What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Διακοπές 2015

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Επέστρεψα... πάλι δουλειά, πάλι ρουτίνα, πάλι ζωάδια γύρω μου που πλακώνονται γιατί κάποιος κόρναρε ενώ δεν έπρεπε. Πάλι ζέστη.

Που ήμουν όμως; Στο νησί που τίποτα δεν ταράζει κανέναν, όπου τα σουβλατζίδικα σερβίρουν πιο αργά και από το θάνατο. Όπου ακόμα και τα δάση μυρίζουν... χόρτο. ΙΚΑΡΙΑ. Προσπάθησα να ζήσω όλες τις πτυχές του νησιού:
1.Πρωινό ξύπνημα, πεζοπορία μέχρι τη θάλασσα και πρωινό μπανάκι
2. Ξενύχτια σε μαγαζιά όπου "τραγουδούσε" live o "Εισβολέας" ή απλά έπαιζαν ροκιές, γεμάτα με τελειωμένους που κάνουν τα πρεζόνια της Ομόνοιας να φαντάζουν απόφοιτοι του Yale.
3. Βόλτες με τις μηχανές και μπάνιο σε απομακρυσμένες παραλίες.
4. Μετατροπή των GSR μας σε endurο, πέρασμα μέσα από χιλιόμετρα σκατόδρομου, χώματος, πετρών και αναρρίχηση στο ψηλότερο σημείο του νησιού (τα λάστιχά μου ακόμα με μισούν, το ίδιο και η ανάρτηση)
5. Επίσκεψη σε οικογενειακές ταβερνούλες με καλό φαγητό
6. Άραγμα στην αυλή των ενοικιαζόμενων και κουβέντα με την 80χρονη ιδιοκτήτρια που "πονάει ο σπόνδηλάς" της
7. Πανηγύρια (δεν χόρεψα... ούτε καν εκεί, ούτε καν μετά από πολύ ποτό)

Η συνολική εμπειρία ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αλλά και εξαντλητική (χτες έκανα απλά μερικά 3ωρα διαλείμματα από τον ύπνο )

Εσείς που πήγατε;
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Εγώ ακόμα εκεί είμαι. Σιγά μην γυρίσω μαζί με όλη την πλεμπα.
Hint. Είναι και κάτι βουνά που πήραν το όνομα του Βόρειου εδώ. Και αυτός πήγε για διακοπές στην Αγγλία. Καλοκαιριάτικα. Πόσο μπροστά είναι αυτός ο άνθρωπος.

Στάλθηκε από την παραλία, πίνοντας Κορόνα και παίζοντας ανεμελα με τις πλεξούδες της πλάτης μου.
Ναι, όπως καταλαβατε το έγραψα με τα πόδια.
 

nikoladim

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
101
Εγω πηγα 4 μερες στη Τηνο και 5 μερες στη Μυκονο. Για το πρωτο νησι δεν εχω να πω πολλα πραγματα, ειναι πιστευω αρκετα αδικημενο γιατι το εχει συνδεσει αρκετος κοσμος με τη Παναγια, που εχει μια δοση αληθειας αλλα από την άλλη αδικει το ωραιο κλιμα-φαγητο (τρομερα γλυκα)-καλες παραλιες. Στη Μυκονο δεν ειχα παει ποτε, ουτε ως φοιτητης. Μου εκανε τρομερη εντυπωση η ομορφια του νησιου και ασφαλως οι ακριβες τιμες. Δηλαδη και η Μυκονος πιστευω πως αδικειται γιατι εχοντας συνδεθει με το Lifestyle – Celebrity, δεν εχει προβληθει αρκετα η φυσικη ομορφια του νησιου με τις πανεμορφες παραλιες και την καταπληκτικη χωρα. Οσο αναφορα τις τιμες, πραγματικα ειδα εξωφρενικα πραγματα !!! Το πιο φθηνο που μπορεις να φας είναι σουβλακι τυλιχτο 2.50 ευρω. Παρολα αυτά μπορεις να τη βγαλεις πολύ φθηνα. Το νησι εχει μεχρι και οργανωμενο καμπινγκ(25ε την ημερα για δυο ατομα) και βγαζοντας την με σουπερ μαρκετ/σουβλατζιδικα την περνας ζαχαρη. Το μονο που θα ηθελα να καταγραψω είναι πως ειχαμε βρει σπιτι μεσω του Airbnb στην Ελια, ένα διώροφο ομορφουλι στα 270ευρω την ημερα με 3 υπνοδωματια και ένα καναπε κρεβατι στο σαλονι. Από τις 5 μερες (4 διανυκτερεύσεις) την 2 μερα δεν ειχε ρευμα από το μεσημερι μεχρι το βραδυ. Επειδη το νερο εβγαινε από αντλια που χρησιμοποιουσε ρευμα, δεν ειχαμε επισης ουτε νερο! Την τριτη μερα το πρωι ειχαν χαλασει τα καζανακια. Εδώ να πω πως ο ανθρωπος ηταν ευγενικοτατος και εστελνε παντα καποιον να φτιαξει τη ζημια. Κατοπιν συννενοησης, μας ειπε ότι θα μας επεστρεφε 270 ευρω και πως από την τεταρτη διανυκτερευση και μετα θα μας προσεφερε την οικια για 50ευρω μονο την ημερα. Όλα καλα εως εδώ. Την τεταρτη όμως μερα περιπου στο βραδακι ανακαλυψαμε πως το σπιτι ειχε ποντικια… 3 μικρουλικα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />… Φανταζεστε βεβαια τι μουρμουρα και γκρινια ειχε πεσει από τις κοπελες της παρεας. Τελος παντων, αυτά από εμενα, γενικοτερα να αποφευγετε την Airbnb, είναι τρελο ρισκο. Και ένα λινκ επισης από άλλη ακυρη ιστορια.. http://www.nytimes.com/2015/08/15/your-money/airbnb-horror-story-points-to-need-for-precautions.html?_r=0
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
10 μέρες στα τέλη Ιουλίου Ηρακλείτσα Καβάλας στο σπίτι της μάνας μου για τα μπάνια του λαού (1 μπάνιο έκανα, τις άλλες μέρες δεν ξεκουνούσα από το ερκοντίσιο), μετά 1 με 14 Αυγούστου ανασκαφή Βεργίνα Ημαθίας, και από αύριο ξανά ανασκαφή στο Τριάδι Θέρμης.

Γιατί, ενώ ο κόσμος διακοπάρει, κάποιος πρέπει να μείνει και πίσω να ερευνήσει τα αρχαία.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,043
Eγώ μέχρι και στις διακοπές ρουτίνα έχω. :dry:

Πήγα Λήμνο για 8 μερούλες, και έκανα ό,τι έκανα και τις άλλες (15-20;) φορές που έχω πάει καλοκαίρι εκεί. Πολύ φαγί, γαμώ τους ύπνους, καμιά βολτίτσα από εδώ και από εκεί, άντε και κανά μπανάκι. Το ψάρεμα μου ξέφυγε φέτος που άλλες χρονιές πήγαινα πάντα.

Αυτά, καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα σιγά σιγά.
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
5 μερούλες Θάσο! Πολύ χαλάρωση, ύπνος, φαγητό όχι και τόσο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Ότι χρειαζόταν για να ξεφύγουμε από τα CC κλπ.

Ευτυχώς η ιδιοκτήτρια δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο του Πόνου και μπορούσαμε να κάνουμε και μια συζήτηση της προκοπής <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Διακοπές?!?!? What is that?
Κάποιες Κυριακές για κανά μπανάκι στην Χαλκιδική
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μετά από Ρωμαίους, Ιωαννίτες, Οθωμανούς και Ιταλούς είπαμε φέτος και εμείς* να αποβιβασθούμε στο νησί της Ρόδου. Παρότι γενικά προτιμούμε την ησυχία και την εξερεύνηση και έχοντας επίγνωση του τουριστικού χαρακτήρα του νησιού, κατασταλάξαμε σε αυτό για την ιστορική του σημασία.

Φτάσαμε με ένα παστωμένο πλοίο της γραμμής, γεμάτο με φαντάρους και άλλες ταλαιπωρημένες υπάρξεις. Σε κάποια προχωρημένη νυχτερινή ώρα, σηκώθηκα από την αυτοσχέδια κουκέτα μου που αποτελούσαν δύο πολυθρόνες, για να απλώσω τα πόδια μου και να πάω προς νερού μου.
Γύρω μου ολούθε, σε καρέκλες, πολυθρόνες, λεκιασμένες μοκέτες δεκαετίας, σωριασμένοι φαντάροι σε αφύσικες στάσεις, σαν ένας ζωντανός πίνακας της παραλίας Όμαχα, μετά τη συμμαχική απόβαση. Το ευχάριστο ταξίδι τελείωσε μετά από 13 ώρες, σφραγίζοντας την ορθότητα της επιλογής μας να επιστρέψουμε με αεροπλάνο.

Η περιτειχισμένη μεσαιωνική πόλη που μας υποδέχθηκε ήταν ανώτερη των προσδοκιών μας και σε πολύ καλή κατάσταση.
Νοικιάσαμε έναν δίχρονο δαίμονα της ταχύτητας, λαβωμένο από άλλες μάχες, αλλά περήφανο παρόλα αυτά.

Στο δια ταύτα: (Τουλου;ντουρου έκδοση)

Η μεσαιωνική πόλη με το πολύχρωμο μωσαϊκό των Ιωαννίτικων κάστρων και των οθωμανικών αρχοντικών με σαχνίσι και τους μιναρέδες να ξεπροβάλλουν, είναι πραγματικά ένα ονειρικό θέαμα, τροφή για ιστοριολάγνους και ρομαντικούς του παρελθόντος. Μαζί με τον ιερό βράχο της ακρόπολης, νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελλάδα.

ΑΛΛΑ...

όλα αυτά τα μολύνει ο παντελώς ακαλαίσθητος τρόπος που αξιοποιούνται τουριστικά. Βγαίνεις από το παλάτι του μέγα μάγιστρου, έτοιμος να πράξεις το θέλημα του father of understanding και πέφτεις πάνω σε ταμπέλα ΚΙΤΡΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ "MUSAKA 10 EUROS". Αντί να έχει μαγαζιά που να πουλάνε χειροποίητα δερμάτινα, καφενέδες με ναργιλέδες (είχε 1-2 που τρωγόντουσαν) και σιδεράδικα που θα κατασκεύαζαν αυθεντικά σπαθιά, ώστε να προσελκύσει ποιοτικό τουρισμό, είναι ασφυκτικά γεμάτη με τουριστικές κινεζιές και σάπιες ταβέρνες με κράχτες, τουλάχιστον στους κεντρικούς δρόμους.
Τα στενά μέσα στην καστρόπολη προσφέρονται για περιπλανήσεις και φωτογραφίες. Μεγάλο άκυρο σε όλο το νησί τα κλειστά τζαμιά και γενικά η απαξίωση των μνημείων της οθωμανικής περιόδου-καταραμένα κόμπλεξ. Μπήκαμε παρόλα αυτά στο οθωμανικό νεκροταφείο που ελλείψει σήμανσης ήταν τελείως άδειο από τουρίστες.

Η σύγχρονη πόλη της Ρόδου, συμπαθητική με βρύσες, πεζόδρομους και ταϊστρες για αδέσποτα. Τα τουριστικά γκέτο για εγγλέζο-βόρειους, σάπια.

Οι παραλίες καλές, αμμώδεις με υπερκοστολογημένες ξαπλώστρες στα 4 ευρώ η μια-πήραμε μόνο 2 φορές.

Έξω από το έκφυλο Φαληράκι, εντοπίσαμε ένα μαγαζί σκαρφαλωμένο σε ένα βραχώδες ακρωτήρι, το astronomy cafe. Μια διαυγή και δροσερή βραδιά του επισκεφθήκαμε και μαζί με το ποτό μας είχαμε επίδειξη του ουρανίου θόλου και των αστέρων όπως και παρατήρηση του Κρόνου με τηλεσκόπιο. Με κόστος 4 ευρώ κατ άτομο είχαμε τουρ με μεγάλο τηλεσκόπιο, όπου είδαμε νεφαλώματα και τον Κρόνο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Εξαιρετική εμπειρία.

Μια δυσάρεστη παρατήρηση ήταν πως όποιο random encounter είχαμε με Έλληνες τουρίστες, κατά κάποιο δαιμονικό τρόπο πάντα είχε δυσάρεστη χροιά και επιβεβαίωνε κάποια κλισέ.

<b><span style="color:#ff0000">Η υπόθεση Σάββα, Μαρίας</span></b>: Αφού διάφορα παιδάκια στο αστροκαφέ είδαν τον Κρόνο, μια κοπέλα με ένα σεβαστό ύψος τακουνιού και κατάλληλη ένδυση για είσοδο σε καλά ελληνάδικα επέμενε πως δεν βλέπει κάτι. Είδε και απόειδε ο άνθρωπος, μετά από αρκετές προσπάθειες της λέει πως πρέπει να συνεχίσει το τουρ. Οπότε και αυτή φεύγει ξεφωνίζοντας ένα μακρόσυρτο "Σαββααααα...", σε φάση "εμένα δεν μου έδειξαν". Έρχεται και ο Σάββας και η Μαρία ξαναπροσπαθεί, μάταια αφού δεν μπορεί να συντονίσει το ένα της μάτι για να κλείσει και να δει στον φακό. Με τα πολλά, θες κατάλαβε πως ο Κρόνος είναι αυτό το μικρό πράγμα με το δαχτυλίδι, θες ότι σταμάτησε να περιμένει να δει μικρά πράσινα ανθρωπάκια να τη χαιρετάνε, θες βαρέθηκε, έφυγε πικαρισμένη με ένα "Τέλος, πάντων."
Ο Σάββας χάθηκε για λίγο στο παρασκήνιο και ξεπροβάλλει ένας υπεύθυνος του μαγαζιού που λέει σε αυτόν που έκανε το τουρ φωναχτά να τον ακούσουν όλοι, πως ο Σάββας ζήτησε να μπούνε αυτοί στο παρατηρητήριο πρώτοι από τους άλλους.
Συμπληρώνει ο Σάββας "Ε, εντάξει, όχι για τώρα, για αύριο ας πούμε κατά τις 8." ίσως με ένα ψήγμα ντροπής, ίσως και με κανένα. Βέβαια κατά τις 8 δεν έχει ακόμα νυχτώσει, αλλά για την Μαρία είμαι σίγουρος πως κάτι θα κανόνισαν τελικά. Ακόμα αναρωτιέμαι πως κατέληξαν τελικά εκεί πάνω μαζί με μικρά Γερμανάκια με γλυμμένο μαλλί και στρογγυλά γυαλάκια.

<b><span style="color:#ffbb00">http://ragequit.gr/forum/off-topic/3117-2015?start=30#121657" class="bbcode_url">Συνεχίζεται...</span></b>

*το εμείς αναφέρεται στην κοπέλα μου και εμένα και όχι στο Αύγουστο αυτοκρατορικό μου πρόσωπο.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Bathory wrote:
Eγώ μέχρι και στις διακοπές ρουτίνα έχω. :dry:

Πήγα Λήμνο για 8 μερούλες, και έκανα ό,τι έκανα και τις άλλες (15-20;) φορές που έχω πάει καλοκαίρι εκεί. Πολύ φαγί, γαμώ τους ύπνους, καμιά βολτίτσα από εδώ και από εκεί, άντε και κανά μπανάκι. Το ψάρεμα μου ξέφυγε φέτος που άλλες χρονιές πήγαινα πάντα.</blockquote>

Έλα ρε, πατριωτάκια είμαστε;
Για πες κανένα νέο απ' το νησί, έχω να το επισκεφτώ απ' το 2011. Κάνα νέο βραδικό μαγαζί άνοιξε ή μία απ' τα ίδια (Σκάλα, Αλέξανδρος); Έμαθα ότι το Καρνάγιο στον Μούδρο δυστυχώς ήταν κλειστό και φέτος.

 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991


Hellion wrote:
10 μέρες στα τέλη Ιουλίου Ηρακλείτσα Καβάλας </blockquote>

Αν ήξερα ότι είσαι εκείνες τις μέρες πάνω θα σου έστελνα για κανα καφέ. Στα 2 λεπτά μακριά ήμασταν...

 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
Πουθενά διακοπές. Ούτε Κυριακές ούτε τπτ. Μηδέν η ψυχολογία η όρεξη κ το χρήμα.

Για κάποιες Κυριακές μπορούσα να πάω, αλλά κ τι να έφτιαχνα? Θα μπω σε μια θάλασσα 30-40 λεπτά, θα παίζω κρυφτό με τον ήλιο στην ξαπλώστρα (επειδή η σκιά πάει με την φορά τ ήλιου ντε), θα βλέπω κώλους κ όλα αυτά με ένα μεροκάματο. No deal.

Χώρια που είχα τις πολιτικές εξελίξεις στο μυαλό μου.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Είχα πάει Ικαρία πριν κάτι χρόνια στον Αγ.Κηρυκο εσυ Pain πρέπει να είσουν στην αλλη πλευρά που μαζεύονται οι χίπιδες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Ωραίο νησί, ωραίες παραλίες αλλα η χαλαρότητα των κατοίκων ηταν χαρακτηριστική, ειδικά στα μαγαζιά σου έσπαγε λίγο τα νεύρα το να περιμένεις ενα σουβλάκι 15 λεπτά.
Φέτος 2 ΣΚ πετάχτηκα προς Καμμένα Βούρλα (οχι Φραπέ δεν ονομάστηκαν έτσι επειδή κάηκε εκει ενα λεωφορείο με ξανθιές :blink: ) και δεν με βλέπω να πηγαίνω πουθενά αλλού, οπότε εχω ηδη μπει σε Athens city mode.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Αρμενιστή μείναμε αλλά γυρίσαμε το μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Η μόνη στιγμή που πραγματικά ξενέρωσα ήταν όταν κάποιοι τρ00 αναρχικοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενώ απλά άραζαν σε μπαράκι... η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Αν πλάκωναν 2 hilux με μπάτσους και τους σάπιζαν στο ξύλο παίζει και να τους βοηθούσα κιόλας. Γελοίοι, εκεί που πρέπει μόκο, στο μπαράκι όμως... ε, να μην φωνάξεις και λίγο;

Πέρα από αυτό το σκηνικό οι χίπιδες δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και για να είμαι ειλικρινής ήμουν προετοιμασμένος για τα χειρότερα.

Α, και highlight το ελληνάδικο στις Ράχες που βάραγε γαβ γαβ όλο το βράδυ ενώ ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ άδειο, κάθε μέρα, όλη μέρα. Μόνο ο μπάρμαν ήταν μέσα, έτοιμος να αυτοκτονήσει.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εντάξει συμβαίνουν αυτά αλλα αυτά που μου είπες για το σκυλάδικο ακούγεται ενδιαφέρον, λες να μετακομίσουμε εκεί; :spiteful:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Ικαρια με τον μπιλ να φωναζει για αναρχια (ξυλο στους μπατσους!
Γιατι ρε μλκ ;
Ετσι πρεπει
:rofl: )

Καλα μοχιτο, ωραια B.F.S.O, και "φρεσκος" αερας!
Πρεπει να ξαναπαω καποια στιγμη...
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,043


manos426f wrote:
Έλα ρε, πατριωτάκια είμαστε;</blockquote>

Μάνο να κοιτάξεις τη μνήμη σου ε, πριν κανά χρόνο δεν τα λέγαμε; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Και κοντοχωριανοί κιόλας, Καμίνια είμαι εγώ.



manos426f wrote:
Για πες κανένα νέο απ' το νησί, έχω να το επισκεφτώ απ' το 2011. Κάνα νέο βραδικό μαγαζί άνοιξε ή μία απ' τα ίδια (Σκάλα, Αλέξανδρος); Έμαθα ότι το Καρνάγιο στον Μούδρο δυστυχώς ήταν κλειστό και φέτος.</blockquote>

Μάλλον όπως τα θυμάσαι είναι. Όσοι δεν πάνε Σκάλα, πάνε Καραγκιόζη και Αλέξανδρο, άντε στο τσακίρ κέφι κανά Kinky ή Νεφέλη ξέρω 'γω.
Νομίζω άνοιξε ένα καινούριο κοντά στην Ανεμόεσσα αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν πήγα οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Δυστυχώς το Καρνάγιο έχει κλείσει. Πάντα εκεί λιώναμε, όλα τα χρόνια. Κατάθλιψη. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
Ξέρεις τι είχε παιχτεί ε; Είχε ανοίξει ο Καράμανλης που έχει την ταβέρνα στο Μούδρο ένα βραδάδικο που βρισκόταν λίγο πριν το μικρό Φαναράκι.
Όμως όλοι πηγαίναμε Καρνάγιο, οπότε σχεδόν πάντα δεν είχε κόσμο. Και κάτι έκανε και του έπαιξε πουστιά του Λάρρυ και κατάφερε να τον κλείσει.
Μετά εξαγριωμένοι όλοι του κάναμε τρελό μποϊκοτάζ του Καράμανλη, με αποτέλεσμα να κλείσει και αυτός. Της πουτάνας.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στο νησί τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι το πόσο έχει ανέβει η οργάνωση και οι δραστηριότητες των συλλόγων στο νησί.
Δεν υπήρχε μέρα που σε κάποιο χωριό να μην είχε κάποιο event. Συναυλίες, καθαρισμοί χωριών, αναπαλαιώσεις, γιορτές κλπ. Μπράβο τους.



 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564


Alucard wrote:


Hellion wrote:
10 μέρες στα τέλη Ιουλίου Ηρακλείτσα Καβάλας </blockquote>

Αν ήξερα ότι είσαι εκείνες τις μέρες πάνω θα σου έστελνα για κανα καφέ. Στα 2 λεπτά μακριά ήμασταν...</blockquote>


Προτείνω από του χρόνου (αν υπάρχει ακόμα η χώρα) το αντίστοιχο thread "Διακοπές 2016" να ανοίξει από τον Μάιο-Ιούνιο μπας και γίνει κάνα νταραβέρι της προκοπής.



 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Κι εγώ διακοπές με καναπέ κι ερκοντίσο έκανα. Βέβαια πήγα και στο Περού με τη Λάρα Κροφτ, ωραία ήταν, πολλοί δεινόσαυροι όμως ρε παιδί μου.
Μια που το ανέφερες Χέλιον, (και είμαι στο αρχαιολογικό mood) αυτές οι ανασκαφές που κάνετε ειναι καθόλου ανοιχτές στο κοινό ή ωθοράιζντ περσονέλ όνλυ; Προσωπικά βαριέμαι πολύ τις παραλίες, το να κάθομαι να βλέπω τύπους με μούσια να βουρτσίζουν πέτρες με πινέλα (αυτό δεν κάνετε; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) φαντάζει πολύ πιο συναρπαστικό.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
Ούτε φέτος διακοπές, ούτε πέρυσι!!! <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> Λόγω δουλειάς (και μικρών προβλημάτων υγείας της συζύγου)!! Ευτυχώς που έχει το μένουμε Ελλάδα, και βλέπω καμιά παραλία, από την τηλεόραση

Ελπίζω του χρόνου, κάτι σε Λέρο (που έχει τρομερές παραλίες, και πολύ καλό κόσμο, τουλάχιστον όταν πήγα το 2003), γιατί έβαλα σκοπό, να μουλιάσει το p@p@ri μου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> !!!

<blockquote>μετά 1 με 14 Αυγούστου ανασκαφή Βεργίνα Ημαθίας, και από αύριο ξανά ανασκαφή στο Τριάδι Θέρμης.</blockquote>

Δύο χρόνια που έμεινα Έδεσσα, δεν κατάφερα να πάω Βεργίνα!!!!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564


Sketch wrote:
Μια που το ανέφερες Χέλιον, (και είμαι στο αρχαιολογικό mood) αυτές οι ανασκαφές που κάνετε ειναι καθόλου ανοιχτές στο κοινό ή ωθοράιζντ περσονέλ όνλυ; Προσωπικά βαριέμαι πολύ τις παραλίες, το να κάθομαι να βλέπω τύπους με μούσια να βουρτσίζουν πέτρες με πινέλα (αυτό δεν κάνετε; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) φαντάζει πολύ πιο συναρπαστικό.</blockquote>

Στην Βεργίνα που ειναι πανεπιστημιακη η ανασκαφή, η υπεύθυνη αρχαιολόγος τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως "η ανασκαφή μας γίνεται με τα λεφτά του Ευρωπαίου φορολογούμενου οπότε οφείλουμε να τους δεχόμαστε με χαρά όλους". Άρα κάθε λογής τουρίστες έλληνες και μη σουλατσάρουν έξω από την περίφραξή μας και μας μπανίζουν σα να είμαστε ρινόκεροι στον ζωολογικό κήπο, και ενίοτε μπαίνουν και 2-3 μέσα και ρωτάνε μερικές γενικές πληροφορίες για το μέρος και τη δουλειά μας.

Ιδιαίτερα διασκεδαστικό το να βλέπεις ζευγάρια που έχουν μαζί τους και ένα 4-5χρονο παιδάκι και να λένε όλο χαρά "ΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!" κι εσύ να απαντάς "ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ". Good times.

Στο Τριάδι που είμαι με εργολάβο, τα πράγματα θεωρητικά είναι πιο strict. Όχι πως θα σε εμποδίσει κανείς και να έρθεις στο βουνό που είμαστε βέβαια. Το πολύ-πολύ να σε δουν οι εργάτες και να σε περάσουν για κυνηγό (γουρουνιών ή λιρών).

 
Top Bottom