εφυγε πληρης ημερων στα 92 του, ο ετεροθαλης αδερφος του ΑνΤρεα μας, ο γεωργιος γ. παπανδρεου.
μια ευγενικη φιγουρα, μπον βιβερ, ελαφρα σαλεμενος, ισως λογω της απογοητευσης του, μιας και θεωρουσε οτι ο λαθος αδελφος πηρε το χρισμα και την πολιτικη κληρονομιά του πατερα τους.
εμεις οι μυστες των τρας/καλτ 90s θα τον θυμομαστε παντα ως Κυριο Αντιπροεδρο, μιας και για ενα φεγγαρι ο Βασιλειος Λεβεντης (οχι ο τωρινος, της βουλής, αλλά της καρδιας μας) τον ειχε πλευρισει και ειχε αρπαξει τον τιτλο του κομματος "Κεντρο", κανοντας τον Γεωργιο, υποτιθεται Αντιπροεδρο, καθως ηθελε διακαώς στον τιτλο του κομματος τους να υπαρχει η λεξη Κεντρο και να υπαρχει κι ενας Παπανδρεου, για να τραβηξει, νομιζε, κοσμο. ετσι καπως ιδρυθηκε η Ενωση Κεντρωων (οπως καταλαβαινετε, μιλαμε για κομμα με προεδρο και αντιπροεδρο και χωρις καθολου μελη η οπαδους).
εννοειται οτι καποια στιγμη συντομα τα τσουγκρισανε και χωρισαν οι δρομοι τους. αλλά οι ελαχιστες εκπομπες που ειχαν κανει μαζι, οπως και οι εκπομπες που ειχε κανει μονος του ο Αντιπροεδρος ειναι οτι Πιό Αλλού εχω δει ποτέ μου, και προσεξε τωρα, εχω δει τονους τρας στα νιατα μου. αν καποια στιγμη επιπλευσουν με καποιο τροπο στο γιουτιού, απολαυστε με παθος.
Καλο ταξιδι, Αντιπρόεδρε.