Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά γιατί τέτοιο χάλι; Το φαινόμενο στην Κίνα φαίνεται πολύ πιο έντονο από τις υπόλοιπες χώρες.

Λογικό δεν είναι; Κοίτα εμάς τώρα που ήταν πιο κόψε ράψε η φάση, δεν εξαφανίσαμε τον ιό, ζούμε με αυτόν. Όσοι κολλάνε τώρα την περνάνε σαν γρίπη (και όσοι κολλάνε γρίπη τους πάει πίπα κώλο...).

Οι Κινέζοι που ήταν μόνιμα σε καραντίνες δεν τον γνωρίζουν τον ιό, υπάρχουν και κάποιες αμφιβολίες για το κινέζικο εμβόλιο.

Another one bites the dust. Δεν μπορώ να πω, βάσταξα πολύ, ειδικα αν σκεφτείς ότι λόγω δουλειάς είμαι όλη μέρα στους δρόμους και μπαίνω σε ένα σωρό σπίτια.

Χτες είχα το μαύρο μου το χάλι, πυρετός, ρίγος, μυοσκελετικοί πόνοι σε όλο το σώμα. Σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα, μάλλον θα το περάσω εύκολα.

περαστικά να είναι!

ε πάμε για μεγάλο τελικό, τώρα που θα κατέβουν οι Αθηνέζοι κάτω δε ξέρω πόσοι θα μείνουμε :p

Ο Κουνελος δεν πεφτει, δεν ειναι αγαλμα, ειναι θεος, ηλιος καλοκαιρινος και δυστηχως, δεν τον θελει ουτε ο ιος.
Δυστηχως επειδη θα σας στεναχωρησω και θα σηκωσω το κυπελο.

sbun.png

μια ελπίδα είχαμε να σε ρίξει η φουρνάρισα αλλά πρόλαβε και μίλησε για ψέκια

Το εχω παρατησει το αθλημα. Καθε μερα, εχω μηνυματα απο δυο προσωπα απο Αφρικη. Ποτε θα γυρισεις και ποτε θα γυρισεις. Προσθετουν στο αγχος μου. Εχω ξεκινησει να μην απαντω. Εχω μια τρελη Φιλιππινεζα που το εφερνε σιγα σιγα και χθες το πεταξε, οτι θελει να ερθει Ελλαδα για χειμερινες διακοπες. Ελπιζω να φερθει εξυπνα ο σοδας.
Εχω την γυναικα του πρωην φιλου που το ξερω οτι με περικυκλωνει μυστικα, ακομα και μετα τις μπαναγιες που εριξα.
Η φουρναρισα ηταν και αυτη για δεσιμο, με ανθρακονηματα. Με περιτριγυριζουν σαν την επιδημια.
Αν τα βαλω σε μια σειρα, παιζει σοβαρο θεμα. Η λιστα δεν τελειωνει εδω και ειμαι ανθρωπος που βγαινει εξω για 20-30 λεπτα και παλι μεσα στην κουνελοτρυπα. Λεφτα δεν εχω, μελλον δεν εχω, εχω γινει ιδιοτροπος λογω ηλικιας αλλα βλεπω οτι παιζει αισθηματικο Blitzkrieg και νοιωθω σαν την Πολωνια.

Και κουπα θα εχουμε και αργεντινεζες τοπλες θα εχουμε. Εμιρηδες δεν θα εχουμε γιατι ειναι κομπλεξικοι.

Περαστικά Γκου!

Συνεχίζω κι εγώ σταθερά άσπιλος σαν ποινικό μητρώο κομματικού στελέχους. Να δούμε πως θα περάσουν και οι γιορτές, με έχουν καλέσει σε διάφορα ρεβεγιόν κτλ, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος.

, με έχουν καλέσει σε διάφορα ρεβεγιόν κτλ, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος.
Στη θέση σου θα ανησυχούσα πόσα κιλά θα έβαζα φέτος στις γιορτές.

@Great0ldOne περαστικά!

Περαστικά Γκ0ο.

Back