Μονο 65, το ειπες λες και το 65 ανηκει στην μετεφηβεια. Εγω αμφιβαλλω εαν θα φτασω σε αυτη την ηλικια. θα ειμαι πολυ τυχερος εαν φτασω τα 59. Εδω δεν ξερω πως την εχω παλεψει εως τωρα και δεν με εχουν βρει ακομα ανασκελα.
Η συνταξη ειναι το τυρακι για να συνεχιζεις να τραβας το καρο, σαν το γαιδουρι. Μολις παρεις την συνταξη, και αν την παρεις, μπορει να την καταργησουν, θα πεις, Τελικα μπορω να ζησω και με μια κουταλια ζαχαρη με λιγο νερο.
μας χαιρετησε η ανιτα ποιντερ, των ποιντερ σιστερς.
στα ματακια μου, ηταν η πιο ομορφη αδερφη και με την πιο ωραια φωνη (καλα, και οι 3 ηταν φοβερες. θα μπορουσαν να κανουν ληντ σε οποιοδηποτε αλλο γκρουπ, αλλά εμειναν μαζι και μοιραζονταν τα ληντ φωνητικα).
εδω τραγουδαει οπως πρεπει το Fire του Μπρους. οχι, ρε, τυχαιο ηταν που εβαλα μπρουσοτραγουδο δεν το καμα επιτηδες.
καμετε λιγο υπομονη μεχρι ν αρχισει το ασμα, τα κοριτσια μάς λενε το βιογραφικο τους...
ριπ, ανιτα.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος είχε αφήσει ξεχωριστό αποτύπωμα στο ιταλικό και ευρωπαϊκό