Darkest Dungeon I και II

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
BUMP: As of now, όλα τα game-crashing bugs έχουν επισήμως διορθωθεί. Οπότε όσοι σκεφτόσασταν να χωθείτε στην Early Access που ξεκινάει σήμερα, επενδύστε πιο άφοβα.
 


Hellion wrote:
Άρα οι τυπικές πουστιές "παίζω την μάχη και αν πεθάνει κανείς το κάνω reload και ξαναδοκιμάζω" ΔΕΝ υφίστανται εδώ. Ότι γίνει μια φορά, είναι μόνιμο και οριστικό.</blockquote>

Μόλις με έπεισες να το αγοράσω. Μόλις βρω χρόνο για extra game, θα το πάρω!

 
Πόσο καταπληκτικό μπορεί να είναι δηλαδή; Και όταν ψοφάει το πάρτι μαζεύεις νιούφηδες από το χωριό ας πούμε;
 
Ναι. Στο χωριό υπάρχει το Wagon που φέρνει τους νέους ήρωες στην περιοχή ας πούμε, και κάθε φορά που επιστρέφεις από τα μπουντρούμια νικητής ή ηττημένος μπορείς να πας εκεί και να προσλάβεις διάφορους τυχαίους level μηδέν ήρωες.

Έχεις και ένα "hero roster" στο οποίο προστίθεται όλοι οι ήρωες που έχεις συλλέξει, οπότε πχ μπορεί εγώ να έχω ομάδα 4 ατόμων, να προσλάβω 3 άτομα από το Wagon, να βάλω έναν από αυτούς στην 4μελή μου ομάδα και να στείλω το ένα από τα βασικά στελέχη στα μπουρδέλα (κυριολεκτικά) για να του πέσει το Stress level, κτλ. Η διαχείρηση της ομάδας έχει πολύ ζουμί.


Πλάκα-πλάκα πρέπει να τσεκάρω τί γίνεται αν ψοφίσει ΟΛΟ το πάρτι στα μπουντρούμια. Επιστρέφεις πίσω και ξαναρχίζεις από το μηδέν ή έτσι απλά γκεημ όβερ?
 
Μπορντέλλα για ψυχική ανάταση; Να ένας ΣΟΒΑΡΟΣ ανταγωνιστής για GOTY '15.
 
Η επίσημη μετάφραση είναι "αγχολυτικό". :silly:
 
Helion σταμάτα σε παρακαλώ. Θα με κάνεις να πάρω τα 20 dollars που μου έκαναν donate στο site της guild και να τα δώσω στους devs του Darkest. ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!!!!!
 
<blockquote>ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!!!!!</blockquote>

That's what she said... :whistle:

Seriously, αν υπάρχει το ενδεχόμενο του perma και φτού και από την αρχή, λατρεύω. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 


Borracho wrote:
Μπορντέλλα για ψυχική ανάταση; Να ένας ΣΟΒΑΡΟΣ ανταγωνιστής για GOTY '15.</blockquote>
Και οταν στελνεις ενα χαρακτηρα εκει, λεει κατι του στυλ 'I choose you, you AND you!' Ειναι επικο το παιχνιδι.

 
http://www.polygon.com/2015/2/3/7969715/darkest-dungeon-guide" class="bbcode_url">How to die the right way in Darkest Dungeon: 5 tips from the game's designer.
 
Όσο περισσότερο διαβάζω, τόσο πιο πολύ θέλω να αποχωριστώ 20usd... O μικρός Εβραίος μέσα μου κλαίει καθώς ο gamer σκίζει τις ραφές από το μαξιλάρι και αφαιρεί τα χρήματα...
 
Το έχω στηρίξει ευτούνο αλλά στα 15 ντάλαρς, δεν έχει early access! Πάντως πρέπει να είναι καταπληκτικό <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Υπάρχει και η επιλογή "Rename Hero" απ'ότι βλέπω. Ταμάμ για κανα RQ-themed Let's Play στο μέλλον.

"Που λέτε στο τελευταίο playthrough ο Μποράτσος χάζεψε μόλις είδε τα πλοκάμια να σκοτώνουν τον Ξερικό, οπότε ξαφνικά έγινε Μαζοχιστής και τσινάει από ηδονή κάθε φορά που τρώει ξύλο".

Οι προοπτικές ολοφάνερες θεωρώ.
 
ΠΡΟΦΑΝΩΣ το playthrough μου θα είναι σχετικό. Κρίμα που θα κάνουμε όλοι wipe με τη μια και στον τερματισμό μας βλέπω για Καλλιανιώτης ο 14ος, Γκέκας ο Έννατος και τα σχετικά <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
<span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://oi59.tinypic.com/1zx9rgy.jpg" alt="1zx9rgy.jpg" class="bbcode_img" />



In town λέει, will only visit the Brothel for stress relief. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχει σαν negative trait αυτό.
Δικιά μας btw η τύπισσα. Μερακλού.
 
Με λίγα λόγια, το περιεχόμενο που έχει τώρα tο game δικαιολογεί το εικοσάευρο, για να το δώσει κάποιος που θέλει να το πάρει και να παίξει σχετικά γρήγορα και όχι να περιμένει το full release το καλοκαιράκι. Ε; :huh:
 
Το τσίμπησα και γω, ακόμα να καταφέρω να παίξω όμως! Θα επανέλθω σύντομα με εντυπώσεις!
 


tyrion395 wrote:
Με λίγα λόγια, το περιεχόμενο που έχει τώρα tο game δικαιολογεί το εικοσάευρο, για να το δώσει κάποιος που θέλει να το πάρει και να παίξει σχετικά γρήγορα και όχι να περιμένει το full release το καλοκαιράκι. Ε; :huh:</blockquote>


To περιεχόμενο για early access είναι πλούσιο. Επίσης, είναι πολύ polished για ea, οι devs ξημεροβραδιάζονται στα φόρουμς και γίνονται updates σχεδόν καθημερινά, ειδικά για ομαλότητα, bug fixes κλπ. Όσο τρέχει το game, 1 update έχουμε μέχρι στιγμής που αφορά gameplay, buffs/nerfs σε chars κλπ. Το συγκεκριμένο update btw το έκανε ακόμα πιο δύσκολο imho.
Για 'μένα, αξίζει και παραπάνω το 20ρικο που θέλει για το content που έχει μέχρι στιγμής. Λείπουν βέβαια 5-6 χαρακτήρες και νομίζω 2 dungeons που θα βγουν με την full release. Οπότε η ερώτηση είναι αν κάποιος θέλει να το παίξει άμεσα και να δει την όλη διαδικασία μέχρι τη full release ή αν το θέλει ολοκληρωμένο.

 
Προς όλους τους ενδιαφερόμενους, πρέπει να αναφερθεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού, για να αποφευχθούν καρδιακές προσβολές και σπασίματα οθονών, ποντικιών, πληκτρολογίων.

Ο παράγοντας RNG είναι real στο Darkest Dungeon. Είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού, και ειδικά στο ξεκίνημα που οι χαρακτήρες είναι low level, τo gold και τα currencies του παιχνιδιού περιορισμένα οπότε και τα upgrades σε weapons, armors και skills δύσκολα έως ανύπαρκτα, ένα μεγάλο μέρος του αν θα βγει πετυχημένα ένα dungeon οφείλεται στον RNG factor. Όσο εύκολο είναι να πανηγυρίζουμε μετά από ένα dungeon για το loot που μαζέψαμε και ότι όλα πήγαν πρίμα και νιώθουμε άτρωτοι (overconfidence is a real biatch in this one), άλλο τόσο εύκολο είναι να πάνε όλα σκατά και να κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Αργότερα, με leveling up, upgrades και διάφορα trinkets με boosts κλπ, ανεβάζουμε πολύ τις πιθανότητες υπέρ μας.

Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν, απλά όσοι ακούτε RNG και βγάζετε φλύκταινες, οπλιστείτε με υπομονή και κάντε και καμιά προσευχή στον Όντιν, στον Κθούλου ή στον Thomas Forsberg πριν μπείτε σε κανά dungeon.
Υοu have been warned. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 
Eπικό σχόλιο στο community hub του Darkest Dungeon:

Λέει ένας: Είναι απίστευτο το πόσο καλό είναι το παιχνίδι για EA.
Aπαντάει άλλος από κάτω: Η EA το έβγαλε το παιχνίδι; Restored faith στην εταιρεία.

:rofl:
 
Back
Top