By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ευτυχώς που το έγραψες, είχα μια υποψία πως αυτό ήθελαν οι καυγάδες. Όμως τώρα δεν είμαι στον "όγκο" οπότε θα αργήσω να τους κάνω.6 Body (το ανεβασα για τους καυγαδες γιατι αλλιως δε βγαιναν στο V. Hard).
Δοκίμασε και με κατάνα, κεφάλια, χέρια, πόδια παντού.Πιστολάκι και πίου πίου
Πόσο αληθές να είναι αυτό? Βγάζει κάπως νόημα να έχουν γίνει έτσι τα γεγονότα αλλά και πάλι δεν έχω εμπειρία με τέτοια θέματα και leaks
[..]
Για το V.Hard...Στα fights πήγα και με έκαναν δυο μπουνιές, αλλά είχε φάση ήταν δύσκολο και κάθισα και το έβγαλα, μπορείς να βρεις τακτική να μην σε βαρέσουν ούτε μία φορά και για τον καθένα ήθελε άλλη τακτική. Μου άρεσε ,είχε challenge δεν ήταν το κλασσικό σου button smash που βλέπεις στο skyrim πχ.. Βέβαια άμα πας με body specs μπορεί και να το βγάζεις σαν απλό button smash
Αν και εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για τέτοιες πηγές (ο φίλος του φίλου κτλ) και να θεωρώ ότι 16 ώρα σερί εργασίας θα είχαν ήδη αποκαλυφθεί με στοιχεία,η αλήθεια είναι ότι πολλά σύννεφα μαζεύονται πάνω από την cdpr.Προσωπικά μού ακούγονται απολύτως legit, με βάση τα όσα ξέρω για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, τη μεταχείριση των εργαζομένων τους, και τον σχεδιασμό των projects.
δεν θυμαμαι που το ειχα ξαναπει αλλα αυτος ο χωρος υποσχεται αλλαγες και αλλαγες δεν βλεπουμε. και το πιο πιθανο δεν θα δουμε και ποτε.