What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Deus Ex: Mankind Divided

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,558
http://www.gamespot.com/articles/new-guardians-of-the-galaxy-game-coming-from-deus-/1100-6447375/
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,679
I am still in denial. <br><br>
adamjensen.gif~c200
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Λογικό. Οι εταιρείες βάσει πωλήσεων πάνε, όχι αγνής trVilας. Θεώρησαν πως ο Jensen έχασε τη δυναμική που είχε με το φοβερό Human Revolution και θα τον αποσύρουν προσωρινά, ώστε να τον "πεθυμήσει" ο λαός.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,960
Διάνα έκανα πάλι ο κερατάς.<br><br>Δυσάρεστα νέα αλλά όχι εντελώς απρόσμενα, εδώ που τα λέμε. Από τη μία λυπάμαι, από την άλλη ηθελέστα και παθέστα - οι ανόητες και θρασείς προσπάθειες αρμέγματος και η απόφαση να προωθήσουν με το έτσι θέλω το ανούσιο spin-off Breach, ήταν αυτογκόλ από τ&#039;αποδυτήρια.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ασχετα απο τις πωλησεις του Mankind Divided μολις ανακοινωθηκε τεραστια συμφωνια με τη Marvel για πολλαπλα παιχνιδια. Η Eidos Montreal ειναι απο τα βασικα studio υλοποιησης της μαζι με την Crystal Dynamics. Δουλευουν πανω στο νεο Tomb Raider, εχει διαρευσει ο τιτλος του, και μετα φουλ οι μηχανες για Marvel. Αυτη τη στιγμη οι οιωνοι προβλεπουν επιτελους Marvel παιχνιδαρα και ειμαι διατεθημενη να αφησω τον Adam στον παγκο για λιγο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,689
Kαλά και το Mankind Divided 5 χρόνια μετά το Human Revolution βγήκε, προβλεπόμενο θα το έλεγα το να μην βγει καινούργιο Deus Ex στο άμεσο μέλλον. Χώρια από το ντηλ που αναφέρει και η Κάρα.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,441
Σχετικά με την anime αισθητική, ίσως έχει να κάνει και με το ότι το HR και το MD φέρνουν πιο πολύ σε Ghost In The Shell παρά στο αρχικό Deus Ex. Θα μπορούσες να πεις ότι στην ουσία αυτό το IP θα προτιμούσαν οι δημιουργοί, παρά το Deus Ex.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Υποθέτω ότι κανέναν δεν πειράζει που αυτή η ανακοίνωση σημαίνει πως το παιχνίδι θα μείνει λειψό από φινάλε, σωστά;
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Εμενα οχι αφου δεν εχω φτασει εκει ακομα. Επισης μου αρεσει που μεχρι στγμης τα DLC ειναι ξεχωριστες ιστοριες και δεν θα χρειαστει να τα παρω αμεσως.<br><br>Χαιρομαι περισσοτερο στην προοπτικη ενος καλου Marvel game στα προτυπα των Arkham και ισως και καλυτερου. Χαιρομαι που διαλεξαν τα συγκεκριμενα στουντιο για να το υλοποιησουν.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,820
Ούτε εγώ, αλλά μπροστά μας θα το βρούμε.<br>Ελπίζω πως, πρώτον με κάποιο dlc θα το κλείσει το MD και δεύτερο πως δε θα κάνουμε πάλι 10 χρόνια μέχρι να ξαναδούμε Deus Ex.<br><br><blockquote>επιτελους Marvel παιχνιδαρα</blockquote><br>Γιατί επιτέλους;<br>Τα  Marvel Ultimate Alliance και X-men Legends δε μετράνε;  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Ούτε εγώ, αλλά μπροστά μας θα το βρούμε.<br>Ελπίζω πως, πρώτον με κάποιο dlc θα το κλείσει το MD </blockquote><br>Προτιμώ να μείνει μετέωρο παρά να αποδείξουν πως το κομμάτιασαν για να το πουλήσουν ξεχωριστά αργότερα. Θα ήταν πολύ φτηνό.<br><br><blockquote><br><blockquote>επιτελους Marvel παιχνιδαρα</blockquote><br>Γιατί επιτέλους;<br>Τα  Marvel Ultimate Alliance και X-men Legends δε μετράνε;  <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Τα X-men Legends δυστυχώς δεν τα έχω παίξει. Τα MUA είναι πολύ καλά παιχνίδια αλλά δε θα τα έβαζα στο ίδιο επίπεδο με τα Arkham. Εσύ θα τα έβαζες; Τώρα περνάω πολύ καλά με το Marvel Heroes αλλά πιο πάνω μίλησα για "παιχνιδάρα". Όπως αντίστοιχα και οι ταινίες του MCU είναι εξαιρετικές, ωστόσο υπολείπονται των Dark Knight. Υπάρχουν διαβαθμίσεις στο καλό και όταν υπάρχουν καλές υλοποιήσεις οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>Kαλά και το Mankind Divided 5 χρόνια μετά το Human Revolution βγήκε, προβλεπόμενο θα το έλεγα το να μην βγει καινούργιο Deus Ex στο άμεσο μέλλον. Χώρια από το ντηλ που αναφέρει και η Κάρα.<br></blockquote><br><br>To πρόβλημα εδώ ειναι οτι το MD ξεκίνησε να σχεδιάζεται καποια στιγμή το 2012. Αν η SE βάλει στο ψυγείο τη σειρά τότε το επόμενο θα βγει, ΑΝ βγει ,το 2025 και βλέπουμε. Συνήθως οταν εταιρείες πέρνουν τετοιες αποφάσεις για διάσημα franchise, μπορώ μεσα σε 3-4 λεπτά να βγάλω λίστα με τα σημεία που πήγαν στραβά. Εδώ ,πέρα από μια-δυο λεπτομέρειες, απλά αδυνατώ. Και το HR και το MD είναι διαμάντια. Η SE είναι μεν διαβόητη για τις υπερβολικά φιλόδοξες εκτιμήσεις πωλήσεων, αλλά για να το βάλουν στον παγο εκτιμούν οτι το κοστος ευκαιρίας του να φτιάξουν νεο DE είναι πολύ μεγάλο και προτιμάνε να πάνε σε νεο IP. Τι να πω. Κοιτώντας εκ του αποτελέσματος ,ίσως έπρεπε να μην ξοδέψουν χρόνο και πόρους στο breach και απλά να στήσουν και δεύτερο quest hub ,πέρα από την Πράγα, αν και μπράβο τους που δοκίμασαν και κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι και η μόνη ουσιαστική κριτική που μπορώ να κάνω στο παιχνίδι.<br><br><blockquote><br><blockquote><br>Ούτε εγώ, αλλά μπροστά μας θα το βρούμε.<br>Ελπίζω πως, πρώτον με κάποιο dlc θα το κλείσει το MD </blockquote><br>Προτιμώ να μείνει μετέωρο παρά να αποδείξουν πως το κομμάτιασαν για να το πουλήσουν ξεχωριστά αργότερα. Θα ήταν πολύ φτηνό.<br><br></blockquote><br><br>Το κλείσιμο του παιχνιδιού διαμορφώνει το σκηνικό για sequel και όχι DLC, τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Kαι το Missing Link στο HR ενδιάμεσα τοποθετήθηκε, και στο MD ολα τα DLC τοποθετούνται πριν ή παράλληλα με το κυρίως παιχνίδι. Eίναι εύκολο να λέμε πως "τα DLC ειναι απλά κομμάτια του παιχνιδιού που τα κράτησαν εκτός για την κονόμα" αλλά η αλήθεια ειναι πως τα ΑΑΑ ειναι πια ΠΟΛΥ ακριβά στην παραγωή.  Το MD πήρε σχεδόν πέντε χρόνια και είχε και μια μεγάλη καθυστέρηση να υπενθυμίσω. Σε κάποιο σημειο το παιχνίδι έπρεπε να κυκλοφορήσει. Βγήκε σε σχετικά χαμηλή τιμή για AAA (πενηντάρι αν δεν κανω λαθος) και προφανώς η eidos montreal είχε αποφασίσει να παρουσιάσει επιτέλους κάτι και να κερδίσει χρόνο για να ολοκληρώσει και τα υπόλοιπα παραφερνάλια.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ετερματίσθη προ ολίγου και το A Criminal Past. Ικανοποιητικά και τα δυο DLC του MD χωρίς κανένα να φτάνει στα επίπεδα του The Missing Link ή να μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιο από τα δυο ως "απαραίτητα". Καλοστημένο επίπεδο και το A Criminal Past, αλλά όχι σπουδαία πράγματα σε επίπεδο γραφής. Κλασσική αστυνομική ιστορία, δεν θα σας κάνει ουδέποτε να αναφωνήσετε "ΖΟΜΦΑΓΚΑΟΥΑ, τί είπες τώρα". Περνάει ευχάριστα η ώρα όμως, ΟΚ.
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Με τα DLC εδώ κλασσικά το παράπονο μου ήταν πως δε μπορείς να κάνεις import το χαρακτήρα που έχτιζες όλο το game. Εντάξει εντάξει balance και μλκς. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι γι&#039;αυτό και ακόμα και αν δεν υπάρχουν, single player είναι το παιχνίδι μα το Δία, σκασίλα μου το balance.<br><br>Ακόμα και με το Human Revolution που είχα Director&#039;s Cut και το DLC επαιζε σφήνα στη μέση του παιχνιδιού πάλι βρήκαν μια μλκ να σου πούνε για να χρειαστεί να χτίσεις το χαρακτήρα απ&#039;την αρχή. Με αποτέλεσμα καθ&#039;όλη τη διάρκεια του DLC να ανησυχώ μη μου βίασαν το χαρακτήρα. :whatever:
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,440
http://s1246.photobucket.com/user/Matakias/media/0247_DeusExMankindDivided_zps9vq2y79p.jpg.html" class="bbcode_url"><img src="http://i1246.photobucket.com/albums/gg617/Matakias/0247_DeusExMankindDivided_zps9vq2y79p.jpg" alt="0247_DeusExMankindDivided_zps9vq2y79p.jpg" class="bbcode_img" /><br><br> :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: :mosh: :mosh:<br><br>Το δεύτερο DLC, A Criminal Past, κατάφερε να με κουράσει στο πρώτο playthrough (έκανα και δεύτερο για ach hunting βεβαίως-βεβαίως). Και αυτό χωρίς να κάνει κάτι κακό, ίσα-ίσα. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από το main game και το πρώτο DLC, βάζοντάς σε σ&#039; ένα περιβάλλον όπου ο Jensen είναι σε σαφώς μειονεκτική θέση, αρκετά πολύπλοκο, και που πρακτικά δεν μπορεί να καταστεί "ασφαλές", η τρεχάλα είναι η καλύτερη και ίσως μοναδική λύση σε κάποιες καταστάσεις. Αντικειμενικά, είναι πολύ καλό το ότι δεν είναι μια από τα ίδια. Έλα όμως που εμένα μου αρέσει να παριστάνω τον μαμιά την γειτονιάς ως Jensen, και δε μου καλάρεσε. Το δεύτερο playthrough βέβαια που είχα μάθει τα κατατόπια, έφυγε νεράκι, οπότε όλα καλά...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ναι, ο "αδύναμος Jensen" του Criminal Past και εμένα κάπως με ξενέρωσε. Θέλω ρε παιδί μου να ξέρω ότι άμα οργανωθώ με χειροβομβίδες και Typhoon, δεν μένει τίποτε όρθιο. Τούτο εδώ, χωρίς έστω, επιθετικό στέλθ, δεν έβγαινε.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Νεκρανάσταση κατά τα πρότυπα του ΓοΤ διότι απέκτησα το παιχνίδι στην τιμή που του άξιζε (5 ευρώ κονσόλα) και ανυπομονώ να διαπιστώσω εάν προσπαθεί να προσεγγίσει έστω τον προκάτοχο του HR. Το 1ο της τριανδρίας των failed expectations που θα επιχειρήσω να παίξω, ελπίζω να αντέξω να το τερματίσω "ίνα πληρωθεί το ρητόν του περιττού αγγουρίον" ή οτιδήποτε τέλος πάντως τραγουδούν οι απανταχού priests μεσσιανικών θρησκειών....
 

greygore

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
213
<blockquote><br>Το 1ο της τριανδρίας των failed expectations που θα επιχειρήσω να παίξω<br></blockquote><br><br>Out of curiosity, τα άλλα δύο ποιά είναι; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><span class="bbcode_spoiler"><br>Προσωπικά, θεωρώ πως το MD δεν έφτασε ούτε στο <i>μισό</i> το Human Revolution, πάσχει απο pacing problems και γενικά μια... δεν ξέρω πως να την περιγράψω, ανικανότητα απο μέρους των writers να εκμεταλλευτούν την - κατά τα άλλα - φοβερή ιδέα του mechanical apartheid που διαφήμιζαν -τόσο- πολύ στα pre-release. Το οποίο είναι απίστευτα απογοητευτικό, ειδικά αν δεις πόση δουλεία έπεσε στο environment design και το background story/worldbuilding, τα οποία χάνουν πολύ το feeling τους λόγω του κακογραμμένου story (βλ. επίσης τους διάλογους του παιχνιδιού, οι οποίοι είναι πολύ hit-or-miss).<br><br>To ending του παιχνιδιού είναι επίσης ο ορισμός της απογοήτευσης.<br><br>Soz για το ranting also, feels good to let it all out  :pP<br></span>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,440
https://imgflip.com/i/1uusjn" class="bbcode_url"><img src="https://i.imgflip.com/1uusjn.jpg" alt="1uusjn.jpg" class="bbcode_img" />https://imgflip.com/memegenerator" class="bbcode_url">via Imgflip Meme Generator
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br><blockquote><br>Το 1ο της τριανδρίας των failed expectations που θα επιχειρήσω να παίξω<br></blockquote><br><br>Out of curiosity, τα άλλα δύο ποιά είναι; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br><br>DA:I και Thief. Με το πρώτο έχω ξενερώσει απίστευτα από το cringe-ness που αποπνέει, την ΜΜΟ φύση του, τον ποιοτικό κατήφορο που έχει πάρει από το ΔΑ2 (παρότι μου άρεσε) η σειρά και εταιρία και υπάρχει και το W3 στην τελική, ενώ το 2ο θα πονέσει αρκετά είμαι σιγουρός καθότι είχα λατρέψει το Dark Project και σκοπεύω να ξεκινήσω το Metal Age με hig-hres mod κάποια στιγμή στο μέλλον.<br><br>To spoiler σου δεν βοηθάει την έλλειψη αισιοδοξίας μου. Το εναρκτήριο βίντεο ανέδειξε την ποιότητα του ΗR ξανά και ενώ είμαι στην αρχική πίστα και το παιχνίδι "φαίνεται" εντάξει, τα πρώτα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά...
 
Top Bottom