Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα κλάψουν καρτουλες.

Με την 5700xt στο αυτόματο oc που έχει και ανάλυση 1440p ultra κατάφερα βάζοντας το volumetric fog και το screen reflection αν τα θυμάμαι και σωστά στο medium να φτάσω στα 55-60 fps. Πριν 45 - 55.

Διάβασα ότι μια επιλογή που λέγεται cascaded shadow resolution ή κάπως έτσι είναι πολύ βαριά, δες μήπως μπορείς να κερδίσεις μερικά frames και από εκεί.

Μάγκες το παιχνίδι είναι πολύ καλό ,ας μου έχει κρασάρει μια φορά όλος ο υπολογιστής σε μπλέ οθόνη, ας βλέπω κάτι Τ ποζ, δεν έχει σημασία .Όποιος μπορεί να το τρέξει (δείτε τα benchmarks από τους χάκερ του youtube) αξίζει να το πάρει πιστεύω,τα μπάγκς αντέχονται .Και κάνεις δεύτερο playthrough όταν το φτιάξουν και βγάλουν και καμπόσα free dlc. Προσωπικά έχω φάει την ίδια πόρωση που είχα φάει με το witcher 3 το οποίο με το που το τερμάτησα το ξανά έπαιξα όλο από την αρχή + έκανα όλα τα side quest τα οποία παρέλειψα την πρώτη φορά.

Με ryzen 3600 rtx 2060 έβαλα το πρι-σετ στο high, κατέβασα κάτι shadow settings στα medium και ενεργοποίησα το dlss, 55-70+καρε ανάλογα...Γενικά είναι αργό παιχνίδι από design (νομίζω για να είναι οι αλλαγές από cinematic σε gameplay fluent το έχουν κάνει) αν δεν είχα συνηθίσει στα 144hz λόγο του Apex άνετα θα το έπαιζα στα 30φπς,αρκεί να ήταν λοκντ και να μην είχε πάνω κάτω.

Δεν είμαι σίγουρος ,αλλά νομίζω ότι το dlss όταν είμαι σε κίνηση με αμάξι χαλάει αρκετά την εικόνα αλλά είναι πολύ καλύτερα από το να παίζεις με 30φπς όταν μπαίνεις στο αμάξι..Update drivers στην κάρτα γραφικών να κάνετε όσοι δεν έχετε κάνει,+10 καρέ μόνο από αυτό promise..

Μόλις πήρα ενημέρωση από Πλαίσιο πως θα μου το στείλουν Σάββατο, με ταξί! Arggg
Εντάξει έτσι κι αλλιώς πήζω ανελέητα στη δουλειά..

Πάντως ένα έξτρα καλό με αυτή τη φάση, είναι πως ξαναγράφω στο φορουμ :love:😘

ε να δεις πως ειναι και φιγουρα :)

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους έχουν μέτριο PC αλλά καλή σύνδεση στο internet είναι το Geforce Now.

Ώπααα, ευχαριστώ γι' αυτό, θα το μελετήσω, δεν το είχα σκεφτεί. Γιατί με 1050 από λάπτοπ στη Night City δε γ***σε* κανείς.

*γυροβόλησε

Στο σύστημα της υπογραφής, 1440p high με κάποια shadow settings σε medium, στην γειτονιά των 45fps. Περαστικά μας. Ευτυχώς που είναι χειμώνας και δεν λιώνει το pc.

Άλλη μια Cyberpunk-ο-μέρα ξημέρωσε... (deja vu)

Τελικά όντως έχει νόημα το "2077" στον τίτλο του Cyberpunk. Δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα το σύστημα εκείνο που θα μπορεί να παίζει το παιχνίδι άνετα στο Ultra.
Τα λέμε σε καμιά 5ετία. :Ρ

Untitled.jpg

unnamed.gif

Τα ηχεία πήραν φωτιά. Το μπάσο βαράει αλύπητα η γειτόνισσα νομίζει γίνεται σεισμός. Δεν περιγράφω άλλο.

Παίδες, κάτι πολύ βασικό (για μένα).
Έχει κανονικά key binding ή δεν γίνεται σε όλα τα κουμπιά?

Κανονικότατα @jonirenicus13.

Το αστείο είναι ότι χτες μου bugάρε το menu όταν έκανα τα keybinds/character creation και scrollαρε το μενού προς τα πάνω όλη την ώρα. XD

8 εκατομμύρια τρανσφοβικοί confirmed.

8m x 60$ = 640m. Σίγουρα θα περάσει τα 1 δις.
Πολύ ευχάριστο που ακόμα φθάνουν τέτοια ποσά καθαρά single player παιχνίδια, γιατί όπως πάει, μόνο mobile μαλακίες θα βγαίνουν με τα δις που βγάζουν.

Back