What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DEATHLOOP

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Ξεκινάς το παιχνίδι έτοιμος να δολοφονηθείς από μια νεαρά η οποία μοιάζει εξόχως ενοχλημένη από το γεγονός ότι της λες ότι δεν έχεις ιδέα για το οτιδήποτε. Σε εκτελεί.



Είσαι νεκρός. Και μετά απλά δεν είσαι. Το επόμενο πρωί ξυπνάς σε μια παραλία. Ζαλισμένος και με το στόμα σου γεμάτο άμμο συνειδητοποιείς ότι δεν ξέρεις ούτε ποιος είσαι ούτε που βρίσκεσαι, ούτε πως έφτασες εκεί. Βασικά δεν θυμάσαι τίποτα. Υπάρχουν όπλα και πυρομαχικά ολόγυρα. Ευτυχώς γιατί πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι το περιβάλλον εκτός από πολύ παράξενο είναι και επικίνδυνο αφού οι πάντες σε αναγνωρίζουν και για κάποιο λόγο σε θέλουν νεκρό. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δυσνόητα όταν η δεσποινίς που σε σκότωσε αρχίζει να σου μιλάει από κάπου ενώ όταν σε βρίσκει και πάλι έτοιμη να σε εξολοθρεύσει, προς στιγμήν σε σώζεις εσύ. Ναι εσύ, ένας άλλος εσύ αλλά πάντως εσύ. Προτού και οι δυο σας (ή οι δυο σου αν προτιμάτε) δείτε τα ραδίκια ανάποδα από την κοπελιά.



Είσαι νεκρός. Και μετά απλά δεν είσαι. Το...

Continue reading...
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Καλογραμμένη παρουσίαση Βασίλη, μου άρεσε, επιβεβαίωσες το βάιμπ που μου έχει αφήσει ως τα τώρα το παιχνίδι. Θα το τιμήσω λογικά κάποια στιγμή γιατί φαίνεται διασκεδαστικό μεν, σε καμία περίπτωση μεγαλοφυές ή απαραίτητο δε.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Εμένα δεν με έπεισε και τόσο, καθώς μου φαίνεται κουραστική και αποτρεπτική η επανάληψη του.

Και ως παιχνίδι της Bethesda, δε θα αργήσει να πέσει η τιμή του σε χαμηλά επίπεδα, οπότε ίιιιισως το τσεκάρω τότε. Θα έχει πάρει και τα patches του....
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Βασίλη, πολύ ωραία η παρουσίασή του Deathloop. Δεν ξέρω αν φταίει που το διάβασα στην ζούλα, αλλά μου έβγαλε ένα άγχος παρόμοιο με αυτό του Colt σε σημείο που μου άλλαξε γνώμη. Μόνο που επειδή δεν είναι όσο Dishonored το περίμενα, θα περιμένει.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Ναι, νομίζω θα βγάλουν και DLC., απλά περίμενε μια έκδοση με όλα μέσα σε έκπτωση.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Κι εγώ θεωρώ ότι αν και ωραία η σεναριακή του ιδέα, εντούτοις η επανάληψη των περιοχών θα μου προκαλούσε εκνευρισμό κανονικά, κάθε φορά που θα τις ξαναεπισκεπτόμουν.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κατόρθωσα επιτέλους να το δοκιμάσω. Εξεπλάγην με το πόσο χιούμορ και καφρίλα χώραγε η γραφή του. Ο Κόλτ ήταν πραγματικά συμπαθέστατος. Ειδικά ο τρόπος που δεν την παλεύει κάστανο με την όλη ιδέα του χωροχρονικού Λούπ και ο τρόπος που πολλές φορές μοιάζει να δίνει φωνή στον εσωτερικό μονόλογο του παίκτη ("Καλά, με τί μαλακίες κάθομαι και ασχολούμαι τώρα..') είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικός.

Δεν με κράτησε μετά το τετράωρο, καθώς μου φαίνεται έχω υπερ-κορεστεί από την σχετική φιλολογία επιστημονικής φαντασίας. Πόσα Ινσέψιο μπορείς να δεις στη ζωή σου και πόσο προχώ να το παίξεις πριν γυρίσεις στις πραγματικές σου αγάπες;!
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
Ε, δε πιστεύω να αγόρασε και κανένας το συγκεκριμένο για το στόρυ και το sCieNce FiCtion. Ολο το ζουμί είναι τα ΣτΕλΘ ΚιλλΖΖΖ
 
Top Bottom