Deus Ex: Mankind Divided

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote>Mobo : MSI ZN-3XX89LAM <span style="color:purple"><span style="font-size:24pt"><u><b>Technodrome </b></u></span></span>Gaming Edition</blockquote><br><br> :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Ώπα, ώπα. ώπα!!! ΓΡΑ-ΦΙ-ΚΑ-ΡΕΣ!!!!11!1!!!!  :mosh:  Συνεχίστε..

Εσύ μόλις ξεκίνησες να παίζεις? Τι έγινε?<br><br>Ρε παιδιά, κάτι χάνω με τη λειτουργία του storage, δεν μπορώ να ξαναγυρίσω τίποτα πίσω? Κάποια γιοτομπαλιά κάνω σίγουρα. Βρε μπάς και δεν είναι κανονικό ινβεντορυ, αλλά αμα αγοραζεις απο το μαγαζί τους πάνε εκεί κτλ κτλ?<br><br>Πρέπει να είμαι ο μόνος άθρωπος που έχω παίξει κανα τριωράκι αλλά το steam γράφει 20 ώρες. Τι να συμβαίνει άραγε? Πόση ώρα παίρνει τελικά να κάνεις ένα benchmark της προκοπής!!! :pP

September 9th 2016<br><br>The day the Spoiler Wars began.

Θέλεις να συνεισφέρεις εποικοδομητικά στη συζήτηση, f2bnp, ή θα μας μιλήσεις για αυτό το παιχνίδι που το λένε Deus Ex?

Το μόνο αληθινό Deus Ex είναι το ορίτζιναλ του 2000. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στην σειρά, τα αγνοώ. Αλλά νταξ δεν τα έχω παίξει κιόλας, έφαγα κάτι spoilers για έναν διάλογο και μετά έπρεπε να κάνω συγκεκριμένο playthrough απαραιτήτως και λέω άσε να βγει η GOTY πρώτα καλύτερα μήπως και φτιάξουν το πετσοκομμένο σενάριο.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> Have I offended everyone already?  :spiteful: </span>

<blockquote><br>Αλλά νταξ δεν τα έχω παίξει κιόλας, έφαγα κάτι spoilers για έναν διάλογο [...]<br></blockquote><br>Ε κι εσύ, σε λάθος threads μπαίνεις.

Ναι, για το Deus Ex Mankind Divided μιλάμε στο Football is Life. <br><br>Συζητάμε κατά πόσο τα Augments βοήθησαν το Μαρινάκη να πάρει κανάλι, την ίδια ώρα που έχει γίνει ο ποδοσφαιρικός Escobar της χώρας. Για το Narcos και τις λοιπές σειρές μπορείς να διαβάσεις το thread Rocket League. <br>

Ειναι να απορει κανεις ομως πως τα μουσικα νηματα μας εχουν ξεφυγει.  :spiteful:

Κάπου υπάρχει ένα thread "Δείξτε το όργανό σας". Αρχαίες εποχές. Αγνές. Κουνενικές.

https://www.youtube.com/watch?v=U1sZ0ek7LLk

<blockquote><br>Το μόνο αληθινό Deus Ex είναι το ορίτζιναλ του 2000. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στην σειρά, τα αγνοώ. Αλλά νταξ δεν τα έχω παίξει κιόλας, έφαγα κάτι spoilers για έναν διάλογο και μετά έπρεπε να κάνω συγκεκριμένο playthrough απαραιτήτως και λέω άσε να βγει η GOTY πρώτα καλύτερα μήπως και φτιάξουν το πετσοκομμένο σενάριο.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> Have I offended everyone already?  :spiteful: </span><br></blockquote><br>Α, εσύ τα διάβασες ολα! Have a cookie! xD<br><br>Νομίζω ότι με την μια σου πρόταση όλους τους έπιασες!!! Εγώ προσωπικά δεν σου κρατάω κακία, για τους υπόλοιπους δεν ξέρω... <br><br><br>In other news, τώρα στο Λονδίνο κάνει το κλασικό ψιλόβροχο και εκεί που περπατώ ακούω ένα ζευγάρι Ελλήνων να παραπονιούνται για τη βροχή, πως κάνει κρύο και πως δεν έχουν κάτι να φορέσουν... <br><br>Πετάω λοιπόν ένα "ζακέτα από την μαμά την επόμενη φορά", βλέπω την έκπληξη στα πρόσωπα τους και συνεχίζω αμέριμνος τον δρόμο  μου με την ομπρέλα που είχα πάρει το προηγούμενο βράδυ... <br><br>How to make friends #not....101 xD<br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>

Ουτε εγω σου κραταω. Εγω πιστευω πως πρεπει να τα παιξεις ομως. Εγω στη θεση σου δεν θα τ&#039; αφηνα. Εγω σκοπευω να το παιξω αργοτερα παντως. Εγω θα σε αφησω τωρα γιατι εχω λιγη δουλεια ακομα.

Εγώ δεν ειμαι εγωιστής, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγώ πιστεύω ότι υπερβάλλεις.  :pP

Το έβαλα χτες "πέντε λεπτάκια, να δω την απόδοση με το νέο patch", και κατέληξα να παίζω πάλι όλα τα side quest της νυχτερινής Πράγας... τι παιχνιδάρα, γαμώτο. Άντε, ας πάω να ασχοληθώ λίγο και με το Breach, μόνο αυτό άλλωστε με χωρίζει από το 100% ach (χώρια τα DLC ach που δεν μπορείς να πάρεις ακόμα βέβαια.)

Double post ftw.<br><br>Κυκλοφόρησε το πρώτο Story DLC, "System Rift". Δεν το περίμενα, νόμιζα βγαίνει την επόμενη βδομάδα. Καλή φάση.<br><br>6.1GB download.<br><br>Η εισαγωγή τουλάχιστον δεν ξεκαθαρίζει που βρισκόμαστε χρονικά σε σχέση με το main story, φαντάζομαι θα φανεί στην πορεία.<br><br>Πονοκέφαλος τώρα πως να σετάρω τον Adam με 13 Praxis Points και χωρίς να ξέρω τι θα βρω μπροστά μου, είχα καλομάθει από New Game+ αλλά και γνωρίζοντας τι θα συναντήσω...

Το κατεβαζω και εγω τωρα το DLC. Ποση διαρκεια λετε να εχει?

Πρέπει να έρχουν γίνει και άλλες επεμβάσεις γιατί και χωρις το DLC κατέβασε 1 GB μόλις τώρα.

<br>The following fixes are in this patch:<br>Added support for the Jensen Story: System Rift DLC mission. Re-unite with Frank Pritchard, Adam’s friend and former colleague at Sarif Industries, and assist him in hunting down information on the mysterious Santeau Group. Desperate to get more information, Pritchard targets one of the most secure data banks ever created – the Palisade Blade. In agreeing to help, Adam may also be able to uncover hints as to who the Illuminati really are.<br>Added Lens Flare option.<br>Improvement of Tobii EyeTracking&#039;s cover at gaze: Better responsiveness. Separate the responsiveness setting from Extended View. Filter the gaze point harder to get better snapping.<br>Tobii EyeTracking&#039;s gun arm at gaze (new feature). When using Nanoblade, P.E.P.S or Tesla augmentations, the gun arm will aim in the direction of your gaze, quick shoot by releasing the trigger early or hold for continued aiming.<br>Fixed an issue where Extended view is enabled when shopping.<br>Fixed an issue where Extended view - Gun arm weapon reticles are moving.<br>Various crash and bug fixes.<br>UPDATE: Fixed issue with Tessellation and some cables in Prague.

Back