By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@tyrion395 νομίζω πως είναι αρκετά τραβηγμένοι οι παραπάνω παραλληλισμοί, ή τουλάχιστον δεν αφορούν μερίδα πληθυσμού με την οποία έχει οποιαδήποτε αξία να εμπλακείς σε συζήτηση.
Απλα υπάρχουν άνθρωποι που, αν και γνωρίζουν (ελπίζω) τι γίνεται στην αγορά εργασίας, ψάχνουν απεγνωσμένα για μια εξαίρεση στον corporate κανόνα. Η απομυθοποίηση είναι δύσπεπτη διεργασία. Ίσως γι' αυτό οι αντιδράσεις να υπερτονίζονται. Δυστυχώς οι ρομαντικοί είναι οι μόνιμα χαμένοι.
Ανυπομονώ να παίξω το παιχνίδι, μα θέλω να το χαρώ απερίσπαστος και, κυρίως, να μη δώσω σε δευτερεύοντα πράγματα περισσότερη προσοχή απ' όση τους αναλογεί. Συνεπώς, υπομονή κι αναμονή.
Η αλήθεια επίσης είναι, ότι μόνο κάνεις disagree στα ποστ μου και γράφεις αυθαίρετα reply. Αν έχεις άποψη διατύπωσε την ή μην απαντάς καθόλου.Η αλήθεια νιρι είναι ότι κουράζεις λίγο.
οι NPCs να συμπεριφέρονται έτσι.
σε ποστς που διαφωνουσα ναι εκανα disagree. δεν εκανα σε ολα γιατι προφανως δεν διαφωνουσα σε ολα. κατι reply που εκανα συγκεκριμενα σε εσενα ηταν πανω σε πραγματα που ειπες. τα αλλα που λες αυθαιρετα δεν ειχαν να κανουν με εσενα αλλα με την αποψη μου στο γκειμ. δεν σου αρεσει να τα βλεπεις κανε με ignore.Η αλήθεια επίσης είναι, ότι μόνο κάνεις disagree στα ποστ μου και γράφεις αυθαίρετα reply. Αν έχεις άποψη διατύπωσε την ή μην απαντάς καθόλου.
Nαι θα έλεγα πως το σχόλιο μου γύρω από τον κακό χαμό είχε στοιχεία υπερβολής χάριν αστεϊσμού.@tyrion395 νομίζω πως είναι αρκετά τραβηγμένοι οι παραπάνω παραλληλισμοί, ή τουλάχιστον δεν αφορούν μερίδα πληθυσμού με την οποία έχει οποιαδήποτε αξία να εμπλακείς σε συζήτηση.
Απλα υπάρχουν άνθρωποι που, αν και γνωρίζουν (ελπίζω) τι γίνεται στην αγορά εργασίας, ψάχνουν απεγνωσμένα για μια εξαίρεση στον corporate κανόνα. Η απομυθοποίηση είναι δύσπεπτη διεργασία. Ίσως γι' αυτό οι αντιδράσεις να υπερτονίζονται. Δυστυχώς οι ρομαντικοί είναι οι μόνιμα χαμένοι.
Ανυπομονώ να παίξω το παιχνίδι, μα θέλω να το χαρώ απερίσπαστος και, κυρίως, να μη δώσω σε δευτερεύοντα πράγματα περισσότερη προσοχή απ' όση τους αναλογεί. Συνεπώς, υπομονή κι αναμονή.
Μόλις μου το στειλε ένας φίλος