What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls 3

Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,459
Ε τοτε γιατι σκιζεις τα καλσον σου και δεν αφηνεις τους υπολοιπους να πανηγυρισουν οπως γουσταρουν?
 

lich king

Umber Hulk
Joined
Dec 28, 2012
Messages
774
Απλα έγραψα την αλήθεια,και σε μερικούς δεν αρέσει.Άλλα τι περιμένω όταν βλέπω σχόλια Γιατί όταν η PCMasterRace μιλά οι άλλοι πρέπει να σιωπούν 
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Τα 3.25 εκατομμύρια δεν είναι αμελητέο ποσό. Αυτό είναι η αντικειμενική αλήθεια, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε κυκλοφορία που βγήκε κατά πολύ αργότερα στο PC, και που πιθανώς παίκτες να έχουν τερματίσει ήδη στο PS (οπότε και δεν το ξαναγοράζουν όταν βγαίνει στη μητέρα πλατφόρμα).<br><br>Επίσης μιλάμε για τα υπόλοιπα 5.3 συνδυασμένα για τις κονσόλες και όχι για κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά. Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα, αλλά το πώς τους ερμηνεύουμε είναι ένα ζήτημα, Lich King. <br><br>Δεδομένου ότι το παιχνίδι βγήκε αργότερα στο PC τα νούμερα είναι, τουλάχιστον, πολύ εντυπωσιακά. Σε λίγο θα προσπαθούν οι crusaders ότι το GTA V έκανε τόσες πωλήσεις στο PC, μόνο και μόνο επειδή οι PCάδες γουστάρουν να κλέβουν online με τα mods. Οh, wait αυτό λένε εδώ και κάτι μήνες.
 

lich king

Umber Hulk
Joined
Dec 28, 2012
Messages
774
Το ότι αρκετοί γουστάρουν να κλέβουν στα online είναι αλήθεια,σε μερικά παιχνίδια γίνετε της π@@@ς από τους hackers και cheaters (γιατί το gta δεν ξέρω). Και δεν είμαι υπερασπιστής(και δεν εχω ιδέα για βλέπετε παντού crusaders,haters και fan) κανενός,τα ίδια θα έγραφα αν ήμουν σε site με κονσόλες αν έγραφε  κάποιος κάτι που δεν ισχύει.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,459
<blockquote><br>Τα 3.25 εκατομμύρια δεν είναι αμελητέο ποσό. Αυτό είναι η αντικειμενική αλήθεια, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε κυκλοφορία που βγήκε κατά πολύ αργότερα στο PC, και που πιθανώς παίκτες να έχουν τερματίσει ήδη στο PS (οπότε και δεν το ξαναγοράζουν όταν βγαίνει στη μητέρα πλατφόρμα).<br><br>Επίσης μιλάμε για τα υπόλοιπα 5.3 συνδυασμένα για τις κονσόλες και όχι για κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά. Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα, αλλά το πώς τους ερμηνεύουμε είναι ένα ζήτημα, Lich King. <br><br>Δεδομένου ότι το παιχνίδι βγήκε αργότερα στο PC τα νούμερα είναι, τουλάχιστον, πολύ εντυπωσιακά. Σε λίγο θα προσπαθούν οι crusaders ότι το GTA V έκανε τόσες πωλήσεις στο PC, μόνο και μόνο επειδή οι PCάδες γουστάρουν να κλέβουν online με τα mods. Οh, wait αυτό λένε εδώ και κάτι μήνες.<br></blockquote><br><br>Σταμάτα να προπαγανδίζεις. Η αλήθεια είναι μία. 5,3>3,25<br><br>Τι δεν καταλαβαίνεις?<br><br>Δλδ ρε φίλε τι δεν ισχύει? Ότι στα pc πούλησε περισσότερο? Αυτό λένε οι αριθμοί, αυτό αναπαράγουμε.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
<blockquote><br> Το ότι αρκετοί γουστάρουν να κλέβουν στα online είναι αλήθεια,σε μερικά παιχνίδια γίνετε της π@@@ς από τους hackers και cheaters (γιατί το gta δεν ξέρω). Και δεν είμαι υπερασπιστής(και δεν εχω ιδέα για βλέπετε παντού crusaders,haters και fan) κανενός,τα ίδια θα έγραφα αν ήμουν σε site με κονσόλες και έγραφε  κάποιος κάτι που δεν ισχύει.<br></blockquote><br><br>Τσίμπησες το σκιάχτρο και δεν απάντησες στην ουσία. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Snipereye

Half-Ogre
Joined
Sep 17, 2013
Messages
711
<blockquote><br>Σταμάτα να προπαγανδίζεις. <br></blockquote><br>Καπου μπερδευτηκες, εκτος και αν τρολαρεις. Εχουμε 3.25 σε μια πλατφορμα (pc) και απο την αλλη 5,3 σε 2 πλατφορμες. Αρα τα νουμερα αμα τα παρεις σε απολυτη τιμη, κοροιδευουν λιγο.<br>Και, lich king, εδω μεσα υπαρχει μια καποια διαθεση για χλευασμο στους κονσολαδες, οταν λενε η ανακυκλωνουν καποια τραγικα πραγματα. Γεγονος λογικο.
 

Snipereye

Half-Ogre
Joined
Sep 17, 2013
Messages
711
Ρε φιλε διαβασα μονο τα "Σταμάτα να προπαγανδίζεις. Η αλήθεια είναι μία. 5,3>3,25 Τι δεν καταλαβαίνεις?"<br>και σκαλωσα. Σορρυ μλκια μου.
 

lich king

Umber Hulk
Joined
Dec 28, 2012
Messages
774
Θα κάνατε διαχωρισμό και στο pc αν το dark souls έβγαινε σε linux/steam os και macindows(η όπως λεγονται),γιατί τότες θα μιλούσαμε για διαφορετικά pc που χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικό λειτουργικό, η αν πουλιόνταν σε διαφορετικά ψηφιακά καταστήματα
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,557
Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση που ο Lich King έμαθε ξαφνικά συντακτικό και ορθογραφία τώρα που θέλει να μας την πει;  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
 

Snipereye

Half-Ogre
Joined
Sep 17, 2013
Messages
711
Τι λες μωρε; Στο pc σου που τρεχει windows, μπορεις να εγκαταστησεις linux και να τρεξεις μια εφαρμογη για linux. Στην κονσολα δε μπορεις να το κανεις αυτο.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Ξέχασε τον τόνο στο διαζευκτικό "ή".  :silly:<br><br>Για να απαντήσω στην ερώτησή του όμως, θεωρώ ότι το PC είναι ξεχωριστή πλατφόρμα. Από εκεί και πέρα το να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό pie chart για τα OS που λειτούργησαν στα PC που δούλεψε το Dark Souls δεν θα ήταν κάτι δύσκολο, αντιθέτως θα ήταν πολύ εποικοδομητικό. Η πλατφόρμα όμως παραμένει το PC ανεξαρτήτως λειτουργικού. Οπότε μην προσπαθείς να ξεφύγεις μικρό μου χέλι. Δεν συνδεέται η επιχειρηματολογία σου με αυτά που υποστηρίζεις. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Μακάρι να ξεφύγει η τεχνολογία και να πάμε προς τη μεριά του Valkan και Linux, αλλά δεν θα γίνει στην κλίμακα που το θέλουμε, εκτός και αν η Valve εκμεταλλευτεί πάρα πολύ καλά το μερίδιο της αγοράς που της αντιστοιχεί και πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση (off-topic που ανήκει κυρίως στο Linux gaming -- αποδεδειγμένα ο lucinos θα απαντήσει στα επόμενα 10 posts).
 

lich king

Umber Hulk
Joined
Dec 28, 2012
Messages
774
Δεν προσπαθώ να ξεφύγω, άλλα βλέπω κάνουμε διαχωρισμό στης κονσόλες όποτε μας συμφέρει,γιατί άσχετα αν χρησιμοποιούν διαφορετικό λειτουργικό/κατάστημα δεν παύει να είναι κονσόλες,κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Man έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα πολύ. Πάρα πολύ. Ο διαχωρισμός στις κονσόλες έγκειται γιατί με τις κονσόλες ΔΕΝΕΣΑΙ με το σύστημα που αγοράζεις ακριβώς επειδή είναι κλειστό. Στο PC δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον βρήκαμε πού εντοπίζεται το σφάλμα του συλλογισμού σου.
 

lich king

Umber Hulk
Joined
Dec 28, 2012
Messages
774
Άλλα για ποιο λόγο με αυτό το σκεπτικο να χωρίσεις της κονσόλες στα δυο όταν το άρθρο λέει ότι στης <b>κονσόλες </b>πούλησε τόσο.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Για τον ίδιο λόγο που το ign βγάζει βίντεο που δείχνει ότι το MGS5 είναι πολύ καλύτερο οπτικά στις κονσόλες από ότι στο PC, ή που site λένε ότι το Fallout 4 είναι GotY 2015.<br><br>Το ότι γράφει ένα άρθρο μία ανάλυση δεν σημαίνει ότι είναι σωστή:<br>α) δεν περιμένουμε από όλους τους συντάκτες να γνωρίζουν στατιστική<br>β) δεν περιμένουμε από όλους τους συντάκτες να είναι αντικειμενικοί<br>γ) δεν περιμένουμε από όλους τους συντάκτες να βγάζουν το σωστό συμπέρασμα<br>δ) πάντα περιμένουμε ότι όταν παίζουν τέτοια άρθρα (ακόμη και όταν είναι κάτι φαινομενικά άσχετο), το να λέμε μισές αλήθειες είναι καλύτερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη.<br><br>edit: Επίσης θα ήταν εκπληκτικά κατατοπιστικό να δείξουν και τα συνολικά μύρια που κέρδισαν από τις πωλήσεις κονσολών/PC. Εκτίμησή μου είναι ότι τα χρήματα θα ήταν κατά πολύ δυσανάλογα σε σχέση με τις πωλήσεις. Αυτό διότι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, το PC είχε και sales. Έτσι και αναφέρουν βέβαια τα νούμερα, αρκετοί gamers θα δουν ότι το PS/Xone μοσχοπουλάει τα παιχνίδια ενώ κατά το release η PC εκδόσεις είναι σταθερά στο 80% τις τιμής (με φωτεινές εξαιρέσεις - GTA V), χωρίς να υπολογίζουμε καν τα sales. Σκέψου πόσο revenue θα χάσουν οι devs έτσι και συνειδητοποιήσουν κάτι τέτοιο οι gamers, και καταλάβουν ότι το να φτιάξουν ένα PC εφάμιλλο κονσολών είναι κατά πολύ φθηνότερο από όσο πιστεύουν.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,350
<blockquote>  αν έγραφε  κάποιος κάτι που δεν ισχύει.</blockquote><br><br>Τι δεν ισχύει; Πως στο pc ουσιαστικά είχε το 40% των πωλήσεων και περισσότερες από κάθε άλλη κονσόλα (pc vs ps3, pc vs xb360)? Το ότι υπάρχουν πολλοί που από καπρίτσιο δεν το πήραν το πρώτο επειδή "φοβούνται" να περάσουν ένα mod ή δε θέλουν να παίξουν με gamepad γιατί... έτσι?
 

lich king

Umber Hulk
Joined
Dec 28, 2012
Messages
774
Από την στιγμή που βγήκε στο pc δεν θα έπρεπε να παίζει τέλεια με keyboard/mouse ?,και καλά κάνανε και δεν το αγόρασαν,εφόσον δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε.<br> Αν βγάλουμε τα sales είναι πολύ λιγότερες οι πωλήσεις στο pc(full price πάντα) και όπως είπα όλες οι κονσόλες πάνε μαζί άσχετα αν δεν μας αρέσει
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Γνώμη σου το τελευταίο. Σου απέδειξα γιατί, άσχετα αν δεν σου αρέσει. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom