What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682


ccwr wrote:
Γενικά έχεις δίκιο, αλλά με την αλλαγή της ώρας(καλοκαιρινή ώρα) πέρνουμε άλλη μια ώρα και πάμε στο GMT+3 (EEST - Eastern European Summer Time). Έτσι έχω καταλάβει τουλάχιστων...</blockquote>
Σωστά. Ξέχασα να το υπολογίσω.

 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Δεν έχει σημασία τώρα να βρούμε πότε θα γίνει, γιατί έγινε ήδη.

Και... Φαίνεται περίπου more of the same, που δεν είναι καθόλου κακό.
Βασικά όμως.. :woohoo: :mosh: :woohoo:


ccwr wrote:


Dusk wrote:
Μια ιδέα: Δεν μαζευόμαστε όλοι στους Forest Hunters να κάνουμε μαζί pvp? Εγώ αυτό κάνω κυρίως τώρα τελευταία και έχω αφήσει το Anor Londo.</blockquote>
Αν κολλάμε στα lvls μέσα... αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαι 110+ μπορεί και 120
</blockquote>

Δυστυχώς εγώ είμαι περίπου 50 αλλά νομίζω ότι δεν έχει πολύ σημασία στα forest invasions.



 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ας τα πάρω ένα ένα.

<b>@ Dusk:</b> Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά τη σκότωσα. Και μόνο που με τρόλαρε λέγοντάς μου ότι είναι ειρηνικοί έφτανε και περίσσευε. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κόψω την ουρά της. <span class="bbcode_spoiler">Όταν έγινε αόρατη τα χρειάστηκα λίγο στην αρχή.</span>

Πέρασα και το Anor Londo και τώρα δεν ξέρω που να πάω, μάλλον θ' αρχίσω να ξεσκαρτάρω περιοχές.

Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω online, γιατί είμαι με το μαγικό λογαριασμό που ανέφερα κάποιες σελίδες πίσω, που ενώ είμαι signed in, το gfwl δεν το αναγνωρίζει και με ξεκινάει offline. Και με τον άλλο λογαριασμό που έφτιαξα γι' αυτή τη δουλειά αποκλειστικά είμαι σχεδόν στην αρχή.

Πάμε στα του DARK SOULS 2 τώρα.

Ελπίζω σε σωστό port αυτή τη φορά. Όπως και να' χει όμως το περιμένω πως και πως. Παίζει να το προπαραγγείλω κιόλας (κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. αυτό και το witcher 3 παίζουν να είναι τα πρώτα).

Κάποιες παρατηρήσεις:
1) Γιατί ρε from ξαναβάζεις δράκους και γέφυρα για άλλη μια φορά (3η φωτο)?
2) Αναμενόμενα λένε για βελτιωμένα γραφικά, αν και λίγη σημασία έχει.
3) Όταν ανάβει το δαυλό (έξυπνη προσθήκη) και κάνει block, γιατί δεν χάνει καθόλου ζωή? Ελπίζω να ήταν μόνο για τις ανάγκες τού βίντεο.

Και φυσικά περιμένω το level design να είναι γι' άλλη μια φορά αριστοτεχνικό.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Φίλε Dusk ξέχασες το trailer
http://www.youtube.com/watch?v=FmqxZrqk3bc

Σχετικά με τη 12λεπτη παρουσίαση...
Επικό το σημείο που ρίχνει με το τόξο στον φυλακισμένο κύκλωπα και αυτός διαλύει τον τοίχο, το level destructibility έχει ξεφύγει... :eek:hmy:
Τι τσεκουριά ήταν ρε μάγκες αυτη που έφαγε στο κεφάλι ο χαρακτήρας από τον τρολονάνο..?
Επίσης γέλασα πολύ στην σκηνή που πέρασε το κάρο και τα έκανε όλα αλοιφή! :lol:
Click if you want to experience heavy stuttering :trollface:
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.minus.com/ibaq1LRuz8Bq3f.gif" alt="ibaq1LRuz8Bq3f.gif" class="bbcode_img" />

<img src="http://i.minus.com/ibzNEuKYvUrYCC.gif" alt="ibzNEuKYvUrYCC.gif" class="bbcode_img" />

<img src="http://i.minus.com/ihCfMnbS3vC6h.gif" alt="ihCfMnbS3vC6h.gif" class="bbcode_img" />

<img src="http://i.minus.com/inordDzzx1YTK.gif" alt="inordDzzx1YTK.gif" class="bbcode_img" /></span>
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Εντυπωσιακά τα πρώτα δείγματα DS 2, περιμένω ποιο πολλές λεπτομέρειες για τους μηχανισμούς του (κάπου είδα δεν θα έχει bonfires κτλ.) αλλά μάλλον πάει για preorder! Δεν πρόλαβα να δω όλο το video, θα το τσεκάρω σπίτι.
<span class="bbcode_spoiler">Στο DS 1 τώρα! Έσφαξα μετά από 3-4 tries το boss-δράκο στα Depths (δεν θυμάμαι το όνομα, ένα σάπιο πράγμα ήταν), πολύ διασκεδαστικό fight και μεγάλο. Συνέχισα Blightown, την μίσησα μιλάμε αυτήν την περιοχή, χάθηκα αρκετές φορές, πέθανα κάτι ντουζίνες με ποικίλους τρόπους...χαχα, και φυσικά ο σχεδιασμός παραμένει σε φανταστικά επίπεδα. Ύστερα από ατελείωτους ψόφους βρήκα το bonfire τέρμα κάτω στο βάλτο δίπλα σε μια σπηλιά, αλλά μετά έφαγα επίθεση από τον Μορφέα και έπεσα ξερός στο κρεβάτι. Αναμένεται κάψιμο μετά την δουλειά :cheer: </span>
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
Πολλά υποσχόμενο το trailer, μας άνοιξε την όρεξη...


Dusk wrote:
Δυστυχώς εγώ είμαι περίπου 50 αλλά νομίζω ότι δεν έχει πολύ σημασία στα forest invasions.</blockquote>

Ναι αλλά δυστυχώς είμαι πια στο new game+ και αν δεν κάνω λάθος δεν έχω πια πρόσβαση στο κανονικό game <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
Αργότερα ευχαρίστως να παίξουμε, αν έχεις ακόμα όρεξη...

 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
738
Δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα κάποια ιδιαίτερη καινοτομία σε αυτό το 12λεπτο βίντεο αλλά δε μου χρειάζεται, το IP αυτό με έχει κερδίσει. :mosh:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εγώ πάλι αν δεν δω port της προκοπής πρώτα, δεν έχει shut up and take my money.
 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
DS2 πρώτα:
Όσον αφορά το πορτ προς το παρόν δηλώνουν ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το DS, και μάλιστα το demo που είδαμε έτρεχε σε PC, 60 fps etc.

DS τώρα:
@ccwr Δε νομίζω να έχει σημασία ότι είσαι NG+, αλλά έχω αφήσει το pvp τώρα για να τελειώσω με το Anor Londo. Μάλιστα ένας μου έστελε message ότι είμαι the worst player in DS <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> :cry:
@JonIrenicus13 Δεν την σκότωσα και σύμφωνα με το lore αμφιβάλλω αν τρόλλαρε αλλά πραγματικά πίστευε ότι είναι ειρηνικοί. Δεν ξέρω αν έχεις πάει στο Darkroot Basin, αλλά εκέι θα βρεις το avatar και συνώνυμη μου NPC. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
@Adhan Μου ξέφυγε το trailer γιατί [strike]έπαιζα Dark Souls[/strike] :whistle:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Το είχα αφήσει για λίγο καιρό και τώρα το ξανάρχισα.Είμαι ακόμα στο Undead Barg και τρώω ξύλο από τον Taurus Demon.Έχω δοκιμάσει τη στρατηγική που ανεβαίνεις τη σκάλα και μόλις κοιτάξει προς τα πάνω πέφτεις και του κάνεις επίθεση αλλά ο χειρισμός δυστυχώς με αποτρέπει για να το εκτελέσω έτσι όπως πρέπει.
 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Αν δεν θες να spoilers αλλά να βρεις μόνος σου τη λύση, μη δεις το hint
<span class="bbcode_spoiler">Δεν έχει περισσότερο χώρο στην κορυφή του πύργου?</span>
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Τον έφαγα ντάξει,πάλι καλά μετά από 1000 προσπάθειες.Dusk,μου έφερες τύχη. :lol: Να δούμε πως θα περάσουμε τη γαμωγέφυρα τώρα..
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Dusk, αν δλδ ήταν εχθρικοί πώς θα με αντιμετώπιζαν? :lol:

Πήγα χθες στο Darkroot Basin και την ελευθέρωσα την κοπελιά. Αυτή μάλιστα, ήταν φιλικότατη. Βρήκα και το armor set της. Παρεπιπτόντως το mini boss ήταν γελειωδώς πιο εύκολο απ' το αντίστοιχο σε άλλη περιοχή τού παιχνιδιού.

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Συμβουλεύτηκα έναν calculator για το DS, γιατί δεν ξέρω ποια από τις πανοπλίες να αναβαθμίσω. Αρχικά σκεφτόμουν την elite knight armor, αλλά η απλή knight armor είναι ελαφρώς χειρότερη και πιο ελαφριά. Τελικά σε ποια απ' τις δύο να επενδύσω?

Περί Dark Souls 2 τώρα. Ελπίζω να βάλουν pause. Πραγματικά είναι τραγική η έλλειψή του και οι δικαιολογίες περί ατμόσφαιρας είναι τουλάχιστον χαζές. Στο κάτω κάτω είναι έτσι φτιαγμένο το παιχνίδι που στα bonfires βρίσκεσαι σε κατάσταση pause ουσιαστικά μιας και τίποτα δεν κινείται. Δε θα έβλαπτε και η παύση εν ώρα μάχης αν για οποιοδήποτε λόγο έπρεπε να σταματήσεις για λίγο.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
@Irenicus Pause δε θα βάλουν,το είδα σήμερα σε μια συνέντευξη που έγινε .

<blockquote>Neither has From’s(Software) stance on pausing and saving. The game will “auto-save” just like Dark Souls but there won’t be save files to go back through to fix your mistakes. Neither will you be able to pause the game. As in Dark Souls, both the challenge and the multiplayer rely on players existing in the game in real time. Menus will be accessed while the game goes on around you, making it at once more perilous and more immersive.</blockquote>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Για το save system δεν έχω παράπονο. Όντως λειτουργεί υπέρ της ατμόσφαιρας που θέλει να περάσει, αλλά το pause είναι βλακώδες να μην υπάρχει -τουλάχιστον στο pve-. Εδώ κάθεσαι μπροστά από εχθρό και αν δεν κάνεις άλλο βήμα θα μείνει να σε κοιτάει αιώνια. Αυτό δηλαδή είδος pause δεν είναι? Δεν τους χαλάει το immersion αυτή η βλακεία? (είναι βέβαια η καλύτερη ώρα για κατούρημα, πριν απ' τη μεγάλη μάχη δεν πρέπει να είσαι σφιγμένος)
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Συμφωνώ, το save system είναι μια χαρά, έχεις την αίσθηση του ρίσκου και κολλάει με την φιλοσοφία του παιχνιδιού, θα ήθελα μάλιστα να μεγαλώσουν τον παράγοντα ρίσκο και στο φαρμάρισμα (π.χ. στο retrieval να χάνεις ένα ποσοστό των souls). Για το pause συμφωνώ, είναι απαράδεκτο που δεν έχει, ας το έχουν στην τελική μόνο για το offline mode, και ας το κάνουν να μαυρίζει η οθόνη (ώστε να μην μπορείς να το εκμεταλευτείς ούτε στο ελάχιστο στρατηγικά) Θα ήθελα πολύ επίσης να δω και ένα itemization της προκοπής, στο DS 1 κακά τα ψέματα είναι φτωχό με την ποικιλία να περιορίζετε κυρίως ή σε εικαστικούς λόγους ή σε resistance check fights (π.χ. αν ένα boss απαιτεί πολύ fire resistance). Τέσπα, αυτά είναι λεπτομέρειες, ας κρατήσει την φιλοσοφία του gameplay του 1ου με έναν αντίστοιχο σχεδιασμό κόσμου και θα καραγουστάρουμε! (εμ, και ένα port της προκοπής δεν μας χαλάει) <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Είμαι στα Gargoyles τώρα και τρώω πολύ ξύλο,έφτασα στο αμήν να τα κερδίσω αλλά με ξέσκισαν.Πολύ εθιστικό το παιχνίδι,και αν μάθεις τους μηχανισμούς και έχεις (πολύ)υπομονή,δεν είναι τόσο δύσκολο.

Μάλλον θα φαρμάρω πιο πολύ το Undead Perish.

<span class="bbcode_spoiler">Μεγάλη βοήθεια το Drake Sword</span>
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Εγώ έχω μπουκάρει Shen fortress, και τρώω τον ένα ψόφο μετά τον άλλο!
<span class="bbcode_spoiler">Ενώ τις μάχες τις βγάζω σχετικά εύκολα (λίγο προσεκτικός να είσαι) όλο πεθαίνω στα @#$@#% τα λεπίδια στις γέφυρες (τα πάνω-πάνω στην πολύ στενή γέφυρα). Γενικά το μέρος είναι πολύ trial & error με κάθε λάθος να σε οδηγεί σε ακαριαίο θάνατο. Με σιδερένια νεύρα θα βγεί το άτιμο!</span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Γενικά μέχρι τώρα, θα έλεγα πως όλα τα επίπεδα είναι τόσο προσεγμένα και ξεχωριστά που είναι δύσκολο να τα ξεχάσεις μετά. Λίγα παιχνίδια το καταφέρνουν αυτό. Στο Sen's Fortress έμεινα πέντε μέρες ψάχνοντας τα πάντα και ακόμα σκέφτομαι μήπως μου ξέφυγε τίποτα.

<span class="bbcode_spoiler">Το Drake Sword είναι ότι πρέπει για τα αρχικά στάδια, η ζημιά που κάνει είναι σχεδόν cheat.</span>
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
@Irenicus
Το ματιάσαμε το συγκεκριμένο σπαθί όμως και μου έβγαλε Weapon at risk! :lol: Υπάρχει κανένας blacksmith η merchant στο Undead Perish η πρέπει να πάω στο Undead Burg πάλι;
 
Top Bottom