#filthycazuls
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μια πού το συζητάμε, θα είχε ενδιαφέρον ένα game lore thread; Βασικά ένα thread για να αναδεικνύουμε και συζητάμε ενδιαφερον lore από διάφορα games. Προφανώς η ίδια συζήτηση μπορεί να γίνει στα αντίστοιχα threads των παιχνιδιών αλλά ίσως ένα ξεχωριστό thread να έδινε το ερέθισμα σε κάποιους να δοκιμάσουν games πού δεν είχαν στο μυαλό τους.
shorturl.at/hjHU2Ας βρεθεί ένα στούντιο στο Hollywood να δώσει δουλειά σκηνοθέτη στον kojima και στον άλλο του star citizen τον chris roberts αφού αυτό θέλουν ρε παιδί μου, να γλιτώσουμε κι εμείς κι αυτοί.
Δε ξερω να απαντησω για τον kojima γιατι δεν εχει τυχει να παιξω εκτενως κανενα παιχνιδι του (δεν επιασα τα metal gear, προτιμουσα τα syphon filter) ομως μιλωντας με το οσο εχω φτασει στο ds1, τα ψηγματα που λες οντως υπαρχουν, αλλα προς το παρων με εχουν κανει να συμπερανω οτι παιζει κατι δεμενο και με λογικη. Αν απο τωρα και μεχρι τον τερματισμο γεμισουν plot holes, ε τι να πω...
Με ιντρίγκαρες άσχημα @manofsorrows! Στα κλειδάδικα το βρίσκω 12,5 ευρώ και είμαι στο τσακ να το τσιμπήσω!
Η αναβάθμιση σε Director's Cut θα κοστίζει 10 ευρώ, όποτε και να το πάρει.
Σε αυτό το χρονικό σημείο θα πρότεινα να περιμένεις το Director's Cut που κυκλοφορεί 30 Μαρτίου.
Ναι, αυτό διάβαζα πριν από λίγο κι εγώ Ναυαρχούκο μας και ομολογώ πως το σκεφτόμουν να περιμένω. Αλλά, από την άλλη, αυτά που προσφέρει η Director's Cut δεν μου φαίνονται και τόοοσο σημαντικά (εκτός από το High Frame Rate που δεν έχω ιδέα τι θέλει να πει κιόλας - είναι πιο optimized; ). Τώρα, κάτι Ultra Wide Monitor Support και σπέσιαλ gear δεν με απασχολούν.
Απ' ό,τι βλέπω, δεν διευρύνεται η ιστορία με το Director's Cut, σωστά;...