Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
'Oντως είναι smooth, άμα τα κόψω όλα φτάνω 55fps Στο δικό μου μάτι δεν καταλαβαίνω διαφορά 35, 45 ή 55. Oύτε στην οδήγηση. Οι σκιές και οι αντανακλάσεις φαίνονται ή τα textures quality. Στα frames πάντως δεν βλέπεις σκίσιμο. ή να λαγκάρει η εικόνα.
Τα settings αλλάζουν on the fly δεν χρειάζεται να βγεις/ξαναμπεις στο παιχνίδι.

Κι εγώ 40-45 σταθερά πιάνω, μου έχει κάνει εντύπωση πόσο smooth είναι, δεν το καταλαβαίνεις.
Φυσικά δεν το λιώνω, αντιστέκομαι, κάνω υπομονή λίγο καιρό να το παίξω όπως πρέπει.
Ανυπομονώ πώς θα είναι στο 60άρι

Νομίζω οι απαιτήσεις σας είναι πολύ χαμηλά... Η βρώμα η Bethesda έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που άμα δεν μας κρασάρει στο desktop το game όλα μια χαρά..

Άμα ο φίλος που έγραψε το ποστ στο ρέντιντ καθόταν και έβλεπε όλα τα trailer και περίμενε πράγματα έχει δίκιο να είναι παραπονεμένος. Προσωπικά είχα δει μόνο το gameplay demo και αυτό όχι όλο.. Αλλά όπως έδειχναν αυτό το interactivity και ότι μπορείς να διαλέξεις αν θες μιλιτεκ ή όχι μου είχε μείνει και αυτό ήλπιζα από το παιχνίδι.. Σταρχι άμα έχει μετρό ή όχι και με τα πόδια τριγυρνάω άμα λάχει

το προβλημα ειναι οτι τα μισα απο αυτα που αναφερει ο φιλος ηταν επιβεβαιωμενα οτι δεν θα υπαρχουν μεσα στο game τουλαχιστον 1 χρονο τωρα. η που καποια απλα αλλαξαν (τα cyberwares που λεει κλπ).

ότι μπορείς να διαλέξεις αν θες μιλιτεκ ή όχι
και τι ακριβως εννοεις με αυτο? αν παμε παλι στο οτι δεν μπορεις να κανεις join τα gangs εξαρχης το ξεραμε και αυτο. δεν στο υποσχεθηκε κανενας.
τωρα οπως καταλαβες κανεις δεν λεει οτι ειναι τελειο γκειμ κλπ. λεμε απλα οτι ειναι καλο γκειμ ωραια γραφη με αρκετες ελλειψεις κλπ που ισως μπουν στην πορεια (ειναι κατι που δεν ξερουμε) . συμφωνω 1000% με το review του @Hellion

το τουιτερ με ολοκληρωνει σαν ανθρωπο :p
Screenshot 2020-12-19 160127.jpg

Last edited:
Νομίζω οι απαιτήσεις σας είναι πολύ χαμηλά... Η βρώμα η Bethesda έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη που άμα δεν μας κρασάρει στο desktop το game όλα μια χαρά..

Άμα ο φίλος που έγραψε το ποστ στο ρέντιντ καθόταν και έβλεπε όλα τα trailer και περίμενε πράγματα έχει δίκιο να είναι παραπονεμένος. Προσωπικά είχα δει μόνο το gameplay demo και αυτό όχι όλο.. Αλλά όπως έδειχναν αυτό το interactivity και ότι μπορείς να διαλέξεις αν θες μιλιτεκ ή όχι μου είχε μείνει και αυτό ήλπιζα από το παιχνίδι.. Σταρχι άμα έχει μετρό ή όχι και με τα πόδια τριγυρνάω άμα λάχει

Προσωπικά, την Bethesda την απεχθάνομαι, δεν παίζω "παιχνίδια"της, δεν ξέρω για ποιον πήχη μιλάς.

Επίσης, μιλάς λες και αναφέραμε ότι το παιχνίδι είναι κάποια αποκάλυψη.
Καμία σχέση, το Wild Hunt βγήκε πριν 5μιση χρόνια.

Το ότι με διασκεδάζει το Cyberpunk, και όντως με διασκεδάζει, και βρίσκω αρκετά καλή τη γραφή του, δεν σημαίνει ότι το αποθεώνω ή κάτι τέτοιο.
Αλλά βέβαια, act 1 είμαι ακόμα, έχουμε δρόμο.

τωρα οπως καταλαβες κανεις δεν λεει οτι ειναι τελειο γκειμ κλπ. λεμε απλα οτι ειναι καλο γκειμ ωραια γραφη με αρκετες ελλειψεις κλπ που ισως μπουν στην πορεια (ειναι κατι που δεν ξερουμε) .

Θα πρόσθετα και την Night City στα θετικά. Τέτοια πόλη σε ποιότητα και λεπτομέρεια δεν έχω ξαναδεί. Χάνομαι όταν τριγυρνάω στα στενά. Ίσως η Rapture να μου είχε προκαλέσει δέος, όμως εκεί ήταν επίπεδο-επίπεδο.

@Niris Με εξαίρεση 8 ώρες στο Oblivion δεν έχω παίξει κάποιο παιχνίδι της Bethesda, ούτε το New Vegas (ακόμα). Το Cyberpunk μου θυμίζει τα πρόσφατα Deus Ex και το GTA V. Όπως καταλαβαίνεις έχουμε διαφορετικό μέτρο σύγκρισης και διαφορετικές προσδοκίες.

ας μην μπερδεύουμε τα παιχνίδια της Bethesda με τα παιχνίδια που κυκλοφορεί η Bethesda ε; NV απλά είχε την κατάρα της μηχανής γραφικών. :p

Θα πρόσθετα και την Night City στα θετικά
Συμφωνώ. Κακός δεν την πρόσθεσα. Άμα διορθωθεί και το θέμα με την ai θα μιλάμε αν όχι για την καλύτερη πόλη σε game τότε για μια από τις καλύτερες.

@kara ❌ γιατι δεν εχεις παιξει ακομη το New Vegas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@kara
Fallout 1 και 2, έχεις ασχοληθεί;

@mits@kos

Φυσικά και δεν πρέπει να υποχρεώνεται ο υπάλληλος σε υπερωρία, αλλά αντίστοιχα και ο εργοδότης θα πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατό από μέρος του ώστε αν οι υπάλληλοι όταν τους έχει ανάγκη ( στην προκειμένη περίπτωση, να κάνουν υπερωρία, γιατί δεν προλαβαίνουν να προσλάβουν και να εντάξουν προσωπικό ώστε να πιάσουν την προθεσμία ) βοηθάνε με τον τρόπο τους, αντίστοιχα και αυτός σε μια δύσκολη για τους υπαλλήλους στιγμή, πρέπει να πράξει ανάλογα.

Αλλά αν η CDPR είναι άξια μομφής για την 48ώρη εβδομάδα εργασίας, τα στούντιο όπου το 12ώρο και οι 7 μέρες την εβδομάδα είναι ο κανόνας ( πχ Naughty Dog ), πως πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε; BTW, το Λαστοβά μας το μοστράρουν ως παιχνιδάρα και επίτευγμα...

Να δείτε οπωσδήποτε το βίντεο που πόσταρα πιο πάνω, είναι χρησιμότατο για να δείξει πόσο μεγάλη διαφορά κάνει το ray tracing σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και σε σκηνές που δεν θα το περίμενε κανείς. Με έπιασε όρεξη για αναβάθμιση τώρα :cry:

ειλικρινά δεν έχω καταλάβει πως έχει περάσει στον κόσμο ότι η cd project δίνει έτοιμα game. Εγώ δεν θυμάμαι withcer να μην ήταν σπασμένο στις πρώτες του εκδόσεις με κάτι επικά σε μέγεθος patch για να τα διορθώνου.
To δε performance άστα κλάφτα. Kαι to πρώτο witcher ήταν low frame αλλά το δεύτερο θυμάμαι σπασμένα καρε ιδίως εκεί με τα troll.
Δεν έγινε αυτό το studio γνωστό για το φοβερό προγραμματισμό του αλλά για τα game του.
Μάλλον η κονσολάδες δεν ήξεραν τι γίνετε δημιουργήθηκε και αυτό το hype και να το epic fail
Το καλό με όλη αυτή την ιστορία σε 4 μήνες που θα το παίξω και διορθωμένo θα είναι συν ότι θα πάιζει σίγουρα σε πολύ τιμή.

Back