Darkest Dungeon Giveaway

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Οι πυλες της κολασεως ανοιξαν και θα σας περιμενουν μεχρι την παρασκευη.<br><br><br><br><br><br><br><br>

Άντε βάλε με, αλλά μόνο επειδή το ζήτησες!<br><br>Gratitude :drinks: :thumbsup:

Θέλω και εγώ να περάσω τις πύλες της κολάσεως και να πολεμήσω τον τρόμο του σκοτεινού dungeon <br>Μεσα!!!<br><br>  :drinks:

The Gates are open!<br><br>Τα γίδιαμ σε κοιτάν  :mosh:! <br><br>Μέσα για το giveaway!  :drinks: :drinks: :drinks:

Μέσα μόνο και μόνο για να το τερματίσω σε λιγότερες ώρες από ότι ο Borracho και να του τη λέω μετά.

Εύγε, εξαιρετικό γκιβαγουέη  :drinks: . Αν και ο Μποράτσος σφράγισε την πύλη, θα ήθελα και εγώ να ζήσω την εμπειρία, μέσα.

Νταξ respect αγορίνα! Μέσα , ευχαριστούμε πολύ!! :worshippy:

το κερδισε ο grotenfrod  :salute:

Wow. Η βδομάδα πήγαινε πραγματικά χάλια δε περίμενα τέτοιο γύρισμα της τύχης. Τόνυ ευχαριστώ πολύ για την κίνησή σου, ελπίζω να είμαι ο δεύτερος του φόρουμ που θα το καταχτησει. :drinks:

Alea jacta est. Γκοφρετίνο προχώρα, μπορείς.

<blockquote><br>ελπίζω να είμαι ο τρίτος του φόρουμ που θα το καταχτησει. :drinks:<br></blockquote><br>fixed  :darkestborracho:

Ποιός άλλος ολοκλήρωσε το Σκοτεινότατο;! Να βγει να μιλήσει καθαρά με απαραίτητο ΘΑ CEBECTE screenshot!

Back