Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τώρα που είπες τρανσφοβικος δεν έχει βγει ούτε ένας να πει ότι cyberpunk έχει τον καλύτερο trans χαρακτήρα σε video game έως τώρα. Πριν είχαμε πόσα άρθρα που τους ανεβοκατεβαζαν τρανσφοβικους.

Απεικονίζουν τον τρανς χαρακτήρα ως έναν απλό άνθρωπο, του οποίου το φύλο και η σεξουαλικότητα είναι δευτερεύοντα στοιχεία που δεν απασχολούν καν τον παίκτη. Αυτό είναι ξεκάθαρο δείγμα τρανσφοβίας.

Κανονικά οι τρανς χαρακτήρες οφείλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να κάνουν κήρυγμα στον player character, και, μέσω αυτού, στον ίδιο τον παίκτη.

@tyrion395 νομίζω πως είναι αρκετά τραβηγμένοι οι παραπάνω παραλληλισμοί, ή τουλάχιστον δεν αφορούν μερίδα πληθυσμού με την οποία έχει οποιαδήποτε αξία να εμπλακείς σε συζήτηση.

Απλα υπάρχουν άνθρωποι που, αν και γνωρίζουν (ελπίζω) τι γίνεται στην αγορά εργασίας, ψάχνουν απεγνωσμένα για μια εξαίρεση στον corporate κανόνα. Η απομυθοποίηση είναι δύσπεπτη διεργασία. Ίσως γι' αυτό οι αντιδράσεις να υπερτονίζονται. Δυστυχώς οι ρομαντικοί είναι οι μόνιμα χαμένοι.

Ανυπομονώ να παίξω το παιχνίδι, μα θέλω να το χαρώ απερίσπαστος και, κυρίως, να μη δώσω σε δευτερεύοντα πράγματα περισσότερη προσοχή απ' όση τους αναλογεί. Συνεπώς, υπομονή κι αναμονή.

@tyrion395 νομίζω πως είναι αρκετά τραβηγμένοι οι παραπάνω παραλληλισμοί, ή τουλάχιστον δεν αφορούν μερίδα πληθυσμού με την οποία έχει οποιαδήποτε αξία να εμπλακείς σε συζήτηση.

Απλα υπάρχουν άνθρωποι που, αν και γνωρίζουν (ελπίζω) τι γίνεται στην αγορά εργασίας, ψάχνουν απεγνωσμένα για μια εξαίρεση στον corporate κανόνα. Η απομυθοποίηση είναι δύσπεπτη διεργασία. Ίσως γι' αυτό οι αντιδράσεις να υπερτονίζονται. Δυστυχώς οι ρομαντικοί είναι οι μόνιμα χαμένοι.

Ανυπομονώ να παίξω το παιχνίδι, μα θέλω να το χαρώ απερίσπαστος και, κυρίως, να μη δώσω σε δευτερεύοντα πράγματα περισσότερη προσοχή απ' όση τους αναλογεί. Συνεπώς, υπομονή κι αναμονή.

Υπομονή και αναμονή με δεδομένο ότι μπορεί να επιδιορθωθεί... ειλικρινά το ελπίζω αλλά δυστυχώς κατάλαβα αυτό που είχε πει ο @Hellion για σχεδιαστικές επιλογές που δύσκολα χωράνε βελτίωση...

Τον τομέα της ΑΙ θεωρώ πως θα κάτσουν να τον ξαναγράψουν από την αρχή εν ανάγκη, ακόμα κι αν τους πάρει 1-2 χρόνια. Δεν νοείται να κυκλοφορήσουν το Multiplayer σκέλος και οι NPCs να συμπεριφέρονται έτσι.

Η αλήθεια νιρι είναι ότι κουράζεις λίγο.
Η αλήθεια επίσης είναι, ότι μόνο κάνεις disagree στα ποστ μου και γράφεις αυθαίρετα reply. Αν έχεις άποψη διατύπωσε την ή μην απαντάς καθόλου.

οι NPCs να συμπεριφέρονται έτσι.

Πήγα να κάνω ένα gig έπαιξα το ξύλο μου και στο τέλος βγαίνοντας μου την πέσανε πάλι, με περικύκλωσαν. Ένας NPC έκανε spawn μέσα σε κάδο σκουπιδιών, κάθε φορά που κουνιότανε έφευγε μαζί με τον κάδο. Εννοείται τον σκότωσα τελευταίο αυτόν ήταν ο αγαπημένος μου. Ακόμα γελάω.

Η αλήθεια επίσης είναι, ότι μόνο κάνεις disagree στα ποστ μου και γράφεις αυθαίρετα reply. Αν έχεις άποψη διατύπωσε την ή μην απαντάς καθόλου.
σε ποστς που διαφωνουσα ναι εκανα disagree. δεν εκανα σε ολα γιατι προφανως δεν διαφωνουσα σε ολα. κατι reply που εκανα συγκεκριμενα σε εσενα ηταν πανω σε πραγματα που ειπες. τα αλλα που λες αυθαιρετα δεν ειχαν να κανουν με εσενα αλλα με την αποψη μου στο γκειμ. δεν σου αρεσει να τα βλεπεις κανε με ignore.

@soad667 για εσενα και μονο να μας στεναχωριεσαι :(

source.gif

εντωμεταξυ να μη μας στεναχωριεσαι ηθελα να γραψω αλλα εφαγα το μη :p
παρε μια παναμ για συγνώμη.

:PANAM:

@Hellion η judy ακομα λειπει.

Nαι θα έλεγα πως το σχόλιο μου γύρω από τον κακό χαμό είχε στοιχεία υπερβολής χάριν αστεϊσμού. :) Είναι όμως βασισμένο σε ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο επιλεκτικής μνήμης συμπεριφοράς και υπερβολών. Και ξέχασα και τα όσα ακούστηκαν για την naughty dog όσο το λαστοβα 2 ήταν το hot topic του gamin Και ναι η, όχι μικρή, μερίδα που εκφράζεται με παρόμοιο τρόπο δεν αποτελείται από άτομα που μπορείς να συζητήσεις σοβαρά, αλλά γίνεται άξια λόγου από την στιγμή που παρατηρεί κανείς πως η υστερική τους συμπεριφορά έχει φτάσει να δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από πράγματα και καταστάσεις. Οι εντυπώσεις αυτές τελικά παγιώνονται και ζούμε ένα post truth θέατρο του παραλόγου.
Σαφώς η CDPR είναι κατακριτέα αρχικά για τους ψευδείς ισχυρισμούς της πως το παιχνίδι τρέχει απροσδόκητα καλά στο one και το ps4 κτλ κτλ δεν προσπαθώ να την βγάλω λάδι. Αλλά δεν με απασχολεί τόσο η αφορμή όσο οι ασύμμετρες αντιδράσεις.

Ο Μποράτσος μιλάει για το CP, την κουτοπόνηρη τακτική του Ντούντεκ και τις κονσολοεκδόσεις. Δείτε το πριν το κατεβάσουν κάνει εμφύτευση.

:confused:

Μόλις μου το στειλε ένας φίλος

Όλα αυτά θα έχουν μπει μέχρι τον Φλεβάρη στο παιχνίδι και δεν είναι τίποτα.. Το παιχνίδι όμως δεν θα γίνει ποτέ RPG και αυτό είναι το πιο κρίμα για εμένα..

"Στο GTA παθαίνουν ζημιά τα λάστιχα", "στο GTA η ΑΙ των αυτοκινήτων είναι πολύ πιο έξυπνη", "στο GTA τα αυτοκίνητα αυτό και εκείνο".

Να ρωτήσω και εγώ λοιπόν, στο GTA πως είναι το stealth κομμάτι; Πόσα όπλα έχει το GTA και πόσα το Cyberpunk; Πως είναι το skill tree του GTA;
Θα μου πείτε, διαφορετικά παιχνίδια είναι, με διαφορετικά focus. Ε, αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Τα προβλήματα ναι, να λυθούν, αλλά μην κολλάμε στις λεπτομέρειες.

Στο σημείο αυτό να πω ότι gta story gta open world είναι τελείως αποκομμένα. Το λες και glorified mission selector.
Και συμφωνώ ότι μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια διαφορετικά teams διαφορετικο focus.

Back