Deus Ex: Mankind Divided

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote>Η ιστορία (αυτό είναι το μεγαλύτερο αρνητικό που αναφέρουν κάποιες παρουσιάσεις) δεν βελτιώνεται όσο κι αν περιμένεις.<br></blockquote><br><br>Αν όμως αυτό αληθεύει, τότε είναι λόγος να μην αγοράσουμε το παιχνίδι ποτέ, όχι να τρέξουμε για pre-order.<br><br>
 
<blockquote><br>Αν όμως αυτό αληθεύει, τότε είναι λόγος να μην αγοράσουμε το παιχνίδι ποτέ, όχι να τρέξουμε για pre-order.<br></blockquote><br><br>Αν όμως τρέξουμε για pre-order θα πείσουμε τον εαυτό μας ότι η ιστορία είναι καλύτερη από ότι πραγματικά είναι (επειδή ακριβώς κάναμε pre-order), οπότε καλύτερα να πάμε για pre-order.<br><br>
 
Άρα το μέγιστο αποτέλεσμα μπορούμε να το πετύχουμε αν κάνουμε pre-order game+season pass ΚΑΙ ΜΕΤΑ περιμένουμε 2 χρόνια για να παίξουμε με όλα τα patch/DLC... sounds like a plan.
 
<blockquote><br>Άρα το μέγιστο αποτέλεσμα μπορούμε να το πετύχουμε αν κάνουμε pre-order game+season pass ΚΑΙ ΜΕΤΑ περιμένουμε 2 χρόνια για να παίξουμε με όλα τα patch/DLC... sounds like a plan.<br></blockquote><br><br>Ειδικά το Season Pass, αφού μας δίνει δωρεάν όλα τα DLC της σαιζόν. :thumbsup:
 
Ρε, μην δουλεύετε το Σερκαφίς επειδή έχει ευτούνο το βραδυφλεγές κουσούρι, it takes all kinds! <br><br>Πάντως είμαι περίεργος πόσο "έξω" μπορεί να πέσει το στόρι, με όλες τις εντυπωσιακές πάσες που δίνει de facto ο κόσμος του Deus Ex.
 
Καλά εσύ γούσταρες με το τέλος του Mass Effect 3 (όλους σας έχω φακελωμένους, όλους!), μόνο αν το γυρίσουν στην πλοκαμοτζαπανίλα ίσως χαλαστείς :devil: :silly: :devil:.
 
Ρε εδώ έκανε pre-order pimp-boy edition (όχι δεν ήταν pip-boy αυτό), επειδή περίμενε το Fallout 4 να έχει ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΕΝΑΡΙΟ. <br><br>Προσωπικά δεν κοροϊδεύω το Cercaphus. Θεώρησα αστείο να συνεχίσει η κουβέντα από εκεί που έγραψε ο Adhan ώστε να κάνει κύκλους, αλλά τελικά έληξε με αυτόν τον τρόπο.
 
Kαι έχει και στην λίστα επιθυμιών του και Final Fantasy (δεν είσαι ο μόνος που φακελώνει G0O).
 
<blockquote><br>Kαι έχει και στην λίστα επιθυμιών του και Final Fantasy (δεν είσαι ο μόνος που φακελώνει G0O).<br></blockquote><br><br>Omgomgomgomgomgomg, added to Borracho.txt.<br><br>EDIT: Ούτε εγώ έχω καμία διάθεση να κοροϊδέψω τον Cercaphus, δεν θεωρώ πως είπε κάτι άξιο κοροϊδίας, τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο post που έχει ανεξήγητα επιθετικό τόνο. <br><br>Τον Σρεδερίνο από την άλλη...
 
OMG ΞΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ INSTANT GAMING ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ KEY. <img src="/heart.gif" width="" height="" alt="<3" title="<3" class="bbcode_smiley" />
 
Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και το http://www.gamespot.com/articles/deus-ex-mankind-divided-season-pass-content-detail/1100-6442871/" class="bbcode_url">Season Pass του Mankind Divided. Ήδη πρέπει να τρέξουμε http://store.steampowered.com/app/470070/" class="bbcode_url">να το αγοράσουμε αφού όλα αυτά θα μας δωθούν δωρεάν στο παιχνίδι, μόνο για 30€.<br><br>Ακόμη περιμένω από μέλος να δικαιολογήσει την ανεπίτρεπτη (κατ&#039;εμέ) αντίδρασή του και ενδεχομένως να απολογηθεί και για αυτήν.
 
Μοναδική ευκαιρία, πώς το ανακάλυψες βρε θηρίο;<br>
 
Μου έστειλαν μήνυμα στο email μου, και είπα γεμάτος χαρά να το μοιραστώ μαζί σας. Βέβαια για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το Season Pass πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 1440p οθόνες γιατί η Square Enix διαφορετικά δεν μας στέλνει τα Augmentations δώρο.
 
Αν το συμπεριλάμβαναν και το Season Pass στην collector&#039;s, μπορεί και να ξεκινούσε να αξίζει τα λεφτά της. Ως έχει, απλά αστείο. Περίπου όπως και το γεγονός πως παράλληλα με την ψωλέκτορ&#039;ς έκδοση (η οποία δεν έχει μέσα season pass, ξαναλέω) έβγαλαν και μια "digital deluxe" έκδοση η οποία ΕΧΕΙ το season pass μέσα.
 
^Ήθελα να το ψάξω αυτό. Ελπίζω ότι θα φάει λίγο κράξιμο η Square και θα το γυρίσει το τροπάριον και για τα καταναλωτικά θύματα που παραγγείλαμε την Collector&#039;s. <br><br>Γενικώς η Square Enix μετά τις ανακοινώσεις για το οικονομικό έτος μετά την κυκλοφορία του Tomb Raider όπου έδειξε ότι δεν είχε τα αναμενόμενα κέρδη (και αυτό το λόγισε ως ζημιά), έχει προβεί σε εντελώς παράδοξες τακτικές marketing για να ακολουθήσει τα μεταφυσικά οικονομικά μοντέλα που λογικα τις προτείνουν περισπούδαστοι οικονομολόγοι στο αντίστοιχο τμήμα της. Αυτό είχε ως πρώτο θύμα το τραγελαφικό pre-order του Deus Ex: MD και τώρα αυτό με το Season Pass και την Collector&#039;s.
 
H Square ανακοίνωσε 250$ Collector&#039;s για FFXV χωρίς season pass σιγά μην ασχοληθεί με το Deus Ex. Εξαρχής έτσι ήταν χωρίς season pass, τα ίδια κάνει και η ubi μόνο που τη "digital deluxe" τη λέει gold. H ΕΑ το τερμάτισε φυσικά που αφαίρεσε και το παιχνίδι στο BF1. Δυστυχώς λίγες είναι οι CE που περιλαμβάνουν το season pass Μέσα.
 
<blockquote><br>Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και το http://www.gamespot.com/articles/deus-ex-mankind-divided-season-pass-content-detail/1100-6442871/" class="bbcode_url">Season Pass του Mankind Divided. Ήδη πρέπει να τρέξουμε http://store.steampowered.com/app/470070/" class="bbcode_url">να το αγοράσουμε αφού όλα αυτά θα μας δωθούν δωρεάν στο παιχνίδι, μόνο για 30€.<br><br>Ακόμη περιμένω από μέλος να δικαιολογήσει την ανεπίτρεπτη (κατ&#039;εμέ) αντίδρασή του και ενδεχομένως να απολογηθεί και για αυτήν.<br></blockquote><br><br>Το διαβασα και γω νωριτερα.  :facepalm:  Δεν εχω λογια... Ελπιζω το base game να ειναι ενταξει εστω...
 
Και για να τοποθετήσουμε τα πράγματα επί μιας σωστής βάσης :<br><br>-Εξακολουθώ να υποστηρίζω πως και το αρχικό φινάλε του ΜΕ3 (προ Director&#039;s Cut και Citadel) ήταν υπέροχο και έλεγε όσα χρειαζόταν. Το ότι βελτιώθηκε, μόνο ως θετικό το λογίζω, αλλά και ποτέ να μην άλλαζε, θα ήμουν ικανοποιημένος.<br><br>-Από το Φολάουτ 4, δεν περίμενα παπάδες, δεν είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος χαϊπιάρης. Την ευχάριστη ρετρό μετριότητα του Φολάουτ 3 περίμενα, με ένα ελαφρώς πιο μοντέρνο περιτύλιγμα. Αντ&#039;αυτού, ο Πρέστον μου είπε πως χρειάζεται να φυτέψω 2034 καρπούζια και ο γιος μου δεν είχε την παραμικρή σημασία. Επίσης, sarcastic=yes=no=maybe=more info=YES.<br><br>-Σημαντικότερο όλων, οπότε δώστε βάση εκεί στα Borracho.txtοδέφτερα. <br><br>Με τα Final Fantasy VII και VIII (μόνο αυτά και κανένα άλλο), έχω μυστήρια σχέση. Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα από τα δυο. Από το VIII έχω δει μόνο το κινηματογραφικό τρέηλερ που ήταν στο συνοδευτικό CD του PC Master και ως ρομαντικός, υπερ-αυνανιστής, μελοδραματικός Μπλιντγκουαρντιανάκιας έφηβος, είχα σαλτάρει. Μετά συνέβη ζωή και βυζγοιά και ουδέποτε ασχολήθηκα με το ίδιο το παιχνίδι. Παραμένει εφηβικό απωθημένο να δω αν ήταν τόσο φοβερό όσο υποννοούσε το τίγκα μελό (Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ) τρέηλερ του.<br><br>Τώρα το VII...το VII το έπαιζαν όλοι οι πλούσιοι φίλοι μου που είχαν Playstation. Μου μιλούσαν για το ΥΠΕΡΕΠΟΣ και τότε φυσικά στο PC μόλις ξεκινούσε η παλιγγενεσία των RPG&#039;s και νομίζω δεν είχα παίξει καν Φολάουτ 1 για να δω το φως το αληθινό. Παίζει να μην είχα ασχοληθεί καν με RPG τότε ακόμη, μόνο adventures και RTS. Για μένα, τα art assets του FFVII συμβολίζουν για πάντα την γλυκιά μεταβατική αθωότητα του Λυκείου, το ατελείωτο άγχος να κρυφοπαίξω δίχως να με πάρουν χαμπάρι οι δικοί μου, τον πόνο μου για την Βασούλα που δεν ένιωθε πως ήμουν εγώ ο μοναδικός πάουερ μέταλ ήρωας της καρδιάς της και τα μεταξένια δειλινά της επαρχίας, γεμάτα υποσχέσεις για δρόμο και περιπέτειες.<br><br>Κάποια κουσούρια δεν σε εγκαταλείπουν ποτέ. <br><br>Εξακολουθώ να πιστεύω πως την μέρα που θα ξεκινήσω το FFVII remake, θα μεταμορφωθώ, έστω και για λίγα λεπτά, ξανά σε δεκαεξάχρονο, αδαή γλυκοκαψουράκο.<br><br>Σο δέαρ. <br><br>ΥΓ Θα ξεκλειδώσει άραγε ΝΤΑΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ το έπος; ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!
 
Το κόβω για 23 του μήνα ώρα 7 CET. <br><br>(This game will unlock in approximately 19 hours)<br><br>Yup.
 
*πέφτει στο πάτωμα ουρλιάζοντας τελετουργικά* Γκράααααργκλλλλ η ζωή δεν έχει πια νόημα χαααααργκλουάμπα γκρέεεεμπζτ...<br><br>(Αν είναι έτσι, ΟΚ, πάω να δω εργάκι και τα λέμε αύριο <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />)
 
Back
Top