Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Προλαβαίνεις να ποσταρεις κάνα άρθρο από τα 90's. Αν και τα 3 πρώτα gta άνετα θα μπορούσε να βάλει και κάνα modification και να γίνουν cyberpunkικα παιχνίδια. Το story ταίριαζε

Ps για αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν κάνω επίθεση απλά το άρθρο το λες και αρχαίο τώρα πια xD

Last edited:
τα γραπτα μενουν.
(ασχετο αλλα σε ποια time zone ειναι το site? το αποπανω ποστ το βγαζει χθεσινο).

Last edited:
Κοίτα τα γραπτά μένουν ναι αλλά η όλη συνέντευξη ήταν πολύ άσχετη με το gameplay που θα έχει το game. Εκτός και αν δεν την έστειλες γι'αυτό το λόγο οπότε πες παρεξήγησης. Κυρίως κιόλας όταν μιλάμε για συνέντευξη που έγινε το 2013.

(ασχετο αλλα σε ποια time zone ειναι το site? το αποπανω ποστ το βγαζει χθεσινο).

Ο κάθε χρήστης ορίζει προσωπικό timezone από τα preferences. By default είμαστε στο UTC+2, αλλά ίσως έχει αλλάξει σε εσένα.

Κάθε φορά που κάποιος δηλώνει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι GTA, η CDPR βγάζει ένα trailer που να θυμίζει GTA.

Κάθε φορά που κάποιος δηλώνει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι GTA, η CDPR βγάζει ένα trailer που να θυμίζει GTA.
Άτομα που έχουν παίξει το παιχνίδι πάντως λένε να μην μπεις με την νοοτροπία gta. Και το πιστεύω ότι σε μια μερίδα το παιχνίδι θα τους απογοητεύσει γιατί δεν θα είναι αυτό που περιμένουν.

We’ve seen a lot of people default to that ‘GTA mode’ and then after a little bit they realise how many things are different and adjust how they play

να κανω ενα μικρο edit. αν gta για εσενα ειναι η ελευθερια μετακινησης με αυτοκινητο στον ανοιχτο δρόμο τότε ναι gta. αλλα gta δεν ειναι μόνο αυτο.

Last edited:
Κοίτα ίσως να κάνω λάθος, άλλωστε δεν είμαι και φαν των GTA. Αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ από την CDPR κάνουν δηλώσεις σαν αυτή που έβαλες, τα trailer που βγάζουν, σε εμένα τουλάχιστον, βγάζουν μια αισθηση “gta στο μέλλον”. Δεν λέω ότι το παιχνίδι θα είναι έτσι, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι η CDPR προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το GTA hype που υπάρχει και ας το αρνείται.

μα το εχουν πει (CDPR) στο παρελθον οτι το GTA 5 ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων και οτι θελουν να γινουν σαν την ροκσταρ

Το GTA ως το action παιχνίδι που είναι, είναι κορυφαίο.
Το CP σε τι του φέρνει?
Δεν το' χω παρακολουθήσει ομολογουμένως, γι' αυτό και μπερδεύομαι με τις αναφορές στο gta.

Mα σε αυτό δεν αμφιβάλλει κανείς, όλοι θέλουν να γίνουν σαν την ρόκσταρ.

Όπως προκύπτει και από το άρθρο, όταν λένε "θέλουμε να γίνουμε σαν την Rockstar" εννοούν πως θέλουν να κυκλοφορούν μεγάλης κλίμακας παιχνίδια όποτε κρίνουν αυτοί πως είναι έτοιμα, όχι 1-2 γκεημς το χρόνο επειδή πρέπει να προφτάσουν κάποιον οικονομικό στόχο.

Ακόμα και η αναφορά στο GTA V γίνεται υπό το πρίσμα του παραπάνω, και για αυτό είναι σε εισαγωγικά. Δεν πιστεύουν πραγματικά πως το GTA V είναι GOTY OF ALL TIME.

Κάτσε ρε χέλιον, που θα διαβάσουμε όλο το άρθρο πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Μία πρόταση τη φορά, ή καλύτερα κλείνεις τα μάτια κι όπου πέσει το δάχτυλο. Αν πέσει σε κενό ακόμα καλύτερα, λες ό,τι θέλεις.

Μα... Το clickbait...

Back