What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Deus Ex: Mankind Divided

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,098

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
Κι εγώ καμιά GOTY θα περιμένω. Και μάλλον και σε έκπτωση.

<br><br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<span class="bbcode_spoiler"><img src="https://s3.postimg.io/mz8t5xd7n/Capture.jpg" alt="Capture.jpg" class="bbcode_img" /></span>

 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,424
Μπορεις να αγορασεις ηδη την ολοκληρωμενη εκδοση που ειναι το παιχνιδι μαζι με το season pass αντι να περιμενουμε ενα χρονο να ολοκληρωθει.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Και κάθε μήνα να τρως καινούργια patch, DLC, κτλ; Προτιμώ να μην κάνω τη ζωή μου δύσκολη, σε κανά 6μηνο - 1 χρόνο το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο και όλα καλά... <br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Season pass σημαίνει έχεις πρόσβαση σε όλα τα dlc, τώρα πότε θα βγουν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.<br>Όσο για patch,  τα σημαντικά βγαίνουν μέσα τον πρώτο μήνα, άντε στη χειρότερη μέχρι το δεύτερο (το HR πάντως ήταν playable από την πρώτη εβδομάδα)
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,424
Ολα τα dlc ειναι δωρεαν αφου αγορασεις το Season Pass. Για παραδειγμα στο Just Cause 3 αγορασα το season pass οταν ηδη ειχαν βγει τα 2 πρωτα dlc και πριν 3 μερες που βγηκε το νεο και τελευταιο dlc κατεβηκε αυτοματα χωρις να χριεαστει να ξαναπληρωσω τιποτα. Το ιδιο ισχυει για ολα τα παιχνιδια αμα εχεις αγορασει season pass .
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
Ok, Σρέδερ, τα κατάφερες. Απλά δεν ξέρω τι να πω, ο εγκέφαλός μου αυτοκαταστράφηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας που διαβάζω τα σχόλια σου  :salute: :salute: :salute:.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Εγω θα σου&#039; λεγα να τα επανατοποθετησεις. Τα σχολια του ανηκουν σε ειδικο πανθεον.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Φίλοι Adhan & Shredder:<br><br>Γνωρίζω την αρχή λειτουργίας του Season Pass. Όπως έγραψα και προηγουμένως όμως, <b>δεν ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ να πληρώσω για κάτι ημιτελές και μη-βελτιστοποιημένο</b>. Και δεν έχω καθόλου όρεξη βδομάδα παρά βδομάδα, μήνα παρά μήνα να κατεβάζω κομμάτια και διορθώσεις σαν να συμπληρώνω παζλ και μα μην έχω μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξαρχής. Τα παραδείγματα πολλά πλέον. Ειδικά αφού τέτοιες καταστάσεις προωθούν το άρμεγμα και μετατρέπουν σε beta-testers τους αγοραστές. Όλους τους λόγους που γίνεται αυτό τους κατανοώ απολύτως βέβαια, γιατί είμαι και οικονομολόγος και έχω κάνει έρευνα επί του θέματος, αλλά την απόλυτη κυριαρχία στο budget μου την έχω εγώ. Από αυτό που διαβάζω για το παιχνίδι, το κρίνω ελλιπές στην παρούσα στιγμή της κυκλοφορίας του και για αυτό θα περιμένω την οριστική του έκδοση. Αν μπορώ να το κάνω για το Witcher3 το ίδιο θα κάνω και για αυτό.<br><br>Μην το κουράζουμε τζάμπα...<br><br><br>Υ.Σ. Για το HR θα διαφωνήσω. Τυχαία βέβαια δεν το έπαιξα όταν πρωτοβγήκε, αλλά χωρίς την Director&#039;s Cut ακόμα θα σκότωνες τα bosses με πιστολίδι γιατί δεν σου έδιναν άλλες επιλογές οι game designers σε παιχνίδι με το όνομα Deus Ex!!!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,424
Αν ομως ειναι να περιμενεις ενα χρονο να βγει η ολοκληρωμενγη εκδοση τοτε δεν θα παζεις κανενα παιχνιδι γιατι τωρα ολα τα παιχνιδια βγαινουν με DLC.Αλλα τα DLC ειναι συνηθως μικρα οπως του just cause 3 που ειναι 1,5 ωρες το καθενα η του rise of the tomb riader πυο το Baba Yaga DLC ειναι μονο 1 ωρα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Θα τα παιζει με ενα χρονο καθυστερηση. Και κατα τη διαρκεια αυτου του χρονου, θα παιζει τα παιχνιδια της προηγουμεμης χρονιας.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
Είναι το λεγόμενο "Πάσχα του Φτωχού" όπου τρώνε γαλοπούλα Χριστουγέννων και φακές αντί για αρνί, γιατί είναι φθηνότερη εκείνες τις ημέρες.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Άμα τελοσπάντων ο άνθρωπος τη βρίσκει έτσι, δεν βλέπω κάτι επιλήψιμο. Προσωπικά δεν θα την πάλευα με την καμία για συγκεκριμένα παιχνίδια, καθώς τα θέλω "τώρα που συμβαίνουν". Κάποια άλλα που με απασχολούν λιγότερο, προφανώς θα τα αγοράσω ένα και δυο χρόνια αργότερα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,424
Ε ειδες τι κανει το denuvo? ΘΙυμαστε τοτε  που μεχρι πριν ενα χρονο επαιζες οτι ηθελες αμεσως με το που εβγαινε και δεν χρειαζοταν να αγχωνεσαι για αγορα dlc? Τωρα πανε αυτα. Ουτε εμενα μου αρεσει να υποστηριζω τετοιες τακτικες οπως DLC αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη αφου αναγκαστικα πλεον λογω denuvo πρεπει να αγορασουμε και το παιχνιδι και τα dlc.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
θα του πει κανεις για το τομπ ρειντερ ή να τ αφησουμε να παει??
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Borracho να φανταστώ πως άμα ήταν επιλήψιμο, θα είχα γίνει ban? xD<br><br>Shredder, δεν έχω κανένα άγχος ή ψυχολογική πίεση να παίξω κάποιο παιχνίδι Day/week/month/year1. Υπάρχουν τόσα και τόσα άλλα που περιμένουν και που δεν βιάζομαι να τα παίξω κιόλας. Νο1 αιτία = not much time off real life. Tο Denuvo και το κάθε μελλοντικό και προηγούμενο Denuvo, τα έχω γραμμένα. Δεν εξαρτώμαι από κανέναν θείο/μάνα/πατέρα να μου τα φέρει από την μπουκαπόρτα ή έστω την κανονική πόρτα. Παίζω μόνο single-player, κυρίως RTS ή RPG, περίπου 1 παιχνίδι ανά τρίμηνο. Οι απαιτήσεις μου είναι υψηλές και όταν αγοράζω κάτι ο πήχης των προσδοκιών στο αντίστοιχο ύψος ανάλογα την τιμή. Απαιτώ έτοιμο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ενίοτε αγοράζω με εκπτώσεις - αλλά δεν κάνω εκπτώσεις (trademarked). <br><br>Δείτε το ανάποδα, όσοι βιάζονται να αγοράσουν έχουν περισσότερες πιθανότητες για απογοήτευση (όπως έγραφε και ο Alexis de Toqueville)!<br><br>Ούτως ή άλλως για μένα τα videogames είναι κατώτερα αγαθά. Επομένως τα λεφτά πάνε συνήθως αλλού. Τώρα ο Βόρειος μπορεί να χαριτολογεί με το Πάσχα του Φτωχού αλλά γούστα είναι αυτά.  Σε κάποιους αρέσει να βιάζονται όπως και το consumerism en masse και σε άλλους όχι, ποια όμως από τις 2 περιπτώσεις προσδίδει λιγότερα τριγλυκερίδια στον οργανισμό και άρα μικρότερη πιθανότητα για την νο1 αιτία permadeath στο real-life;! <br><br><br>Υ. Σ. 1 <b>Βόρειε το αρνί που δεν έφαγα, γιατί προτιμώ πιο υγιεινά κρέατα, σε χαιρετάει από την αποχέτευση... </b>http://s406.photobucket.com/user/Feregorn/media/Gravity_zpshdb7z8y1.gif.html" class="bbcode_url"><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/th_Gravity_zpshdb7z8y1.gif" alt="th_Gravity_zpshdb7z8y1.gif" class="bbcode_img" /><br><br><br><br>Υ.Σ. 2 <b>Guys & Gals: Αντιλαμβάνομαι πως είναι αιρετικό στο άντρο του RQ να υπάρχει μια φωνή που προάγει τη στωική υπομονή και δη στα hardcore PC videogames, αλλά δεν γίνεται όλοι σε αυτόν τον κόσμο να τρέχουμε αλαλάζοντας Αλαχού Ακμπάρ σε κάθε νέα κυκλοφορία. Για την περίπτωση του <u>Mankind Divided που γίνεται ο λόγος, όλα τα reviews μέχρι τώρα αναφέρονται επικριτικά στο ίδιο πράγμα</u> που το θεωρώ μεγάλο αρνητικό. Για αυτό δεν σκοπεύω να το αγοράσω άμεσα παρά μόνο όταν βελτιωθεί, που το θεωρώ αναπόφευκτο, καθώς όπως έκαναν και με το Deus EX HR, θα επιχειρήσει αργά ή γρήγορα το στούντιο να μπαλώσει τα κενά. Μέχρι τότε απλά δεν πρόκειται να πληρώσω από την τσέπη μου ή έστω να το παίξω! <br><br>Γιατί λοιπόν η συζήτηση δεν περιστρέφεται γύρω από το παιχνίδι αυτό καθ&#039;αυτό, αλλά αντιθέτως συζητάμε την δική μου στάση δεν μπορώ να το καταλάβω...! Μέχρι και υπογράμμιση έκανα....</b>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,436
Θα ταχθώ με τον Cercaphus. Γενικά είναι πολύ κακή ιδέα να τρέχεις αλαλάζοντας Αλαχού Ακμπάρ για οποιονδήποτε λόγο, τη σήμερον - μπορεί να αποδειχθεί πιο ανθυγιεινό και από τα τριγλυκερίδια. Φύλαγε τα ρούχα σου...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,685
<blockquote>αλαλάζοντας Αλαχού Ακμπάρ</blockquote><br><br><br>*triggered*<br><br><br><br>
901041
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,676
Κερκαφε κάτι παρεξήγησες παρα πολύ στο ποστ μου, καθώς δεν ηταν επικριτικό προς εσένα. Επομένως τα σκατά και τους υπαινιγμούς περιμένω να τους ανακαλέσεις. Ευγενικά και με πολύ στωική υπομονή.<br><br><blockquote><br>Υ.Σ. 2 <b>Guys & Gals: Αντιλαμβάνομαι πως <u>είναι αιρετικό στο άντρο του RQ να υπάρχει μια φωνή που προάγει τη στωική υπομονή</u> και δη στα hardcore PC videogames, αλλά δεν γίνεται όλοι σε αυτόν τον κόσμο να τρέχουμε αλαλάζοντας Αλαχού Ακμπάρ σε κάθε νέα κυκλοφορία. <br></blockquote><br><br>Ναι, είσαι τόσο ξεχωριστός και ο μοναδικός που το κάνει αυτό, ώστε με έκανες να ξεχάσω τι έγραφε ένας <u>συντάκτης</u> αυτού του site για την κυκλοφορία του No Man&#039;s Sky, στο αντίστοιχο thread.<br><br>Και επειδή ΤΟΣΟ πολύ ΔΕΝ έπιασες αυτό που έγραψα για το Πάσχα του Φτωχού (παρμένο από Ζουγανέλη αν κάποιος δεν θυμάται την αναφορά), αλλά έκανες παπάτζα-αναλογία. Εάν φάω το αρνί με δόσεις (DLC) θα μπορέσω να ελέγξω το επίπεδο πρόσληψης τριγλυκεριδίων στο αίμα. Μπορεί να μην έχω συγγενική σχέση με τη διατροφολογία, αλλά κάτι ξέρω κι εγώ. Για να καλύψω και το επιχείρημα εξ αυθεντίας. Το παραπάνω γράφτηκε για να σου αποδείξω ότι άλλο έγραψα και έκανες (πάλι) την τρίχα, τριχιά.<br><br>Στα υπόλοιπα με είχε καλύψει ο Borracho, για αυτό και πήρε τα thank you (ως +1), κάτι με το οποίο βλέπω συμφώνησες κι εσύ. Ορισμένα πράγματα τα αφήνω για 3 χρόνια+, άλλα τα παίρνω την πρώτη ημέρα. Το Deus Ex: HR το έπαιξα όλως τυχαίως 4 μήνες πριν την Director&#039;s Cut. Αυτό δεν με έκανε λιγότερο σόφρων καταναλωτή από εσένα, ούτε fanboy που τρέχει ξοπίσω της ΙΡ. Δεν ρίχνω το μικρόφωνο για να γράψω ΥΓ μετά, αφήνω το ενδεχόμενο συζήτησης και επίλυσης της παρεξήγησης ανοιχτό, γιατί δεν μιλάω με αυθεντίες και τοίχους. /post στωικής υπομονής<br><br>ΥΓ (μιας και δεν χρησιμοποίησα βαρύτητα να ρίξω το μικρόφωνο στο βόθρο): Για να στο κάνω πιο σαφές, μαζί σου συντασσόμουν (μέχρι την <u>εμετική</u> απάντησή σου) και η αναλογία ήταν όντως περί ορέξεως για το Day 1 και ότι το να κάνεις κάτι επειδή το υπαγορεύει η μάζα ή το έθιμο δεν σημαίνει ότι το κάνει λιγότερο ή περισσότερο νόστιμο για εσένα ή ότι το ζεις έτσι. Όπως επίσης ότι δεν έχουν όλοι την άνεση του Shredder να αγοράζουν Denuvo Day 1, που δεν το γουστάρουν αλλά το στηρίζουν είτε μέσω της μητέρας είτε μέσω του θείου. Τουλάχιστον έδειξες ποιος έχει εμπάθειες και ρίχνει την κουβέντα... στην αποχέτευση. </b>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Σύντομα θα έχουμε άποψη για την πραγματική ποιότητα του τίτλου. Ευελπιστώ τα όσα διαβάζω περί "αναιμικού" στόρι να είναι γραφόμενα βιαστικών/μη σχετικών ρηβιούερς.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Λίγο ακόμη και το θρεντ θα ονομαστεί σε Deus Wut.<br><br><br><blockquote>reviews μέχρι τώρα αναφέρονται επικριτικά στο ίδιο πράγμα</blockquote><br><blockquote>παρά μόνο όταν βελτιωθεί, που το θεωρώ αναπόφευκτο</blockquote><br><br>Η ιστορία (αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό που αναφέρουν κάποιες παρουσιάσεις) δεν βελτιώνεται όσο κι αν περιμένεις.<br>
 
Top Bottom