Peter Higgs, physicist who proposed Higgs boson, dies aged 94
Nobel-prize winning physicist who showed how particle helped bind universe together died at home in Edinburgh
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Λογικά απεβίωσε από το μαράζι του που δε βρέθηκε ποτέ ο δολοφόνος της γυναίκας του.
Θυμάμαι το γεγονός της δολοφονίας της γυναίκας του και του εραστή της και την δίκη. Όπως θυμάμαι σ' ένα CD του PC Master που ήταν για το Haloween (?), μάλλον, είχε μέσα διάφορα demo από horror & crime παιχνίδια. Όπως το Phantom of the Opera και το Ripper νομίζω. Μέσα σ' όλα αυτά είχε κι ένα βιντεάκι δημιουργημένο από υπολογιστή που αναπαριστούσε την δολοφονία. Πράγματα που μένουν στη μνήμη...Πέθανε και ο O.J. Simpson.
![]()
O.J. Simpson, Football Player and Actor Accused of Murdering Ex-Wife, Dies at 76
O.J. Simpson, the former champion football running back and actor who was acquitted of murder, died of cancer, his family confirmed.variety.com
δεν έχεις πάθει κάτι, κάπου θα έπεσε το μάτι σου σε τίτλο "ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ Η/Ο ΤΑΔΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" και έχει χτυπήσει το γόνατο ξέρω εγώ...Και την Παναγιωτοπουλου πεθαμενη απο καιρο την νομιζα. Δεν ξερω τι εχω παθει και τους νομιζω ολους πεθαμενους.
Δεν στο ειχα ρε μπαγασα αλλα εχεις δυνατο επιχειρημα.δεν έχεις πάθει κάτι, κάπου θα έπεσε το μάτι σου σε τίτλο "ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ Η/Ο ΤΑΔΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" και έχει χτυπήσει το γόνατο ξέρω εγώ...
Αστο φιλε, ετρωγα τσιτσι και μια ξαδερφη μου εβαλε την οθονη με την ειδηση μεσα στα μουτρα μου.![]()
Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης, η φωνή των θρυλικών Socrates
Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drunk the Conium ο Αντώνης Τουρκογιώργης πέθανε στα 73 του χρόνια την Κυριακή του...www.cnn.gr
Ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια, η αλήθεια είναι...