What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Deus Ex: Mankind Divided

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
DA:I ήταν για κλωτσιές. 20 λεπτά άντεξα όλα κι όλα.<br><br>Το Thief το καινούριο μου φάνηκε μια πολύ μέτρια αντιγραφή του Dishonored. Παιζόταν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να λέγεται Thief. Περισσότερα κοινά με την σειρά Styx παρά με τα αριστουργήματα της Looking Glass.<br><br>Πάντως το Mankind Divided μου άρεσε πάρα πολύ. Σαφώς, δεν ήταν το καταιγιστικό αφηγηματικό δράμα που ήταν το Human Revolution, αλλά δημιουργούσε ατμόσφαιρα, σε έκανε ένα με τα συστήματά του και ζούσε το μπατσο-όνειρο στην Πράγα του apartheid κάργα. Πολύ κρίμα που το άφησαν να πεθάνει τόσο εύκολα και τόσο νωρίς.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>DA:I ήταν για κλωτσιές. 20 λεπτά άντεξα όλα κι όλα.<br><br>Το Thief το καινούριο μου φάνηκε μια πολύ μέτρια αντιγραφή του Dishonored. Παιζόταν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να λέγεται Thief. Περισσότερα κοινά με την σειρά Styx παρά με τα αριστουργήματα της Looking Glass.<br><br>Πάντως το Mankind Divided μου άρεσε πάρα πολύ. Σαφώς, δεν ήταν το καταιγιστικό αφηγηματικό δράμα που ήταν το Human Revolution, αλλά δημιουργούσε ατμόσφαιρα, σε έκανε ένα με τα συστήματά του και ζούσε το μπατσο-όνειρο στην Πράγα του apartheid κάργα. Πολύ κρίμα που το άφησαν να πεθάνει τόσο εύκολα και τόσο νωρίς. <br></blockquote><br><br>Γειώνεις και άλλο τις προσδοκίες μου. Το ΔΑ:Ι πολύ δύσκολα θα το παίξω εάν το παίξω, προς το παρόν κρατώ αντίστση πολύ καλά. Το Thief όμως δεν θα το αφήσω, θα το παίξω σίγουρα να δω πως το κατάντησαν. <br><br>Για το MD που είναι το θέμα, έφαγα και άλλη απογοήτευση: Η συνάντηση με τον Sarif ήταν ένα απλό τηλεφώνημα μετά το μπάνιο για υπογραφή χαρτιών; Αλλαγμένη φωνή, 2 βιονικά χέρια αντί για 1 πλέον και τελείως άλλη απόχρωση δέρματος; Και αναφορά στο μοναδικό καλό γκομενάκι Megan με μια πρόταση για ξέχασμα και 2 στον Pritchard; Η Malik τι απέγινε; Τι μαλακία ήταν αυτή; <br><br>Επίσης προσέξατε ότι τα μοντέλα των απλών NPCs είναι τουλάχιστον 2 σκάλες κάτω από των main NPCs; Προς το παρόν οδεύω προς ένα βιβλιοπωλείο και δεν μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Το HL2 ήταν ανώτερο σε αυτόν τον τομέα ακόμα και μόνο στην 1η πίστα. Τα εναλλακτικά μονοπάτια επίσης μου φαίνονται λίγο παραπάνω προβλέψιμα/κοντινά από ότι στο HR. Είναι ιδέα μου; <br><br>Η αίσθηση της εξερεύνησης και της ανακάλυψης (αν και είμαι πολύ αρχή ακόμα) νομίζω είναι καλύτερη του προηγούμενου και αυτό είναι το 1ο θετικό που μπορώ να του δώσω, πέρα από τα προφανή γραφικά. Δεν μου αρέσει όμως που έχασε το χρυσό color scheme του HR.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,648
Τα κυριότερα σφάλματά τους με το MD είναι 4:<br><br>-Κακό optimization για PC στο release,<br><br>-Αρκετά anti-climactic φινάλε, ειδικά σε σχέση με τα γεγονότα στο φινάλε του HR,<br><br>-Έμφαση στο (αρκετά ανούσιο, σε τελική ανάλυση) Breach Mode, λίγο ή πολύ εις βάρος της ποιότητας της απλής single-player ιστορίας,<br><br>-Η απεχθής πρόσφατη τάση των "μεγάλων" franchises να αφήνουν φιλολογικά κενά ανάμεσα στα sequels (ανεξήγητα στοιχεία στην ανάπτυξη κύριων χαρακτήρων, πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται ως σημαντικά χωρίς να ξέρουμε το γιατί, γεγονότα που μνημονεύονται στο sequel ως υπερ-σημαντικά όμως εμείς δεν έχουμε ιδέα τι και πως έχει συμβεί, κτλ), τα οποία δεν εξηγούνται αυτοτελώς μέσα στο εκάστοτε Installment αλλά απαιτούν "να διαβάσεις τις νουβέλες, να παίξεις τα spin-offs και να δεις τις μινι-σειρές" κτλ κτλ προκειμένου να εξηγηθούν επαρκώς.<br><br>Κατά τα άλλα είναι αρτιότατο.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Έχοντας ολοκληρώσει πρόσφατα το Deus Ex Mankind Divided και έχοντας μια 1η εικόνα πλέον, θα διαφωνήσω ότι είναι αρτιότατο. Το παιχνίδι αυτούσιο είναι περιττό, σαν αγγούρι (για να μην ψάχνεστε πολύ πίσω) και μόνο σαν expansion ή DLC τύπου Blood&Wine θα δικαιολογούσε την ύπαρξη του. <br><br>Αυτό για μένα δεν το κάνει κακό παιχνίδι. Παρότι, μπροστά στον προκάτοχό του υπολείπεται σε όλες τις κατηγορίες, εκτός, αναπόφευκτα, των γραφικών και του environment design, θα του έβαζα ένα 6,5-7/10 σαν συνολική εικόνα συγκριτικά και το τοποθετώ κοντά στο IW. Με τα DLC που είναι τελείως ανούσια δεν πρόκειται να ασχοληθώ, αλλά θα το παίξω ξανά με ng+ για να δω 2-3 καταστάσεις διαφορετικά και εάν η ΑΙ βελτιώνεται κάπως.
 

la3as

Commoner
Joined
Nov 14, 2014
Messages
6
Aκούσατε ακούσατε!<br>Τιμιότατο Steam sale στα 6 ευρώπουλα.<br>Μέχρι 5 Μάρτη, όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.<br><br>http://store.steampowered.com/app/337000/Deus_Ex_Mankind_Divided/" class="bbcode_url">http://store.steampowered.com/app/337000/Deus_Ex_Mankind_Divided/
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,786
Ωραίος, το έχω μεν το παιχνίδι αλλά πρόσεξα ότι έχει σε έκπτωση καλή το season pass και θα το τσιμπήσω.  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

la3as

Commoner
Joined
Nov 14, 2014
Messages
6
Με 12e τσιμπάς όλα τα Deus Ex μαζί με το Season pass του Mankind Divided.<br>Σοβαρό ξεπούλημα.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Τερμάτισα κι εγώ το Mankind divided. 27 ώρες έγραψε το steam και δεν βαρέθηκα στιγμή
Σε σχέση με το human evolution υπολείπεται μόνο στην ιστορία αλλά αυτό δεν με ενόχλεισαι καθόλου
Και μια ερώτηση τώρα, υπάρχει μια σκηνή στα pro credits μαθαίνουμε κάτι γι αυτό στα dlcs ή θα πάει μάλλον για το sequel?
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Και μια ερώτηση τώρα, υπάρχει μια σκηνή στα pro credits μαθαίνουμε κάτι γι αυτό στα dlcs ή θα πάει μάλλον για το sequel?

Όχι τα DLC δεν ασχολούνται με το τέλος του main. Είναι αυτόνομες ιστορίες. Το A Criminal Past είναι μάλιστα και prequel, εξαιρετικό DLC.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,656
laiki-agora.jpg
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πριν λίγες μέρες 23/8 συμπληρώθηκαν 10 και 5 χρόνια κυκλοφορίας για τα Deus Ex Human Revolution και Mankind Divided αντίστοιχα.

1629755148423

1629755147717



 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Παραμένουν τα σπουδαιότερα και πλέον ολοκληρωμένα μοντέρνα cyberpunk παιχνίδια. Μετά την μαρκετίστικη επιτυχία και πρακτική αποτυχία του CP2077, το θεωρώ εντελώς απίθανο να ΜΗΝ δουλεύει η Square Enix τον επόμενο τίτλο της σειράς.

Το έκαναν σωστά όταν ήταν underground φάση για διακόσιες χιλιάδες περίεργους, τώρα που το 'μαθε και η γιαγιά μου το Cyberpunk, φαντάζεστε τί έχει να γίνει;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ωρες ωρες απορω με τα σκαλωματα που εχεις. με κανεις να μη θελω να "γερασω" παραπανω.

αν ο κερκαφος ηταν ακομα εδω ακομα και lurkαρισμενος θα εβρισκε τροπο να μαλωσει.
 
Top Bottom