What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
καταρχάς να πω ότι ετοίμαζα άλλη απάντηση, αλλά έκλεισε όλος ο Firefox κατά λάθος και δεν σώθηκε για κάποιο λόγο το μήνυμα που είχα.
Πάμε τώρα στο ψητό :
αν καταλάβει δεν θα του βγαίνει το αφήγημα... βέβαια γιατί ασχολείται ακόμα με αυτό, μόνο αυτός ξέρει. Άσε που τρώω τνετζαβού ότι ακριβώς τα ίδια έχουμε ξαναπεί με τέτοια ποστ και ανάλογες απαντήσεις τουλάχιστον 2 φορές ακόμα σε πιο πίσω σελίδες...

Έχει λυσσάξει λες και ξέρω εγώ τον αφορά... αφού δεν θες μην το κάνεις ρε αγόρι μου άσε εμάς να πάμε να τσιμπιόμαστε, τι σε επηρεάζει; Δεν τα μάζεψαν όλα αυτά με τις απαγορεύσεις που είχαν πριν έτσι και αλλιώς;
Εσείς που δε θέτε πάτε παραπέρα κάντε τα δικά σας ξέρω εγώ... και τραβάτε στον μάγο γιατρό της φυλής αν χρειαστεί.

Ακόμα και ψεκασμένος ο μπακάλης παραπέρα σταμάτησε να ασχολείται με τα εμβόλια και επέστρεψε στην σταθερή αξία του ψεκάσματος από αεροπλάνα για να μην φυτρώνουν πατάτες. Γιατί αυτός έχει πατάτες να πουλήσει αφού οι γαμημένες δεν φυτρώνουν, δεν ξέρει κανένας...

Για ποιο αφήγημα μιλάς; Εμένα εξαρχής το «αφήγημα» μου ήταν :
Μακάρι τα εμβόλια να αποδειχτούν καλά, αλλά κρατάω τις αμφιβολίες μου. Αν είναι όπως του Τέτανου που κάνεις 2-3 δόσεις και τελειώνεις για όλη σου τη ζωή, είναι ευπρόσδεκτο. Αν δεν είναι χρήσιμο, τότε ΠΟΥΛΟ.

Αυτό και τίποτα άλλο.
Αντίθετα το αφήγημα της «επιστήμης» και κατά συνέπεια των «υπερεμβολιαστών» ήταν:

1) Κάντε το εμβόλιο για να μην κολλήσετε καν και να τελειώνουμε με τον κορωνοιό:


«Κυρίως, το εμβόλιο χορηγείται για να μην εισέλθει στον οργανισμό ο ιός.» (3;55 στο παραπάνω βίντεο).
Το αφήγημα αυτό έχει διαλυθεί προ πολλού και ούτε εσείς το πιστεύετε.

2) Κάντε εμβόλιο για να πιάσουμε το 60% (μετά έγινε 70%, μετά 80%) που χρειάζεται η ανοσία της αγέλης, ώστε να αποκτηθεί τεχνητή ανοσία και να μην κολλάμε COVID.

Χώρες και κρατίδια που είχαν πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, π.χ. το Γιβραλτάρ για το οποίο μίλαγα ήδη από πέρυσι που έιχε εμβολιάσει πλήρως το 120% του πληθυσμού από τον Σεπτέμβρη του 2021 και λίγο πιο πριν (το έξτρα 20% ήταν πολίτες που πηγαινοέρχονταν στην περιοχή από άλλες χώρες - κι αυτοί εμβολιασμένοι).
Αυτή η χώρα λοιπόν, είχε σε ποσοστά υψηλότερους δείκτες μόλυνσης (αλλά και θανάτων) , απ' ότι είχε η Ελλάδα με το 65% (τότε).
Ακόμα και στο 100% να φτάναμε (επομένως ολοκληρωτική ανοσία αγέλης), θα είχαμε πάλι και κρούσματα και διασωληνωμένους και θανάτους.
Αυτό απέδειξαν χώρες όπως το Γιβραλτάρ.
Edit : Κάποιοι τότε πετάχτηκαν να πουν για την πυκνότητα πληθυσμού του Γιβραλτάρ. Που δεν θα διαφωνήσω, είναι μεγάλη. Αλλά το αφήγημα ήταν ότι «με 80% ανοσία αγέλης, ο ιός σταματάει να υπάρχει».


Κι αυτό το αφήγημα λοιπόν διαλύθηκε.
Διαφωνέις;

3) Κάντε εμβόλιο για να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο. Η συντριπτική πλειοψηφία των εμβολιασμένων ΔΕΝ καταλήγει στο νοσοκομείο. Και ειδικά δεν διασωληνώνεται.

Κάτι που είχε πει παρακάτω και ο Hellion και εγώ πίστευα πως ισχύει.
Το είχαν πει εξ αρχής για τα εμβόλια της Πφάηζερ πχ πως ο πλήρως εμβολιασμένος έχει 6 μήνες "καλής" ανοσίας και μετά αρχίζει να φθίνει η προστατευτική δράση. Η λογική είναι ίδια με το εμβόλιο της γρίπης που είναι επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο.

Δεδομένου ότι οι ευπαθείς ομάδες άρχισαν να ολοκληρώνουν τον εμβολιασμό τους από φλεβάρη-μάρτη, δεν είναι και rocket science το ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουν να τους δίνουν και τρίτη δόση μετά την πάροδο του 6μήνου.

Επίσης δεν είναι rocket science και το ότι οι πάντες υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουν covid, απλά οι εμβολιασμένοι το περνάνε σχετικά λάητ στην χειρότερη περίπτωση, ή ασυμπτωματικά στην καλύτερη ("ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ" πάντα). Θα μπορούσα να πω για προσωπική ιστορία με κολλητή φίλη της μάνας μου που έχει νεφροπάθεια, κόλλησε covid και της είπαν στο νοσοκομείο πως αν δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένη θα είχε αποχαιρετήσει από την 1η μέρα και εν τέλει ανάρρωσε πλήρως. Αλλά πέρα από τα προσωπικά μας, οι μελέτες είναι εκεί έξω. Οι ανεμβολίαστοι έχουν δραματικά περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν και να νοσήσουν άσχημα από Covid σε σχέση με τους εμβολιασμένους, ειλικρινά παραξενεύομαι λίγο που αυτό το γεγονός έχει γίνει για κάποιο λόγο αντικείμενο debate αντί να αντιμετωπίζεται ως λογικό συμπέρασμα.


1673333492059.png

Αυτό είναι γύρω στις 10 Ιουλίου του 2022. Λίγο πριν ο ΕΟΔΥ είχε ήδη αποφασίσει να σταματήσει αυτές τις ενημερώσεις, γιατί «ο κόσμος κουράστηκε από αυτά». ΛΟΛ
Λες και ο κόσμος δεν είχε ήδη κουραστεί από τον Μαίο του 2020 που έβλεπε κάθε μέρα Τσιόδρα στις 18:00 το απόγεμα.
Προφανώς και δεν βόλευε πια ούτε το τελεταίο αφήγημα «Κάντε εμβόλιο γιατί τα νούμερα δείχνουν ότι η πλειοψηφία των ανεμβολίαστων διασωληνώνονται.» και το ακυρώσανε για να μην δούμε ποσοστά 80% εμβολιασμένων σε τέτοια κατάσταση.
Και αυτό δεν είναι μια μέρα. Ελεύθερα μπορεί ο καθένας να κοιτάξει από Μάιο 2022 και μετά (πιο πριν δεν έλεγξα) και θα δει οι εμβολιασμένοι σταθερά να είναι το υψηλότερο ποσοστό σε διασωλήνωση.

Αυτό που άφησε να υποννοηθεί ο Λέλος είναι ότι με 70% εμβολιασμό στον γενικό πληθυσμό, είναι λογικό να βγάζει 65% ποσοστό διασωλωνωμένων;
Θα τρελαθούμε τελείως; Υποτίθεται το αφήγημα είναι με πλήρη εμβολιασμό, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΙΣ ΒΑΡΙΑ. Άντε να υπάρχει ένα 4-5% σύμφωνα με τα ωραία νούμερα των επιστημόνων.

Τα παραπάνω στατιστικά το καταρρίπτουν αυτό.

Αυτά λοιπόν είναι συγκεκριμένα 3 αφηγήματα για τα εμβόλια που δεν τους βγήκαν. Υπάρχει κάτι άλλο που είχαν πει για τα εμβόλια;
Ο Hellion ειχε αναφέρει στο ποστ που παρέθεσα πως «εξαρχής ο πλήρως εμβολιασμένος είχε 6 μήνες καλής ανοσίας». Το «εξαρχής» πότε το θεωρούμε; Γιατί εγώ θυμάμαι σε όλο το διάστημα μέχρι να έρθουν τα εμβόλια (και λίγο μετά στον Γενάρη) να μην αναφέρεται ότι θα χρειαστούν 3ες, 4ες και 5ες δόσεις. Η γενική ιδέα που υπήρχε στον πληθυσμό ήταν για τα αποστειρωτικά εμβόλια (βλ. Ιλαρά, Πολυομυελίτιδα κ.λπ). Δεν ήταν έτσι όμως

Κάτι έρευνες (όπως του Πανεπιστημίου του Imperial) που ήταν να ελέγξουν την αποδοτικότητα του εμβολίου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;



Εδώ ο κύριος Μόσιαλος στο τέλος, μιλάει για την εν λόγω έρευνα που ήταν να δημοσιευθεί τον Φλεβάρη του 2021 αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί να την βρει κανείς;


Και ο λόγος που με καίει και το συνεχίζω;

Όλη αυτήν την περίοδο, όσοι είχαμε αμφιβολίες, δεχθήκαμε βρισιές, ειρωνείες και πρόστιμα.
Απλά επειδή κρατούσαμε μια πιο σκεπτική στάση και λέγαμε «για περίμενε λίγο να δούμε τι ακριβώς παίζει».
Μιλήσανε για ψευδείς ειδήσεις και κλείσανε στόματα, ενώ οι Fact Checkers πήρανε φωτιά, είτε καταρρίπτοντας γελοίες κατηγορίες για τα εμβόλια (βλ. τσιπάκια), ώστε αυτοί που ασκούσαν κριτική να φανούν γελοίοι, είτε επιβεβαιώνοντας με γελοίο τρόπο ισχυρισμούς υπέρ των εμβολίων (βλ αυτό που πόσταρα στο χθεσινό ποστ).
Δηλαδή πως δούλευε ένας Fact Checker: «θα δείξω ότι τα εμβόλια είναι υπέραποδοτικά» και παίρνουν ως δεδομένο την μελέτη που έκανε η Pfizer για το ίδιο της το εμβόλιο. :cautious:
Είναι σα να μου λες «Γιατί να περιμένω αναλύσεις για την RTX 4090; H Nvidia είπε ότι θα ναι μέχρι 4 φορές καλύτερη σε Ray Tracing οπότε αγοράζω κατευθείαν». Πλήρης αξιοπιστία στον πωλητή δηλαδή ειδικά σε κάτι που έχει να κάνει με την υγεία σου.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Τέλος πάντων. Σε εξανάγκασαν να κάνεις κάτι Νίτρο. Αν δεν το κανες έπρεπε να πληρώνεις το πρόστιμο σου για να πηγαίνεις στην δουλειά (20 ευρώ την εβδομάδα για Rapid Tests) και από πάνω δεχόσουν και την κοινωνική κατακραυγή από τους υπόλοιπους.
Τι θέλω λοιπόν;
Αφού αποδείχθηκε ότι κάθε αφήγημα που είχαν, σταδιακά αποδομήθηκε, θέλω ΕΝΑΣ να βγει και να ζητήσει συγγνώμη ή να πει «κάναμε λάθος». Για τα χρήματα που ξοδέψαμε εμείς στα υποχρεωτικά rapid tests, θέλω επίσης επιστροφή χρημάτων.


Στην ουσία αύριο, μεθαύριο θα σου πουν «Ωπ ΕΡΕΥΝΕΣ δείξαν ότι το να χεις σκύλο, αυξάνει το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα, άρα πρέπει να πληρώνεις 60 ευρώ φόρα μηνιαίως», θα σε πειράξει; Βεβαίως όταν εσύ κλαίγεσαι για άλλους φόρους που βάζουν (ΕΝΦΙΑ, ΟΑΕΕ, φόρους αλληλεγγύης κ.λπ) είναι λογική η κλάψα, αλλά όταν διαμαρτύρονται άλλοι για πράγματα που εσύ εθελοτυφλείς (μάλλον), είναι ακραία ψεκασμένοι.
Εσύ σαν καλό παιδί το έκανες, και δεν είχες τέτοιους μπελάδες, οπότε δεν περιμένω να καταλάβεις.
Όταν φας πρόστιμο επειδή δεν «ακολούθησες την επιστήμη» και την «λογική της Δημοκρατίας» , περιμένω ποστ κλάψας για το πόσο άδικο είναι το σύστημα.
 

Attachments

  • 1673324778362.png
    1673324778362.png
    72.6 KB · Views: 0
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,550
Εντυπωσιακός αχταρμάς σκέψεων, δεν λέω. Εξακολουθείς να αγνοείς ότι σου έχουμε πει ξανά και ξανά και να παίζεις με τα νούμερα όπως σε βολεύει

Το εμβόλιο δουλεύει, είτε σου αρέσει, είτε όχι, έσωσε και σώζει ζωές. Το αν έπρεπε να περιμένουμε περισσότερο και να δοκιμαστεί περισσότερο, ναι δεν θα ήταν κακό, αλλά δεν είχαμε την πολυτέλεια. Άνθρωποι πέθαναν ενώ θα είχαν καλύτερες πιθανότητες με το εμβόλιο.

Όσο για τα αφηγήματα των ΜΜΕ που παραθέτεις, εμείς εδώ και αρκετές σελίδες συμφωνούμε μαζί σου ότι οι πολιτικάντες τα φούσκωσαν και τα έκοψαν και έραψαν στα μέτρα τους, συμφωνούμε μαζί σου ότι έγιναν συγκεκριμένες εκμεταλλεύσεις της κατάστασης, αλλά εσύ συνεχίζεις να "πυροβολείς" τους γιατρούς και το εμβόλιο.

Έτσι όπως γράφεις εγώ βλέπω ότι πλέον έχεις χάσει τον στόχο σου και το μόνο που θες είναι εκδίκηση που σε ανεβοκατέβαζαμε ψεκασμένο, θες σωποσδήποτε να είναι φώλα το εμβόλιο για να βγεις εσύ ότι είχες δίκιο.
Δεν σε ενδιαφέρει αν και κατά πόσο δούλεψε, σε ενδιαφέρει ότι τα νούμερα που έδιναν στην αρχή τελικά αναθεωρήθηκαν προς τα κάτω για την αποτελεσματικότητα του, ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ή τουλάχιστον αυτό βγάζω από τα γραπτά σου.

Άλλωστε επιμένεις να παίζεις με τα ποσοστά όπως σε βολεύουν. 70% πληθυσμού εμβολιασμένο, άρα γιατί 65% εμβολιασμένων στους θανάτους; Σοβαρά τώρα; Στατιστική λυκείου είναι... οι 70 από τους 100 έκαναν εμβόλιο, οπότε στα 10 κάτι μύρια ψυχές αυτής της χώρας κάπου 7.000.000 άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι. Από τα 10 μύρια, 100 πέθαναν, δηλαδή λιγότερο του 0,01%, από αυτό το 0,01% οι 65% είχαν κάνει εμβόλιο, δηλαδή ακόμα λιγότεροι από το λιγότερο του 0,01% πέθαναν ενώ είχαν εμβολιαστεί σε μια μέρα.

Το εμβόλιο βοήθησε αυτό το μικρότερο από το 0,01% να είναι τόσο μικρό, αλλιώς δεν θα μιλάγαμε για μικρότερο ποσοστό από το 0,01% που πέθανε σε μια μέρα από κορώνα.

Τρόποι σκέψης σαν τον δικό σου οδηγούν σε αυτά:
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,683
Όλο το παραπάνω post είναι γραμμένο με δυναμική πυγμή μέχρι τη στιγμή που βλέπεις το σκυλάκι στην υπογραφή. Με έσωσε από ένα agree στον nitro. :p
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,905
Για ποιο αφήγημα μιλάς; Εμένα εξαρχής το «αφήγημα» μου ήταν :
Μακάρι τα εμβόλια να αποδειχτούν καλά, αλλά κρατάω τις αμφιβολίες μου. Αν είναι όπως του Τέτανου που κάνεις 2-3 δόσεις και τελειώνεις για όλη σου τη ζωή, είναι ευπρόσδεκτο. Αν δεν είναι χρήσιμο, τότε ΠΟΥΛΟ.
Χρειάζεται κάθε δεκα χρόνια ανανέωση.
Επίσης το αντιγριπικό, γίνεται ετησίως.
Νομίζω και το Υπατίτιδας Β θέλει κάθε 10 ανανέωση αλλά δεν είμαι σίγουρος.
EDIT: *Ηπατίτιδα...
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,550
τα πήρα λίγο αχταρμά και εγώ από τα νεύρα μου με τα ποσοστά, τεσπά καταλαβαίνεται τι θέλω να πω, στα 10 μύρια 100 πέθαναν, από αυτούς ήταν εμβολιασμένοι 65, οι άλλοι ανεμβολίαστοι. Στο σύνολο ελάχιστοι, και θα ήταν περισσότεροι αν δεν είχε εμβολιαστεί το σύνολο των 7 μυρίων.

Όσο για το αντιτετανικό έχεις μαύρα μεσάνυχτα ότι ξεμπέρδεψες, κάθε μερικά χρόνια θέλει επανάληψη για να σε καλύπτει, το έκανα πριν 1 χρόνο ξανά γιατί πάτησα ταβανόπροκα.

όπως λέει ο @bald_killer_clone
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Άλλωστε επιμένεις να παίζεις με τα ποσοστά όπως σε βολεύουν. 70% πληθυσμού εμβολιασμένο, άρα γιατί 65% εμβολιασμένων στους θανάτους; Σοβαρά τώρα; Στατιστική λυκείου είναι... οι 70 από τους 100 έκαναν εμβόλιο, οπότε στα 10 κάτι μύρια ψυχές αυτής της χώρας κάπου 7.000.000 άνθρωποι είναι εμβολιασμένοι. Από τα 10 μύρια, 100 πέθαναν, δηλαδή λιγότερο του 0,01%, από αυτό το 0,01% οι 65% είχαν κάνει εμβόλιο, δηλαδή ακόμα λιγότεροι από το λιγότερο του 0,01% πέθαναν ενώ είχαν εμβολιαστεί σε μια μέρα.

Το εμβόλιο βοήθησε αυτό το μικρότερο από το 0,01% να είναι τόσο μικρό, αλλιώς δεν θα μιλάγαμε για μικρότερο ποσοστό από το 0,01% που πέθανε σε μια μέρα από κορώνα.

Τρόποι σκέψης σαν τον δικό σου οδηγούν σε αυτά:

nitro καταλαβες τι βλακεία έγραψες;

Από τα 10 μύρια, 100 πέθαναν, δηλαδή λιγότερο του 0,01%, από αυτό το 0,01% οι 65% είχαν κάνει εμβόλιο, δηλαδή ακόμα λιγότεροι από το λιγότερο του 0,01% πέθαναν ενώ είχαν εμβολιαστεί σε μια μέρα.

Συγκεκριμένα μιλάω για το παραπάνω.
Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι πέθαναν μόνο 100 άτομα;
Μιλάς για άτομα που κάναν το εμβόλιο και πέθαναν απο παρενέργειες του; Ίσως να πέθαναν 100.
Εγώ μιλάω για άτομα που κάναν το εμβόλιο, κόλλησαν κόβιντ και ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΑΝ. Από κει και πέρα μπορεί να πέθαναν, μπορεί και όχι. Δεν εξέτασα στο πόστ μου θανάτους εγώ, γιατί ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ/ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.
Μίλησα συγκεκριμένα για ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ.
Σταθερά για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 μήνες το ποσοστό των εμβολιασμένων που είχαν διασωληνωθεί, ήταν μεγαλύτερο αυτών που ΔΕΝ είχαν εμβολιαστεί.
Και τελικά ΌΛΟΙ για τα εμβόλια ισχυρίζονταν πως η πλειοψηφία αυτών που τα κάνει δεν καταλήγει σε νοσοκομεία (όχι σε διασωληνώσεις , που είσαι 2 βήματα πριν τα τινάξεις).
Αυτό το βλέπεις εσύ στα στοιχεία του ΕΟΔΥ των τελευταίων μηνών πριν πατήσει το κουμπί για να σταματήσει αυτή την ενημέρωση;

Ποιος μίλησε για θανάτους;
Μάλλον τα έκανες αχταρμά στο μυαλό σου. Σε αυτό συμφωνώ.
Ας ξεκινήσουμε όμως από αυτό. Που έμαθες ότι 100 εμβολιασμένα άτομα πέθαναν; Παίζει καμιά πηγή;


Για τη χρονική διάρκεια του αντιτετανικού μπορεί να έκανα λάθος, αλλά το νόημα συνεχίζει να ισχύει. Δεν το κάνεις μια φορά κάθε 6 μήνες. Εκτός κι αν κάθε φορά που βαράς ταβανόπροκες, πας σε ένα νοσοκομείο για μπούστερ τετάνου.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,561
Ρε @Epitaph
Συγκεκριμένα μιλάω για το παραπάνω.
Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι πέθαναν μόνο 100 άτομα;

Συγκεντρωσου ρε φιλε, δεν θελουμε να παρουμε ψυχοφαρμακα. Ενα παραδειγμα σου εδωσε ο νιτρος, για να καταλαβεις πως λειτουργουν τα ποσοστα πανω σε αυτα που λες και μεταφερεις με screenshot.

Για τη χρονική διάρκεια του αντιτετανικού μπορεί να έκανα λάθος, αλλά το νόημα συνεχίζει να ισχύει. Δεν το κάνεις μια φορά κάθε 6 μήνες.

Ο τετανος δεν αλλαζει ρουχα συνεχεια και ξεχνας
1. Οτι και αυτο το εμβολιο εχει παρενεργειες, οπως μπορουν να προκαλεσουν ΟΛΕΣ οι φαρμακευτικες αγωγες.
2. Οτι περασε η εποχη οπου οι ΜΕΘ ηταν τιγκα. Σημερα, οι ΜΕΘ δεν ειναι εκτακτη ειδηση. Επισης, ξεχνας τον αριθμο των ανθρωπων που εχουν εμβολιαστει, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολοκληρο τον κοσμο.
Σημερα θα ειχαμε πολλους νεκρους λογω του εμβολιου. Τοσους που δεν θα περνουσε απαρατηρητος. Οσα αρθρα και αν κατεβαζαν απο το ιντερνετ για να μην τα διαβασεις.
Εαν στα 7 εκατομμυρια εμβολιασμενους πεθαναν 100 ανθρωποι, που αυτο συμβαινει και με τα υπολοιπα εμβολια. Ξερουμε ποσοι θα πεθαιναν εαν δεν ειχαν παρει το εμβολιο; Σιγουρα, πεθαναν περισσοτεροι εξαιτιας του ιου και οχι εξαιτιας το εμβολιου. Στην Αμερικη, καθε χρονο, 100.000 ανθρωποι πεθαινουν εξαιτιας του εμβολιου για την γριπη. Να το σταματησουν και αυτο το εμβολιο;
Θα συμφωνησω ομως οτι η κυβερνητικοι χειρισμοι για το εμβολιο, ηταν και ειναι, τουλαχιστον για κλωτσιες.
Με εκαναν να αναρωτηθω εαν αυτοι οι ανθρωποι εβγαλαν το γυμνασιο. Προφανως, ηθελαν να κινητοποιησουν τον κοσμο να εμβολιαστει, ενω δεν χρειαζοταν. Αντι να βοηθησει, η ηλιθιοτητα τους δημιουργησε πολλα προβληματα.
Δεν ειχαμε ποτε και καμια κυβερνηση εξυπνων ανθρωπων, ο αδωνις με τον κυργιακο μας κυβερναει.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
α μάλιστα. Άρα παίρνουμε αυθαίρετα αριθμούς για να μιλήσουμε; Γιατί αυτό έκανε ο νίτρο και με κατηγορούσε οτι «παίζω με τους αριθμούς» (που ήταν οι επίσημοι που έδινε ο ΕΟΔΥ) :ROFLMAO:
Άρα μπορώ να πω και γω -για παράδειγμα έτσι;- πως στα 7 εκατομμύρια που εμβολιάστηκαν πέθαναν 2.000.000 άνθρωποι...
Δηλαδή το 28,57%... Και ο καθένας μπορεί να πετάει ότι νούμερο γουστάρει.
:rolleyes:


Ρε διαβάσατε τι έγραφε το screenshot του ΕΟΔΥ το οποίο «μετέφερα»; Δεν έγραφε πουθενά ότι στα 10.000.000 της Ελλάδος πέθαναν τόσοι.
Και ούτε γω μίλησα για θανάτους, γιατί -και το ξαναλέω- ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, για το πόσοι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι πέθαναν. Γύρω στον Αύγουστο του 2021, είχε βγάλει ο ΕΟΔΥ μόνο μια κάρτα που έγραφε πόσοι πέθαναν, και ήταν ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΘΗ (τα οποία τότε είχα απαριθμήσει).

Η εικόνα που έγραψα τώρα όμως έλεγε συγκεκριμένα ότι :
Από τους 103 διασωληνωμένους, οι 66 είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι 37 είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. Και έβγαλε και το ποσοστό (64% και 36% αντίστοιχα).
Αν λοιπόν αυτό θέλετε να σας το κάνω λίγο πιο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ (σας αρέσουν οι γενικεύσεις απ ότι βλέπω ) , ορίστε :
Από τα 10.000.000 που είναι η Ελλάδα (ας πούμε), αν είχαμε διασωληνωμένους 1.000.000 Έλληνες (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) και τότε οι 640.000 θα ήταν εμβολιασμένοι σε διασωλήνωση και οι 360.000 ανεμβολίαστοι σε διασωλήνωση για εκείνη την περίοδο.
Αυτό λέει η κάρτα πολύ απλοποιημένα. Δημιουργεί καμιά εντύπωση για την αποδοτικότητα του εμβολίου σε διασωληνώσεις;

Αν τώρα θέλετε να μιλήσουμε για θανάτους, η ενημέρωση για τις 10 Ιουλίου, λέει ότι πέθαναν 28 άνθρωποι (την ακριβώς προηγούμενη μέρα).
Αν λοιπόν υποθέσουμε (λογικά) ότι το ίδιο ποσοστό διασωλήνωσης εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων είναι αυτό που πέθανε, έχουμε 18 ανθρώπους νεκρούς που είχαν εμβολιαστεί πλήρως και 10 που δεν είχαν εμβολιαστεί.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.

Εγώ μίλησα συγκεκριμένα για 3 παραδοχές επιστημόνων που τελικά αποδείχθηκαν ψευδείς για τον ένα ή για τον άλλο λόγο. Και επειδή τα κάνατε αχταρμά λίγο σας τις παραθέτω ξανά :

1) Κάντε το εμβόλιο για να μην κολλήσετε καν και να τελειώνουμε με τον κορωνοιό:
2) Κάντε εμβόλιο για να πιάσουμε το 60% (μετά έγινε 70%, μετά 80%) που χρειάζεται η ανοσία της αγέλης, ώστε να αποκτηθεί τεχνητή ανοσία και να μην κολλάμε COVID.
3) Κάντε εμβόλιο για να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο. Η συντριπτική πλειοψηφία των εμβολιασμένων ΔΕΝ καταλήγει στο νοσοκομείο. Και ειδικά δεν διασωληνώνεται.


Σε καμία απ αυτές δεν μίλησα για θανάτους. Υποννοείται ίσως στο 3ο, αλλά εγώ δεν ανέφερα κάτι, γιατί δεν έχουμε αριθμούς.
Ναι ακόμα κι αυτούς τους σάπιους αριθμούς που δίνει ο ΕΟΔΥ.
Υπενθυμίζω ότι στην Γερμανία, είχε δημιουργηθεί σκάνδαλο, γιατί ο περιφερειάρχης/δήμαρχος μιας περιοχής, είχε πάρει μέτρα αυστηρού λοκνταουν σε ανεμβολίαστους, δικαιολογώντας τα με υψηλά νούμερα κρουσμάτων/εισαγωγών ΜΕΘ των ανεμβολίαστων.
Τελικά αποδείχθηκε ότι όλα τα κρούσματα για τα οποία δεν γνωρίζαν εμβολιαστική κατάσταση (δεν υπήρχαν στοιχεία), τα βαφτίζαν ως ανεμβολίαστα, και δείχθηκε ότι οι εμβολιασμένοι είχαν πιο υψηλό ποσοστό εισαγωγών.

Ο λόγος που έφτιαξα τα τελευταία ποστ, δεν είναι για το παίξω έξυπνος. Ήταν για να δω πόσοι ακόμα πιστεύετε ακράδαντα τα παραπάνω, ενώ έχουν αποδειχθεί λάθος.
Στα 3 λοιπόν παραπάνω τι έχετε να πείτε;
Ισχύει ακόμα κάποια απ αυτές τις 3 παραδοχές ή όχι;
Ξέρω ότι κάποιοι έχετε παραδεχθεί π.χ. ότι άνετα κολλάς και ας είσαι εμβολιασμένος, με ενδιαφέρει περισσότερο αν ακόμα πιστεύετε την 3η παραδοχή.
Παρακαλώ μιλήστε για τα συγκεκριμένα και όχι περι ανέμων και υδάτων.
Ο Νίτρο κλαίγεται ότι τα έκανα αχταρμά, αλλά αυτός πάει και πετάει ένα τελείως άκυρο παράδειγμα. 100 νεκροί λέει σε όλο τον πληθυσμό της Ελλάδας...που κολλάει αυτό σε αυτά τα 3 που έχω βάλει bold, ένας θεός ξέρει...



Όσο για τους αριθμούς που γράφεις :
1) Δεν είπα ότι το εμβόλιο κατά του Τετάνου δεν έχει παρενέργειες. Δεν τις έχω ψάξει και εν τέλει μπορεί να χει και λιγότερες παρενέργειες από του COVID-19. Βασικά για να ρίξω μια γρήγορη ματιά :



Αν εξαιρέσουμε την αλλεργική αντίδραση (που υποθέτω υπάρχει σε κάθε εμβόλιο;) , τότε τα μόνα που απομένουν είναι το οίδημα, η αιμορραγία και το άλγος. Από αυτά σχεδόν όλα μπορούν να βρεθούν γρήγορα ακόμα και οπτικά (εκτός από το εσωτερικό οίδημα).

Σε αντίθεση με του COVID που είναι λίγα παραπάνω, και για να αντιληφθείς την μυοκαρδίτιδα ή την περικαρδίτιδα (που μπορούν να προκαλέσουν εμφράγματα) θες ειδικό μηχάνημα, γιατί δεν είναι εξωτερικό τραύμα

και αν παρατηρήσεις στις παρενέργειες των 2 εμβολίων υπάρχει μια σημαντική και τερματική διαφορά... ;)

Εκτός αυτού όπως είπατε το εμβόλιο του τετάνου το κάνεις 1 φορά κάθε δέκα χρόνια και τελειώνεις.
Δυο-τρεις φορές μου χουν μπει αγκάθια στο δέρμα και ανησύχησα, αλλά αφού δεν εμφάνισα συμπτώματα, δεν πήγα νοσοκομείο.
Του Covid υπάρχει μεγαλύτερος αθροιστικός κίνδυνος να εμφανίστούν παρενέργειες αφού το κάνεις περισσότερες φορές μέσα στη δεκαετία.

Όσο για το 2ο:

1673419731964.png

Το καλό ενδεχόμενο για τις φαρμακευτικές είναι ότι απλά τα εμβόλια έχουν παλιά στελέχη και βοηθούν απειροελάχιστα στην αντιμετώπιση των ιώσεων.

Τα υπόλοιπα πιο μετά. Καλημέρες μα ντοοογκς
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,417
Στα 3 λοιπόν παραπάνω τι έχετε να πείτε;
Ισχύει ακόμα κάποια απ αυτές τις 3 παραδοχές ή όχι;
Ξέρω ότι κάποιοι έχετε παραδεχθεί π.χ. ότι άνετα κολλάς και ας είσαι εμβολιασμένος, με ενδιαφέρει περισσότερο αν ακόμα πιστεύετε την 3η παραδοχή.

Ναι, εγώ θεωρώ ότι και τα τρία ισχύουν από την προσωπική μου εμπειρία. Όλοι μου οι συγγενείς από την πλευρά και των δύο γονιών έκαναν τρεις δόσεις, μόνο δύο άτομα κόλλησαν τελικά, κανένας δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί. Και εγώ έκανα τρεις δόσεις, η τελευταία τον προηγούμενο χειμώνα, και τελικά κόλλησα φέτος που είπαμε οικογενειακώς να μην κάνουμε άλλο εμβόλιο γιατί πλέον τα στελέχη που κυκλοφορούν είναι πιο ήπια. Παρά το γεγονός ότι η Όμικρον είναι πιο ελαφριά, ο πατέρας μου χωρίς εμβόλιο φέτος κόλλησε και αυτός και το πέρασε σχετικά βαριά με υψηλό πυρετό και μεγάλη εξάντληση. Κανένας στην οικογένεια δεν είχε κολλήσει όσο είχαμε πρόσφατο εμβόλιο.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση και την προσωπική σου εμπειρία.

από αυτά που μου είπες όμως, αν κάτι επιβεβαιώνεται, είναι μόνο η 3η παραδοχή (ότι δεν νόσησαν βαριά ώστε να πάνε στο νοσοκομείο). Η 2η παραδοχή έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί στο μικρό σύνολο της οικογένειας/συγγενών. Η πρώτη με τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, αφού κόλλησαν κάποιοι (εκτός κι αν εννοείς ότι 2 που το κόλλησαν ήταν εσύ και ο πατέρας σου - περαστικά του εύχομαι του ανθρώπου αν έχει ακόμα κατάλοιπα).

Και πάλι όμως ένας ισχυρισμός επιβεβαιώνεται ή απορρίπτεται μαζικά.
Και τα νούμερα του ΕΟΔΥ αυτό έχουν κάνει, αφού εκεί οι «μερικώς εμβολιασμένοι» δεν θεωρούνται «πλήρως εμβολιασμένοι», αλλά κατατάσσονται κατευθείαν στους «ανεμβολίαστους».

Ας δώσω και γω ένα παράδειγμα από την δική μου οικογένεια. Θα πάρω σύνολο 10 ατόμων (συγγενών/στενών φίλων). Οι 7 έχουν κάνει εμβόλιο, οι 3 (σε αυτούς και γω μέσα) όχι.
Από τους πλήρως εμβολιασμένους έχουν κολλήσει οι 4. Απ αυτούς κανείς δεν πήγε νοσοκομείο.
Από τους ανεμβολίαστους έχουν κολλήσει και οι 3 και κανείς δεν πήγε νοσοκομείο.

Από την άλλη εδώ και 1 χρόνο η μάνα και ο αδερφός μου (οι 2 που δεν κόλλησαν), που θεωρούνται ανεμβολίαστοι, πάλι δεν έχουν κολλήσει.


Τα συμπτώματα τώρα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ήταν ίδια.
Συγκεκριμένα τελευταία κόλλησε ένας φίλος μου με 4 δόσεις και είμαστε ακριβώς ίδια ηλικία. Το περνάει χειρότερα από εμένα που δεν έχω κάνει εμβόλιο (και οι 2 είχαμε 39,2 πυρετό και σωματικούς πόνους για 2-3 μέρες και μετά συνάχι). Αυτός βέβαια το περνάει χειρότερα, γιατί τώρα λέει πάει μέχρι την κουζίνα και λαχανιάζει. Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα.

Τον Αύγουστο του 2021 παθολόγος γιατρός που με έπρηζε να κάνω εμβόλιο, μου είπε ενδεικτικά «Ήμουν Λαμία χθες και από τους 6 που βρίσκονται εκεί, ΟΛΟΙ είναι εμβολιασμένοι και οι 2 έχουν μπει σε διασωλήνωση.». Το πως βέβαια αυτό θα με έκανε εμένα να πεισθώ να κάνω εμβόλιο, δεν κατάλαβα ποτέ.

Για την πιθανότητα αν θα κολλήσει ή οχί κάποιος, θεωρώ πως μεγαλύτερο ρόλο παίζει η χρήση μάσκας που από τον Ιούνιο του 2022 έχει πάει περίπατο.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ :
Γενικά αυτό που πιστεύω για το εμβόλιο είναι ότι στο αν θα αρπάξεις τον ιό (τις μεταλλάξεις του) το ποσοστό είναι 0-10% και το αν θα το περάσεις βαριά το επηρεάζει ένα 10-20%. Όσο περνάει ο καιρός κατεβαίνει βέβαια το ποσοστό.

Με αυτά τα ποσοστά θεωρώ πως είναι άχρηστα και πως ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΗ η τακτική της κυβέρνησης να τα εξαναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε την έκβαση του ιού στον ίδιο άνθρωπο για τα 2 διαφορετικά ενδεχόμενα(με εμβόλιο ή χωρίς).
Ακόμα και κάποιος να το περάσει φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε επανεκκίνηση ώστε να το ξαναπεράσει με το εμβόλιο, γιατί
α) θα έχει αντισώματα από την ίωση
β) πιθανότατα να είναι σε άλλη μετάλλαξη.

Για μένα πάντως έχουν καταρριφθεί και τα 3.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,822
Ο Έπιταφ δεν έχει κάνει σίγουρα εμβόλιο για ρετροϊούς, αφού όλο με κάτι παλιαντζούρες τύπου Γκάλαγκα κολλάει και το περνάει βαριά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,561
α μάλιστα. Άρα παίρνουμε αυθαίρετα αριθμούς για να μιλήσουμε;


Γενικά αυτό που πιστεύω για το εμβόλιο είναι ότι στο αν θα αρπάξεις τον ιό (τις μεταλλάξεις του) το ποσοστό είναι 0-10% και το αν θα το περάσεις βαριά το επηρεάζει ένα 10-20%. Όσο περνάει ο καιρός κατεβαίνει βέβαια το ποσοστό.

Με αυτά τα ποσοστά θεωρώ πως είναι άχρηστα και πως ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΕΝΗ η τακτική της κυβέρνησης να τα εξαναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.


Η κυβερνηση ειχε νομιμο δικαιωμα επειδη ειναι δημοσια υγεια, οχι να σε εμβολιασει με το ζορι αλλα να σε εμποδισει να κανεις βολτες ενω ειχες covid ή να πας γυρευοντας να κολλησεις. Γνωριζω προσωπικα τετοια ατομα και αυτοι ειναι οι Σκουλικιασμενοι.

Εμβολιο δεν εκανες, με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να βαλεις βελονι στο χερι σου. Τι σε προβληματιζει; οι αποφασεις των αλλων;

Κοψε και τους αυτοματους πωλητες. Καθε χρονο πεθαινουν 10 ανθρωποι απο αυτα τα μηχανηματα.
Μην πλησιαζεις γαιδαρους επειδη, καθε χρονο, σκοτωνουν περισσοτερους ανθρωπους απο τα αεροπορικα δυστηχηματα.
Μην παιρνεις ΚΑΝΕΝΑ φαρμακο γιατι καθε χρονο πεθαινουν χιλιαδες απο δαυτα.
Μην κανεις ΚΑΝΕΝΑ εμβολιο, για τους ιδιους λογους.
Οι ανθρωποι ΔΕΝ πρεπει να κανουν χημειοθεραπειες επειδη εξαιτιας τους, απο το 2000, εχουν πεθανει 23 εκατομμυρια ανθρωποι.

Ξερεις ποσα εμβολια και φαρμακα πρεπει να παρεις για να πας Αφρικη; Αν θελεις, πηγαινεις και χωρις αυτα.
ΠΛΗΝ Γκανας. Δεν επιτρεπουν εισοδο σε ανεμβολιαστους. Θα τους κατηγορησεις για αυτο;

crd.png
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Εμβολιο δεν εκανες, με το ζορι δεν σε εβαλε κανενας να βαλεις βελονι στο χερι σου. Τι σε προβληματιζει; οι αποφασεις των αλλων;

Μάλλον δεν διάβασες αυτά που έγραψα. Μπορεί να μην ήρθαν σπίτι σου να σε στριμώξουν στη γωνία για να σου κάνουν το εμβόλιο, αλλά για να πας δουλειά πλήρωνες 20ρικο κάθε εβδομάδα. Εσύ μπορεί να μην τα πλήρωσες αυτά.
Για να μπεις σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα (Ρούχων, ακόμα και για να πληρώσεις λογαριασμό στη Vodafone με υποχρεωτική ΜΑΣΚΑ) ήθελες Rapid Test. Λες και αν είχες κάνει εμβόλιο δεν μπορούσες να πιάσεις covid και να πας στο κατάστημα και να το μετάδωσεις....
Στους 60άρηδες βάλανε πρόστιμο για κάθε μήνα που δεν κάναν το εμβόλιο.
Βάλαν σε διαθεσιμότητα εργαζομένους νοσοκομείων. Λες και αν είχες κάνει εμβόλιο δεν μπορούσες να πιάσεις covid και να πας στο νοσοκομείο να το μετάδωσεις....

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν είναι «κοίτα πόσο υπεραποδοτικό είναι το εμβόλιο» (για μήνες).
Επομένως δεν το κάναν υποχρεωτικό, αλλά το κάναν υποχρεωτικό...
Το εμβόλιο τελικά αποδείχτηκε ανεπαρκές. Οι λόγοι αυτού διάφοροι και δεν τους γνωρίζουμε. Ίσως επειδή δεν πιάναν τις μεταλλάξεις (αυτό είναι το πιο λογικό).
Θα μπορούσαν να δίνουν περισσότερα στοιχεία (π.χ. απ τα νέα κρούσματα, πόσοι ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι), και να χρησιμοποιήσουν στατιστικά εργαλεία, κάτι που θα ήταν λογικό και θα βοηθούσε στο να χουμε μια καλύτερη εικόνα για την αποδοτικότητα των εμβολίων.
Δεν το κανε κανείς.
Και επειδή το ανέφερες και πριν και ξέχασα να απαντήσω.


Αν πας στους ημερίσιους θανάτους, τα επίπεδα των τελευταίων μηνών, είναι όπως αυτά του Φλεβάρη του 2021, που είχαμε καθολικό λόκνταουν και φουλ χρήση μασκών και τα επίπεδα των νέων κρουσμάτων τώρα είναι αρκετά υψηλότερα από εκείνο το διάστημα. Και αυτά τα νούμερα είναι ΜΟΝΟ για κόβιντ. (αν βγεις έξω θερίζουν επίσης οι ωτίτιδες, βρογχίτιδες , φαρυγγίτιδες και η παραλλαγή του Η1Ν1)
Όμως τώρα δεν υπάρχουν ημερήσιες ενημερώσεις. Δεν υπάρχουν αυστηρά μέτρα και κλάψα για το ότι είμαστε χωρίς μάσκες.
Θα βρεις μόνο ένα θεματάκι κάθε 2 μέρες σε κάποιο κανάλι με την Παγώνη π.χ. για το ότι πρέπει να προσέχουμε και μπλα μπλα μπλα. Τίποτα όμως υποχρεωτικό στο βαθμό που είχαν τότε.

Οι νεκροί που έχουμε τώρα δηλαδή (από COVID μόνο έτσι;) δεν μετράνε;
Κάτι πολύ σημαντικό που ίσως διαφύγει.
Τον Φλεβάρη του 2021, υπήρχαν και άλλες ασθένειες, αλλά η πλειοψηφία των ιώσεων ήταν λόγω COVID.

Τώρα λοιπόν έχουμε παραπάνω κρούσματα από COVID. Οκ θα πεις «χεστήκαμε, έχουμε κάνει εμβόλια, έχουμε και φυσική ανοσία, υπάρχει και η πιο ήπια παραλλαγή, δεν πάνε τόσοι σε ΜΕΘ ή πεθαίνουν από COVID».
Έλα όμως που και ίδια επίπεδα νεκρών έχουμε από COVID με τον Φλεβάρη του 2021 (και έτσι μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έχουμε περίπου ίδια ποσοστά σε ΜΕΘ) ΚΑΙ έχουμε έξαρση άλλων ασθένειων που μπορούν να στείλουν τον κοσμάκη αδιάβαστο άρα υπάρχουν κι σίγουρα κι άλλοι νεκροί από ιώσεις.
Όλο αυτό, επειδή σε προηγούμενο ποστ σου είπες ότι «ορίστε τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τότε».
Το ότι δεν αναφέρεται λοιπόν μαζικά κάτι και δεν βλέπεις 4 άρθρα για κόβιντ σε μια σελίδα κάνοντας ένα απλό σκρολ, δεν σημαίνει ότι κάτι δεν συμβαίνει.

Το περίεργο είναι γιατί ΤΩΡΑ αποφασίσαν να μην πάρουν μέτρα.

Και πριν βγάλεις συμπέρασμα λέγοντας «έχουμε 6πλά κρούσματα, αλλά ίδιους θανάτους, άρα τα εμβόλια δούλεψαν», μπορεί εν μέρει να δούλεψαν, αλλά σχεδόν όλοι πια έχουν κολλήσει κόβιντ και μεγάλο ποσοστό έχει σταματήσει τα εμβόλια, οπότε που να αποδώσουμε αυτή τη μείωση εισαγωγών :
α) Στα εμβόλια
β) στη Φυσική ανοσία που αποκτήθηκε από κόβιντ)
γ) σε άλλους παράγοντες (βελτίωση ανοσοποιητικού, μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση , καλύτερη ψυχολογία εντός των νοσοκομείων);
δ) σε όλα μαζί;

Ίσως η απάντηση βρίσκεται στο τελευταίο. Τα ποσοστά που θα αποδώσει ο καθένας σε κάθε εξήγηση είναι προσωπικά και κατα συνέπεια αυθαίρετα. Αλλά για μένα τα εμβολία εξακολουθούν να μην δούλεψαν όπως διαφήμιζαν.
Θέλω να πω κάτι τελευταίο και μικρό, αλλά θα το πω σε επόμενο ποστ.
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,573
την "επεξεργασια" των διαφορων στατιστικων που κανετε αρνουμαι να την παρακολουθησω, γιατι τα στοιχεια ειναι ελλιπη, οπότε αναγκαστικα ανακριβη.
στην πρωτη παραγραφο παντως ο τάφιος, και γενικα στο κυνηγι που εφαγαν οι ανεμβολιαστοι, δεν εχει και αδικο. και αν μη τι αλλο, αποδείχτηκε οτι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι μεταδιδουν το ιδιο, απλα οι εμβολιασμενοι υπαρχει η σιγουριά οτι το περνανε πιο χαλαρα.
σε ολα αυτα βεβαια μπαινει μεσα κι ο παραγοντας τυχης, περιβαλλοντος και τηρησης των στοιχειωδων μετρων (μασκα, αποστασεις) οπότε και παλι δεν υπαρχουν συμπερασματα 100% ασφαλη.

αν θυμαστε, (που δεν θυμαστε), εμενα η κυρια ενσταση μου στην ολη συζητηση ηταν το αγνωστο. τι επιπτωση θα εχουν, αν εχουν, τα εμβολια μακροπροθεσμα, εφοσον δοκιμαστηκαν υποτυπωδώς, εδω που τα λεμε. και πειτε με αφελη η συνωμοσιολογο, αλλά και στο περιβαλλον μου τελευταια (ευτυχως οχι οικογενειακο) εχει αρχισει και φευγει κοσμος χωρις υποκειμενα νοσηματα, σε ηλικες 40 φευγα και 50 φευγα, που δεν το λες ιδιαιτερα φυσιολογικο. οκ, το δειγμα που χρησιμοποιω (φιλικος και επαγγελματικος κυκλος) ειναι ελαχιστο και εντελως ασταθμιστο για να μιλησω με ορους στατιστικης, απλα το επισημαινω και το εχω ακουσει και ευρυτερα. ναι, εχω αρχισει και ρωταω και γω και ολοι οι "υποπτοι" αυτοι θανατοι συνεβησαν σε εμβολιασμενους και ηταν σε συντριπτικο ποσοστο συγκοπες, ανακοπες, που ξεκινησαν απο περικαρδιτιδες και γενικοτερα καρδιαγγειακα νοσηματα.

ξερω, καθολου "επιστημονικη" η αποψαρα μου, αλλά κυκλοφορει ευρυτατα εκει εξω. και δεν μπορω να την επαληθευσω εννοειται, αλλά ουτε και να την αγνοησω ομως. οσο περνανε οι μηνες και τα χρονια, προφανως θα εχουμε και πιο εγκυρες και ακριβεις απαντησεις σ αυτα τα ερωτηματα. τωρα ομως που μιλαμε, θεωρω οτι παραμενουν ανοιχτα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,561
στην πρωτη παραγραφο παντως ο τάφιος, και γενικα στο κυνηγι που εφαγαν οι ανεμβολιαστοι, δεν εχει και αδικο.
Συμπαθα με αλλα οι ανεμβολιαστοι σχολιαζαν και τις μασκες και ηταν αυτοι που εκαναν τις καφριλες.
Θυμαμαι που μπηκα σε τοσταδικο να παρω καφε, με την μασκα μου. Παει να μπει τυπος, χωρις μασκα. Ο ιδιοκτητης του λεει οτι δεν μπορει να μπει χωρις μασκα (εμεις δηλαδη ειμαστε προβατα που φοραμε?)
Πες μου τι θελεις, να στο φτιαξω και να στο δωσω στην πορτα.
Εχω χαρτι απο γιατρο του λεει ο τυπος. Ο ιδιοκτητης του λεει οτι εαν μπει μεσα και τον δει καποιος που δεν πρεπει, θα φαει προστιμο το μαγαζι. Ο τυπος επεμενε και με το ετσι θελω μπηκε μεσα. Αφου δεν μπορουσε να παρει καφε, λεει παω στην τουαλετα. Μπηκε, με τσαμπουκα.
Απειρες φορες οι τσακωμοι σε σουπερ μαρκετ και σε κλειστους χωρους, για τον ιδιο λογο
Σεβασμος για εμας, κανενας. Εγω εχω μανουριασει με τυπο. Τσακωθηκε στο σουπερ μαρκετ για την μασκα, τον αφησαν και ηρθε και κολλησε απο πισω μου, ανεεπνε στον σβερκο μου. Εγω, δεν εχω δικαιωματα;
Να πανε να αμηθουν με κατι μικρο γιατι δεν χρειαζεται να το απολαυσουν.

τεστ με 20ρικα. Ε ναι, επειδη δουλευω σε φαση με πολυ κοσμο, ναι, θελω να ξερω οτι υπαρχει ενας ελεγχος. Ας μην ειναι 100% αποτελεσματικος αλλα να υπαρχει. Στην δουλεια του αδερφου μου, εσκασε τυπος που πηγε να δουλεψει, με συμπτωματα, πριν βγει το αποτελεσμα του τεστ. Μεχρι να φτασω στην δουλεια, θα μου πουν αν εχω covid. Τον πηραν τηλεφωνο οτι ειναι αρρωστος.
Προλαβε και κολλησε 7 ατομα, ετσι απλα. καποιοι απο αυτους ηταν χαλαροι, επειδη ειχαν την εντυπωση οτι τα τεστ ολων ειναι αρνητικα. Ενταξει, σε αυτη την περιπτωση οι ηλιθιοι ειναι αυτοι που τον αφησαν να δουλεψει πριν βγει το τεστ.

Πολλοι ανθρωποι εχουν πεθανει απο εμβολια και φαρμακα. Πολλοι δεν ανταποκρινονται στα φαρμακα, δεν τους πιανουν. Τι να κανουμε;
σχεδον καθε μερα, βλεπουμε φαρμακα, δοκιμασμενα, που τα αποσυρουν. Απο τα δοκιμασμενα φαρμακα, που δεν τα αποσυρουν, εχει διαβασει καποιος τις παρενεργειες; οχι, τους ενοιαζε; οχι. Τωρα γιατι τους νοιαζει;
Τωρα γιατι επαναστατουν; χθες εβαζες στα μουτρα σου αλοιφη για την ακμη, που αναγραφει οτι μπορει να προκληθει θανατος, στο λεει. ΤΡΟΥ ΣΤΟΡΙ.

οπως ειπα, ας μην παιρνουμε φαρμακα και ας μην κανουμε εμβολια.

Υπαρχει και η παραμετρος οπου οι ανθρωποι ηταν κλεισμενοι μεσα στα σπιτια τους. Καπνιζαν σαν φουγαρα, ξεκινησαν ναρκωτικα, μηδενικη ασκηση. καναπε-κρεβατι-χεστρα-καναπε. Η διαιτα τους ηταν οτι δεν βαριεμαι να μαγειρεψω.
Πολλοι, ετρωγαν σχεδον καθε μερα μακαρονια. Επιναν αλκοολ να πανε πανε κατω τα φαρμακια
Ναι, δεν ξερω εαν ειναι τυχαιο οτι αυτα ειναι πραγματα που επιβαρυνουν την καρδια. προσθετω το αγχος.

Για αυτους που εκαναν το εμβολιο και ΔΕΝ κολλησαν ή κολλησαν αλλα ελαφρια ή χωρις συμπτωματα. Που δεν εμφανισαν καμια παρενεργεια. Δεν ειδα καμια κουβεντα. Απο τα 7-8 εκατομμυρια που εμβολιαστηκαν, μονο στην ελλαδα, μιλαμε και βγαζουμε συμπερασματα απο 100 που ειναι σε ΜΕΘ και για τους 5-15-30 γνωστους.
Υπαρχουν και αυτοι. Το τι θα γινει στο μελλον, δεν το γνωριζουμε και γιαυτο, δεν μπορουμε να λεμε οτι θα πεθανουν απο το εμβολιο.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,550
Στη χωρα που σε βρισκει το κακο στα Γρεβενα και καταληγεις νεκρος σε χαλασμενο ασθενοφορο καπου προς Ριο ψαχνοντας ΜΕΘ, αστειο να ψαχνουμε την οποια ηθικη/υλικη αποζημιωση για κρατικη προπαγανδα.

Στα υπολοιπα, το να χαιρετας στα 40+ απο καρδια δεν αποτελει εκπληξη στη χωρα της παχυσαρκιας και της ελαχιστης αθλησης.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Στη χωρα που σε βρισκει το κακο στα Γρεβενα και καταληγεις νεκρος σε χαλασμενο ασθενοφορο καπου προς Ριο ψαχνοντας ΜΕΘ, αστειο να ψαχνουμε την οποια ηθικη/υλικη αποζημιωση για κρατικη προπαγανδα.

Στα υπολοιπα, το να χαιρετας στα 40+ απο καρδια δεν αποτελει εκπληξη στη χωρα της παχυσαρκιας και της ελαχιστης αθλησης.

Αλλά όταν αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες;

The spikes in heart attack deaths have tracked with surges of COVID-19 infection—even during the presumed less-severe Omicron phase of the pandemic. Furthermore, the data showed the increase was most significant among individuals ages 25-44, who are not usually considered at high risk for heart attack.

Είναι γνωστό αυτό εδώ και μήνες, απλά δεν το χω αναφέρει γιατί δεν έχει βγει κάποιο πιο σίγουρο πόρισμα.
α) Κάποιοι κατηγορούν την ίδια την νόσο
β) Κάποιοι το εμβόλιο
γ) άλλοι κατηγορούν την κλιματική αλλαγή (ΛΟΛ). Είναι γνωστό ότι οι ακραίες κλιματολογικές συνθήκες (παγετός-καύσωνας) προκαλούν εμφράγματα, αλλά γκιβ μη α φάκην μπρέηκ ντουντζ...

Για αυτους που εκαναν το εμβολιο και ΔΕΝ κολλησαν ή κολλησαν αλλα ελαφρια ή χωρις συμπτωματα. Που δεν εμφανισαν καμια παρενεργεια. Δεν ειδα καμια κουβεντα. Απο τα 7-8 εκατομμυρια που εμβολιαστηκαν, μονο στην ελλαδα, μιλαμε και βγαζουμε συμπερασματα απο 100 που ειναι σε ΜΕΘ και για τους 5-15-30 γνωστους.
Υπαρχουν και αυτοι. Το τι θα γινει στο μελλον, δεν το γνωριζουμε και γιαυτο, δεν μπορουμε να λεμε οτι θα πεθανουν απο το εμβολιo

Καταρχάς, 7,3 εκατομμύρια μάξιμουμ εμβολιάστηκαν στην Ελλάδα.
Πιστεύεις ότι απ αυτούς, μόνο 100 πήγαν σε ΜΕΘ;
Επίσης δεν μιλάμε για αυτούς που ΔΕΝ έκαναν το εμβόλιο και δεν κόλλησαν...


Διάβασε λίγο τι λέει για τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Μιλάει και για τον Δεκέμβρη του 2020 που δεν υπήρχε τεχνητή ανοσία από τα εμβόλια.

Η μελέτη ανέλυσε επίσης τα συμπτώματα των ασθενών που είχαν αυξημένο ιικό φορτίο ταυτόχρονα με ασυμπτωματικούς ασθενείς για να προσδιορίσουν τη συχνότητα ορισμένων συμπτωμάτων. Ο κοιλιακός πόνος, η διάρροια και η ναυτία ή ο έμετος ήταν λιγότερο συχνές σε ασθενείς με κοροναϊό και η κόπωση, ο βήχας και ο πονοκέφαλος ήταν πιο συχνές. Τα δεδομένα έδειξαν αύξηση σε όλα τα συμπτώματα, αλλά το 55% θετικό για τον κοροναϊό είπε ότι δεν είχαν καθόλου συμπτώματα τον Δεκέμβριο. Ο αριθμός αυτός μειώθηκε ελαφρά τον Ιανουάριο (46%) και τον Φεβρουάριο (47%), αλλά αυξήθηκε ξανά στο 53% τον Μάρτιο. Όλα τα στοιχεία αναφέρονται σε άτομα που έμειναν στο σπίτι, όχι σε περιστατικά που νοσηλεύτηκαν ή βρίσκονταν σε άλλες δομές, όπως κέντρα φροντίδας.

55% θετικοί ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης....ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ;;;
Μπορούμε να λέμε 300 ιστορίες Κούνελε... Το θέμα είναι ότι ΕΠΡΕΠΕ οι σχετικοί επιστήμονες να κάνουν τις σωστές έρευνες και να μην τρώνε ακυρώσεις, επειδή η Pfizer θα κόψει την χρηματοδότηση στο εκάστοτε πανεπιστήμιο π.χ.
Πάντα στο όνομα των χρημάτων θα θυσιάζουμε ανθρώπους; Και αυτό θα το βαφτίζουμε «πίστη στην επιστήμη»; ΕΛΕΟΣ πια.
 
Last edited:

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000


Μια που υπαρχουν αναμεσα μας εδα περα ανθρωποι που ισως τους ενδιαφερει, και η γριπη θεριζει, τσεκαρετε το βιντεακι που ανεβηκε σημερα
 
Top Bottom