Die With Your Boots On

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λογικά απεβίωσε από το μαράζι του που δε βρέθηκε ποτέ ο δολοφόνος της γυναίκας του.

Όντως!!

giphy.gif

Πέθανε και ο O.J. Simpson.

Θυμάμαι το γεγονός της δολοφονίας της γυναίκας του και του εραστή της και την δίκη. Όπως θυμάμαι σ' ένα CD του PC Master που ήταν για το Haloween (?), μάλλον, είχε μέσα διάφορα demo από horror & crime παιχνίδια. Όπως το Phantom of the Opera και το Ripper νομίζω. Μέσα σ' όλα αυτά είχε κι ένα βιντεάκι δημιουργημένο από υπολογιστή που αναπαριστούσε την δολοφονία. Πράγματα που μένουν στη μνήμη...

Last edited:

Το wow για το 86 της ηλικιας του Φερτη. Ο Higgs πηγε στα 94 και σωστα λεμε κριμα αλλα ειναι και κριμα που οι περισσοτεροι απο εμας δεν θα φτασουν σε αυτες τις ηλικιες.

Και την Παναγιωτοπουλου πεθαμενη απο καιρο την νομιζα. Δεν ξερω τι εχω παθει και τους νομιζω ολους πεθαμενους.

Και την Παναγιωτοπουλου πεθαμενη απο καιρο την νομιζα. Δεν ξερω τι εχω παθει και τους νομιζω ολους πεθαμενους.
δεν έχεις πάθει κάτι, κάπου θα έπεσε το μάτι σου σε τίτλο "ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ Η/Ο ΤΑΔΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" και έχει χτυπήσει το γόνατο ξέρω εγώ...

δεν έχεις πάθει κάτι, κάπου θα έπεσε το μάτι σου σε τίτλο "ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ/ΤΟΥ Η/Ο ΤΑΔΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" και έχει χτυπήσει το γόνατο ξέρω εγώ...
Δεν στο ειχα ρε μπαγασα αλλα εχεις δυνατο επιχειρημα.

Ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια, η αλήθεια είναι...
Αστο φιλε, ετρωγα τσιτσι και μια ξαδερφη μου εβαλε την οθονη με την ειδηση μεσα στα μουτρα μου.
Δεν ξερω γιατι της φανηκε καλη ιδεα οτι η στιγμη ηταν καταλληλη.

Εγω θα αφησω αυτο το αρχαιο βιντεο που δειχνει ξεκαθαρα οτι ο Τουρκογιωργης ηταν γνησιος ροκας και ως τετοιος, ΠΟΛΥ cool τυπος.

Back