Cyberpunk 2077

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάβελ με ψήνεις λίγο περισσότερο να μπω στο Phantom Liberty όταν με το καλό ολοκληρωθεί το Clair Obscur.

Η Night City ήταν εξαρχής ο πρωταγωνιστής του CP2077, στο release ήταν πετσοκομμένη, αλλά έβλεπες μια beta/early access εκδοχή της σε πλήρη ανάπτυξη. Ήταν τότε ψόφια, δηλαδή έβλεπες διάφορα όμορφα, έλεγες να πάω να κάνω να ράνω και δεν είχανε τίποτα, ουσιαστικά σε ανάγκαζε να ασχοληθείς λίγο πολύ μόνο με τα scripted quests. Με ενδιαφέρει να δω πόσο άλλαξε η αίσθηση ζωντάνιας της από τότε.

Ο Κιάνου νομίζω ήταν που με κράτησε μέχρι το τέλος, ουσιαστικά συνέχισε τους ρόλους του από Johnny Mnemonic και Matrix. Και τα ρομάντζα του είναι νόστιμα, Γκιμπσονικά δοσμένα.

Το πέτυχες διάνα και είναι ο λόγος που ίσως το θεωρώ ίσως και οριακά καλύτερο από το Witcher 3 ανεξαρτήτως του genre. Έχει καταφέρει να παντρέψει τόνους πηγαίου υλικού (Philip K. Dick, Gibson, anime με σοβαρό περιεχόμενο) και να παραδώσει μία όαση escapism. Το narrative immersion του, τα nuances και την κοινωνική τους περίπλεξη (γλώσσα, τοπολογίες, συμμορίες) είναι αξεπέραστα.

Να σημειωθεί επίσης πως, όπως έχει γράψει πολλάκις και ένας πουθενάς reviewer ημιθανούς ιστοτόπου το όνομα του οποίου μου διαφεύγει, και πέρα από το αμιγώς συγγραφικό και world-building σκέλος, και από πλευράς μηχανισμών το παιχνίδι έχει κάνει στροφή 180 μοιρών σε σχέση με το βασικό CP μετά το Phantom Liberty update που άλλαξε πλήρως το skill system. Οπότε αν κάποιος άφησε για οποιοδήποτε λόγο το CP πριν το Φάτον Αλιμπέρτι, έχει πάρα πολλούς λόγους να επιστρέψει.

Ναι, το συστηματάκι είναι proper RPG, τα γράφει αυτός ο πουθενάς στο Phantom Liberty review.

παιχνίδι του 2020 και ακόμα ζητάνε 60€... μαζί με το expansion 80. Πότε θα πέσει στα 15€?

νιτρε εχει μπει αρκετες φορες σε σειλ αλλα πετουσες αετο. ασε που και ταγκ να σε κανουμε στο επομενο σειλ παλι θα μας ρωτας ποτε θα πεσει στα 15 :p

Την ποιότητα την πλερώνεις Νίτρε, κατέβαινε το κοσάρι τώρα στους συντρόφους Πολωνούς, να γίνει πιερόγκι και Ζουμπρούφκα, ξηγήσου ωραία.

Η Night City ήταν εξαρχής ο πρωταγωνιστής του CP2077, στο release ήταν πετσοκομμένη, αλλά έβλεπες μια beta/early access εκδοχή της σε πλήρη ανάπτυξη. Ήταν τότε ψόφια, δηλαδή έβλεπες διάφορα όμορφα, έλεγες να πάω να κάνω να ράνω και δεν είχανε τίποτα, ουσιαστικά σε ανάγκαζε να ασχοληθείς λίγο πολύ μόνο με τα scripted quests. Με ενδιαφέρει να δω πόσο άλλαξε η αίσθηση ζωντάνιας της από τότε.
Κοίτα, εγώ όλο το κυρίως game το έπαιξα προτού σκάσει το patch 2.0/Phantom Liberty.
Αυτό που λες ψιλοΪσχύει και τώρα, δηλαδή αναλογικά με το μέγεθός της, η Night City έχει μπόλικες άδειες περιοχές/κτήρια. Έχουν πειράξει λίγο κάποια gigs, αν κατάλαβα καλά (δηλαδή τα questάκια "του κιλού" που έχουν υποτυπώδες σενάριο), αλλά μην περιμένεις κοσμογονικές αλλαγές σ'αυτό το κομμάτι. Μιλάω πάντα για το main game, διότι στην καινούργια περιοχή του Phantom Liberty ο σχεδιασμός των side quests και gigs είναι πιο σφιχτός και γενικά νιώθεις την Dogtown πιο "γεμάτη".
Εκείνο που άλλαξε ριζικά είναι το gameplay: και πιο μελετημένα builds μπορείς να φτιάξεις και synergies με κάποια items παίζουν, γενικά έγινε ωραία δουλειά. Επίσης το σενάριο κι οι χαρακτήρες γαμωδέρνουν, όπως και στο main, κατά τη ταπεινή μου γνώμη.

στην night city υπηρχαν διαφορες λεπτομεριες ηδη απο day1 που περασαν απαρατηρητες. οταν πχ καθαριζες μια περιοχη απο αλητες γκανγκ μεμπερς εβλεπες ερχοταν η αστυνομια εβαζε ταινιες. αργοτερα οταν εφευγαν εβλεπες οτι ερχοταν αστεγοι και αραζαν.

παιχνίδι του 2020 και ακόμα ζητάνε 60€... μαζί με το expansion 80. Πότε θα πέσει στα 15€?

Κράτα γερά μαζί μου νίτρο, όταν θα βγει το Steam Deck 2 θα έχει φτάσει 15€ και θα το παίξουμε με σρεντερικές γραφικάρες.

Back