Δεν είχα ΙΔΕΑ πως το δαιμονικό merchandising του Cyberpunk έφτασε και στα Χότ Γουίλς. Να πω την αμαρτία μου βέβαια, το Μπόμπλχεντ του Τσώνη κάπως το λιγουρεύτηκα κι εγώ.
ΥΓ Να πω τη χειρότερη αμαρτία μου, γουστάρω τόσο τη βόλτα μου στη Dogtown που έχω μπει σε ΑΣΧΗΜΟ πειρασμό να δω το Edgerunners στο Netflix. Έτσι, από καθαρή ακαδημαϊκή περιέργεια ρε παιδί μο.
Και η Ψολλέκτορ'ς Εντίσιον έδινε για δώρο ένα αμαξάκι Quadra V-Tech ως μπρελόκ.
Σκεφτόμουν να το βάλω στα κλειδιά του αμαξιού αλλά είναι αρκετά βαρύ η αλήθεια είναι οπότε θα χτυπούσε εδώ κι εκεί, και έτσι κατέληξε απλά στα housekeys.
Ρε σεις, έχω αρρωστήσει, τί κακό με βρήκε στα γεράματα.
Στην αρχή ήταν αυστηρά και μόνο η campaign του Phantom Liberty, που όσο πήγαινε και με ενθουσίαζε περισσότερο. Μετά 'Ε να κάνουμε κανένα Gig στη Dogtown, να θυμηθώ λιγάκι το combat system, να τεστάρω λίγο και το build του V μου.'
Μετάαα κύριε Πρόεδρε, ε σε κάποιο κουέστ μου λέει περίμενε να σε πάρει τηλέφωνο ο Ρίντ. Ο πετσάκιας εκεί πάει και κοιμάται για να σκιπάρει χρόνο. Αλλά να μωρέ, αφού περνάμε ωραία, δεν γυρίζω στην βανίλα Night City λίγο, να τεστάρω εκείνα τα κουέστ με το μποξ που είχα παρατήσει παλιά γιατί δεν έβγαζα άκρη; Χοπ χοπ, τί ωραία, τί στρωτά που βγήκαν τώρα. Μμμ....ακόμα δεν πήρε ο Ρίντ. Ε μωρέ, μήπως να πάω να τουφεκίσω κανέναν Cyberpsycho από εκείνους που μου είχαν μείνει. Και τί εύκολα combat achievements δεν είχα κάνει;
Να μην τα πολυλογώ, πανωλεθρία. Πρέπει να έχω γράψει 30 ώρες την τελευταία εβδομάδα -ακραίο κάψιμο για δύσμοιρο μπαμπακούλη- και πραγματικά δεν το χορταίνω. Τεράστια μαγκιά έκανε η CDPR εκεί που την είχα ξεγραμμένη εντελώς. Αυτή η εμπειρία μου φαίνεται θα είναι το μέτρο σύγκρισής μου για το GTAVI.
Είναι πραγματικά απολαυστικό να ρολάρω στη Night City με τον Edgerunner/Πιστολέρο μου και να αισθάνομαι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω πλήρη έλεγχο της δράσης. Η δε αποστολή 'You Know My Name' ένα ποίημα, απ' όπου και να την πιάσεις. Σινεμασκόπ ΑΑΑ gaming απόλαυση.
Α @Northlander όταν είπες για μουσική σεκάνς, εννοούσες
το φαντασμαγορικό τραγούδι της Lizzy Wizzy στη δεξίωση ή έχει άλλη μαγκιά μετά;
Πόσο το πήρες το Hot Wheels αν επιτρέπεται;
Για ένα φίλο--- οκ, για τον μικρό που τα παίζει ρωτ--- ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΟΘΩ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;
Επίσης είδα ότι κυκλοφόρησε και η Porsche του Silverhand από την ίδια σειρά της Hot Wheels, αντίο χαρτζιλίκι, καλώς ήρθες παντόφλα.
@Sugamoto Panagia Όλα τα δίκια είχες. Και όντως, με full path-tracing, 4K/Ultra και HDR παίζει να είναι από τα ομορφότερα (αν όχι ΤΟ ομορφότερο) παιχνίδι που έχω δει μέχρι στιγμής στο PC. Από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ιστορίες εξιλέωσης παιχνιδιού. Αν είχε κυκλοφορήσει σ'αυτή την κατάσταση, θεωρώ θα το είχαμε αποδεχτεί άπαντες ως φυσικό διάδοχο των Witcher.
Ελπίζω πραγματικά εν καιρώ να τσεκάρουν το Phantom Liberty κι άλλοι προκατειλημμένοι από σαν και του λόγου μου, όχι τίποτε άλλο, βρίσκεσαι με σκληρό GOTY από το πουθενά
Με 4Κ, ray tracing παίζει απλώς να είσαι μέσα σε νουβέλα του Gibson.
Περιμένω πώς και πώς να προχωρήσεις/τελειώσεις την ιστορία του. Προσωπικά όταν ξεκίνησε ο διάλογος με "χαλί" το παρακάτω κομμάτι ένιωσα Deus Ex: Human Revolution vibes. Έπειτα απλώς κλιμακώνει όσο δεν πάει.
Προφανώς επέλεξα ΔΑΓΚΩΤΟ να στείλω την Songbird στ'αστέρια. Ολόκληρη η αποστολή Killing Moon ένα ποίημα, από τα ομορφότερα φινάλε στην πρόσφατη RPGομνήμη.
Προφανώς επέλεξα ΔΑΓΚΩΤΟ να στείλω την Songbird στ'αστέρια. Ολόκληρη η αποστολή Killing Moon ένα ποίημα, από τα ομορφότερα φινάλε στην πρόσφατη RPGομνήμη.