By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!netrunner γαμαει !!! πολυ fun abilities θελει βεβαια να εχεις παρει πολλα perks μεχρι να αρχισει να αποδιδει καλα!! εγω στο νεο playthrough που τελειωνω τωρα ειμαι netwrunner και εχω βαλει points και reflexes για SMG και ειναι πολυ καλο build .. δες εδω για ιδεες ----->>>μια και θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία λόγο και του re=setup για τα skill πως λέτε να τον σετάρω εκ νέου τον χαρακτήρα? Για stealth λέει τίποτα? Για net-runner?
μια και θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία λόγο και του re=setup για τα skill πως λέτε να τον σετάρω εκ νέου τον χαρακτήρα? Για stealth λέει τίποτα? Για net-runner?
μπορούμε να πούμε ότι το game μετά από αυτό το patch βγήκε από το early access που ήταν τόσο καιρό.
Καταρχήν το game δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το witcher ούτε στην αφήγηση του, ούτε στα quest του
Τα quest του εκτός από το main που κάπως έχει μια ροή αν και όχι τίποτα εντυπωσιακό τα side quest είναι τύπου mmo.
φυσικα. αναμενομενη κινηση κιολας μιας και ειχα πει εδω μεσα οτι μεσα στην cdpr υπαρχει ενας head of tv and film developmentΨήνεστε για ταινία Cyberpunk 2077;
Εν τω μεταξύ τώρα που ολοκλήρωσα όλα τα gigs και sidequests και main quests του expansion, συνειδητοποίησα πως... τα vehicle quests δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Κυριολεκτικά bugαρε το πρώτο quest που υποτίθεται ξεκινάει αυτό το repeatable περιεχόμενο, και δεν μου ξεκίνησε καν. Και κάθομαι κι εγώ ψάχνω αριστερά δεξιά να βρω που στο διάολο σκάει το quest, αλλά τίποτα.
Απ'ότι φαίνεται το quest αυτό στο δίνει ο fixer EL CAPITAN κι εγώ είχα ήδη ολοκληρώσει τα 11 gigs που προσφέρει αυτός, οπότε ίσως λόγω αυτού να σκάλωσε το νέο κουεστ.
Ίσως βρω κάνα παλιό σωσμένο για να τα εξερευνήσω κι αυτά, δεν ξέρω.