δεν είχαν πει ότι αυτά θα ισχύουν μόνο για τις γιορτές και μετά επιστρέφει το παλιό καθεστόςς;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!τελικά ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την χώρα;
![]()
«Αντάρτικο» της Ιεράς Συνόδου: Θα ανοίξουν κανονικά οι εκκλησίες τα Θεοφάνια | in.gr
Δεν συναινεί στα μέτρα η Ιεραρχία - Ανοιχτοί οι ναοίwww.in.gr
4,5 χρόνια στην Γερμανία σίγουρα δεν έχω αρρωστήσει καμία φορά. Και όσο ήμουν Ελλάδα πάλι από το 2012 μόνο μία φορά θυμάμαι μικροσυναχι σε κάποιες εκλογές. ( Θυμάμαι ακριβώς μιας και από το 12 φρόντιζα τον παππού με χρόνια αρρώστια) Αλλά είμαι και από τους ανθρώπους που ανέκαθεν δεν πολυσυχναζουν σε μέρη με πολύ κόσμοΕρωτηση
εχετε αρρωστησει (οχι απο covid ρε μορτη) απο τοτε που ξεκινησε το γλεντι με τις καραντινες;
Πανω απο 5 χρονια. Ειχα περασει γριπη τοτε, 40αρια κολλημενα για 4-5 ημερες αλλα πολυ χαλαρη φαση. Πριν απο αυτο δεν θυμαμαι, γενικα την τελευταια 20ετια αρρωσταιμω δυσκολα.Ερωτηση
εχετε αρρωστησει (οχι απο covid ρε μορτη) απο τοτε που ξεκινησε το γλεντι με τις καραντινες;
τελικά ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την χώρα;
![]()
«Αντάρτικο» της Ιεράς Συνόδου: Θα ανοίξουν κανονικά οι εκκλησίες τα Θεοφάνια | in.gr
Δεν συναινεί στα μέτρα η Ιεραρχία - Ανοιχτοί οι ναοίwww.in.gr
πάλι ρόμπα μωρή Αιγιάρα;νιτρε, ηταν κρυο το νερο???
![]()
Αίγιο: Επιβολή προστίμου στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο για τον αγιασμό των υδάτων (vid)
Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμο για τον αγιασμό των υδάτων στο Αίγιο, παρουσία του πρώην Καλαβρύτων Αμβροσίου.www.sdna.gr