Diablo IV

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολλά θα ειπωθούν για όλα τα παραπάνω, μόνο οι σημειώσεις για το review μαζεύουν 2 σελίδες. Το GaaS είναι ένα έκτρωμα. Τα υπόλοιπα τρώγονται... αρκεί να έχεις internet σύνδεση. Παρόλα αυτά είναι εθιστικό το άτιμο για όσο διαρκεί ο μήνας του μέλιτος.

Οι συγκρίσεις με το Grim Dawn και Pathofexai είναι αναπόφευκτες.

πωπωωωωωωωω
τρελλο τηζερ ηταν αυτο.
και???? ποιο ητο το συμπερασμα???? (για το γκρι ντω μ ενδιαφερει πιο πολυ...)

ή θα πρεπει να περιμενωμε το ρηβιου? εχει DNS, DSN, πως τα λετε? δωσε χιντ τουλαχιστο, φανταστικε ρηβγιούερ.

Έχουν πετύχει κάτι ιδιαίτερο με το open world, αλλά η φιλοσοφία του design του παραπέμπει άνετα στο Grim Dawn (δεν υπάρχουν random generated maps πλέον καθόλου, ποτέ και πουθενά). Η διαφορά είναι ότι στο Grim Dawn ο κόσμος μου έδωσε την αίσθηση ότι έχει περισσότερη συνοχή.

Δεν υπάρχει DNS, απλώς το κείμενο βγαίνει θηριώδες και πρέπει να σουλουπωθεί. Hint/spoiler: Ίσως παραμεγαλώσαμε για αυτό και δεν είμαστε εξίσου διθυραμβικοί με τον υπόλοιπο Τύπο (ο οποίος δεν είχε και την ευκαιρία να δει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού όταν έλαβε τους κωδικούς). Edit: δεν το λέω για να κάνω diss τους "συνάδελφους", αλλά όταν διαβάζω περί "αργού και στρατηγικού combat" όταν στο level 64-70 ξεκινάει και γίνεται χαμός από one-shot kills, είναι πασιφανές ότι δεν έχουν δει το περιεχόμενο μέχρι εκεί.

το γκρι ντω τελικα ωλ αραουντ ισως ειναι το πιο ισορροπημενο αξιοαρπιγκι των καιρων μας. ουτε "καλυτερο" βεβαια ουτε καν "πιο αγαπημενο"...

επισης υστερει σε ατμοσφαιρα σιγουρα. για μενα που μ αρεζουν τα καστρα, και γενικα τα κτιρια ιστορικων περιοδων ειναι μεγαλο ξενερωμα τα σπιτακια του γκριμ ντων. οκ, υποτιθεται οτι ειναι καπως στημπανκ το σετινγκ, αλλά σιγουρα χανει βαθμους εκει σε σχεση ακομα και με το καθήντραλ του ντιαμπλο 1 ας πουμε, ποσο μαλλον σε σχεση με τον Βασιλια ταιτα κουέ και τα επομενα ντιάμπλα.

ΟΚ, τότε θα ήσουν στην έδρα σου με το D4 αν μπορούσες να ξεπεράσεις όλες τις υπόλοιπες επιβαλλόμενες δυσκοιλιότητες που τελικά αφαιρούν από το immersion. Οι φωτοσκιάσεις κτλ είναι οφθαλμόλουτρο.

Το Grim Dawn θα το κατηγοριοποιούσα περισσότερο σε eldritch/lovecraftian και λιγότερο steampunk, αλλά ποτέιτο-ποτάτο, συγκοινωνούντα δοχεία είναι σε ένα βαθμό.

Δεν έχω φτάσει στα lvl που αναφέρει ο βόρειος. Αλλά ήδη από νωρίς με συγκεκριμένα builds φεύγει γρήγορα το αργό gameplay.

υπόλοιπες επιβαλλόμενες δυσκοιλιότητες
Αποσαφήνιση: επιβαλλόμενες από το παιχνίδι/εταιρεία. Το παιχνίδι είναι GaaS με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

και δικες μου να εννουσες δεν θα σε παρεξηγουσα. based.
και το χω εκφρασει πολλες φορες σε σχεση μ αυτα τα solo, και οχι σινγκλ πλέιερ παιγνιδια του στυλ παθοφεξάι και τωρα διαβλο4 (αν εχω καταλαβει καλα ειναι η πρωτη φορα σε διαβλο σε σολο mode που βλεπεις στα χαμπς να πηγαινόρχεται κοσμακης? (καποια λεξη υπαρχει γι αυτο, αλλά δεν μου ρχεται τωρα). γιατι νομιζω κατι τετοιο διαβασα.)

Δεν είναι πλέον single-player ούτε κατ'επίφαση. Είναι ΜΜΟειδές. Βλέπεις τους πάντες στα hubs, τους βλέπεις να σκάνε σε άκυρες στιγμές σε περιοχές. Είναι πώς το έχεις σχηματοποιήσει στο μυαλό σου, π.χ. το canon του Diablo 2 είχε όλους τους ήρωες να πολεμάνε τον Διάμπλο. Εδώ είναι λίγο immersive-breaking όσο και να θέλω να το δεχτώ, εκτός αν είμαι ήδη σε party.

οκ, καλυφθηκα.
για μενα ειναι ο θανατος του ιμερσο αυτες οι καταστασεις.
νεβερ εβερ.

Πολλά θα ειπωθούν για όλα τα παραπάνω, μόνο οι σημειώσεις για το review μαζεύουν 2 σελίδες. Το GaaS είναι ένα έκτρωμα. Τα υπόλοιπα τρώγονται... αρκεί να έχεις internet σύνδεση. Παρόλα αυτά είναι εθιστικό το άτιμο για όσο διαρκεί ο μήνας του μέλιτος.
οντως πλεον level 75 με την sorceress μου εχω αρχισει και βλεπω τα μειονεκτηματα σιγα σιγα οντως θελει λιγο παραπανω ποκιλια το end game στην αρχη μου φανηκε πολυ καλο με ολα τα activities κτλ αλλα προς το παρον τα static nightmare dungeons υστερουν καπως σαν end game activity σε σχεση με τα rifts του diablo 3 σαν αρχικο σχολιο..

τωρα απο κει κ περα το online του ολου θεματος ναι ειναι σπαστικο και εχει τα θεματακια του αλλα δεν ειναι deal breaker για εμενα.

παντως μεχρι το 60-65 level επαιζα σαν σχιζοφρενης δηλαδη με κρατησε πολυ το gameplay loot loop του. αλλα θελει ακομα δουλιτσα. προλαβα και επαιξα 110 ωρες ηδη αυτο πιστευω λεει πολλα για το ποσο εθιστικο ειναι!!!

προς το παρον ισως ειναι καλυτερα να κανει καποιος κανα alt για κανα μηνα ή δυο μεχρι να βελτιωσουν λιγο το end game!

είναι πασιφανές ότι δεν έχουν δει το περιεχόμενο μέχρι εκεί.
έχω την υποψία ότι πολλοί jornalist εκεί έξω δεν έχουν δει πάνω από 2 ώρες περιεχόμενο σε τίτλους που κάνουν review

έχω την υποψία ότι πολλοί jornalist εκεί έξω δεν έχουν δει πάνω από 2 ώρες περιεχόμενο σε τίτλους που κάνουν review
εδω διαβασα το κορυφαιο σε ενα review που ελεγε οτι δεν εχω ασχοληθει πολυ με το end game ο reviewer... λολ ειναι δυνατον ?? μα το game ειναι κυριως το end game hahaha ..FAIL reviewers παντου τελειως επιφανειακα ασχολουνται οντως..

Μποφ, Πάβελ, με τέτοια που γράφεις μου φαίνεται δεν θα το δω καθόλου.

Ήμουν που ήμουν ταγμένος σινγκλ-πλέηερ δεινόσαυρος, με τα χρόνια στραβώνουν ακόμη περισσότερο όλες οι γεροντο-ιδιοτροπίες, οπότε δεν. Κρατάω τις γλυκές αναμνήσεις από D2 και μακριά κι αγαπημένοι.

Μόνο single-player εμπειρία δεν το λες. Ακόμη και την campaign την περιγράφω ως τέτοια. Λίγη υπομονή, εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι δεν πήραμε τον κωδικό μαζί με τους υπόλοιπους, για να έχουμε μια πολύ πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση. ;)

Let it rip. :devilish:

Δίνει την αίσθηση πως έχει πέσει θύμα σπασμοδικών κινήσεων τελευταίας στιγμής πριν την έλευση της γλυκιάς λύτρωσης το τέλος των deadlines (μπορεί και να μην ισχύει κάτι τέτοιο, απλά αυτό μου αφήνει)

Πολλά είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι, πολλά όχι. Προσωπικά, μεγάλο παράπονο από το campaign:

Έστω τελευταία στιγμή, έστω χωρίς καμία πραγματική επίπτωση, θα ήθελα να δω να έχουμε επιλογή ως προς το με ποιον θα ταχθούμε τελικά

Για το multiplayer/endgame με κάλυψαν οι προηγούμενοι. Ελίζω πως στο θέμα επανάληψης των dungeons/events και του κακού map layout θα υπάρξει σαφής βελτίωση με το ξεκίνημα του 1ου season.

Σε γενικές γραμμές έχει "άπειρα" πράγματα να κάνεις, απλά πολύ φοβάμαι πως θα καταλήξει να είναι τύπου daily activity όλα: "ας κάνω teleport εκεί δίπλα, να κάνω το event και τα λέγαμε".

Προς το παρόν πάντως, με τραβάει να κάνω login αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Ίσως γιατί δεν έχω αρκετές ώρες διαθέσιμες για σερί κάψιμο, οπότε δεν προλαβαίνω να το βαρεθώ.

Back