By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όχι, το είδα πριν αρκετά χρόνια, μόνο το 1 και μόνο μέχρι τον (όπως είδα ότι ονομάζεται) Taurus. Και από την άλλη πλευρά της πορείας είδα σκελετούς που τους σκότωνα (παρότι ήμουν μικρό lvl) και ξανασηκώνονταν επιτόπου! Κατάλαβα ότι δεν είναι για μένα. Αντιθέτως στο Lords of the Fallen βρήκα ό,τι έψαχνα. Και δεν το περίμενα. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, δεν τα ήξερα. Πάντως μέχρι εκεί που είχα φτάσει, μου κακοφαινόταν που μετά από κάθε save, νά σου πάλι όλοι τριγύρω μου.Τώρα για να κάνεις τη σύγκριση μεταξύ DS/ LoF υποθέτω πως έχεις παίξει και τα δυο. Σε όλα τα DS για παράδειγμα εκτός των shortcuts, σχεδόν πάντα από την πλησιέστερη φωτιά στο boss fight υπάρχει golden path στο οποίο δεν χρειάζεται να σκοτώσεις ούτε ένα mob. Ναι πρέπει να κάνεις αρκετές φορές τη διαδρομή για να το βρεις, όμως μπορείς να φτάσεις στο boss χωρίς να επιτεθείς σε κανέναν αλλά ούτε και να σου κάνουν ζημιά. DS 101.
μάλλον κατέληξες εσφαλμένα σε συμπέρασμα για όλους τους εχθρούς, με βάση έναν συγκεκριμένο με ιδιαιτερότητα (πρώτο bullet point στα strategies)ξανασηκώνονταν επιτόπου! Κατάλαβα ότι δεν είναι για μένα
Όχι, έβλεπα ότι συμβαίνει μόνο στους σκελετούς, αλλά δεν καταλάβαινα γιατί! Τέλοσπαντων, αν το φέρει το GOG ειδικά το 1, θα το σκεφτώ...μάλλον κατέληξες εσφαλμένα σε συμπέρασμα για όλους τους εχθρούς
Πέρα από την πλάκα, τα dodge animations και το attack δεν φαίνονται τόσο fluid και instant για τα οποία το LotF τρώει κράξιμο πιο πάνω (αλλά και από πολλούς άλλους DS παίκτες).
![]()
Ήρθε σήμερα και ο παιχταράς. Bonus ο Nergigante από πίσω που είναι λες και κάποιος τον ξύπνησε...
![]()
Το μόνο κακό που είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι για μένα ήταν η μικρή του διάρκεια σε σχέση με τα Souls. Υπερβολικό θάψιμο που δεν το αξίζει. Προφανώς Nothing beats the original αλλα έβαλε στο τραπέζι φρέσκες ίδεες. Πιάνονται κοροιδα που δεν έχουν βγάλει το 2 τόσο καιρό ενώ υπάρχει τεράστιο κενό στο είδος με το να μην βγαίνει Dark Souls 4. Μπορούσαν αυτή τη φορά να βγάλουν ένα μεγάλο παιχνίδι σε διάρκεια και μέγεθος κόσμου. Damn I must 100% this gem, I miss it
guys εχει το LotF στα 3 Euro στο playstation .αξιζει μια παιξια ? ρωταω αν αξιζει να επενδυσω το χρονο μου η μηπως να παρω κανα Mortal Shell να τελειωνουμε ?![]()