτε με σκατοθύελα είτε με καραντίνα, ο κούνελος στις κουνελιές.
in other news, ρε παιδιά είπαν τίποτα για ελεύθερους επαγγελματίες/ατομικές μπίζνες από μέτρα στήριξης ή σκατά για μελομακάρονα θα έχει φέτος;
Κάτι σαν τους Ελεύθερους Πολιορκημένους, αλλά με προείσπραξη φόρου.
![]()
Lockdown : Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι τρέχουν στα εξοχικά - ΤΑ ΝΕΑ
Από την Δευτέρα ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων αναμένεται να μπει σε «αναστολή εργασίας»www.tanea.gr
Όπως έλεγε και ο Παπαφλέσσας στην ομώνυμη ταινία: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΩΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΩΡΕ.
Όπως έλεγε και ο Παπαφλέσσας στην ομώνυμη ταινία: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΩΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΩΡΕ.
ούτε απέξω? αν έρθει κανένας θα έρθουν για διακοπές χειμερινέςΕίμαστε το μόνο μέρος που δεν δέχθηκε να έρθει ο εοδυ για τέστ![]()
Επειδη το συζητουσα με ενα φιλαρακι, για το lol, μου ειπε οτι καλα εκανα και την εδιωξα επειδη θα μου επινε το μεδουλι μεχρι να πεθανω. Μιλαω για 50 χρονων γυναικα. δεν ειναι τυχαιο που σε αυτη την ηλικια ειναι αναρπαστες οι ανακοπες καρδιας, οι 50αρες ειναι πισω απο αυτους τους θανατους. Σημαντικο, εχω και ενα επιπεδο.Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχεις ωρέ Λέλο; Μπατ χου αρ γιου, εντ οβ ολ;;;
Εγω κουνελιες δεν κανω, στην Ελλαδα. Απο την σοκολατοπιτα θα το ριξω στα πλαστικα κερασακια της τουρτας;είτε με σκατοθύελα είτε με καραντίνα, ο κούνελος στις κουνελιές.
Επειδη το συζητουσα με ενα φιλαρακι, για το lol, μου ειπε οτι καλα εκανα και την εδιωξα επειδη θα μου επινε το μεδουλι μεχρι να πεθανω. Μιλαω για 50 χρονων γυναικα. δεν ειναι τυχαιο που σε αυτη την ηλικια ειναι αναρπαστες οι ανακοπες καρδιας, οι 50αρες ειναι πισω απο αυτους τους θανατους. Σημαντικο, εχω και ενα επιπεδο.