Diablo IV

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει αυτούσιους τους περισσότερους μηχανισμούς από το 3ο, το οποίο δεν προδιαθέτει και εμπιστοσύνη αφού το τελευταίο υπέφερε δραματικά από power-creep σε κάθε patch/season.

Από πλευράς ατμόσφαιρας σίγουρα είναι καλύτερο, αλλά αυτό βασίζεται σε μόνο μία από τις 5 περιοχές που διαθέτει το παιχνίδι συνολικά. Θα δείξει!

Έχει αυτούσιους τους περισσότερους μηχανισμούς από το 3ο, το οποίο δεν προδιαθέτει και εμπιστοσύνη αφού το τελευταίο υπέφερε δραματικά από power-creep σε κάθε patch/season.

Από πλευράς ατμόσφαιρας σίγουρα είναι καλύτερο, αλλά αυτό βασίζεται σε μόνο μία από τις 5 περιοχές που διαθέτει το παιχνίδι συνολικά. Θα δείξει!
Βασικά θα δείξει τι θα πει η νεολαία, οι γέροι ας παίξουμε το 2 στο ριμάστερ :p

Παραδόξως, οι πρώτες εντυπώσεις λένε ότι το Diablo 4 είναι ιδανικό για εμάς με αρθριτικά, διότι έχει πιο αργό ρυθμό που εξυπηρετεί τακτικούς ελιγμούς και mechanics. Αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με το φρενήρη ρυθμό που έχουν υιοθετήσει τα πιο μοντέρνα παιχνίδια (π.χ. PoE).

Βασικά θα δείξει τι θα πει η νεολαία, οι γέροι ας παίξουμε το 2 στο ριμάστερ :p

Θα σας πούμε σε λίγο καιρό τις εντυπώσεις μας. Εμείς οι νέοι αδημονούμε για λίγο διαόλι ακόμη.

Challenge: κανένα λογοπαίγνιο γύρω από Diablo, κόλαση κτλ στο review. Θα είναι μία δύσκολη απόπειρα.

Οταν και οποτε βγει η ανασκοπηση, θα ηθελα ενα σχολιο σχετικα με το κατα ποσο υπαρχει κατι που να το ξεχωριζει απο το οποιοδηποτε αλλο ισομετρικο με αντιστοιχο θεμα κυκλοφορει. Δεν μιλαμε καν για αυτο το κατι που να σου δειχνει στα 10'' οτι ειναι Diablo, απλα κατι που να το ξεχωριζει απο το σωρο.

Απο τα βιντεο που εχω δει ως τωρα, αν του εβαζαν τιτλο baldurs gate η pillars of eternity, δεν θα καταλαβαινα διαφορα

Με βάση το πρώτο act (που παίξαμε στην beta) πάντως έχει δωθεί μεγάλη έμφαση στο storytelling.

edit γιατι δεν ειδα καποιον να ποσταρει αυτα τα βιντεο.

Last edited:
@Mogrey665
Τα έχω δει δεξιά αριστερά αυτά αλλά δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη μεταφορά στα gameplays που έχω δει ως τώρα. Open space, ανελέητο ξύλο, τρέξιμο γύρω και μέσα από ορδές εχθρών χωρίς να τρέχει κάτι ιδιαίτερο και γενικά μια genericίλα.

Οταν και οποτε βγει η ανασκοπηση, θα ηθελα ενα σχολιο σχετικα με το κατα ποσο υπαρχει κατι που να το ξεχωριζει απο το οποιοδηποτε αλλο ισομετρικο με αντιστοιχο θεμα κυκλοφορει. Δεν μιλαμε καν για αυτο το κατι που να σου δειχνει στα 10'' οτι ειναι Diablo, απλα κατι που να το ξεχωριζει απο το σωρο.

Απο τα βιντεο που εχω δει ως τωρα, αν του εβαζαν τιτλο baldurs gate η pillars of eternity, δεν θα καταλαβαινα διαφορα
Eaglos είναι όπως τα περιγράφεις πάνω-κάτω. Προσπαθώ να τρέξω την ιστορία όσο πάει (είμαι στην αρχή του Act 4 από τα 5.5). Θα υπάρξει αναλυτική σύγκριση με κάθε σημείο αναφοράς στο είδος. Προσωπικά θα έλεγα μέχρι στιγμής ότι προσπαθεί να είναι Grim Dawn/Diablo 2 σε ατμόσφαιρα χωρίς να είναι, είναι Diablo 3 στους βασικούς μηχανισμούς itemisation και συστημάτων (jewels, enchants κτλ). Θέλω να δω και endgame. Για το σενάριο έχω αρκετά να πω.

Γενικώς θα έχουμε αναλυτική κάλυψη. Το σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι είναι τεράστιας κλίμακας που είναι στα θετικά του,

Έφαγα ένα μικρό burn-out (lol) αυτό το Σ/Κ επειδή προσπαθούσα να τρέξω το main story (classic reviewer tale as old as time). Είμαι 44 level, πλέον ρολάρει πολύ καλά η Sorcerer (δείχνει ότι έχουν κάνει ωραία δουλίτσα στο να είναι συνεκτικά τα όποια builds).

Μόλις διάβασα (χωρίς spoilers) ότι η κεντρική ιστορία στο Act 4 παίρνει τον κατήφορο (που φαινόταν ήδη από το δεύτερο μισό του Act 3). Τρέμω στην ιδέα τι θα συναντήσω.

Δεύτερο expansion Travincal area με Paladin/Crusader κλάση #ΠρώτοιΕδώ

Πολύ ρεαλιστικό σενάριο (ακόμη και για το πρώτο expansion), μιας το Kurast βρίσκεται ακριβώς νότια από τις υπάρχουσες περιοχές.

Και μετά κάνει εντύπωση ότι το νέο lords of the fallen τράβηξε τα βλέμματα και με τη μουσική του...
Δε λέω ότι το παιχνίδι είναι κακό, αλλά για όνομα του θεού και του Diablo με τις αταίριαστες μουσικές μ@λ@κιες που βάζουν για να προωθήσουν κάποια παιχνίδια!

To marketing budget του Diablo δεν πρέπει να έχει πάτο. Έχουν γεμίσει στάσεις λεωφορείων και μετρό με διαφημίσεις Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ πέτυχα (σίγουρα και άλλες πόλεις), ενώ παίζει και trailer στα σινεμά πριν από τις ταινίες.

B0575570-42-B9-4-E53-B183-C4-C473-D3-EFFE.jpg

Και μετά κάνει εντύπωση ότι το νέο lords of the fallen τράβηξε τα βλέμματα και με τη μουσική του...
Δε λέω ότι το παιχνίδι είναι κακό, αλλά για όνομα του θεού και του Diablo με τις αταίριαστες μουσικές μ@λ@κιες που βάζουν για να προωθήσουν κάποια παιχνίδια!

Τιναφτα. Αντε και με t-rap στην αναθμιση.

Για να ειμαι ειλικρινής, περίμενα τη φωνή της Λίλιθ βαριά και διαβολική και όχι σαν μιας κοινής θνητής.

Όντως έχει οργιάσει το marketing του Diablo αλλά αυτό με τα σινεμά δεν μου κάνει και τόση αίσθηση, δεδομένου ότι εδώ στο Βερολίνο πριν το GotG 3 έπαιζε trailer του Redfall (!).

351367068_1216287655995534_1284515685628808532_n.jpg

ναι έχει γίνει λίγο ξεφτίλα η φάση... θα βάλουν και κανέναν τράπερ να κάνει πρόμο;

Το κριντζ της τυπισσας εν τω μεταξυ κανει μπαμ...τι σκατα σκεφτονται εκει στη βλιζαρ;

edit: Σιγουρα ο διζεη τρανος εξω απο το σχολειο της Γκραβας να λεει για το ποσο τον εμπνεει να πωθαινει απο τους δαιμονες θα ηταν αικονικ για το διαβλο 4

Back