<blockquote><br>Το μόνο αληθινό Deus Ex είναι το ορίτζιναλ του 2000. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια στην σειρά, τα αγνοώ. Αλλά νταξ δεν τα έχω παίξει κιόλας, έφαγα κάτι spoilers για έναν διάλογο και μετά έπρεπε να κάνω συγκεκριμένο playthrough απαραιτήτως και λέω άσε να βγει η GOTY πρώτα καλύτερα μήπως και φτιάξουν το πετσοκομμένο σενάριο.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> Have I offended everyone already? :spiteful: </span><br></blockquote><br>Α, εσύ τα διάβασες ολα! Have a cookie! xD<br><br>Νομίζω ότι με την μια σου πρόταση όλους τους έπιασες!!! Εγώ προσωπικά δεν σου κρατάω κακία, για τους υπόλοιπους δεν ξέρω... <br><br><br>In other news, τώρα στο Λονδίνο κάνει το κλασικό ψιλόβροχο και εκεί που περπατώ ακούω ένα ζευγάρι Ελλήνων να παραπονιούνται για τη βροχή, πως κάνει κρύο και πως δεν έχουν κάτι να φορέσουν... <br><br>Πετάω λοιπόν ένα "ζακέτα από την μαμά την επόμενη φορά", βλέπω την έκπληξη στα πρόσωπα τους και συνεχίζω αμέριμνος τον δρόμο μου με την ομπρέλα που είχα πάρει το προηγούμενο βράδυ... <br><br>How to make friends #not....101 xD<br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br><br>