What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dark Souls και λοιπά soulslikes

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
Όσο προχωράς και χάνεις ξανά και ξανά :evil: θα καταλάβεις ότι το humanity είναι λίγο πολυτέλεια.
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


JonIrenicus13 wrote:
</blockquote>

Για το 3. να πω κάτι που άργησα (πολύ, πάάάάρα πολύ) να το μάθω και θα μου γλύτωνε αρκετές ώρες απο deaths και farming - τα humanities εκτός του ότι σου ψηλώνουν το drop rate στα αντικείμενα (νομίζω με όριο στα 10 humanities), δίνουν και αρκετό curse resist... Είναι μερικές περιοχές (για αρχή τα Depths που πας τώρα) όπου το Curse μπορεί να σε βγάλει "εκτός" σε χρόνο dt αν δεν είσαι προετοιμασμένος (και είναι μετά πόνος να το αφαιρέσεις, μια και δεν φεύγει όταν πεθάνεις, βλ. τα Purging Stones που ανάφερα πιο πάνω).

Αν σου λείπουν humanities πάντως, μπορείς με (αρκετή) υπομονή να κάνεις farm τους αρουραίους στα Depths - είναι μια διαδρομή κοντά στο κλειδωμένο δωμάτιο με το bonfire που έχει συνολικά καμιά 10ρια αρουραίους, οπότε σφάζεις, κάνεις rest στο bonfire και επαναλαμβάνεις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />.

Για το 4. έχε υπ'όψιν οτι εκτός απο τα "hard" objectives που θα έχεις στη διάρκεια του παιχνιδιού (όπως "Ring the first/second Bell of Awakening") το παιχνίδι δεν έχει "σωστό" και "λάθος" paths - εφ'όσον είσαι αρκετά καλός στο να αποφεύγεις επιθέσεις, μπορείς (πολύ, πολύ δύσκολα) να πας σε οποιαδήποτε περιοχή με πολύ χαμηλό soul lvl - έχει στο YouTube απο level 1 runs μέχρι naked runs κ.ο.κ. αν θες να πάρεις ιδέες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> .

 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
Πω πω βαριόμουνα τόσο πολύ όταν έπρεπε να φαρμαρω humanitys που το έχω διαγράψει τελείως. Παίζει και κάποιο δαχτυλίδι που σου ανεβάζει drop rate..

Νομίζω πάντως ότι μόνο το drop rate pickare στα 10 hum. Το curse resistance ανεβαίνει μέχρι το 99..
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Με πείσατε και το ξαναέβαλα.Λοιπόν,επειδή είμαι τελείως noob τι πρέπει να προσέχω πιο πολύ;Που πρέπει να δίνω περισσότερη προσοχή;
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
<img src="http://images.wikia.com/totarchive/images/0/0e/Forever_Alone.png" alt="Forever_Alone.png" class="bbcode_img" />
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
<span class="bbcode_spoiler">Ωρε φίλε Tom G ,πεθαίνω σε λέω, δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο έριξα μόλις το είδα :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: </span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αν και δεν είμαι ο πιο κατάλληλος, μιας και το έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, θα σου πω απ' την μέχρι τώρα εμπειρία μου.

1. Πάντα να έχεις σηκωμένη την ασπίδα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις.
2. Ξεκίνα με pyromancer, είναι ο μοναδικός που ξεκινάει απ' το πρώτο level. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί οι υπόλοιποι ξεκινούν από ανώτερα level. Anyway.
3. Όταν βρεις τόξο κράτα το. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα βαράς τεράστιους εχθρούς και αυτοί απλά θα υπομένουν τα βέλη σου.
4. Να κάνεις suicide runs. Απλά φρόντισε να μην έχεις πολλές souls. Ξέρεις πόσα αντικείμενα έχω βρει έτσι?
5. Κάνε προπόνηση στο parry-riposte. Είναι δύσκολο, αλλά μόλις του πάρεις τον αέρα, πολλές μάχες γίνονται διαδικαστικές.
6. Κάνε kindle τα bonfires. Σου αυξάνουν τα estus flasks από 5 σε 10.

Αυτά μου έρχονται προς το παρόν. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
@Tom :rofl:

Τι να προσέχεις; Μακρυά από τα μεγάλα κακά τέρατα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Για γενικά info υπάρχει wiki. Έχει και http://darksoulswiki.wikispaces.com/New+Player+Help" class="bbcode_url">New player help που νομίζω λύνει πολλές απορίες. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ή είσαι φανατικός κατά τον guides εδώ είμαστε <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />

Edit: Ο Deprived δεν αρχίζει από το μηδέν ή λάθος θυμάμαι;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
O deprived αρχίζει απ' το 6ο level.

Επίσης πάρε ως αρχικό gift, το Master Key. Μέχρι στιγμής μου έχει ανοίξει αρκετές πόρτες.

EDIT: Γιατί το είχες παρατήσει?
 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Το καλύτερο αρχικό gift είναι το Pendant γιατί είναι story-related.

Και οι δικές μου συμβουλές:
Δεν χρειάζεται η ασπίδα ναι είναι πάντα σηκωμένη
Διάλεξε όποιο class θες. Δεν έχει πολύ σημασία.
Όποιο boss έχει ουρά προσπάθησε να την κόβεις.
Όσο μπορείς απέφευγε wikis και ρώτα για να μην πέσεις σε κανένα spoiler καταλάθος όπως εγώ.

και Jon πρέπει να είμαστε πολύ κοντά.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Τι χα παρατήσει λόγω χειρισμού.Για την ακρίβεια ξεκίνησα με knight και με gift το godess "κάτι"...Έκανα μλκία;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καλά, ο χειρισμός χωρίς το dsfix, όντως είναι απάλευτος.

Και γω με knight ήθελα να ξεκινήσω, αλλά και μόνο που άρχιζε από το 5ο level με ξενέρωνε. Αλλά, όπως και να' χει τον χαρακτήρα τον φτιάχνεις όπως θες. Γι' αυτό λέει ο Dusk πως δεν έχει σημασία με τι θα παίξεις. Εμένα ο pyromancer μου είναι σχεδόν αποκλειστικά melee class.

Για το gift που πήρες δεν ξέρω, αλλά και πάλι δε νομίζω να έχει μεγάλη σημασία.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Με pwnάρουνε οι σκελετοί.Μιλάμε για γλέντι όμως....
 

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Tom μάλλον εννοείς το divine blessing? Κανένα gift βέβαια δεν είναι κακό <span class="bbcode_spoiler">, αλλα αυτό είναι consumable (αυτό είναι πολλά από τα spoilers που δυστυχως έχω μάθει :cry: .</span>


JonIrenicus13 wrote:
Εμένα ο pyromancer μου είναι σχεδόν αποκλειστικά melee class.</blockquote>
Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Εσύ έχεις strength ή dexterity περισσότερο?

Όσοι λέτε ότι έχετε πρόβλημα με τον χειρισμό, να ξέρετε ότι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.<span class="bbcode_spoiler">Χρησιμοποιώ gamepad :trollface: </span>

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
@ Tom G:<span class="bbcode_spoiler"> Εδώ είναι το πρώτο suicide run που μπορείς να κάνεις. Μην προσπαθείς να σκοτώσεις τους σκελετούς, είναι αρκετά δυνατότεροι ακόμα. Και τα xp που δίνουν είναι ελάχιστα πλην των μεγαλόσωμων.</span>

@ Dusk: <span class="bbcode_spoiler">Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω dexterity build, αλλά όταν βρήκα έναν calculator, είδα πράγματα που δεν ήξερα. Τώρα πάω με faith build για το ένα όπλο και το zweihander θα το κάνω lightning. Παρεπιπτόντως, το zweihander σπέρνει. Πήγα με αυτό στα bell gargoyles και τα θέρισα.</span>
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213
*Σχετικά με gifts: Σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο "καλύτερο" (μια και όλα μπορείς να τα βρεις in-game), αλλά απο τα πιο... πλεονεκτικά για αρχή είναι είτε το <i>Master Key</i> (αργεί να εμφανιστεί ο vendor που το πουλάει) ή τα <i>Black Firebombs</i> (μπορείς να καθαρίσεις το πρώτο boss (Asylum Demon) χωρίς να πάρεις damage - το οποίο δίνει ένα αρκετά δυνατό Greathammer για τις αρχές του παιχνιδιού).

Και μερικές συμπληρωματικές συμβουλές σε όσα ανάφεραν ήδη τα παιδιά:

1. Αν συνεχίσεις ως (pure) Knight, αγαπάς Endurance και Vitality - με τις σωστές ασπίδες, μπορείς να block-άρεις μέχρι και (ορισμένα) boss attacks.

2. Ανέβασε λίγο το Faith σου, υπάρχουν μερικά ωραία miracles (όπως Homeward, Heal και Force), τα οποία με λίγη επένδυση στο Faith (7-8 πόντους) μπορούν να σε βγάλουν απο τις δύσκολες καταστάσεις.

3. Γενικά δεν υπάρχει κάποιο "καλό" cookie-cutter build - ανάλογα των προτιμήσεων, ανέβαζε stats. Ως βασική αρχή (υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά για τις αρχικές περιοχές ισχύει):

<span class="bbcode_spoiler">
* Strength - Απαιτείται για αποτελεσματική χρήση slashing/crushing melee όπλων (όπως Hammers, Axes), βαριών armors και μεγάλων shields. Ψηλώνει το damage ορισμένων όπλων.

* Dexterity - Απαιτείται για αποτελεσματική χρήση piercing/thrusting melee όπλων (όπως Rapiers, Daggers) και ranged όπλων (όπως Bows). Ψηλώνει το damage ορισμένων όπλων, καθώς και (μέχρι 45) το casting speed ορισμένων miracles/pyromancies/sorceries.

* Endurance - Αυξάνει το Stamina, το μέγιστο βάρος (Equipment Load) που μπορείς να μεταφέρεις και το Bleed Resistance. Χρήσιμο για tanking characters, καθώς με μεγαλύτερο Stamina μπορείς να block-άρεις πιο δυνατά χτυπήματα.

* Vitality - Αυξάνει το μέγιστο Health του χαρακτήρα. Χρήσιμο για όλα τα builds, με περισσότερη έμφαση στους melee χαρακτήρες.

* Faith - Απαιτείται για χρήση όλων των miracles, τα οποία δυναμώνουν με ψηλότερο Faith. Επίσης αυξάνει το magic resistance του παίκτη. Ψηλώνει το damage μικρού αριθμού όπλων.

* Intelligence - Απαιτείται για χρήση όλων των sorceries (προσοχή, τα pyromancies είναι διαφορετική κατηγορία), τα οποία δυναμώνουν με ψηλότερο Intelligence. Ψηλώνει το damage μικρού αριθμού όπλων.

* Attunement - Επιτρέπει να κάνεις equip περισσότερα spells ταυτόχρονα, μια και κάθε spell (miracle, pyromancy ή sorcery) απαιτεί ένα Attunement Slot για να "φορεθεί". Στα 50 τερματίζει, μια και ο μέγιστος αριθμός Attunement Slot είναι 10.

* Resistance - Αυξάνει το physical και flame defense, καθώς και το poison resistance. Λιγότερο χρήσιμο stat απο τα υπόλοιπα, καθώς με τα σωστά armor/shield μπορείς να "καλύψεις" τα παραπάνω resistances ικανοποιητικά.

* Humanity - Αυξάνει το drop chance για αντικείμενα (μέχρι 10 Humanities), καθώς και το curse resistance (μέχρι 30 Humanities). Επίσης χρειάζεται για να κάνεις Kindle τα bonfires (το οποίο αυξάνει τις χρήσεις του Estus Flask κατά 5 - με μέγιστο τα 20), καθώς και για να επαναφέρεις το human form του χαρακτήρα μετά απο θάνατο. Τέλος, ψηλώνει το damage (ελάχιστων) όπλων, τα οποία κάνουν Chaos damage.
</span>

4. Τα όπλα δυναμώνουν με συγκεκριμένα stats (το οποίο ονομάζεται scaling). Κάθε όπλο στα στατιστικά του έχει μια κατηγορία που ονομάζεται ParamBonus, με 4 εικονίδια που αντιστοιχούν σε Strength, Dexterity, Faith και Intelligence. Αν υπάρχει κάποιο γράμμα κάτω απο αυτά τα εικονίδια, σημαίνει πως το όπλο κάνει περισσότερο damage όσο αυξάνεις το αντίστοιχο stat, με αύξουσα σειρά E, D, C, B, A (για παράδειγμα, ένα όπλο με Β στο Strength επωφελείται περισσότερο απο το Strength σου παρά ένα με D). Μερικά απο τα πιο σπάνια όπλα επωφελούνται απο πολλαπλά stats ταυτόχρονα.

5. Αντίστοιχα, η κατηγορία ReqParam εξηγεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις equip κάθε όπλο ή armor. Σε περίπτωση που δεν καλύπτεις κάποιο stat, υπάρχουν κάποια penalties (συνήθως στο damage και movement speed) - μπορείς να καταλάβεις απο το animation του χαρακτήρα οτι κάπου σου λείπουν points.

6. Προσπάθα να κρατάς το Equipment Load σου κάπου στο 50% του μέγιστου (ή και χαμηλότερα αν μπορείς) - με ψηλότερο Equipment Load ο χαρακτήρας γίνεται πιο αργός, ενώ δυσκολεύει κατά πολύ το αποτελεσματικό dodge που μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που μειώνουν το Equipment Load - παραθέτω τα τρία καλύτερα σε spoilers στο τέλος του post, μαζί με τις περιοχές που θα τα βρεις.

7. Οτι και να κάνεις, μη βιάζεσαι. Ακόμα και οι πιο εύκολες περιοχές μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα - ειδικά αν έχεις μόλις πεθάνει και βιάζεσαι να ανακτήσεις τα χαμένα souls/humanities σου, μπορείς εύκολα να κάνεις ένα λάθος το οποίο θα σου στοιχίσει.

8. Τα humanity items (Humanity, Twin Humanity) που μαζεύεις, καλό είναι για αρχή να μην τα χρησιμοποιείς παρά μόνο μόλις τα χρειαστείς. Σε περίπτωση που πεθάνεις, τα "held Humanities" (ο αριθμός στον κύκλο πάνω αριστερά) πέφτουν μαζί με τα Souls σου εκεί που πέθανες και μπορεί να χαθούν αν ξαναπεθάνεις πριν προλάβεις να τα μαζέψεις - αντίθετα τα humanity items παραμένουν στο inventory ανεξάρτητα απο τυχόν deaths.

9. Αν πετύχεις κάπου Firekeeper's Soul, ΜΗΝ τα χρησιμοποιήσεις όσο και αν χρειάζεσαι Humanity. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός απο αυτά στο παιχνίδι και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αναβαθμίσεις το Estus Flask σου (+1, +2, +3) για να δίνει μεγαλύτερο heal με κάθε use.

10. Εφ'όσον ξεκίνησες Knight, έχεις αρκετό Attunement για ένα slot. Για επιθετικά spells, να θυμάσαι πως τα Pyromancies δεν έχουν κάποιο προαπαιτούμενο stat, οπότε μόλις βρείς το πρώτο σου Pyromancy Flame αξίζει να μάθεις κάποιο Pyromancy spell (όπως το Combustion, είναι αρκετά χρήσιμο για melee characters ή το Flash Sweat για ορισμένα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού).

11. Απο κάποια boss μπορείς να πάρεις το soul τους όταν πεθάνουν - αυτά είναι καλό να μην τα χρησιμοποιήσεις για Souls, μια και χρειάζονται για την δημιουργία κάποιων unique όπλων.

Τα προαναφερθέντα Equipment Load items:

Αν έχεις φτάσει μέχρι το boss του Darkroot Basin -
<span class="bbcode_spoiler">
Το Havel's Ring, απο το αρκετά δύσκολο optional boss Havel the Rock - απαιτεί χρήση του Watchtower Key (αν μπαίνεις απο Darkroot Basin) ή Master Key (αν μπαίνεις απο Undead Burg). Μεγαλώνει το μέγιστο equipment load κατά 50%.
</span>

Αν έχεις φτάσει το boss του Undead Parish -
<span class="bbcode_spoiler">
Το Ring of Favor and Protection, μπορείς να το βρεις στο πτώμα του Knight Lautrec - είτε αν τον σκοτώσεις στο Firelink Shrine (τον ρίχνεις στον γκρεμό, γλυτώνεις το "δύσκολο" fight αργότερα αλλά χάνεις το armor που δίνει), είτε αν κάνεις invade στο world του (ως μέρος ενός προαιρετικού quest αργότερα). Αυξάνει το μέγιστο Εquip Load κατά 20%, καθώς και τα Health και Stamina κατά 20%. Καταστρέφεται αν το κάνεις unequip.
</span>

Αν έχεις φτάσει το boss των Catacombs -
<span class="bbcode_spoiler">
Το Mask of the Father (στην πραγματικότητα ring), απο τον Pinwheel - boss της περιοχής Catacombs. Αν θυμάμαι σωστά, πρέπει να καταφέρεις να δώσεις το τελειωτικό hit στην κάτω δεξιά μάσκα για να πάρεις το συγκεκριμένο item, αλλιώς παίρνεις είτε το Mask of the Mother ή το Mask of the Child. Αυξάνει το μέγιστο Equip Load κατά 5%.

Αν δεν καταφέρεις να πάρεις την μάσκα απο εδώ, μπορείς να την βρείς σπάνια στα Pinwheel enemies στην επόμενη περιοχή, Tomb of Giants.
</span>
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Βρίσκομαι στα depths και μαθαίνω την περιοχή. Αρκετά μπερδεμένη θα την έλεγα, χάνεσαι σχετικά εύκολα. Την έχω περάσει ήδη 2 φορές και θα πάω και για τρίτη πριν το boss. Όλο και κάτι θα μου έχει ξεφύγει.

Πολύ σαπίλα εκεί μέσα όμως ρε παιδί μου.

<span class="bbcode_spoiler">Πριν το boss είδα ότι μπορώ να κάνω summon και τον Solaire και τον Lautrec. Θα πάμε για μεγάλα γούστα εκεί μέσα.

Επίσης, είχα και invade απ' τον Kirk. Ενδιαφέρουσα προσθήκη να τρως invades αν και offline. Ελπίζω να μπορώ να κάνω και γω όμως.</span>
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Είμαι στο Undead Barg και σκοτώνω αβέρτα και εντυπωσιασμένος από τη γαματοσύνη μου παίρνω αυτοπεποίθηση και αρχίζω να προχωράω πάνω σε κάτι σκαλιά όπου ένα μαλακισμένο undead μου ρίχνει ένα βαρέλι τυλιγμένο στις φλόγες και με ρίχνει κάτω σε ένα σημείο που δε μπορούσα να ανέβω ξανά εκεί από πουθενά.Η μόνη μου λύση ήταν να πέσω κάτω σε ένα δωμάτιο.Πέφτω και ήταν ένας φρουρός 2 μέτρα που με το που με βλέπει έρχεται προς το μέρος μου.

Με γλέντησε.Ηθικό δίδαγμα:Η υπερβολική σιγουριά σε σκοτώνει και πρέπει να παίζεις χεσμένος συνέχεια.
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213


JonIrenicus13 wrote:
<span class="bbcode_spoiler">
Επίσης, είχα και invade απ' τον Kirk. Ενδιαφέρουσα προσθήκη να τρως invades αν και offline. Ελπίζω να μπορώ να κάνω και γω όμως.</span></blockquote>

Υπάρχουν μερικά τέτοια events στο παιχνίδι, εφ'όσον είσαι σε human form και το boss της περιοχής είναι ακόμα ζωντανό. Σε περίπτωση που χάσεις, μπορείς να τους ξαναδοκιμάσεις αν πληρείς τις πιο πάνω προϋποθέσεις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />. Παραθέτω τις περιοχές σε spoiler:

Αρχικές περιοχές (Bells of Awakening quest):
<span class="bbcode_spoiler">
Maneater Mildred - Κάνει invade λίγο μετά το τελευταίο campfire του Blighttown. Ρίχνει μερικά humanities και το weapon της.

Kirk, Knight of Thorns - Κάνει invade όταν πλησιάσεις την περιοχή με τα basilisks στα Depths. Έχει χαμηλή πιθανότητα να ρίξει το σπαθί και/ή την ασπίδα του.
</span>

Mid-game (Obtain the Lordvessel quest):
<span class="bbcode_spoiler">
Xanthous King, Jeremiah - Κάνει invade στο νεκροταφείο του Painted World of Ariamis. Ρίχνει humanities και το Notched Whip όπλο - επίσης, όταν πεθάνει εμφανίζεται πτώμα με το armor set του στο δωμάτιο του boss της περιοχής.

Knight Lautrec of Carim - Αυτός είναι μέρος ενός sidequest (το οποίο ξεκινάει απο Firelink μόλις τερματίσει το quest με τα Bells of Awakening και είναι η μοναδική περίπτωση όπου ο παίκτης κάνει invade το world του NPC. Δυστυχώς εγώ τον είχα σκοτώσει (πρόωρα) στο Firelink Shrine, αλλά νομίζω το invasion γίνεται στο Anor Londo. Ρίχνει το φοβερό Ring of Favor and Protection (+20% stamina, health και equip load), το armor set του και αρκτά souls.
</span>

Late-game (Μετά το Lordvessel quest):
<span class="bbcode_spoiler">
Paladin Leeroy - Κάνει invade στο Tomb of the Giants, λίγο πριν το boss της περιοχής. Ρίχνει ΠΟΛΛΑ souls, το mace του, καθώς και την υπερχρήσιμη Sanctus Shield.

Kirk, Knight of Thorns - Κάνει δύο invades, ένα λίγο μετά το πρώτο boss στα Demon Ruins και ένα λίγο πριν το τελευταίο boss στο Lost Izalith. Έχει το ίδιο χαμηλό drop chance για την ασπίδα και το σπαθί του, ενώ αν τον έχεις σκοτώσει στα τρία invades του, μπορείς να βρεις το πτώμα του στο πρότελευταίο δωμάτιο του Lost Izalith με το armor set του.
</span>

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Για το πρώτο spoiler που γράφεις, <span class="bbcode_spoiler">εμένα μου έριξε το σπαθί του. Πολύ μέτριο όμως. </span>
 
Top Bottom