What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Die With Your Boots On

steel_havoc

Death Knight
Θετικά ξεκινά το 2025, 88 χρόνια βέβαια αλλά από το τίποτα....

Δημοσία δαπάνη εννοείται η κηδεία

View attachment 8587
Rest in piss

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Τι να πεις τώρα...

Δεν ήταν και τόσο μεγάλος ρε γαμώτο, είχε πολλή από την τρέλα του να μας δώσει ακόμα. Πολύ κρίμα.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Αγαπημένος σκηνοθέτης και μέγα επιρροή σε διάφορα τερτίπια.
Το Wild at Heart (μαζί με άλλα αριστουργήματά του) βρίσκεται ψηλά στη λίστα μου. Όπως και το λατρεμένο Twin Peaks, με την ανεπανάληπτη 3η σεζόν του.
Θα έχει πάει τώρα να συντανήσει τον Badalamenti για αιώνιες συνεργασίες...

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism

Miden Agan

Mind-flayer

:cry:
Κρίμα ρε φίλε...
Καλό Παράδεισο ρε Δημητρακα...
Πολλά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Πριν κάνα 1μισο χρόνο τους είδα σε μια λαηβαρα στην Τεχνοπολη, και λέγαν μεταξύ σοβαρού και πολύ λιγότερο αστείου ότι τον έφεραν από το νοσοκομείο γιατι γουσταρε να παίξει.
Πιτσιρίκος του είχα ζητήσει κιόλα να μου υπογράψει στα βυζιά κάπου στο μακρινό '95. Δεν το έκανε.

Sephir

Beyond Within
Staff member

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Μόλις 65 χρονών. Πολύ κρίμα.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Μια θλιβερή είδηση. Ο narrator του Darkest Dungeon, Wayne June, δυστυχώς απεβίωσε.

GikDK47XwAAPwNM

Η χαρακτηριστική φωνή του θα ηχεί στα αυτιά μας για πολλά χρόνια. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Chosen Undead

Death Knight
Είχα τη τύχη να γνωρίσω όλο το συγκρότημα των White Snake το 2008 στη Μύκονο εντελώς πραγματικά τυχαία. Δούλευα σε δισκάδικο τότε και είχα βγει έξω να χαιρετήσω έναν φίλο μου. Λίγες μέρες πριν ένας ξάδερφος μου, μου είχε ζητήσει να παραγγείλω ένα best of τους να το κάνει δώρο σε ένα φίλο του. Όπως μίλαγα με το φίλο μου, μου λέει ρε αυτοί είναι οι White Snake!
Εν τω μεταξύ ο φίλος, μουσικός και αυτός και τους έπιασε στο μπλαμπλα. Θυμήθηκα τη παραγγελία του ξαδέρφου, τους παρακάλεσα μπήκαν στο μαγαζί, μου υπέγραψαν το best και το σόλο άλμπουμ της Dolores Orodian των Cranberries που είχαν γράψει τη μουσική. Πραγματικά να τρελαίνεσαι!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester

captain kal

Death Knight
Έφυγε στα 92 ο Tom Robbins.

Κάποια περίοδο, ήταν πολύ της μόδας, στην Ελλάδα. Βέβαια δεν ξέρω αν καταλαβαίναν πολλά, από αυτά που διάβαζαν!!!

Την ίδια περίοδο, εγώ διάβαζα, τις μεταφράσεις του Μπαλάνου!!!! Εννοείται ότι δεν ήμουν cool!!!!!!! :p:p:p

asparagus_12

Hobgoblin Captain
Πληροφορήθηκα σήμερα από συγγενείς μου στα Τρίκαλα ότι πριν λίγες ημέρες πέθανε ο πατέρας του Ηλία (Alucard).

Έκλεισε έτσι ένας τραγικός κύκλος που ξεκίνησε με τον Ηλία, συνεχίστηκε με τη μητέρα του κι ολοκληρώθηκε με τον πατέρα του.

Τι να πει κανείς!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Και τον σκεφτόμουν πάλι φευγαλέα αυτές τις μέρες, παίζοντας το Avowed άρχισα να σκαλίζω τα Pillars games και θυμήθηκα το campaign που είχαμε κάνει για την απεικόνιση του Ηλία στο Deadfire.

Πραγματικά τι να πει κανείς.

Top Bottom