InfamousJohn wrote:
Sith_Ari wrote:
<u><b><span style="font-size:4">Από την στιγμή που είσαι σε forum και θέτεις ερώτημα, πρέπει να περιμένεις και απάντηση. Αυτό αποτελεί στοιχειώδες λογικό συμπέρασμα!</b></u> Αν σε εκπλήσσει το ότι έλαβες απάντηση, μάλλον αποδεικνύει αυτό που σχολίασα στο παραπάνω μου σχόλιο, εκτός αν περιμένεις ντε και καλά να συμφωνώ με αυτά που λες <u>και κυρίως</u> με την συμπεριφορά και το υφάκι που έχεις.</span>
Και μόνο το τελευταίο αποτελεί λόγο αντίδρασης για εμένα!</blockquote>
φιλε μου προσπαθησα να συνδεσω αυτα που λες με το δικο μου προηγουμενο ποστ και απετυχα.
μπορεις σε παρακαλω να μου πεις κατεληξες στην διαπυστωση με την μεγαλη bold γραμματοσειρα? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αλλα κυριως γιατι εχρειζε επισημανσης...!</blockquote>
To ότι μου είχες απαντήσει με πολύ ωραίο και τεκμηριωμένο τρόπο : "Πες τα αλλού αυτά" πιστεύω σου απαντά από μόνο του γιατί σου απάντησα έτσι. Σε παρατηρώ από το άλλο thread με τον Νitro, να έχεις ένα υφάκι 1000 καρδιναλίων και μια ειρωνική φρασεολογία, που είναι κάτι που μου έχει δώσει στα νεύρα. Χαμήλωσε την ειρωνία σου και θα την χαμηλώσω και εγώ.